Борисов избра активната дипломация пред вота на недоверие

Борисов загърби дебатите по вота на недоверие, за да демонстрира завидна дипломатическа активност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов избра активната дипломация пред вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е бягство, егоизъм и страх за собствената му кожа.

Чак пък завидна дипломатическа активност. И то каква!!!!!!!!!!!! Нещо наргилетата в редакцията много са закадили!!! Добра практика е преди работа някои шефове да проверяват редакторите си!!!

БРЯХ ТОЗИ ПОЛИГЛОТ КАК НЕ ОБЪРКА ЕЗИЦИТЕ

Активна дипломация с СМС-и.

Точната дума е неуважение към основната институциа на парламентарната република-Парламента.

От местен мафиот се превърна в европейски.

Боли го на Кънев изцепката за България. Просто си изпълнява заповедите.

По голяма глупост не бях чел!! Това ли е дипломация да разтягаш пичи масали с този или онзи лидер?? Големият въпрос е дали нещо се е изменило след неговите срещи и разговори?? Отговора може да си го даде всеки българин!!!!!

Че разбира се ще избере дипломацията,защото там всичко му е написано, а има и преводач! Ако е в парламента няма как да зна е въпросите за да му напишат отговорите, а и трябва да говори на мутренски език, който не се превежда! Така де защо да се излагаме пред чужденците!

Ке го дирите Бойко след години като бай Тошо ама йок.Неблагодарни бугари.

този е от наглите, дори без да попита патриарха ще покани папата.

Не мисля, че срещите с посланици е какъвто и да е вид дипломация! То може да е част от протокола, но в случая е бягство от отговорност, страх и скатаване. Каквито впрочем са част от номерата от селски вечеринки на Вожда Тиква!

Как не се срамувате да имате толкова прост човек за премиер?

На мен лично срама ми е най-малкия проблем. Ние се борим за оцеляване в момента. Дали някой селянин в Северна Корея го е срам от вожда Ким?! По-скоро ако намери нещо за хапване и да полегне спокойно, едва ли ще се замисли за нещо, а най-малко за любимия вожд.

Прочетете това НЯКОЛКО пъти! Дано ви светне!!!

лифтовият гарант?

Напълнл е гащите пак...

В дир. бг вее гербарски вятър. Явно налице е промяна на собственика.

30% от народните представители представлява численност от 73 народни представителя, което представлява 30% от масата население, което е гласоподавало.Ако са гласували 3 милиона, значи че Премиера трябва да отговори на 1000 000 българи, Макси.

България не беше ли парламентарна република. Май сме се превърнали без да знаем в прокуроро-премиерска?

Не е парламентарна република, а република с парламентарно управление! Разликата е голяма.

Чл. 1. Приемам забележката, но каква е толкова голямата разлика? хубаво е да се прочете и алинея трета на член първи: (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Браво! Следствията са ясни! Дай да чуем причините! Сигурно БСП- то отново е виновно, нали?

БРАВО викторчо, ИМА ХЛЯБ ЗА ТЕБЕ!!!

Глупости! Да се уволни! Гледай какви коментари пуска!

Да се запише в Конституцията: Премиер, който 2 /два/ пъти не се отзове на покана от една трета от народните представите в интервала на работния ден, се отзовава от Президента и неговото място се заема от Вицепремиера - принципал на МВР.Ако той си направи отвод, се назначават парламентарни избори.

Вие сте проста рая и аз, вашия Падишах ще правя, каквото си искам!

Повече вотове на недоверие - по-сплотен Герб, БоБо по-активен. Т.е. Ферб вместо да се подиграва на БСП, да и благодари за стимулирането. А един познат едно време казваше "Приказки за начинаещи"

Дипломацията на Мутрю е като работата на слон в стъкларски магазин или като на прасе в бистър извор!!!!!!!!

Дебелия гледа от Братя Галеви.

Ей, мишок, защо като стане напечено се криеш и буташ напред мама Цецка и Виетнамската Пекинка да те бранят?

Какво му е напеченото на тоя смешен вот :))

Не знам, питай мишока!

Докога този пожарникар ще си играе някакви игри, и няма да върши това за което е поставен там???

Не му се сърдете. Имаше да разтоварва 3 коли със суджук от Прованса. 12 тона не се свалят и подреждат лесно. А и следобеда дойдоха още няколко коли. Кипи работа... на полза роду!

се срамуват заради поведението на Борисов към Българския Парламент!

Какво може да се очаква от един селски простак-правел бил дипломация-че той дори не значението на тази дума!? Интересно е поведението на негови "последователи", които се смятат за интелигентни хора, явно "интереса" и "клатенето на феса" е по-важно за тях!

Поведението му е недопустимо !Шут!

Щом се зададе сериозен обществен проблем Големият Суджук Боко се изпарява яко дим. Това показва неоправдано високомерие, грубо неуважение на институциите и разбира се е признак на страх и глупост.

Народа знае, че дир.бг е прокомунистически саит купен от Станишевица и знаем че винаги гледат да омаскарят демократите на ГЕРБ ,но няма да ви се получи .Колкото и пари и внушения да правите не може да излъжете хората .Те виждат кой строи в тази държава и знае кой като е на власт- я фалира .Така че си маниполираите колкото си искате.

ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК Е БОКо-КРАТУНьо (вашето КапоДеТутиКапо), а не строител...!!! Мутра от СИК с участие в наркотрафик, наркопроизводство, наркоразпространение, рекет, убийства (Чакъра...), перач на "мръсни пари" (чрез Цеца-секса), изнудвач и присвоител на апетитни бизнеси, фалирал банки (КТБ) и усвоил чрез подставени лица част от активите и, въвел еднолично диктаторско управление на създадената от него псевдодържава...!!! Дааа...!!!

"демократите на ГЕРБ" Ти сериозен ли си? В ГЕРБ има повече милиционери и червени хиени отколкото в БСП. Лично цар Тиква е станал комуняга на 18 години. Син на полковник от милицията. Завършил в Симеоново... WTF??????

От БЛИЦ, научих, че Дилян Добрев има разкритие.Това вече оправдава позицията на ГЕРБ за Истанбулската конвенция.

Щом има вече "разкритие", кога ще ражда Делянка?... :::))) Май че ще е ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕТО НА ЧЕТИРИГОДИШНИЯ ТЕРМИН...!!! :::))) Дааа...!!!

Наистина "много важна дипломатическа среща" ?! С руския посланик??? Че и с турския ??? Койот двамата е губернаторът и кой вицето ?

Никога в историята на България не е имало мошеник министър председател - тип селски хитрец. Тошо го махнаха много трудно, този ще го махнат само с краката напред- демек до дълбоки старини! Интерсното е че народа винаги предпочита да го управлява такава тоталитарна личност с ниска интелигентност и образование - близко до уличното.

е може сретан да даде едно рамо

Според мен този вот е по скоро един смешен PR на БСП за пред Европа , нищо друго! За сега правителството работи добре и не виждам смисъл от такива вотове!

PR-a на БСП е ясен, но в каквпо точно правителството работи добре? Особено в сферата на корупцията, съдебната реформа? И при тях само PR, приказки, обещания, а в същото време далаверите си вървят, убийствата не спират...

Показна наглост от Борисов, висш нихилизъм от БСП, върховно лицемерие от ДПС и за капак..... свещена простотия на В.Симеонов. Това е Българската държава днес.

Отвратителен,по-отвратителен, най-отвратителен-Боко!

цвъки къде е по веригата?!

как гледаше горката като я питаха от къде е взела един милион да си плати дяловите вноски в акционерно дружество 50 на 50 с офшорка и какво е правила 5 пъти при Цветан Василев, който тя твърди ,че не познава

Като едва ли не са я "гръмнали от упор", що не я дадът на прокуратурата...То преди години и цвъки раздаде присъди от Народно събрание, ама след това, благодарение на делото му, България би де осъдена...Делянчо далаверски се пържи в прокуратурата с повдигнато обвинение, а Йончева - НЕ...Само питам....

Какви милиони сънуваш пък ти? Делянчо показа някакви документи, където Йончева е внесла 5 хиляди лева. Милионите и милиардите ще търсиш при Мутрата, която официално преди няколко години празнуваше 3-тия си милиард!

За каква активна дипломация иде реч - джендър банкянски се на-сра от страх....

Че беше махленско шоу-беше. И е права Корнелия-свърши преди да е започнало-припомниха и думите на Нора Ананиева:Какви куфарчета, ма моля ви се, през 1992 НИЕ раздавахме цели предприятия. За порциите на ДПС е ясно.

Бойко, до сега винаги успяваше да се измукне сух от морето, ама с тази конвенция си го зачука в НЕОСЪЗНАТИЯ си пол, ако има такъв.

Защо толкова се протаква гласуването на този безсмислен вот! Губене на време е това , вместо да се коват закони! Прекалено дълго време ангажира от Октомври до сега!

Това не е " дипломация",а поредната скатавка и демострация на презрение /пред свои и пред чужди / и външни // към онези в Народното събрание, както и към народа МУ ! Въжеиграч,на който в един момент или му се скъсва въжето или му се завива свят и.......

т.е.суджука на Боко!

"Суджук" БОКолина НЯМА - И СУДЖУКА "Си" ОТКРАДНА ОТ НАРОДА...!!! Дааа...!!!

Абе хора,забравете за Бойко, той вече не за България, той нея я оправи отдавна сега на ред са Балканите, Европа, света заедно с Тръмп. Това са глобалните лидери.

той и тиквата е глаобален като се прибере в село банкя

ВСИЧКИ КОИТО "ОБИЧАТ" БОКо, ГО ОБИЧАТ ЗАРАДИ НеК'ВИ ПРИДОБИВКИ, ДАЛАВЕРИ И КЕЛЕПИР...!!! А ЗА "ЛОШИЯ МАТ'РИАЛ" БОКо РАБОТИ САМО ПО ПРОГРАМА "НЯМА", И ПО ПРОГРАМА "ДАЙ И ТРАЙ"...!!! САМО НЕЗАБАВНО ОМЪЖВАНЕ НА СИКаджийския МУТРАФОН ЗА БАЙ СТАВРИ, И ВКАРВАНЕТО Му(И) В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ УНИЩОЖЕНИЕТО...!!! Дааа...!!!

Като знам какви подли душички ми казват че Борисов бил страхливец направо се чудя да плача ли или да се смея на глупостите им!

Може и да се насереш.... белким Бойко Ти стане герой....

в България и е нормално ЕС да разчита на Борисов за развитие на добрите отношения на ЕС с държавите от Балканите. Това може да дразни само комунистите и затова се продраха в НС. Хубавото е, че кучетата си лаят, а керванът си върви.

Ей ся ми съ изясни защо еврогейско върви към разпад... Ами т'ва е щото и там били ОрганизиранаПрестъпнаГрупа - също като проевропейската Шайка"герб"...!!! Дааа...!!!