Обвиняем: Разрешението за Вива Медика е законно

Разрешението за дейност на лечебното заведение "Вива Медика" е законно издадено според обвиняемия бивш заместник-министър Михаил Зортев.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем: Разрешението за Вива Медика е законно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да КОНФИСКУВАТ имуществото и парите на тоя Мошеник. Обикновено Заместник - министрите КРАДАТ най- много. Щото дори и когато сменят правителствто, тия остават...

Аджъ Бадем нали е частна?? А!!! Какво прави с пътеки??

Злоупотребата е над 10 милиона. За това Зортев не е пропуснал ЯК гювеч. Да той е голям ЛАПАЧ!!! Проследете и ще видите стандарта му!

Държавните са АД, а частните ООД.

Те заради тия пустиняци,беше затворена болницата в Оряхово.

Историята с ловешката болница е доста сходна. Новото частно болнично заведение все още не е пуснато в експлоатация. Огромни интереси има да се закрият държавните учреждения. Силно се съмнявам че ще има виновни за каквото и да е. И докторите играят и всички по верига. Яко корупция и измамни схеми...

Какъв е проблемът - разкрито е частно лечебно заведение, което конкурира държавното.

Типичен пример на айдушко източване.Защо частната дейност не бе организирана на частен терен ,с частно оборудване и персонал?И след като са изпапали месото,хвърлят кокала на държавата и искат още месце!И после били бедни?

Защо държвните и общински болници не плащт наем за сградите и оборудването си? Защо го получават даром, а всяка частна болница трябва да включи тези разходи в цената. Питам защото храня държавното и общинско здравеопазване, а ползвам частното.