Борис Джонсън и Тереза Мей в сблъсък за здравеопазването

Външният министър Борис Джонсън и премиерът Тереза Мей влязоха в сблъсък за британското здравеопазване.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън и Тереза Мей в сблъсък за здравеопазването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ти дето наричаш хората маймуни ! Мухълö с мухълö мухълäсал. Я се погледни в огледалото и виж колко ти е 4ерна душата. грухлö!!! грух, грух .

Чудя се защо не са пълни самолетите от Англия с англичани да се лекуват у нас ? Да си купуват лекарствата у нас . Хора, здравето е пари . У нас за цигари дават по 100-150 лв . Но за здраве дали ще ги даде -едва ли !

Хем безплатен обяд няма, хем 45години активно със шмайзери другарето комута туй натрапваха. Та ти от кои си? Безплатно за наште, врагът да плаща или да мре... Червения капитализъм е най жесток

Парите, които ще бъдат спестени от вноски в ЕС след брекзита. Това ми харесва

Като хрантутите паразити, които лежат и смучат от социалната система, освобождавате от данъци големи световни фирми......това се получава накрая....., впрочем, това се случва и в много други европейски страни.....

Интересно що за дебили са ти цвъкали минуси?

Дъртата кобила да му оскубе перуката на този гнусен британски гей,виновник за брекзита, но какво да правиш както казал прислужника на лорда -педерасти сър......

Тук се спестява и новината, че лекарските кабинети били опасно мръсни и необорудвани. Някои болници също.

Какво ни интересува това?? Още малко и за проблемите в здравеопазването на Индонезия ще ни информирате...

Интересно е доколкото постоянно се събират 5-6 цифрени суми за лечение в чужбина, поради неправилната представа за чуждите здравеопазвания

Това е една добра новина за българските медицински сестри-с някой ускорен курс по английски съвсем спокойно могат да си намерят работа на Острова. Пък и останалите можем да се преквалифицираме - колко му е. Британия изпитва недостиг на среден медицински персонал. Напред към Острова.

Ъхъ, обикновенно там където търсят персонал има някакви вътрешни проблеми. Приемайки на работа човек от вън- тоест някой който не е ориентиран за тези неща се дава възможност този нов човек да бъде обвинен в нещо за което никой от другите не иска да поеме вината.Доста чужденци- здравен персонал са имали такива проблеми, а и чух за хора които са им отнети лицензиите за практикуване на професията. Добрите места за работа никой не ги напуска.

Да не забравяме, че когато избухна скандала със заразените със СПИН деца в Либия, филипинските сестри, които са превзели доста здравеопзвания, са били изтеглени предварително. И винаги един го обира. Както казваха някои от осъдените сестри филипинските сестри са определяли кое как да се върши и резултата от прости хора с власт е налице. В Обединеното Кралство много хора наричат тяхното здравеопазване британската рулетка - никой не знае от какво умираш, защото всички са протоколно тарикатско-прости.

ние сме 100 пъти по зле и никога няма да се оправим.

не сме

а ти си мечтай, че си по добре, но да не дава Господ да стигаме до болница.

В Британското здравеопазване се краде като за световно - само че легално. Разни частни фирми и тръстове така яко точат системата че и 100 милярда паунда да добавят пак няма да стигнат. Белите якички взимат заплати от порядъка на 500 хиляди паунда годишно, докторите по 150-200 хилки, а медицинските систри духат супата с 30-40 хиляди годишно, а те работят най-много. Затова назначават разни човекоподобни за персионал и мизерията става пълна....

"човекоподобни" искаш да кажеш че назначават индииски и пакистански маймуни а наши цигански маймуни?

руски маймуни най се натискат за там

Защо в Западна европа няма подобни грипни епидемии всяка зима, както е в България? Че и от средата на лятото знаят кой грипен щам щял да ни удари тази зима.

lu4ka

Има , оставят на естествения подбор.

хората там си слагат ваксини на време, а тук правят протести против ваксинирането.

lu4ka

И кой си слага ваксини? Нещо са те заблудили.

lu4ka

To пък едно здраве! Парацетамол и ибупрофен.

Понеже някой тук пишат за фармацевтичната индустрия та ще ви дам пример. Във вестник от 1937-8 година намерих реклама на лекарството Албил- рекламирано е като болкоуспокояващо при главоболие. Същото лекарство в последните десетина и косур години се продава на хората със проблеми в коагулацията на кръвта.На кого да се вярва?

Много ми е интересно защо е този минус, след като аз описах факти.

щото си глупав като жътварска стомна и не схващаш консепта

то и Кока Кола е рекламирана първо като сироп за кашлица

Британските педали искат и безплатен вазелин.

както е при руските пеидали начело с вова путката

Здравеопазването по принцип ще става все по-лошо, поради обърканата навсякъде система. И най-голямата грешка е че приходи и облаги на здравеопазването навсякъде носи болния! За това и болните се множат. Когато приходи започне да носи здравия! Тогава ще се подобри положението. Всичко е наопаки и не може да излезе на добро по този начин.

Не навсякъде е така.В Германия и Австралия приходи носят здравите,а не болните и когато един болен влезе в болница колкото по-бързо го излекуват толкова повече пари получава болницата,ако болният се влошава то лекуването му от даден момент остава за сметка на болницата,а там болниците нямат право да изписват недоизлекувани пациенти.

Този е духовен брат на Саакашвили.

Продължавайте да наемате прости и мързеливи филипинци, чернилки и колониални субекти и 50 милиарда да добавите пак няма да стигнат. Инвестира се в сгради и апаратура, а колониалната простотия си стои. Повечето от болниците са със социална функция, а лекуването е допълнение към сметката. Буквално се назначават хора паднали от дървото в камион с британска регистрация, но не и нормални хора. Персонала все едно е бил в контакт с пациент с разтройство. Урковщината винаги излиза по-скъпо.

Същото е в Норвегия- хора които нямат образование са назначавани за да бъдат интегрирани както норвезите казват- на практика те са много по- евтина работна ръка. От тези от Балтийските- тука е цяла колония и за тях няма пречки каквито се правят за нас дори и ние да имаме норвежко образование за мед. сестри и да говорим перфектно езика.

цървул, в твойто село норвези ли викате на норвежците

ганьо не се изфантазирвай, ти си балкански субект с османски манталитет на бабаит, от два метра миришеш на гроздова, вкиснало и чесън, англичаните напуснаха ЕС защото им омръзна да гледат вечно полупияни източно европеиски отрепки

Не си чакал в NHS-UK няколко часа за таблетка парацетамол и съвет да посетиш личния си лекар и затова така говориш. И вас много ви бива да плюете по българските лекари, защото не сте имали достъп до нормален такъв. Понеже взе да коментираш пияните, явно не си виждал пияни англичани. Даже и в болниците взеха да ги изхвърлят.

И по-зле ще става, капитализма бавно, но сигурно се самоунищожава.

Чакахме така неминуемо да колабира и империалистическия капитализъм, а то взе че се спомина СССР.

От това че се е поминало СССР няма пострадали защото се роди отново Русия която бавно, но сигурно се изправя на краката си защото няма вече политици идиоти.

Нерушимия СССР

Нашето здравеопазване е отлично - та коментирате това на Великобритания.

в пъти по-добро е

какво те кара да мислиш така, сподели?

Как ще има пари, като фармацевтичната мафия е сложила ръка на здравеопазването и смуче яко кинти. И в САЩ е така. Щото много се източва с високи цени! Богати уж общества, а нямат пари за здраве на населението. А в Куба е обратно - бедно общество, но безплатно здравеопазване.

и освен това - никой никого не лекува всъщност. Повечето лекарства са опиати, потискащи болката. Това не е лечение.

Паисий Х, написъл си лъжи, това е очевидно, но недоволните нещастници точно това искат да чуят за да почнат да кипят от гняв, ... типичен пример на хибридна лъжа която нагнетява нетърпимост в хората и понижава чуството на задоволство и удоветворението от живота, ... ако знам кой си, с радост ще платя на двама цигани да ти строшат костите

Куба бедна? БВП е близък до българския, заплатите са 20 пъти по ниски. Остатъкът се дава на купони и като социални грижи. Не пътуват следователно нямат инфекции , нямат кока кола и лафкаджийски боклуци с консерванти. И за пиене няма кинти. Малкото автомобили намаляват риска от ПТП . е как да не живеят дълго?