Министерска оставка заради вербален секс тормоз в Канада

Канадският министър на спорта и на хората с увреждания Кент Хейр подаде оставка заради неуместно поведение.

Обратно в новината

Коментари - Министерска оставка заради вербален секс тормоз в Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"защото той им подхвърлял коментари от сексуално естество, което ги карало да се чувстват застрашени. " Това е описано в Истанбулската конвенция: "насилие над жени се разбира като нарушение на правата на човека и форма на дискриминация срещу жените и означава всички актове на насилие, основано на пола, които водят или Е ВЕРОЯТНО да доведат..."

Ако някой с куче мине покрай ме и аз се почувствам заплашен това тормоз ли е? Ако в асансьора се качи една разголена и предизвикателна дама, и това ли е тормоз. Ами разните разголени певици, или секс сцени от артисти?

Ако тая разголената се качва системно заедно с Вас в асансьора и Ви отправя неприлични предложения, можете да я осъдите, но Ви трябват свидетели или запис.

Записи направени по надлежния ред !!!

Тази идиотщина почва да дразни страшно и показва какво ни чака с тези простотии. За всяко поглеждане на жена трябва да трепериш да не те обвини!? Или какво и ние мъжете да тръгнем с фереджета. Или всички да станем обратни!? Ми да ходят тогава и жените с бурки вместо с къси поли, грим и прически, та да не ги гледаме. Те за какво се кипрят? Интересно? Вярно че човека от снимката не прилича много на министър на спорта... Ама какво от това. Ако беше някой мъжки секс символ сигурно никоя нямаше да протестира, дори да я е ощипал по задника.

Тези започват лекинко да се оливат. Ако тези стандарти се приложат у нас, то ще трябва да има уволнения след всяка псувня. Т.е. пред 5 мин. ;)

Съдейки по днешните разбирания за сексуално посегателство, вероятно "вербалният секс-тормоз" се е изразявал в това, че е нарекъл спътничките си в асансьора "жени"...

ДИР, вие у ред ли сте? Какво ни вълнува някъв канадец, дето задявал жените в канадски асансьор? Баси, падението!

Те в Америка са почитатели на секса !Не се учудвам !

Какъв ли рай ще настане, ако заменим набедения патриархат с така лелеяният, особено в "развитите" "демокрации", матриархат? Егати откаченият свят! Той я погледал, той й направил комплимент, той й поискал телефона! Ужас! Това си е изнасилване. Отвсякъде! Ще дойде моментът, в който жените ще осъзнаят, колко лошо са се прееднонещали сами. Да продължават в същия дух, а някой мъж, някъде, ще открие как да се произвежда възобновяема енергия от самопосегателство и приятно изкарване, без треперене, дали "дамата" няма да се сметне за брутално насилени... след 40 години.

чакам момента, когато белите ще са малцинство в Европа и Америка. Тогава доста хора ще разберат, че няма по-добро обществото от това, което белите мъже създадоха. тогава всичките феминистки и т.н., които сега се оплакват от сексуален тормоз от бели мъже, ще трбва да се разправят с 'много по-толерантните' негри и арабухи.

ха, ха търсят му цаката на човека, явно трюдото е намерил по-голям подлизурко и му трябва мястото та му измислят разни модерни и удобни "секс" причини, тия филми сме ги гледали.

типове секс след брака: секс навсякъде- във всяка стая, пози и т.н. спален секс- секс само в спалнята коридорен секс- когато разминавайки се в коридора си викате един на друг 'фак ю' публичен секс- когато адвоката ви оправя и двамата при бракоразводното дело

Значи, ако кажа, бахххх колко си готина, изгорех.Къде отива света :(.

а защо нито един мъж до сега не се е оплакал от сексуален тормоз?!

Ако е била с по-секси и предизвикателно облекло и този си е траел и не й е направил комплимент, е щял да бъде обявен за обратен или смотаняк в нейното обкръжение.

Ето това е джендър-идеологията, осъществена на практика. Под прицел са нормалните хетеросексуални мъже. Вероятно този канадски министър е направил комплименти на жени, без да знае, че същите са малоумни феминистки...

Леле мале, па то ако е така българските министри ще трябва а подават оставки след всяка среща с репортерки и журналистки.

Да не би да им е направил комплимент? И сега ще го опандизят? Абе, за неприлично гледане колко дават?

за неприлично гледане: за по-малко от 3 секунди- само условна ако си задържиш погледа повече от 3 секунди, вече е тормоз и опит за изнасилване. Тогаве вече - колкото ти даде съдията; не-повече от 5 години обаче

Застрашени се чувствали - от какво бе ?? Куче от салам плаши ли се ?

"Телепатичен секс-тормоз" т.е. гледаше ме в очите и ми обясняваше уж как да се държа с клиентите - да не им говоря на "бе" и на "ма", а всъщност си представяше как ме чука, свинята мръсна

Явно една от целите на тоя пасквил-конвенция е предизвикване (ускоряване) на демографска криза в Европа. Кой ще посмее да предложи брак/секс на някоя жена, след като може да бъде съден или уволнен. Кой ще иска да има деца, след като при всеки опит за възпитание той може да влезе в затвора. А в същото време тази конвенция не се предлага на арабските страни, на африканските, на много от азиатските, където наистина има дискриминация. ЗАЩО?

Мислех, че само нашият министър на спорта изглежда като прасе преди Коледа, ама явно има и други. С тази визия, освен вербален секс, друг май не му остава.

скоро вече в канада и евросъюза няма да можеш да се доближиш до жена без писмено разрешение от министъра на равните права, джендърите и третия пол.

По добре пробвай с мъж, там на това се гледа по-спокойно, защото е в рамките на евроценностите и традициите!

или си купувай кукли и роботи - да върви производството и търговийката

Нормалната свалка вече се нарича ВЕРБАЛЕН СЕКС!