Петкова се оглежда за израелски газ

България разглежда Израел и източното Средиземноморие като източник на природен газ.

Обратно в новината

Коментари - Петкова се оглежда за израелски газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

израел краде от палестина !теменужка върти търговия с окупаторите на палестина ..

Газ има в Германиа

Шило

Ще имаме още една картинка на тръби.

Тая нещо се е напушила с наргиле докато е била на екскурзия в Израел, за да говори такива откровени глупости като доставката на втечнен газ от Израел. Газът за Европа и за България може да идва само от едно място. И това всички го знаят. Другото са фантасмагории.

Абсолютни глупости! Газът може и трядва да идва от различни места. А хората от това място за което говорите, трябва да бъдат притиснати до стената, за да започнат да се съобразяват с останалите.

Вай, вай, вай....петковица може да се оглежда САМО В ОГЛЕДАЛОТО! А вместо да се оглежда де се сети КОЙ СПРЯ ЮЖЕН ПОТОК и да иде да им оскубе косите!

ЙОВАЛ - в превод от иврит ПРЕСУШАВАЩ пре-еб*ващ да направи така че някой да изгуби интерест към живота . Думата навлиза в Османската Империя чрез многобройните везири и военоначалници евреи -дьончммета и е любима дума на еничарите -башибозуци албанци ичеркези когато става въпрос за отрицателно сексистко отношение към жените християнски чрез тях навлиза ив разговорния бг език като турцизъм-с цинично значение

Да иде на гости на Паситата...

От евреин -газ, от умрял -писмо и от змия -пут*а не чакай! Апропо -какво стана с азърбайджанския газ? Като че ли и там не го вади Газпром, ама найсе....

Народа е казал - У Солуна по пара самуна, ама до Солуна сто самуна. И те така .................. !!!

Каквото и да вземеш от евреин, винаги ще е скъпо, дори да е подарък!

Разбира се че има достатъчен брой страни предлагащи газ . Но ние - не ! Руски та руски , я вижте другите държави как купуват руска газ . Да но това не е само и единствен доставчик . В тези държави тази част е до тридесет процента руска газ !!! В противен случай ако процента е по-голям въпросните държави биха се превърнали в България . Така че има и друга газ освен руската . След две години ще има американска газ и за нас в Гърция .

По какво избираш, като купуваш газ или единствено не трябва да е руска? Тази "американска газ" от къде ще е?

Стига простотии. Дори компании в САЩ и Великобритания зареждат вече от Русия,само ние неможем защото сме дебили. Руската газ е най-изгодна,близка,и качествена за бг пазар. Въпроса е,че сега ще я купуваме от Турция,и ще ни излиза по-скъпо. Все едно,че хората провалили Южен поток работиха за Турция срещу бг потребител.

По добре да се огледа за джендърски к.р, нали все пак е на мутрата гербаджийка и милее за "ценности" и конвенции.

Ама какво ще се оглежда? Нали Вождът Тиква каза, че от находището ханко брат ще се лее газ, като дъжд над Париж?

И тук ще ударим на камък. Щом "Газпром" се е отказал от "Левиатан" значи газ скоро от там няма да има.

Енергия за българина е осигурена ! Отличници сме по фотоволтаични мощности. Можеме да експериментираме , ако искаме и от Нова Зенландия.

Интерес представлява не така наречената диверсификация, а тоталното спиране на доставките на газ от Русия. В същото време търсят сигурност в доставките на газ в може би най-несигурния регион в света. Сигурни доставки на газ не може да има нито от Израел, нито от Иран, нито от Ирак, Сирия, Кипър или Азърбеджан. Най-сигурни, а много вероятно и най-етини са доставките от Русия. С две думи: Изгони питомното и гони дивото.

Еми като изпуснаха питомото ша се оглежда за дивото! Прост народ, слаба държава.

Ей ,тоя бойко бе, много си ги харесва дебеличките министерки....

Нема страшно , газ ще има. Не напразно НВ ББ-3 ви събира се с толчави задници, а и той полага усилия де. Важното е боб да има - ша доде и газта. Спете спокойно деца.

Дали си е блъскала главата със съответното панерче върху нея о стената на плача? Или тази "чест" се оказва само на мъже и джендър-подписали? :-)

И да души и да не души,по добре ГАЗ от ИЗРАЕЛ, отколко СКЪПА РУСКО - САВЕЦКА ГАЗ от ТАВАРИЩ ПУТЛЕР.....

ххахаха, само дето от Израел няма как да е по-евтина. Но сигурно ще е демократична. Русия е в състояние да разбие Израел в цената. А нас ни интересува евтина газ.

"Такова животно нема" е казал шопа. Почти в целият свят има голямо търсене, при това положение газта няма как да е евтина. Нашите се опитват да променаят нещата с хъба, но вероятно ще си останат с опитите.

На продажни задници Путин газ не дава.

Това е пример за туризъм за държавна сметка няма и капчица срам за това. Освен Теменужка се е запознала с това което може да се научи за 30 мин. в итернет какво е свършила - нищо. Остава въпроса какво ще прави в Иерусалим . Срамота на фона на нищо не правенето в МЕ втори мандат. Само екскурзии......?

Тази дебела крава има много да се оглежда ,ама никой няма да и обърне внимание ! Изпуснахме питомното и транзитни такси за стотици милиони годишно с Южен поток ,а сега ще гоним дивото !? Истината която не ви казват медиите е ,че газ може да бъде докаран и от други места и от терминала в Гърция за втечнен Американски газ ,но проблема е че руският газ в момента е най-евтин и няма кой да инвестира и купува от другия ! Затова трябва първо да бъде отрязан руския газ ,като ви набиват в главите всеки ден за "руската енергиина зависимост " и след това ще ни " ощастливят" с по-скъпия американски втечнен газ !?

Който е избрал да бъде зависим от евреин, той си е избрал вечните проблеми. Но само така българите ще видят какво са загубили.

Айде, моля ви се по-бързо, че изгинахме с тия космически цени! Ако щете и на марс се огледайте за по-евтин газ, само го докарайте по-скоростно у нас..

Докато тя се оглежда за израелски газ....подкастрните чифути са се наточили на мушкиният г*з... Шантава работа.... Изтървахме потока,сегс ще лапаме на евреите...,,патока"... Че е е по евтин...сигурно...

Петкова завършва Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Магистър е по счетоводство и контрол. Затова тя ще определя и развива енергетиката на България...

Що се оглежда? Да не би вече да са добили и тя да се чуди кой е този простак.

Бочката тотално се дезориентира. Не е ясно къде да се Дислоцира ХЪБЪТ

Ами ха дано да стане в близките 2-3 години!Не знам защо чакат със строителството на газовата връзка с Гърция?Парите са осигурени от Европа 75 милиона евро безвъзмездно! Сигурно руската агентура спъва започването на строежа?!Газ от Израел на конкурентни цени ще бъде много собри за България и региона!

неща - евреи и конкурентни цени!

Явно е позамирисало туктаме. То си е за оглеждане, барем да не си помислят околните , че ти си свършил немислимото

надуши ли евреин пари и проблемите започват,затова по далече от това трижди проклето племе

Вместо да се оглежда, по-добре да започва да души наоколо :)