Няма да установяват сексуалната ориентация за убежище в ЕС

Съдът на Европейския съюз отхвърли психологическите тестове за установяване на сексуалната ориентация на кандидатите за убежище.

Обратно в новината

Коментари - Няма да установяват сексуалната ориентация за убежище в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пфу и извратена Система, в която ни принудиха да живеем! Негърът искал да го пишат репресиран не заради друго, а заради сексуалните му предпочитания. А всички нормални предпочитания на нормални хора къде остават? Кой и с какво ще ги защитава?

Тези дебили съвсем изтрещяха!

Значи, един мангал може да лъже, а тези, при това държавни служители, които се опитва да преметне, нямат право да проверят дали не ги лъжат! И това го казват европейски съдии!!! Не искам да съм част от подобна Европа! Сори!

От незнание човека е подал такава молба в неподходящата държава. Ако беше казал, че е педал в Австрия, нямаше да има никакъв проблем.

на мен ми харесва педалите да са повече.... повече жени за мен, а и като стане война са по лесни за отсрел...

Нигериец педераст хленчи, че му нарушавали психологическите права в Унгария. И еврейският съд отсъжда в негова полза. Баси пародията, честно!

Моля да ме прощавате за лапсуса! Съдът не бил еврейски а европейски.

убедена съм, че ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, както и ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ са ПРОТИВ КОНВЕНЦИЯТА./извинявам се на няколкото изключения, каквито вероятно има/ И ВЪПРЕКИ ТОВА и САМО ЗАРАДИ КЕЛЕПИРА, ПРИТИСКАТ ЦЯЛ НАРОД, КОЙТО Е ПРОТИВ.

Деси Атанасова и Цецка определено са ЗА.

КАКВО ИЗЛИЗА? НЯМА МЪРДАНЕ-трябва да приемем ВСЕКИ, койте се ОБЯВИ за обратен,независимо дали това е вярно или не! Което на практика означава-ВСЕКИ! Само 100 000 митинг би могъл да ни спаси! Но не го виждам. Провинцията няма да се помръдне, София сама не може да събере толкова хора. А и съмнението, че ще я приемат ТОЧНО ПО ВЕЛИКДЕН, когато хората заминават, е съвсем основателно. САМИ ЩЕ СЕ НАХЕНДРИМ В ТАЗИ ГНУСНА ИСТОРИЯ, ВИНАТА ЩЕ Е НАША!

КАК СМЕ ДНЕС?! ОТ КАКЪВ ПОЛ СМЕ ТАЗИ СУТРИН, ПРЕДИ КАФЕТО И СЛЕД НЕГО?! КОЙ ЩЕ СЪДИМ ДНЕС ЗА ОБИДА НА ПОЛОВАТА НИ ОРИЕНТАЦИЯ?!

Българите са мъдри хора.

БЪРЗАТ,ГУБЯТ ТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ,ИЗДАВАТ СЕ! ТОВА ВИ ЧАКА СЛЕД ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!ДЖЕНДЪРИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ-СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!! ЗВУЧИ ПОЗНАТО,НАЛИ?!

Значи педалите ще ги приемат в ЕС на честна дума. Ясно.

Ами те нали педали управляват ЕС. Те подкрепят своите

Когато няко каже, че е пе... дал - може. Кoгато провериш и се окаже, че лъже и иска да извлече изгода от това - намеса в личния му живот. Ами да си живее личния живот в нигерия или откъдето е там. Aман от пе*си!

Светът всеки момент ще се срине, великите управници шлайфат фино правата на природно извратените. Ще си дойде всичко на мястото. Така няма как да продължава. Война ли ще е, глобална катастрофа ли, не знам, но ще се изтреби девет десети от тази паплач нацвъкала земята и каквото остане ще тръгне отново по природния закон. Или и то ще загине за радост на природата!

Времето е РАЗДЕЛНО!

по въпроса?

Той е ЗА ратифициране на Винету !

Нагледен пример какво ще стане у нас, ако приемем Истанбулската конвенция. Всеки, който твърди че е обратен или е такъв, трябва да го приемаме дори да не е такъв.

именно. Ето това е "третия пол" в действие.

Паисий

човек вече има правота САМ да си измисля какъв е и на това основание да претендира за някакви особени права, които другите нямат. Това е злоупотреба с обществените норми.

Призова,,който желае,,арабин, добре дошел е в страни от ЕС.Самите богати комший не ги искат ,а ние ги каним.А ,,уж, да пазим границите.Фашиска демсгогия

Ако удариш някой мъж и можеш да лежиш примерно 1 г., за жена обаче - вече 2. Лошото е, че някой мъж се определи като различен, автоматично се прилага другата кауза и пак може да лежиш 2 г. А пред закона всички сме "равни"/за едно и също деяние/!

ТОЛКОВА Е АБСУРДНО В ЕС :)) ... И СЕТНЕ В НЮ ЙОРК ИМАЛО ТЪПИ ЗАКОНИ КАТО "НЕЛЕГАЛНО Е ДА СЕ ХВЪРЛИШ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 12 МЕТРА ВИСОЧИНА ОТ СГРАДА"

То там по разни щати, още важали закони от типа: "Може да биеш жената само веднъж месечно с колан." Интересно там дали биха приели Инстанбулската конвенция!

Ще стане като в онзи виц дето шефа събрал служителите си и им съобщил ,че се налага да съкрати един. Първата веднага скочила: -Аз съм самотна майка ,ако ме съкратите ще ви съдя за дискриминация . Втория побързал: -Аз съм с афрокорени и ако ме съкратите ще ви обвиня в расизъм. Последния започанал да чупи пръсти зачудил се как да се спаси: -Ми за мен остава да стана гей.

Първо добро утро на всички колеги от форума даже и на центоброячите ! Второ не можа да разбера защо пИд.лите използват дъгата която е прекрасна ? И какво ни казва съда на ЕС- Според тях трябва да се приема всяка измет ли ? Днес е един хубав ден от демокрацията-ГЕРБ оттегли Конвенцията и българите победиха поне за сега световната пИд.лска мафия това е истината а тя е силна в нея са и парите победиха и агентурата и тук за сега поне ха дано никога не се приема в НК тази мерзост !!!!

В Народното събрание а не в НК !

Засега.Притеснявсм се,че църквата както зае яснс позиция,ще им ,,спрат кранчето,,и те ще променят решението.ЗАПИЧВА СЕ МАСИРАНА АТАКА СРЕЩУ ,,НОРМАЛНИТЕ ХОРА,, И както имат мнозинство ще и успеят да пробутат тихомълком пред Великден прокълнатата конвенция.Използват,че народа има ,,робска психика, и ще продължават да унищожават родината ни. БОЖЕ ПОМОГНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,само ни остана да се молим

ЦЪРКВАТА СИ ИМА ИМОТИ,МОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖА И САМА!

За конвенцията не се е разминало. Меркел дойде миналата седмица в България. Почти нищо не се чу, за посещението и. Значи мисията и е била секретна. И след СМС-а на Борисов "няма мърдане, трябва да приемем конвенцията", непосредствено след посещението и, то самата секретна мисия е била натиск за конвенцията. В момента има един проблем - Румен Радев. Ако Плевнелиев беше президент, правителството щеше да подаде оставка, да се назначи някакъв Близнашки за служебен премиер, да се приеме конвенцията и после пак ББ да стане премиер и да каже "аз не съм я приемал"!

Бе по принцип служебните правителства нямат право на това, но знае ли човек.

За това са тези напъни за конвенцията. Като я ратифицираме всички бежанци ще станат трети пол и на това основание ще искат не само убежище , а и привилегии .

Значи в родината си,където е от една раса,племе,език,бит,култура ,нрави,обичаи,и прочие се бил страхувал,а от коренно различни култури,отишли в космоса по тех.развитие с друг цивилизационен код европейци,видите ли не се бил страхувал. ХА ха ха ха ха хаааааааааааааааааа.Абе какво става бе,вместо човечесдтвото да се развива,то се връща назад при маймуните.Обгрижва ги и унищожава хилядолента цивилизация.Но конспирацията ,не е конспирация ,а истината.

Абсолютни глупости !!! Веки може да изфабрикува достоверна лъжа!!! "Мъжът основал молбата си на твърдението, че е хомосексуалист и се страхува от преследване в родината си. Унгарските власти отхвърлили неговата молба за убежище, след като направените психологически тестове не потвърдили сексуалната му ориентация. Нигериецът обжалвал решението и случаят бил отнесен до Съда на ЕС, който постанови, че мъжът не е трябвало да бъде подлаган от унгарските власти на психологически тестове, които да установят дали той наистина е хомосексуалист. Според съда психологическите тестове за определяне на сексуалната ориентация на даден кандидат за убежище представляват "намеса в правото на този човек на уважаване на личния му живот". При липсата на документални доказателства националните власти могат да разчитат на "съгласуваността и правдоподобността" на заявленията на кандидата за убежище, постанови съдът. "

А, нас хетеросексуалните, кой ще защитава????????????????????????? Писна ми да слушам за нарушаване правата на разни гейове и тем подобни!!!!!!!!

И нас искат да ни направят като тях.Никога не са защитени ,,нормалните хора,,това е мотото на гей съюза,важно са различните

Като гледам как работи полицията и съдебната ни система, утре всеки мигрант ще може да ни съди за обида. Днес се чувствал като мъж, утре като цена, после .....- хахахха

Щефен Кьонигер от "АзГ" за джендърманията

След приемането на Инст.конвенция нас ни чака същото.Записано е в нея,че такива хора трябва да бъдат приети незабавно и да им се дава статут на бежанци.

Е, според Истанбулската конвенция ще си длъжен да приемеш негъра, въз основа само на твърдение, че е еди-какъв си, че и не можеш да го върнеш, докато в родината му не заобичат гейове и травестити. Свиквайте!

Отвръщавам се от брътвежи тук на "развити","успели" и "цивилизовани" ганьовци миещи чинии на Запад с думи от рода "тежко и горко на този мизерен народец". ТОЙ ВИ Е РОДИЛ И ОТГЛЕДАЛ ИЗРОДИ НЕБЛАГОДАРНИ! Имам само една вечна поговорка към "успешните ни емигранти" ПЛЪХОВЕТЕ ПЪРВИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ!!!

В ЕСелото на лъжците, истината е престъпление.

Помнете ми думите, цялата тази патардия около тези емигранти и Истанбулски хартии няма да има край. В Скандинавските държави вече не можеш да срещнеш скандинавци, но те така искат. Имам чувството, че целта е всички хора да бъдат ошашавени. Меркел и Шорош наистина си постигат целта- заличаване на човешкото в нормалните хора като ги противопоставят един на друг. Никой няма да може да каже- това е моята Родина.

не мога даси представя, ватман с обратна резба БЛЕК ВЪРШЪН

ХУБАВО Е ДА ИМА ТЕСТОВЕ ПОНЕЖЕ ЧОВЕШКОТО ОКО ЛЪЖЕ ЕТО НА : - ДАЛАВЕРИ И ВОЛЕН ПИДЕРАСТ - ОТГОРЕ ПАТРИОТИ , А ОТВЪТРЕ ПИДЕРАСТИ :))

Българи, я първо да си съберете децата пратени в "еврогейските страни", пък после се вайкайте за мигрантите дето не искат и транзитно да минават през България,а?

ИЗвинявай, неволно ти сложих "-". От мен имаш един голям "+".

Благодаря, а минуси така или иначе ще има.

Oткога има война в Нигерия, защо прекосяват 9 държави, за да достигнат до Германия - това бежанец ли е, или екскурзиант с джобни и нов смартфон? Ако европеец реши да бяга до ЮАР, дали ще го пуснат през цяла Африка? Някъде около Габон и Нигер ще е останал само скелета му, отнасян от течението.... Не са нужни тестове, просто не ги допускаме тук !!!

Значи искат да ни напълнят с дженъри и хомосексуалисти.

Въпросът е "намеса в правото на този човек на уважаване на личния му живот". А никой не пита дали местните са съгласни да издържат нашествениците и дали това насилие е намеса в правото на местните на уважаване на личния им живот.

А тест за ИДИЛ?

Стига сте плюли по Запада! Нима вашите деца и внуци не са там? Или не им набивате в мозъците да бягат от България към нормалните страни?