Бил Гейтс вложи средства за селектирането на идеалната крава

Основателят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс е вложил 40 милиона долара за селектиране на идеалната крава.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс вложи средства за селектирането на идеалната крава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако искам да припера някой лев мисля да почна изледване в което да намеря най добрата селекция на хлебарка...

Най-добрият селекционер е природата. Идиота Бил да беше дал тези пари за децата в Африка, а не на корпоративните идиоти, които не ги е грижа кой и как ще се изхранва, а как да печелят повече.

Ако беше само природата, сега кучета нямаше да има, а само вълци.

то така не става - и аз го мога и бил го може ама кравата си сака бик - язе имам един породист - с рога и копита и му висят камбанките до земята - ни ста ч0 кво беше там - садружник му ставам с бичето!

Били, приятелю, не си пръскай парите на вятъра, ела и ще ти дам жената.

Тоя не знеа ли, че ние вече сме я селектирали тая крава, по-идеална от нея няма, даже и име сме и сложили - Винетка ...... даваме му цялото стадо говеда, порода гебероидна-превъзходна, без пари

средства за научни изследвания в областта на детската онкология. Голямата дъщеря, докато правеше доктората, работи три години в Чилдрънс Онколоджи Груп с финансиране от Гейтс. Та Човекът вместо да дава пари на разни певачки и ритнитопковци, ги дава за наука, абе с една дума прост човек ???

Браво, изфука се с голямата дъщеря. На Били паричките му идват от нищото, не се е припотил да ги изкара, затова може да си ги харчи популистки и да не му пука дали е ефективно.

се занимават с Наука се ползват с изключително уважение в обществото, за разлика от дивашките деспотии на путлер и ердоган.

Може да си сигурен, че парите не му идват от нищото. Малцина са тези които го могат, а още по-малко са тези които ги инвестират в изследвания на болести, намиране на лекарства, борба с глада и т.н. а не например в война която се води близо до нас.

си тотален! Точно чичо Бил Гейтс е един от малкото тръгнал от нулата. Но ти си пусни разните златки и чалгарки и не ни занимавай с величието си!

Няма как тъпите български путиняри да разберат Бил Гейтс. Много сте путинясали, момчета.

Ти си просто един селски трол на смяна в неделната вечер...

О, небеса!Ти научи как се пише правилно Бил Гейтс. Е ,с подсказване ,ама за теб и това е постижение.

да ти имам правописа, тъпак. не случайно си путиняр.

Явно е решил да се задоми.

"Днес на земята живеят 6,8 милиарда души. Този брой ще се увеличи на около 9 млрд. Сега, ако наистина си свършим добре работата с новата ваксина, здравните грижи, репродуктивното здраве, може да го намалим, може би, с 10 или 15 на сто" - Бил Гейтс Основен акцент в многомилиардния му фонд е ваксинирането, особено в Африка и другите развиващи се страни. Фондацията "Бил и Мелинда Гейтс" е член-учредител на Глобалния алианс за ваксиниране и имунизации в партньорство със Световната банка, Световната здравна организация и производителите на ваксини. Целта на алианса е ваксиниране на всяко новородено дете в развиващия се свят. Днес това изглежда като благородна благотворителна работа. Формите за "цивилизовано избиване"на населението са: 1.Нови форми на евгениката 2.Скрита форма за предизвикване на аборт чрез множеството флакони с ваксина, които съдържат човешки хорионгонадотропин или т.нар. ЧХГ. 3.ГМО за намаляване на населението на земята чрез малки количества от съединенията на глифосата, които водят до увреждане на клетките в пъпната връв, плода и плацентата.

Съгласен с написаното,и понеже ншите послушковци са най-послушни ние ще изчезнем първи!

Ми що не 'земе Меркел за юрнек! Макар, че тя не е идеална...

Аз по идеална от Свинетка не съм видял, да вземе човека да инвестира в клонирането й.

Лилава ,ако е на "Милка".Много обичам тези шоколади !

И що не е лилава?

Я че то това не е ли баба Цеца, има май малко прилика и с Караянчева :)

няма как тъпите български путиняри да разберат бил геитс. много сте путинясали, момчета.

В българския език , както и в повечето други, личните имена се пишат с главна буква. А фамилията на Бил се пише с "й" не с "и". Много си неграмотен за да ни учиш.

Не хвърляй бисери в краката на прасетата те не разбират само ще ги окалят !!!!

Те ако селектират крава не да дава мляко а направо да пуска сирене или сметана май за тях ще е още по добре пък няма значение от къде през тялото и ха ха ха бааааси маааамата !!!

недоимък се плодят като зайци, та какво ли ще бъде при хранително изобилие ???

Не се бой! Няма да се намножат. Напротив ще измрат всички. Африканците не могат да ядат краве мляко,защото им липсва ензимът,който го преработва. Ако консумират прясно краве мляко ги хваща упорито разтройство и доста често умират от това. Бил Гейтс или не знае това,или го прави нарочно, с някаква цел. Когато световните хуманитарни организации дават помощи против глада на африканските деца, състоящи се от сухо мляко,те не го дават на децата си ,а си боядисват колибите с него!

Нямат, казваш, ензим за преработка на млякото, а имат ензима на канибализма? А бебетата с какво ги хранят, не сучат ли, или направо на банани минават? Аман от разбирачи...

няма как тъпите български путиняри да разберат бил геиц.

КАКВО е това бил геиц?

Storen

Само е хвърлил пари на вятъра. Идеалната дойна крава са потребителите на Майкрософт.

идеалната крава ще дава 4 пъти повече мляко, няма да яде, няма да се оплаква и винаги ще гласува за еврогеайските либерали. Това е идеалът на Бил Гей!

да на забравяме, че Бил Гейтс финансира програми за намаляване на населението, за ГМО ... и други такива проекти от Новия световен ред!

той не финансира нищо, слуша каквото му кажат, оставали саму малко парици и това е. Я е гъкнал я е последвал на ейпъл шефа

Да разбираме ли, че няма да пърди метан който замърсява въздуха и ще дава толкова много биф, че да изхрани всички гладни американци или ще се опита да кръстоса крава с...пантера или кон?

Тая крава дано да дава и веганско мляко, че иначе половината свят ще измре поради собствените си лиготии.

Ако няма да дава и вълна освен млеко и месо значи все още не е идеална.

така и не се научи да програмира, може в говедарството да му е силата

тоя па се излага,що да арчи толкова пари,да доде тука и да си избере,я корнела,я елена,я цецка,я свинетка,все отбрани и елитни крави,и все млеконадойни

Бил е изтрещял на стари години. По-добре да се поучи от нашата мутра, която се занимава със селектиране на идеалната министърка.

Кьорав ли е, че спи с нея!!! Нали с конкурс си я избра.

Бил Гейтс иска да има собствена религия, но все му се изплъзва. Опитите продължават!

ако ще е идеална като уиндоуса е немам думи колко ще е идеална

ха ха ха белчо и сувушка са идеалните крави !!! а тези американски с 3-4 вимета си ги дръжте за вас проклетници ... ако не бомбите някои , то ще го убивате с макдоналдс и гмо ...

колко ли гладни хора из африка могат да бъдат нахранени с тия 40 милиона,а тоя ги дава за крава,че хората си гледат крави от памтивека,и има крави даващи по 50 литра млеко,и то без гмото на милиардерите от кравария