И Джак Ма предсказа Трета световна война

Първата технологична революция стана причина за избухване на Първата световна война.

Обратно в новината

Коментари - И Джак Ма предсказа Трета световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма пак е закъснял. Ние в България вече сме ги пуснали в действие. Роботите: ББ1 -кодово име "Тиквата" ЦЦ2 - кодово име "Гимнастика" ЦЦ3 кодово име "Майката на нацията" Показват резултати надвишаващи очакванията на програмистите от централата в Брюксел. След задаена програма нашите роботи. Даже създадоха ГЕРБ (Главна Европайска Роботска Банка) .... натам го знаете. Ма да дойде, главния робот ББ1 ще му докаже уменията си.

"Преди три месеца Ма прогнозира, че до 30 години ще бъдат създадени роботи, които ще могат да управляват компании. " и българския робот ще вика наздраве на цялата компания :)

споко мистър Пинг Понг Му.... дилечи сми от тия велики ИИ...

На снимката прилича на надуваема кукла с дупка, вместо уста. Познайте за какво...

(.)(.) / ----

Този олигофрен много вижда ,бе ! Я по-добре да си заформим няколко световни войни,малко да намалим олигофрените,че все по-често вземат думата. А, и комунистите -също.

Как може да се публикуват подобни глупости. Този на снимката на луд ли се прави или си е прсто такъв + тежка форма на невежество, на което медиите в типичен стил пригласят!

Много сте далече от всъщността на темата. Човека си казва не позволявайте да ВИ превърнат във роби на роботите. Хората се кефят на фантастичните филми, а основният замисъл ,е че НИ подготвят чрез тях (фантастичните филми) да не се страхуваме от роботите ако ги видим на улицата и така лека полека робство.

бих му повярвал, ако си раздаде богатството! след третата световна няма да му трябва !

Него НЕ го мисли сигурно си е изкопал бункер в планините КунЛун напълнил е бункера с консерви варива вода сухо мляко оранжери с кварцови лампи резорвари с тоове горива построил е отвън слънчеви батери обзавел бърлогата с Версачита и одеала от нутрии и кожи от тигри запасил се с хиляди дискове с филми сложил е 1метрова дебела стоманена врата и ще чака ядрената буря да отмине да му мислят бедните

Джак-Ма, изрод неземен, недей дрънкай глупости а виж к'во с тава с маратонките дето си поръчах преди месец от боклучарника ти. Задействай се ... сезонът идва ...

бил предсказъл!?! Че тя се води в момента бе, човече!

Тоя какви ги дрънка! След 30г.! Бо-о-же! Вече тикви без интелект управляват държави - той ,30г....

БСП ще проведе референдум и народът ще каже НЕ на трета световна война.

ГЕРБ ще направят закон за борба срещу войните. Бойко Акбар !!!

Хора, днес е рожденият ден на Висоцки! Да го почетем и да си спомним какви бяхме, когато той пееше песните си - по-честни, с повече надежда и вяра в доброто и бъдещето. Бъдещето дойде, сега живеем удобно в него, но без вяра, без надежда, без духовна сила. И без някой, който поне малко да напомня Висоцки!

Колко хубаво, че го припомняте. Висоцки беше явление и макар, че имаше нещастието да си отиде от света едновременно с един от партийните лидери на СССР /виждате ли, даже не помня името му/ и тази загуба съзнателно беше туширана, културните хора по света я отбелязаха. Жалко, че сега младите поколения нямат късмета да се учат от такива личности-бунтари, какъвто беше Висоцки. Сегашните "звездички" едва ли ще оставят диря в културната история, толкова бързо избледняват и изчезват.

Поредния руски пияница, дрънкащ с китара и редящ безсмислени думи, умрял от цироза на черния дроб или с други думи от пиене на етилов алкохол /С2Н5/ОН//

дори не си смешен, жалък си. Бегай в кенефа да слушаш Бръкни Спръсти..

Росица кирилова и орлин горанов бяха далеч по-добри.

Дори и да избухне война, феминистките от всички враждуващи страни ще осъдят противника за всякакво насилие. Уважаемият Съд ще разпореди войната мигом да приключи. Ще се плащат огромни репарации в световен мащаб, а ръководителите и участниците във войната ще лежат по затворите по милиони години всеки...

и миротворческата сила на циганите, които ще разглобяват ракетите и ще обезвреждат патроните и снарядите още във въздуха. Наземната техника ще е набрана на джлезу още преди военните действия да започнат, а ако някоя мангуста се докопа жива до космоса, ще разпарчетоса и всички комуникационни сателити. За капак - манговците ще изпият по кръчмите и бюджета за въоръжение, и репарациите след това.

Прави впечатление обаче, че само богаташите говорят за война напоследък. Мамка им да е*а ненаядени изроди!

Войни ще има докато мнозинството от бедните са пълни шарани, поддаващи се на пропагандата за измислени каузи.

помислих те за оня с ник патка

За да няма повече световни войни, трябва всички повярвали си, че са нещо повече от останалите, да разберат, че не са! Е, това няма как да стане в свят ръководен от луди.

Това най-лесно и бързо се разбира с няколко бомбички по главата! От този език и животните разбират даже...

Според Енгелс, причината за ПСВ е "пълно изчерпване на възможностите на елитите да управляват, до степен липсата на елементарна мъдрост в управлението". Сходна ситуация към днешната. Причината за ВСВ е по-елементарна-Версайския договор след ПСВ.

Точно така! Ще се замеряме с биткойни!

Ща трясна един биткойн в главата.

Дали това не е проучване на общественото мнение по въпроса. Кой ли пък е този луд, който ще иска война? Боже опази от неразумни!

Не си ли чувала понятието "човешки ресурси". Когато осъзнаеш, че има перспектива, от която си "ресурс", ще ти просветне. Управлението и стопанисването на ресурси е интересна наука. Борбата за ресурси - също.

яко почва да ме дразни тоя преди 1СВ е втората техническа революция дори и техническите революции не е научил а се излага пред цял свят яко си е повярвал танцора

тук аз се изложих преди това беше индустриалната не техническата май и аз е време да млъкна

мисли преди да пишеш , бе хороскоп!

Преди 40 и кусур години, същите неща ги говореше един от водещите специалисти на IBM - до 2000 щяха да имат искуствен интелект, равен на човешкия, а до 2010 такъв, превишаващ човешкия 100 пъти.

трудно е да се правят прогнози затова човек трябва да си трае но реалността е че айбием вече имат квантов компютър!!!

айи ем имали квантов комютър? .Колко да еквантов? ами толкова колкото го имат и една дузина други държви и компании до сега.

в смисъл аз съм работил във фирма която се занимава с анализ и дори там ни забраняваха да правим прогнози пред клиенти много-много

хороскопи ли си правил?

този все повече ми заприличва на клоун особено като го видях да танцува като майкъл джаксън :)))) 2СВ избухва като компенсация на първата заради отнетите на германия земи 1СВ избухва заради великосръбските психопати които наскоро пак запалиха война! войни е имало постоянно без технологични революции! китай заради коя революция техническа превзеха тибет??? мисли бе чайник!

винаги е бил китайски. Само в кратък период благодарение на подривната дейност на САЩ, той се отделя, но скоро след това цялостта на Китай е възстановена. А толкова огромна държава е нормално да има различни народи. То виж джуджетата - една Великобритания има англичани, шотландци, уелсци, пришълците не ги броя.

По твойта логика Бълария винаги е била турска. Значи е време султана да изпрати танковете насам, както прави в сирия.

Има няколко масови измирания на Земята, при които живите организми почти са изчезвали. В най-скоро време се очаква поредното. Но дори може и да не е масово измиране, а нещо по-лошо. Между Марс и Юпитер се намира т.н. астероиден пояс - останки от някогашна планета Фаетон, която се е пръснала може би в резултат на термоядрена война между обитателите и.

нека ограничим писането на глупости... за да се разруши планета до степен да стане на астероиден пояс трябва много повече сила отколкото всички налични ядрени арсенали в света.

Освен това е твърде далечко от Слънцето, за да е имало въобще някакви биологични обитатели някога...

На 30 октомври 1961 година СССР взривява най-мощната водородна бомба - цар бомба. Била е 58 мегатона тротилов еквивалент. Първоначалният замисъл е бил за 100 мегатонна бомба. В последния момент решават да заменят урановия и корпус с оловен и да намалят мощността до 50 мегатона. А са намалили мощността, защото пресмятанията им са показали, че взривът на 100 мегатонната ще предизвика самоподдържаща се термоядрена реакция на трития и деутерия съдържащи се в океанската вода и тази реакция щяла да раздроби Земята. Не съм виждал изчисленията им, не бих ги и разбрал, но на тях съм сто мегатона пъти по-склонен да повярвам, отколкото на тебе. Така, че взривяването на Земята е било възможно още през 1961 г. А дали наистина Фаетон се е взривила в резултат на война, няма да разберем никога.

Когато си богат можеш да си позволиш да бъдеш черноглед (тоест, реалист). Щот квото и да стане, ти и твойте близки ще се яхнете на една яхта или самолет за 50 милиона и ше се отървете...поне до време. А може и остров да си купите и вие и децата ви да преживеят катастрофата. Забелязал съм как богатите са супер оптимистични относно тяхно бъдеще, и обратното към бъдещето на други. Често обаче не могът да приемат същият този песимизъм когато е насочен към тях - че утре Амазон може да фалира Али Баба или че Джак Ма следващата седмица може да се гътне от инфаркт. Като им го кажете, и ще видите как изведнъж стават оптимисти. Пробвал съм го с богатите си клиенти старата ми работи, и мога да ви кажа че има крайно неприятно. Но когато предвиждат катаклизми за другите, се правят на много умни и много мъдри и големи реалисти.

Най-якият и реалистичен коментар!

Не всички богати са такива по наследство и не всички са невменяеми. Да се стопанисва повече ресурс не е шега работа. Болшинството хора не са в състояние да потдържат ред дори в собствените си жилища, нито да имат нормално функциониращо семейство, въз основа на честност, лоялност и съответно - взаимно доверие. Съответно и разликата в това какво губи богатият и сиромахът при форсмажорни обстоятелства е чувствителна. Когато от теб зависи не само живота на най-близките ти хора и малкотото ти жилище, евентуално, но си свързан със съдбите на хиляди и десетки хиляди други и не си социопат, тогава брмето на плещите ти е почти непосилно. Не става дума за оптимизъм и песимизъм тук. Онова, което всеки от нас може най-много да загуби, е живота си. Но като овластен и заможен човек, дори да не загубиш живота си, би могъл да погубиш директно или индиректно твърде много хора и всички да тежат на собствената ти съвест.

Дърпаш шалтера и ЕнтЕеЕкта ще измяука на умряло.

Е, много ясно притежаващите роботи и пари ще връчат на останлите по един нож, когато загубят работното си място заради автоматизацията и ще ги оставят да се поизколят. То без това човечеството е набъбнало до количество несъвместимо с просъществуването на природните ресурси на този свят. Т'ва не е ли ясно за всеки!? По миролюбивите имата право да не се колят, а да измрат от глад.

На тоя ако му вдигнат тока и водата друга песен ще запее.

а като дойдат роботите, ко шъ ги праим толкоз китайци?

Общото е, че винаги са умирали други, а не тези заради които е станала войната. Само по време на ВОСР се е случило и те да дадат фира, но жертвите на останалите не си струваха.

Ако Джак дойде да живее и инвестира в БГ,след 1 година ще е най бедния китаец в света

Що не пишете че долара се срина днес а тръмп подсмърча на доганя ако може да не избива всички негри?

сладур е този Ма.

Аз пък предсказвам, че до 24 часа ще има нова статия, в която някой друг ще предсказва поредната война. Важното е да се плашат гаргите.

Ма едва ли се занимава с плашене на гарги. Това е историята на капитализма и борбата за надмощие на едни капиталисти над други.

Все друго си е историята на социализма и комунизма.

Той - не. Но медиите много обичат да плашат гарги :)

Време е за рестарт на планетата, една нова война и човечеството да започне всичко отначало

Някаква друга форма ще е но земята няма време за още един рестарт.

Няма да е голяма загуба! Човечеството в днешният си вид е един огромен паразит върху планетата ...

А аз се чудех защо вече половината Земя е изядена.

Не само изядена, но и тотално осрана ...

И за да си искрен започни със себе си и децата си - как ще се ликвидирате оставяме на теб!

Не се притеснявай за моето семейство. Притеснявай се за своето ...

Преди три месеца Ма прогнозира, че до 30 години ще бъдат създадени роботи, които ще могат да управляват компании. - Смело, но безсмислено. Как ще се урежда рушвета под масата?

Тия дето дават рушвети не създат нищо, те само изпълняват "обществени поръчки". Тук става въпрос за нещо съвсем друго.

На алиекспрес и алибаба рушвети не им се следва да дават. Цялата работа е в информацията която предоставят на службите и интел и фб и апъл и самсунг и амд естествено...

За да тръгне бизнеса, да уредиш платформа, производителите да се съгласни с твоите условия и да си известно време единствен на пазара - как става? Мотивация в кеш!

.....пък колко му е да се надгради една програма "Рушвет". Смяна на софтуера с по-нова версия и готово.

ма нали се сещаш , че зад всеки един успешен робот - управител или меринджей , ще се налага да стои человек...може и жена в някои случаи ;)

Роботите също ще имат своите нужди и консумативи, а заради третия закон на роботиката ще са податливи на изнудване с вирус например.

като в "Матрицата -"био ферми за хора,ужас.

То и сега е така, малко по-различна е формата , но същността си е същата ...

Не, не като в "Матрицата" а като в "Аз роботът"