Показват златно съкровище от потънал кораб

Златни кюлчета и монети, намерени в потъналия през 1857 г. кораб "Сентрал Америка", ще бъде изложено в конгресния център в Лонг бийч през февруари, съобщи АП.

Обратно в новината

Коментари - Показват златно съкровище от потънал кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еее искам и аз да намеря нещо

поне да бяхте написали де ще го показват ... аха ... тука "The gold will be on display Feb. 22-24 at the Long Beach Convention Center."

Това, ако беше в България, нашите 80%-тови индивиди веднага щяха да рекат: "Гадове мръсни! Окрадоха пак всичко! Да, бе , ураган, как ли не... гушнаха златото и на нас ни пробутват версията с буря и потопен кораб."

а сига тоя де е писал първия пост да чите тука и да мълчи като мушната гайда.От Калифорния златото щели да го карат у Ню Йорк.аЛОООУУУ оде ши минат ве.Панамскиот канал е построен къдя 1915 година.да не са луди да обикалят чак южна америка ве

Спри да ручиш и прочети уикипедията напиши SS Central America и чети преведох ти първия абзац го с гугула, но няма да му поправям грешките. Ти ще го разбереш, нали си здрава гайда. "SS Централна Америка, известен като "Корабът на златото", беше параход с парагади от 280 стъпки, който се движеше между Централна Америка и източното крайбрежие на Съединените щати през 50-те години на ХХ век. Първоначално е кръстена на "Джордж закон", след Джордж Ню Йорк. Корабът потънал в ураган през септември 1857 г., заедно с повече от 420 пътници и екипаж и злато от 30 000 унции, допринасящи за паниката от 1857 г. Пътувал от град Колон - Панама за Ню Йорк.

как нямат такъв късмет някой наши водолази да им намерят такова съкровище,и да им го дадат , а те да оправят след това с него българския народ!

Българското злато което заминава в Канада всяка година е към 10 милиарда,но за него никой не говори.

Момче, тук ако имаше толкова злато, че да се копае за по 10 милиарда всяка година нямаше да го копаят канадците, повярвай ми. Пълнят ви кухите кратуни с атакистки простотии, а ти не се замисляш, че няма мина в света все още, която да добива злато за над милиард годишно, пък какво остава за нашата с 10.

ГРОБарски простотии ли?! Че златото не струвало нищо!! Само малоумен еврофекал ГРОБар може да дрънка и да вярва на такива педалщини!! Викаш затова тъпите канадци крадат нашето злато! Защото не струвало нищо! Аман от гробарски фагита!

Вчера един професор ,разправяше по телевизия СКАТ, как извънземните ни пазят, даже били развалили самолетоносоча Роналд Рейган. Ами ти си глупак, като него бе! И си мислите, че някой ви вярва на руските дезинформации. Поинтересувайте се колко злато се добива от много по-големи мини от нашите по света и тогаз серете глупости!

ама безглав...с 10 милиарда дупки ...над рамената няма нИЩооо...

То и ние имаме някакво си там панагюрско, Рогошко и още една камара безценни находки, но виж простите кюлчета и монети са много популярни важни само защото са американски. Аман от дупелижещи журналисти... Всичко американско, колкото и да е просташко е велико. Докато на станем патриоти да си тачим нашите неща само гадости ни чакат. Те евреите зад океана само техните си задници обичат!

Това е за вас господа, полит-коментатори, мъже без работа, заприличали на приказливи женички, лентяи, нескопосници, ето ви прекрасна тема за мечти: как не вие, а богатите ще купят златото и тези които са имали ще имат още повече, а вие ще сте отново онеправдани защото бойко ви е крив, разбира се, лошите са виновни-козяци, мурзилки, соросоиди и какви ли не още.

еееееейййй, каква стана тя! Не пускайте тука жени, че виждате ли какво става? Изглеждаме в очите на нежната публика лентяи и пройдохи!

Не, тия, дето си ги изброила не са ни криви, защото не сме феминистки.

Тука в България отиваше директно в бившите управляващи и сегашни бизнесмени на БКП

Що работа трябва, малей.. Я аз да си търкам талончета...

луда работа

кораба пиратски ли е бил та е превозвал плячка или е бил на правителството на сащ и пак е возил плячка

Бил е пощенски кораб на САЩ и е превозвал 9.1 тона злато добито от златната треска в Сан Франциско за Ню Йорк. 425 пасажери загинали. Част от златото е било извадено преди.