Радев отчете първата си година като президент

Президентът Румен Радев отчете първата годишнина от встъпването си в длъжност и отправи критики към парламента и премиера.

Обратно в новината

Коментари - Радев отчете първата си година като президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво отчете? Някой да се сеща за някаква негова изява и положителен резултат за държавата ни? Жалко че народът се подлъга да гласува за него.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ РАДЕВ ТАКЪВ , КАКЪВТО ТОЙ САМИЯТ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ. МНОГО МЕ КЕФИ-ОБРАЗОВАН, ВЛАДЕЕЩ ЕЗИЦИ, УМЕН, СМЕЛ И ДОСТОЕН ЧОВЕК. НАЙ-ГОТИНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ!

А бе с една дума селянин!

БРАВО,ГЕНЕРАЛЕ! НАРОДЪТ Е С ТЕБ, НО ВСЕ ОЩЕ СЕ СТРАХУВА ДА ГО ДЕМОНСТРИРА. БЪДИ ЧОВЕК НА ЧЕСТТА! ОТИВА ТИ ДОСТОЙНСТВОТО, КОЕТО ТЕ ПРАВИ ИСТИНСКИ МЪЖ!

TIREX

ЧОРАПА Е ПОСРЕДСТВЕН ТЪП АМЕРИКАНСКИ ИБРИКЧИЯ.

тъпото е че не съм впечтлен нито от изказванията и далновидността на президента нито на премиера а предричам че балканският полуостров и тези наши малки и неособенно значими държави отново ще бъдат малките камъчета които катурват или влияят на курса на голямата каручка!!! ..., Чърчил е бил умен човек като е казал "Балканите произвеждат повече история отколкото могат да консумират" политици като Орбан и Доналд Туск и един Вучич та дори и Ципрас дребният хитрец са далеч напред ментално от Бочко и Радев които се джафкат за глупотевини ...в момента балканите и България са наблюдавани страни и са един вид пешки на шахматната дъска на големите.!

Президентът е МЪЖ с мнение и способност да го отстоява а не плазмодио като другите политици в правителството! Първият ИСТИНСКИ президент! Трябва да го подкрепяме....

и аз отчетох...за кои ли пат бях излаган и гласувах за комунист бесен...за последно заклевам се

Отчет ли беше? В това президентство имало лли е дейност тази една година?!

за твоята първа година е СЛАБ 2

ЦЦ и СК са много обидени. Щом тези защитават НС, значи президентът е прав!

Единствено президентът ви каза истината в очите,а от истината знаем...много боли.Винету увеличава ток,вода,горива и всичко останало, хората мизерстват,а вие го защитавате.Що за мазохизъм?

МИСЛЕХ СИ, ЧЕ ТОЗИ БЕЗДАРНИК ЩЕ ГО ПОКАНЯТ В ДОВОС, ПОНЕ СВЯТ ДА ВИДИ, АМА НЕ БИ !! НИКОЙ НЕ ИСКА ПРАЗНОТИКВЕНИЦИ !! Е, СКОРО МОЖЕ ДА ОТКРИЕ НЯКОЙ ЦЕХ ЗА ОПИНЦИ В СТРАНДЖА САКАР !!!

Напротив-празнотиквеникът е там...а не обичат да канят хора с мнение и топки предпочитат се отдругите 31 пола...

Радев една година говори това което му казва Иво Христов, а той пък говори това което му казва някъв приятел на семеиството много уважаван, не избиран...Радев няма какво да отчиата да се отчете този даващ акъл на Иво Христов

пРезидента има излъчване на осъзнат дебил- Ивко Дебилното му е пръв учител :)))

простак!

и се размириса колкото една цистерна пълна с г*вна!

Не може да събере 500 коментара за два дни за цяла година президенстване Ма като слуша КурНи така ще е...

Стане президент Гуем го вадеше Сега разбрахме че е и мек...

Не съм от ГЕРБ,но този смотльо не мога да го гледам-особено като вземе да ме поучава с мазния си глас!Злобен е като всички комунисти.

Важното е че смаза Джендърастите.

.....със задните си части

Г-н Президент, поздравяваме Ви! Пожелаваме Ви все така да работите за България и за народа! Все така с Вашата откритост, смелост и решимост да отстоявате доброто в тази държава! Ако имахте един министър председател и вицепрезидент като Вас, България щеше да е друга вече! Пожелаваме Ви го!

Винаги трябва да се бориш да не се слееш с мнозинството. Ако опиташ, често ще бъдеш самотен, а понякога уплашен. Но никоя цена не е твърде висока, за да имаш привилегията да притежаваш себе си. Ницше

Като гледам, много хора злобеят, че не Цецка стана Президент, а Радев. Направо ви размести джендъра.. И само това даже е достатъчно да е успешен.

От всяко дърво, свирка не става... И от тъп пилот също нищо не става, а само една балалайка която да говори глупости след глупости...!?!?!? Ми та това Радевото отчет ли беше - РАЗЛИКАТА С ОТЧЕТА НА ВИЦЕТО БЕ ПОТРЕСАВАЩА - ЕТО ЙОТОВА Е ЧЕРВЕНА, НО УМНА ЖЕНА...!!!!!! Опитите за президентско летене за сега са с нулев резултат - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!

браво г-н Президент! Мутрите не са свикнали някой да им намира косури, те искат само хвалби, защото са комплексари. Цеца караянчева , една махленска скандалжийка днес и позволи такова просташко изказване, чкоето говори, че е далеко от качеството си на председател на Народното цъбрание. Жалки комплексари, много ви заболя, нали? Като чета коментарите , стигам до извода, че си заслужавате една мутра да ви държи на къса каишка.

Браво Г-н Президент!

Все още го чакам да вдигне пенсиите ! Поредният долен лъжец и сладкодумец .

Увеличението на пенсиите не зависи от Президента! Други трябва да псуваш и оплюваш за пенсиите, ама май не ти стиска! Манипулатор!

Много ти е къса памета , смешник нагъл . Знаем от коя партия си , дето не помните и вчера какво сте говорили .

обещаваше,а?!

първата си изява, санкциите към Русия, с което показа съпричастност към един друг народ, не към този, който го избра.

на махленска клюкарка ........след едната година не се осмели да им каже ,че им остава седмица........има развитие във възходяща гладация

Аз отчет не чух , по скоро квалификации и то недопустими по отношение на НС , правителството , като заемаше позицията на БСП , нещо като техен говорител! Е това какъв обединител на нацията ни е!?

Към какво да се обедини? Към сатанинската конвенция ли невернико!

в Русия да дава отчет да отчете и тоалетите на Деса поетеса

С 22 екскурзии с любовницата- съпруга в чужбина за една година? С опита му да прибере комисионните от Грипените? С опита муда лиши българите в чужбина от право на глад ? С врчното му хленчене срещу санкциите които цивилизована Европа наложи на матушката му ?

Тоя за една година се оформи сам като Пинокио. Вече се виждат конците ,които го движат.

Гледам всички гербаджийски тролчета тотално са мобилизирани по тая новина във всички медии. Лесно се познават по използването на едни и същи написани гербаджийски епитети: " прост фатмак", "господин лъжец", "грипена". Много са се стреснали гербаджийчетата щом така са се развихрили.

Нашият итински Президент е Бойко Борисов!

Прав е генералът ! Тъй дръж ! А поканата на Ердоган - нека дойде, защо не. И Борисов проявява една похвална активност напоследък. Но мин-председател да покани президент - нарушение на протокола е. Неуважение е към президента. Равен с равен трябва да се канят и посещават. И ако Борисов си мисли, че Путин няма да намери време да намине - лъже се. И ако си мисли, че Ердоган ще го посрещнат, както Путин - още повече се лъже.

И за Пиздин и за султана На кого са притрябвали бившите ни окупатори?!

когото нищо не зависи,бе?!

Президентът е прав и трябва да бъде подкрепен от всички българи, милеещи за родината си!

ако,.. ( нерегистриран ) 2ч.01.2018 18:з6 съм на президента, ще ви отговоря на плюещите гербери така: избран съм от 2 000 000 българи и не управлявам президенството в "коалиция" с никого, а Cам, защото доверието на народа е по голямо към Mен отколкото към Bас!!;) A вие, управлявате в коалиция с "отбор от всякакви юнаци" и с гласували за вас около 900 000 хиляди Hо,.. всекидневно намаляващи, заради незнанието ви как да управлявате държава, за да ви благодари и подкрепя народа!! "Hесправедливата власт, е кратка"(цитат от Cенека) Xайде със здраве, пък ще видим по-нататък!!;))

Президента не управлява защото България не е президентска република..

Лайньо Радев имаше редкия шанс да стане президент на всички българи. Но... ако беше по-умен. Но къде ти акъл у фелдфебел с генералски лампази. Строй се, преброй се - толкова му е акъла. И се дупи на БСП-то и се прави на маймуна, без да има необходимост

Верно си прост като дърводелец. Гледай си там бичметата и не се занимавай с неща, които не разбираш.

Най-тъпия!

Радев е ортак с човека на Ротшилд , нали с аси семеини дружки с Макрон

" г-жа Нинова се виждам толкова често, колкото и с премиера" И от к'ъв зор да се виждат, щом по електронната поща може да получава инструкции от Нинова?

Най сетне Нинова включи в действие тежката си артилерия, която се оказа мноого не ефективна!

освен,да харчиш народна пара с крантата,си-за друго не ставаш!

"осъществих 22 посещения зад граница" Аз осъществих повече посещения, само че с мои пари!

Ей фатмак, бързо да си смениш името на Румен Решетников, да те знаем със сигурност, че си руска подлога!!!

Не ми обръщайте внимание ,Прокопчо плаща ,аз пиша,но сорос плаща по добре

Фатмак - говорител на червенотиквеничковчетата! Каквато е политиката на БСП, такива ги сере и фатмака. Бая народ се подхлъзна на изборите за президент!

Какво толкова се хвалите г-н Президент,за това какво сте свършили за 1 год.Това ви е работата, за която получавате заплата и привилегии от нашите пари!Все едно Иван хлебаря да се хали,колко хляба е опекъл през годината.

Човека ти дава отчет бе, неандертал тролещ!

злобен тъпак,бе?!

Ако да ползва. Туитър щеше да е по- смешен от Тръмпича :)

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,ПИША КОМЕНТАРИ ПО ИНТЕРНЕТ ЗА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ПО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИМЕРМАН И НИНОВА И СЛЕД МИНУТИ ГИ ТРИЯТ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС,ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР,ОМБУСМАН И ДРУГИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ЗАЩИТАВАТ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.

На цв цв троловете се кативизираха днес. Явно са отпуснали стотинки по направлението за партийна агитация. Ако си мислите,че някой ви се връзва на злобливите инсинуации, жестоко се лъжете! Не напразно се занимавате с пропаганда- просто за друго не ставате! Радев говори това, което мислят по-голямата част от народа- тези които мислят въобще!

От 80% на Ивко Дебила си Ако направите партия ще има мнозинство почти колкото и правешкия цървул имаше навремето

Кой правешки цървул? НА баце ти кумира ли?

Ще бъде запомнено с опита си да лиши българите в чужбина от правото на глас