Китайски учени успяха да клонират маймуни

Китайски учени са успели да клонират два дългоопашати макака, използвайки същата техника, благодарение на която преди 20 г. видя бял свят клонираната овца Доли.

Обратно в новината

Коментари - Китайски учени успяха да клонират маймуни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България комунизма успя да клонира 7 000 000 маймуни. Оставалия милион хона напусна границите и.

Извинете Китайското посолство близко ли до Народното Събрание

Вие, може би няма да клонирате хора, но други със сигурност!!!.За пари хората правят какво ли не.

Само 20 години след първото клониране е добър успех. Китайците са упорити и схватливи. Други нации биха достигнали тази технология едва след 50-100 години.

ако европейците бяха продължили с клонирането китай пак щяха да са назад ако друг направи това клониране щяхте да кажете - изродски работи ама щото е китай - браво!

Че са изродски, изродски са, няма две мнения. Ама не подценявай жълтата раса. Черните са по-сексуални и респективно - по-глупави, то при тях жегата и паразитите си казват своето. Но бялата раса превъзхожда жълтата единствено по садизъм, като и това е под въпрос (сети се за отряд 731). Твърди са, че жмичките са доста по-интелигентни от бледоликите, технически и не само. Пък и когато се говори за научни постижения на някоя страна, обикновено не се споменава етническия произход и расата на учените. А по правило аксе окаже, че не са евреи, са азиатци (жмички или индийци), ако не са азиатци, са някакви славяни.

Не е вярно, не изпитвам никакви симпатии към китайците, но не може да се отрече че, са добри в клонирането на технологии, а както се оказва и на живи организми.

Дано не почнат да клонират дупетати...

Ми те тия маймуни отдавна са в Бг парламента.....

Клонингът и животното, което е клонирано са на една възраст.

Скоро ще могат да се клонират и хора и тогава джендърите ще искат забрана за създаването на деца по естествен път. Човешкото възпроизводство ще бъде само с клониране. Естествено това ще означава края на човечеството, защото Природата сурово наказва всеки опит да бъдат заобиколени законите и. Те може нито да са приети от законодателни органи, нито ратифицирани, НО СА НЕПРЕОДОЛИМИ И НЕЗАОБИКОЛИМИ. За разлика от човешките.

Никакви природни закони не могат да бъдат заобиколени. Ако едно нещо е възможно, то само тогава човек може да го направи. Това не означава, че се заобикалят природните закони. Тук работи правилото: "Проба, грешка!"

Могат и още как. Давам пример - наскоро момиче от цигански произход, обременено с генетично заболяване, заради което се налага да му присадят черен дроб в ранна детска възраст, роди дете. Тази жена/момиче не само че не би оцеляла при нормални обстоятелства, но и не би могла да предаде по веригата напред генетичната си аномалия, природните закони са категорични по темата. Законите са си закони, те са само препоръка за оцеляване на социума, но за мнозина законите са за това, за да бъдат заобикаляни. Всичко това казано в най-широкия смисъл на думата. При това този пример е доста "семпъл". Зловещи експерименти са правени и продължават да се правят в името на науката (отряд 731), като последствията от тях са лесно предвидими. Учени - отявлени социопати и военни престъпници са били покровителствани на държавно ниво и т.н. и т.н.

куюгет шоигу оглу е саздаден така

Има ли някой ,който вярва че в милиарден китай, няма да се правят опити с хора?

Как може да ти хрумне подобно нещо изобщо? Че враговете на партията да не са би да са хора случайно?!

Новината е силно песимистична. Предвид това, че най-новите разработки винаги се ползват първо от военните. Предвид това и че в Китай дори и привидно човешките права са едно нищо. Както изглежда, по света са правят експерименти дори по-зловещи от медицинските експерименти в конц-лагерите по времето на втората световна. Овластените хора си играят с огъня, а последствията от подобни експерименти, изпуснати от контрол, могат да бъдат чудовищни.

в Китай не повдигай темата. Щото ако там нямало било човешки права, я виж какъв закон приемат в Австралия. 20 годинки ако разпространиш информация получен от държавен служител без съгласие на правителството. Това как е според култа на човешките права издигнат от нашата западна толерастия?

Толерастия няма общо с човешките права, а с политиката. Форма на политическо лицемерие е. Империя се управлява трудно и все пак за мен новината е силно песимистична.

европейците се спряха с клонирането преди 20 години поради съвест китайците съвест нямат вижте кво направиха в тибет

Я да чуем?

Правят пътна инфраструктура за по-голяма мобилност. Това според горния е чудовищно.

ChatGPT

И? Преди 10-тина а може и 20 години вече да са бяха клонирали овца. Мисля, че тогава се заговори колко неморално е клонирането на живи същества и се насочиха към 3Д принтирането на органи

Само две. Ние имаме 240 в парламента. Кога ще ни стигнат китайците.

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО СУДЖУЦИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ИЗБИВАТ БЪЛГАРИТЕ ....:)))

Ако до сега Господ българина си траеше за "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 г., след "ТЕЗИ УСПЕХИ" вече ще Го мотивират най-сетне "ДА ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА". Тоест, Матей 20 - 16 Така последните сега ще станат първи, а тези, които сега са първи, ще станат последни.

Много са назад от руските учени, които кръстосваха хора с маймуни. И като гледам какво става и тук, и в русия, явно опитите са били успешни.

Но маймуна за президент не са имали...много по-напред са краварите...

Овцата Доли я клонираха преди повече от 20 години белихте хора. Пак бива, че жълтуреците са само 20 години назад. За чернилките и мюсюлманите да не говорим

Лъжа, стара руска техника от 70-те. Всички тролове в дира така са произведени, с клониране на пациенти от институциите.

Шило

Дано не клонират вожда и учителя на българския период, др. Бойко Борисов

Шило

народ, имам предвид.

То като четеш и слушаш на колко места е бил едновременно и колко много работа е свършил, явно вече са го клонирали, но от БАН мълчат за успеха да клонират тиква:)