Тръмп обеща на света приятелството и сътрудничеството на САЩ

В Давос Тръмп обеща на света приятелството и сътрудничеството на САЩ: "Америка на първо място не означава Америка сама". Той за пореден път охули медиите.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обеща на света приятелството и сътрудничеството на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доньо Донев още не е разбрал, че досега си е купувал приятелство.

Трябва да знаем , че ,,приятелството ,, ще бъде много дълбоко.

От приятелството на САЩ.Не ви очаква нищо добро.

Какво приятелство и колко сътрдуничество обещаваш бе джендър.Приятелство, само ако е в твой интерес и сътрудничество с трохите от масата ти ли. С помоща на оня Кьоравия сринахте една социално изградена държава и един проспериращ народ като моя и сега подигравателно потупвате една продажна мутра по рамота.Не ви щем ни меда , ни жилото.Сега и Шел идва да граби.Единствената ни надежда е православната ни вяра, ако разбираш какво има предвид.Но ще трябва да се разкаем и да платим залитането по фалшивите ви ценности.Дано Господ е милозлив.

Тръмп наистина е оригинален-говорящо лай-но.

В ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА ПИШЕ "Ние считаме тези истини за видни от само себе си, че всички хора са създадени равни, че те са дарени от своя Създател с някои неотчуждаеми права, че сред тези права са живот, свобода и стремеж към щастие." .... ОБАЧЕ 150 ГОДИНИ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА РОБИТЕ И ВСИЧКИ ПОДПИСАЛИ Я СА БИЛИ ДО ЕДИН РОБОВЛАДЕЛЦИ :))

Това обещание на Тръмп за приятелство и сътрудничество на САЩ ми припомни за една мисъл на Наполеон: "Господи, пази ме от приятелите,от враговете сам ще се пазя."

Чичо Дони : Ако не щете да сте ми приятелчета и да си играем(да ми играете по свирката) ше ви пратя 10 самолетоносача ядрени подводници и сухопътна войска ;д;д

Eдинственното хубаво нещо, което има "долният тръмп", е жена му!!;))

добре че не е само негова

Бойкот за краварските говеда.

Айде няма нужда !!!! Видяхме приятелството ви в : Хирошима и Нагасаки; Виетнам; Чили; Афганистан; Ирак; Сирия; Югославия; Сирия; Либия и още....и още !!!! За индианците в Северна Америка ще замълча- за мъртвите или добро, или нищо !!!!!

Света наистина ще е по-хубав ако краварите си стоят само в краварника!!!

Един по-добър свят!!!! Това е свят без САЩ и ако тръмпчо наистина иска един по-добър свят то да вземе да избомби САЩ.

САЩ носят само смърт и разрушение. Винаги е било така и винаги така ще бъде.

самочуствие, лицемерие, наглост, досада лъха от погледа на тоя

Голата истина е, че ТРЪМП на висок глас вика:САЩ,САЩ ЮБЕР АЛЕС!!!!!!Дано това не ви хареса ХОРА!!!!!!!!

САЩ бавно, но сигурно губят хегемонията си. Първо икономически и след това политически. Светът върви напред, Китай ще смени САЩ в следващия период. Европа и тя ще елиминира американската си зависимост. Азиатците и те са на път. Няма вечна слава.

в общественото развитие като справедливост, лична свобода, ефективност, а на туземните рашофилистични плювачи препоръчвам да поживеят поне един месец като средния жител на путлеристан или пуйкия, па тогава да плямпат ???

Западналата цивилизация е връх на ДЖЕНДЪРА...

ДеДоВиЯ

Тоя връх или нещо друго така са ти го забили отзад, че не знаеш на кой свят си и за туй плямпаш простотии.

Storen

"Светът вижда възраждането на една силна и просперираща Америка" Май точно обратното вижда. Никога престижа на Щатите не е бил по-нисък.

Бат' Дончо, да ти обадя една истина: Този който е Първи, е винаги сам. А другите винаги му завиждат и мечтаят да бъдат на неговото място.

Тръмп е по велик дори от великият Рейгън

След данъчната реформа през 1981 г. и предприетото намаляване на данъците Америка се сблъска челно с екстремното нарастване на бюджетния дефицит. Появяващите се една след друга дупки в бюджета Рейгън запушваше с емитиране на държавен дълг. Това го чака и твоят идол

Storen

Така е. Може и парадоксално да звучи, но статистиката показва, че икономиката на Щатите е била най-силна в периодите, когато корпоративния данък е бил 90%. Корпорациите са били заинтересовани да инвестират в работниците си и технически подобрения вместо да плащат високия данък. Намалението му доведе до изтичането на капитала в посока към финансовия сектор и един малък елит от свръх богати хора, които са по-склонни да инвестират в чужбина, а от там намалена покупателна способност на населението и рецесия.

що с лошо бе. що все над руснаците?

сатаниста сорос Гуруто на сектата "Отворено общество, който в интервю лично признава, че като младеж в Третия райх е ходил с нацистите да лови евреи (щото "му се налагало за да оцелее"),

е честен човек и медиите му са точни ???

сатаната сорос не си признава той се хвали с това а също че не е платил и един цент данъци през живота си

Преди да пишете глупости идете в тубата и изслушайте речта на Тръмп и последващото интервю. Тогава ако не сте от онези 80% процента ще видите друга истина, а и това колко фалшиви са медиите.

правителството на Тръмп е подписало указ който общо взето казва че всеки индивид или организация ако се докаже че работи и финансира дейности срещу американското правителство и народ ще бъдат съдени до живот затвор и конфискация на имуществото.В този указ е засегнато и педофилията както и трафик на хора ,пране на пари от фондации за което също до живот и конфискация така че нещата си идват на място и дните на сатаната сорос и слугите му Клинтън и обама са преброени .излязоха данни как Клинтън освен че перат нарко пари с фондацията са си акупували имоти за милиони а от парите за помощите в Хаити са платили сватбата ба дъщерята челси

Нема страшно Тръмпе, Боку и Цецо, ще ви носят саковете и ще ви чистят тоалетните. Няма да сте сами

Полека, лека. Един, по един. Много страни ще осъзнаят, че е по-добре без вас. Поне не в този формат. Алчността, тя ще ви изяде главата.

Преди 80 години един човек крещеше: "Дойчланд, Дойчланд юбер аллес!" Това което казва Тръмп е почти същото ...

че сорос дето ти плаща да пишеш простотии тука и той е работил за човека с мустачките като ловец на евреи за комисионна

жалко, че е хванал Шаломов или поне Шаломова дето го е родила.

България със сигурност няма да е с вас, защото вие имате джендъри, а ние имаме култура и традиции. Ние сме си такива - луди.

колко са българските емигранти в САЩ? Ама ти си стой на село, паси овцете и бъди с русия.

Това сме го чували от един преди 70г... само, че на немски... и звучеше "Deutschland Ueberalles / Дойчланд Юбералес""

това сорос ли ти го каза пак как да лапаш черни и рязани за да сте равни

Сорос в Унгарец, и вземи да четеш история и малко немски....

бе ний много сме ги слушали тия....първо на френски, после на немски, е дойде време и на английския какво толкоз..резултатът ще е същият

Е, да де трябват му и втори и трети....!Мамин, сладък, нали това е борбата, кой да води, еднолично, парада!

Един фалшив и много смешен президент, който ще разплаче света наистина.

Че как ще е сама като сте цяла глутница от съюзници с налудничави идеи.

ТрАмп много добре разбра, че без 500млн ЕС които са с доста по-добра покупателна способност от 300млн американци - бизнеса няма как да върви. Дори Китай може да върви с Русия, но никога не е с/у ЕС защото пазара е огромен и никой не е толкова тъп колкото Пуссин който си го отряза и си го натутрузи сам на дълбоко.