Фолксваген се извини за тестове на газове с маймуни

Фолксваген се извини за извършени тестове на отработени автомобилни газове с маймуни.

Обратно в новината

Коментари - Фолксваген се извини за тестове на газове с маймуни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Volkswagen Beetle) киллс агейн...

Че малко ли народ има в Бургас, Русе и София - ама поне сега ще вземат някой лев.

Американците са започнали сериозна икономическа война срещу Европейският съюз. Очевидно, че силен ЕС и въобще силни държави (пък било те Русия или Китай) не са им по вкуса.

Днес се оказа, че тестовете не са правен само с маймни, а също така и с хора. Потърсете в гугъл Autoforscher sollen auch an Menschen Abgase getestet haben. Днешна статия от интернет изданието на Spiegel.

В статията пише още, че Фолксваген са се извинили САМО за опитите с маймуни. Цитат Volkswagen hat sich bislang lediglich für die Versuche mit Affen entschuldigt.

Да попитаме сега депутатката от Зелената партия на Германия в европарламента за коментар така, както тя пита за коментар по темата Пирин.

От името на маймуните, бат Бойко Джендъра прие извинението.

ма те клиентите на ФВ са си маймуни бе))): А навремето немците правеха тестовете по друг начин, за тва сега са недоволни. С евреи))):

нещата отиват натам, че в скоро време никой да не си купува немски бангии, с изключение на разни балкански селяци и мутри, или разглезени богаташки сноби. немските каруци са просто един мит. има по-добри и по-евтини марки

колегите ми вече си изнамупиха японски коли наопследък...

Японски ... имат отвратителен интериор! А няма нищо по-грозно от японско комби! Отделна тема е, че от т.нар. "японски коли" май нито една не остана японска. Донякъде Subaru, ама те пък са най-грозни :))

Не се сещам за по-добри марки от немските, а за по-добри и по-евтини (едновременно) - такива съвсем не вярвам да има. Колкото до тестовете с маймуни - как очаквате да върви прогреса, ако новостите не могат да бъдат тествани в реални условия? Нима е по-добре нещо непроверено да бъде пуснато на пазара и да се сетим, че има проблем чак когато нещата станат непоправими?

не се сещаш защото не знаеш. американските и някои английски модели са по-добри. даже лексус и американските модели на форд, отдавна задминаха немските каруци по качество и надеждност.

макак така,на маймуните ли се извиняват?

Тази "новина" ми навява разни спомени от не така далечното минало от "житието-битието" на Германците. И не се учудвам, че може да е истина. -------- Дахау, Освиенцим - Биркенау ... там нещо май са "творили", но май не беше с маймуни ...

Извинението се приема, само ако "Фолксваген Бийтъл" се преименува на "Фолксваген Мънки"!!!!!!

Германците през втората световна война са правили какви ли не опити върху хора.... избили са милиони в концентрационните лагери без да им мигне окото... та едни маймуни ли няма да жертват за "благото си"

Вчера тамън гледах новия документален филм на Нетфликс (Dirty Money - 1 епизод) за дизелгейт. Първоначалната идея на Фолксваген е била първо да използват хора, а след това са се отказали и са решили да го правят на маймуни. Използвали са нарочно създадена фалшива компания, за да не се разбере, че именно Фолксваген поръчва тестовете. Отделно от това немкси журналист решава да провери дизелите не само на Фолксваген, но на Мерцедес, БМВ и Ауди. Прави опит да накара поне една от четирите компании в Германия занимаващи се със засичане на вредни емисии да му помогне да тества дизелите но и четирите компании му отказват, защото са в тесни връзки с автопроизводителите. Журналиста в крайна сметка отива в Швейцария да тества колите и резултатите са покъртителни. И Мерцедес и БМВ и Фолксваген/Ауди надвишават емисиите с до над 400%. Във филма още се казва, че една област в Германия държи 20% от акциите на Фолксваген и управляващите яко си затварят очите. Е това ако не е корупционна практика, не знам какво да го нарека. После онази зелената от германия ни пита за Пирин. Аз също съм против застрояване, но вместо да се правят германците на света вода ненапита и да ни питат за Пирин, защо не си погледнат в тяхната чиния какви мръсотии правят, а се представят за нещо друго.

поласкан съм от извинението но не го приемам . Особено от немци .Явно е че не са се разкали от действията си през втората световна и продължават с дивотиите си вярвайки че ще им се размине ако лицемерно се извинят.

ФОЛСКВАГЕН...коли им продава, па им се подиграва...эа глобите отмъщава...

Питам си се ... Защо пак от Америка идва новината ?

Питам си се... Защо пак от фолксваген иде новината... Ама то всъщност от кого другиго да дойде...

Райхсканцеларията заявява, че изпитанията са правени с евреи, цигани и поляци не с маймуни. Станала е грешка. Новите планове бяха да преминем към мигранти от арабския полуостров, но се оказа, че издържат на влиянието на дизелови газове. Даже се чувстват по-добре. Предложиха ни да правим изпитания с български ГЕРБерски тикви, но се оказа че те са по-големи маймуни и от маймуните - за едно кебапче гласували. Не стават и те.

с кебапчто плескам мамето ти ;)

Маймуните живи ли са? Ако са живи, за какво се извиняват от VW? Ако пък са умрели - на кого се извиняват?

защо са ползвали маймуни, като щеше да им е по евтино да ползват перничани?

в баните на Аушвиц пускали ли са анимационни филмчета?

Какво е "Аушвиц" и какви са тези бани, за които говориш?

Най - смешно ми става, когато някой пише че избиването на негри е от Хитлеризма и фашизма..А Всъщност, всички Европейци- Англичани, французи, Испанци, Австриици са убивали арабите и негрите НАРЕД. А Хитлер е водил война срещу съседите си- французи, англичани, руснаци.. ТРЯБВАШЕ и Хитлер да убива араби и негри, както всички останали. Щото след тая война НАГЛИТЕ арабско- негърски маймуни, решиха че могат да ИЗЛЪЖАТ Европейците и да завземат Европа и САЩ, а Глупавите Европейци да се бият помежду си, както е правил Хитлер.

Предлагам изгодно на VW биологични индивиди отглеждани в България с тъмносини венци и структура близка до човешката. Материалът може да се ползва за краш тестове, вдишване на изгорели и неизгорели газове, подводни тестове и т.н. За количества - отстъпки!

Не прекалявай с количествата, че има опасност да им разглобят заводите и да ги предадат на вторични суровини.

"маймуни са били заключени в херметично затворен контейнер с анимационни филмчета, които да отвличат вниманието им, докато вдишват отработени газове от Фолксваген Бийтъл" Преди 75 години използваха едни други "маймуни".

Кретени! За да им вървят продажбите са готови на всичко, дори на издевателства и убийства над невинни хора и животни!

Ей, хора! Какво стана с разградските лъвчета Терез и Максуд? Че ми е голям дерт. Голям кахър ми е за съдбата им. Ще ги карат ли в Холандия или ще ги пратят в Пазарджик? За едното му трябвал витамин Д, може да се наложела и операция. А сега де! Природозащитниците ще отнесат въпроса за лъвчетата до самия премиер, генерал-майор Бойко Борисов. А може би проблемът ще стигне и до генералния секретар на ООН Гутереш? Май единствено той може да намери някакво разрешение на тоя наболял проблем. По цяла нощ не мога да спя и само за лъвчетата мисля. Главата ме заболя от много мислене.

Или Датска радост. Спомнете си практиката на Зоопарка в Копенхаген да убива ненужни животни и да го прави пред деца.

Пак добре че е с маймуни! Тия фашисти като нищо и с хора ще ги направят тия тестове!

Имат опит и с хора. Така са избивали концлагеристи през Втората световна война, в камиони-душегубки, с тръба са вкарвали изгорелите газове докато измрат хората в контейнера на камиона.

Това сега ли го съчини?

А кога ще се извинят за платените журналисти тези смешници ?

Че що не тестват с руски имигранти? Те са издържливи и на висока радиация.

Теб и семейството ти да ви вземат за тестове, за по едно шоколадово яйце ще се навиете да вдишвате изгорели газове. Докато го обелите и сглобите играчката няма и да разберете какво ви се случва!

са бъдещето. България е способна да предложи 2-3млн расли на ГРОБищенска почва начело с една банкянска супертиква.

Толкова негри има те тормозят маймуни .... пфу !!

Добре де, с хора - не може, с животни - не може, с ци.ани - ще писнат от антиБХК ... тогава как да върви прогресът?

Добре бе, защо тези мъчат маймуните. За тези експерименти има колко искаш паразити ци*аните.

Имат си традиции от едното време.

за сметка на това немските коли са най сигурните с технологии много години преди всички останали и това спасява хиляди хора....Германия ако не бе тръгнал да окупира Русия и бе победила във войната сега човечеството щеше да е поне 300 години по-напред в технологии и всяко едно отношение

Немците са същите хора както всички останали. Все едно да кажеш че ако Римската империя не бе паднала сега да сме 1000 години напред.

Сещам се за две немски марки дето все задкормилните устройства са им виновни. Защо обаче при други производители няма такива проблеми?

Е тия не може да са толкова прости. Всеки български ученик учил химия знае какво се отделя при горене на нафта или бензин. Освен това си има газ анализатори и изобщо не е нужно да ползваш каквато и да е жива природа. Абе тия да не би да имат неизживяно детство от концлагерите?

Що не са използвали третия пол---или малко еколози---сега да се извиняват-като не мислят

да ползват мигра*тите, те и без това скучаят

ние сме 10 от перник - при добро заластане сме готови да сменим шибеците!

Ша ве заластим бе, нема проблем !

Да ви имам проблемите, фолкс. Следващия път използвайте доброволци от БГ- и без тва вече почти 75 години ни правят на маймуни...

Американските евреи следят изкъсо немската икономика, да не стане нова грешка, тоя път финансово. През това време жълтите необезпокоявано свалят гащите на едните и другите, наближава второ действие.

не само тактически, но и с качество

Все повече и повече заобичвам старата,добра,лелеяна Майка Европа

доцтор менгеле вав зивотни

Немците се оказаха големи сбърканяци!

Те не се извиняват заради манипулацията с маймуните, а затова, че са мамили хора и са ги правили на маймуни. Ами ред им е сега да си платят за маймунджулъка. сега всички засегнати имат право да рисуват ФВ като концерн управляван от маймуни. И съответно да ги разорят до голо.

Ако си купя 12 шимпанзетата,заключа ги в гаража и запаля колата,какво ли ще Ми се случи.най много чичко полицай да ми каже повече недей да правиш така

Нещо да се каже за това което се прави с животните в лабораториите за лекарства и козметици? Никой не е допускан в тези лаборатории, но някой информации разкриват на какво са подложени животните.

На едни шопари решили да проверят как им действа БГ телевизията. Пуснали интервю с Лиляна Павлова и на единия шопар му станал. Обаче понеже нямало как да си...облекчи чувството, му посинели мдете. 3 дни по-късно умрял от липса на мозъчно оросяване Ето на такива издевателства се подлагат животните в името на науката. Какво да се прави