Борисов обсъди с ”Шел” сондажите за нефт и газ у нас

Бойко Борисов се срещна и разговаря в Давос с ръководителя на департамента за международен добив на нефт и газ на “Шел“ Андрю Браун.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обсъди с ”Шел” сондажите за нефт и газ у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на "Шел" и да им повериш проучвателните и експлоатационните сондажи на наша територия не е лошо да проучиш какво е направила тази компания в делтата на река Нигер и как защитава тръбопроводите си с не подчиняващи се на властите отряди от наемни убийци!

Заради ХЪБА СИ още много ще се дупи на Ердоган наш Боко!!! На Марешки няма да му стигне вазелина в аптечните вериги!!!

Боце, абе не беше ли ханку брат? Или на брат пит,брат му?

Борисов обсъди с Шел комисионните!!!

газ може само от септичните ями иначе през турски паток :)

Абе блока се казва ХАН АСПАРУХ, ама той Боци днес го прекръсти на Хан Кубрат, утре ще е Хан Тервел, в други ден ще е Хан Омуртаг и те така, до като го нацели! Само, че Карл Май е писал за индианци, а не за ханове!

Не е сбъркал.Има блок хан Кубрат и той е различен от блок хан Аспарух, където преди 10 дни сондажният кораб Globtrotter завърши анонимно втория сондаж. В момента е в пристанище Варна.Може да се провери в сайта Мarine link

Как сте живи още,изтъкани от толкова голяма тъпотия. И бездомните кучета проумяха печалната истина за България,само вие- не.Явно примитивизмът ви е вроден. Ужас..

Който се интересува от проблема да отиде на сайта на Mdrine traffic и да види ,къде се намира платформата "Globe Trotter",която завърши втория сондаж.Във Варна. Да сте чули нещо за този сондаж? Какви са резултатите?

народът ясно каза НЕ, гробокопачо!

На Бейко му се дупчи. За да прибира кинти под масата. И в Баку дупчат.Но никой не ходи на плаж в Баку. Хората от Добруджа си казаха мнението по въпроса.Сигурен съм,че и жителите по Морето,ще кажат същото. На сероводородното дъно на Черно Море само сонди са му нужни още.И ще го кръстим Мъртво море 2.

Боко Тъпото нали беше обещал, че и ние ще копаме газ? Май газ произвежда само той като го гледам на какво прасе е заприличал.

"Газпром" - компанията получи разрешение от Анкара да изведе и втората тръба от "Турски поток" на турска територия. Това досега не бе станало факт, въпреки че още с началото на строителството на газопровода, "Газпром" обяви, че полага едновременно и двете тръби. По едната тръба Турция ще получава 15.75 милиарда м3 природен газ, също толкова ще минават и по втората тръба, засега обаче без решение къде ще продължат.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

преди 5 годин ББ беша казал че от Черно ще излезе газ и нефт поне да ни направи половин Саудит.Арабия.Обаче всички сонди се изнесоха щото нямало никой.Кво с"тана бе ???

Бойче,нали предизборно тържествено съобщи по ТВ за открити огромни количества газ и нефт по Черноморският шелф.Каква стана тази? Избори ли ще има ,че пак тръгна пиара ти за газ,нефт и хъбче.

Блядовете и рускити кавали у нас квичат като онодени невестулки да не би случайно България да се отърве от зависимоста си от русия

ще ще ще газ и нефт има колкото си поискашв Ч.море само гласувай за наште.Ако ли не няма се плашиш .Газ ще дойде за 1580 ти път то Катар или САЩ с дървени бидони на гръб или поне с газопровод от Япония КОЙТО ЩА МИНЕ ПРЕЗ ЛУНЕН ХЪБ БАРДАН

а бе цървул откога япония и бразилия са съседни страни бре ... ха ха ха

България е тясна и малка за великите идеи на Слънцето- му. Той е роден за нещо от рода на Митсубиши с 200 млрд. годишен оборот. Затова и приема джендърството, защото един пол му е малко !

Приветствам да си дупчат в морето колкото си искат и ако намерят газ ще е добре но да е наш а не чужд.Но да не закачат земята ни и под нея независимо къде в България.Добре ще е и също полезните изкопаеми да са наши а не да ги даваме на корпорации за 1% както със златото ни !

Давайте момчета, от "ШЕЛ" обещават безплатна греЗ за по-безболезнено въвеждане на ЙЕСТАНБУЛСКАТА КУРВЕНИЯ.

Има разрешение още от 2015г.?Какво още се увещават?При толкова газ който се очаква в Турция за какъв хъб се стягаме ние и какви чертежчета размахва Б.Б.

ами ката задника ти е усран и смърди триябва да търсиш хартия да се обършеш ... турците си уредиха 4 тръби с газ и стават мощен газоразпределителен център ! и атомна централа се строи и курортите им пълни и пазар за зеленчука имат а ние като славияни и близки народи останахме с 1 гол геи парад ... и тук не е въпроса дали си русофил или русофоб за да разбереш че си прецакан от всякъде ...

Тиквате, да не си изгонил ТОТАЛ-ите. Не ми се верва.

поредната лъжа,поредното предателство,поредното клише,абе питам ви толкова ли наивно глуповати сме ,че съвсем ни взеха за мезе...

Защо ми замириса на петродолари?

"Дедо Гого", не на петродолари ти мирише, на собствените ти лайна. Окъпи се и се преоблечи, за да се увериш ... че миризмата си с пак същата"

Те и маймуните в зоопарка от сутрин до вечер разговарят с посетителите , най вече с гъза си .

хан Аспарух?

Вече се чувствал като Кубрат.

Хан Аспарух, хан Кубрат, все една марка ханове! Каква е разликата, особено ако не са писани във "Винету"?

Не разбрах само Шел ли ще осигури евтин петрол на българите или ще подготвя нещо за проекта в който и Израел щял да участва с някакъв си поток?

Той е за министър на икономиката, но с призивите за Истанбулската конвенция, извинете, но си трябва по- подготвен. Сори, много ми харесва ББ, но вярата и здравия разум си не давам. Твърдо съм убеден, че: прости хора като Дани Кирилов, Цецка Цачева, Манолова, Кунева, Нинова, Р.Овч, Цв,Цв, който не знае кой е Цв.Цв. и цялата плеяда пачкосмукачки не са за държавното управление. Такива ни продават за жълти пари - нас и децата ни.

Евала! И от това разбирал Боце! От сондажи! Хидроинженер Доганов не е сам!

Локуми. ШЕЛ не знаят, че от 2015 г. имат разрешение и Боби през 2018 г. им обяснил - хахахах

Луд умора няма,ама нали скоро имаше протести против ,,дупченето нс блока,,Сега какво излиза????

Котлонът е разгрят, олиото цвърчи, от вас рибата!

Е, браво! Все пак разговарял е с някого, за нещо! Не е като да дреме на стола, както беше при връчването на Нобеловите награди! Като стана въпрос за газта, нещо много се забави калимерата! И не можем да разсипем европейските газови пазари! Но както и да е! Важното е да сте се разбрали с пича колко процента ще взема България, 1 или 1,5%! И колко процента ще ти превеждат лично в офшорната сметка! Че малък Бойко да си живее, като малък Симеончо!

Руснаците и агентурата им тук никога няма да разрешат да сме енергийно независими. Ще видите какво ще настане тук срещу този хъб Балкан. На дебила тук му е достатъчно да му кажеш, че има английската думата джендер някъде и вижте какво става!!

Ще кажеш че "Шел" е чисто българска компания или поне с 51% българско участие. От какво искаш да си независим? От ниска цена или от?