Наводненията в Европа застрашително ще се увеличат

Наводненията като тези във Франция през последните няколко дни ще се увеличат в Европа в резултат на климатичното затопляне.

Обратно в новината

Коментари - Наводненията в Европа застрашително ще се увеличат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото на 20 век Париж е преживял в пъти по голямо наводнение,а тогава никой не е говорел за Глобално затопляне!? Наводнения е имало и ще има,както и по брутални от сега,но е имало и по брутални в миналото,такъв си е климата на планетата Земя!

тези процеси са неминуеми, просто планетата навлиза в нов париод на развитие, то е казано още преди 100 г.,а човешката дейност само ги ускорява, тва е всичко. Жалко за готините градове, които са разположени все по реки и на брега на морето/океана., обаче, от друга страна, Бг ще стане на три морета...)))

София на три морета!!!

Кв. Лозенец остров!

България на три ментете, президент, парламент, министерски съвет!!!

таман да поудавят малко безмозъчни еврогейци и "мигранти"

В резултат на глобалното затопляне значи! Добре, ама то като че ли не е чак толкоз глобално: "Снежен щорм донесе сняг в С. Арабия и Ливан - снимки." ("Winter storm brings snow to Saudi Arabia and Lebanon - in pictures", The National, January 27, 2018). "Антарктида трупа повече ледове отколкото губи... в очакване на топенето" ("L'Antarctique gagne plus de glace qu'elle n'en perd... en attendant la fonte", Par L'Obs, Publié le 03 novembre 2015 à 15h18). "Повече от 9 фута сняг в Хърикан Ридж" ("More than 9 feet of snow at Hurricane Ridge", By Leah Leach Sunday, January 28, 2018 1:30am). И освен това на хамериканците не им стига газът да се стоплят, че чак от Русия го карат: "Танкер с руски газ акостира в Бостън през уикенда" ("Tanker With Russian Gas to Land in Boston Over the Weekend", By Naureen S Malik, 26 janvier 2018, Bloomberg).

Почти всяка година през последното десетиление е била сред най-топлите измерени изобщо. Екстремен студ не е доказателство против затоплянето. Затоплянето ще доведе до по екстремно време включително и по-студено. Това не променя тенденцията. И двата полюса губят ледовете, достатъчно е да се видят сателитни снимки. Нивото на океана се покачва...

Ще се понадигне нивото, па после ще падне. Няма нищо специално. Не е лава, а вода.

подписахме ,,конвенцията за глобалното затопляне ...а господ не слуша...да му пратиме цачева за разяснение...!!!

потоп за #европата! и помен да не остане от нея!

Що бе, ти близо до Йелоустоун ли си?

и рано или късно там където е текла вода пак започва да тече и там де е било езеро или нещо по-голямо отново става това което е било преди време!

Сега Боко ще скове Ноевия ковчег и готово!

А простолюдието плюе ли плюе...

Глобалното затопляне... Едно време така са набивали канчетата на простолюдието при напаст от скакалци, суша, слънчево затъмнение, земетресение и т.н. Не се молели на бог достатъчно усърдно, ядели блажно по времето на пости, прелюбодействали и богохулствали. Затова Бог им праща наказание. Така и сега. Постоянно трябва да се чувстваме виновни за природни явления и стихии и трябва да слушаме висшестоящите как да не гневим природата.

Всяко удоволствие се заплаща. А тук има доста удоволствия. И всички са ни поднесени даром. От къде ли идват?

Така е когато някои се самозабравиха и се правят на господ, сега ще плащат. А ако не се вразумят и по-лошо ще става.

така е... в саудитска арабия помпат петрол, а в северна европа се наводнява... тези ли си плащат, или другите?

Не се ли умориха всички медий да ни плашат всеки ден с измишльотини? Явно са разбрали, че когато държат хората в страх тогава могат да правят с тях каквото си искат.

Престанете с това Ѝ в мн. число....Аман!!!!!!

Старите империи имат да плащат за геноцид! Ама нещо се дърпат, може това да са лихвите.

80%, па 90%, а после още 30% - как ги смятат тия прогностични стойности? не вярвам

Най-опасно обаче е ежедневното наводнение от диваци идващи от Африка и Азия. От тях няма отърване!

Някой има да им връща! Рано или късно всичко се връща!

Преди малко имаше и мълнии около Варна !От глобалното затопляне !Посред зима !

Така е, ако стане много топло то е от глобалното затопляне. Ако стане много студено и то е от глобалното затопляне. Ако стане наводнение или суша също. Ако нищо не стане и то е от глобалното затопляне.

И във Варна преди малко имаше мълнии посред зима.Пак е от глобалното затопляне.Да.Така е.

Приемайте джендерастки конвенции и дразнете Господ, а после се борете с "глобалното затопляне".