Карадайъ: Управлението на ГЕРБ е неадекватно

Ние от ДПС подкрепяме вота на недоверие в контекста на основните параметри на корупцията: причини, катализатори и заобикаляща среда.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Управлението на ГЕРБ е неадекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мнозина тук сте за смях. какъв бкп, какви пет лева с дпс, смях със сълзи. трябва да живееш между турците и тогава да правиш анализ на обстановката. в момента заедно управляват дпс и герб. а относно неадекватните думи отправени към дпс, не ви прави чест, все пак те са приютили, винаги на тези земи малцинствата българи идващи от Македония, Беломорска и Одринска Тракия, а и тези, които са преживели прогонването им, само те могат тук сега и за винаги да правят коментари. За мен всички са комунисти-социалисти от БКП и от там пръснали по всички партии: бкп,ДС,Доносници, Бсп, дпс,сдс,ндсв,герб,дост, не виждаме изход от ситуацията в близките 30 години, а след това няма и да има един християнин на тези земи, малцинствата не се унижават макар и с висше, да работят в строителство и т.н. и т.н. разни не престижни професии, докато при християните не е така...Късно е вече за либе за китка... лекари, зъболекари, юристи, а българина от ден на ден се чуди как да си изкара прехраната... Умни са, единни са, живеят в разбирателство, стар човек при тях няма в старчески домове, Обединението прави силата, а не разделението, колкото и да гълчите истината е тази, която ви я описвам, наблюдатели сме, и дано виждаме нещата погрешно, ама не, трудолюбие липсва у мнозина мързеливи бг, всеки гледа стола, а кой ще работи на полето, няма желаещи, голяма бюрокрация наблюдаваме навсякъде, градове, села, от ден на ден се снишават, а бюрокрацията от ден на ден става все по-голяма и в тази насока един единствен случай, , в една стая в банка десет млади хора , думи нямам, банка до банка, а преди само една дск, аз ли нещо у главата имам тумор, или вие, отговорете си сами, макар, че и ние не сме сложни, умни, еродирани, ученолюбиви, а по точно неграмотни хора пишем у форума тук, весело да ви е, то освен смях за много неща, друго на човек не му остава, смейте се , защото смехЪТ е здраве мили хорица

а вашето управление с бсп беше ли адекватно,и ако да за кого беше адекватно,за вас или за народа.

От това говедо по-неадекватна беше само една министърка, найче на спорта, която също като него и Местан криеше простотията си зад голословни и несвързани речи.

"..всичките са милиционери и доверени на бкп хора". Ако имаш на предвид ГЕРБ (мутрите), абсолютно си прав! И може да почнеш направо от тарторът им, баш мутрата.. Партизанската внучка (Павлова) и партийната секретарка (Цачева), може да ги оставиш за десерт.

Другарю, няма нужда да отклоняваш огъня - всички знаем, че читав комунист няма от 1950, на сам. Само мекерета останаха в България, а в БСП-то е най долната и некадърна утайка.

Баси балерините селски са тия! Подкрепяме, ама не за туй, за онуй, ама не защото ами иначе! А всичките са милиционери и доверени на бкп хора. Просто да ти се повръща и от вот на недоверие между партийни членове!

А?! Мустафа Адекватния! Кво става, научи ли българския? Питам понеже пак акъл даваш. Поне езика научи, акъл знам, че няма как да си намериш.

Шило

Боце пак ще разчита на партии еднодневки

Аман от мазни чалми които сочат с пръст и дават оценки на български политици. видяхме резултата от управлението на триглавата крадлива ламя. тогава България беше управлявана само от чужденци - СерГей /украински евреин/ Доган /турски татарин/ Мадридския крадец - Симо Горския /германо, итало и още не знам какъв си наглец/. Никога повече крадливи безродници начело с комуноидите. И Боко не е светец ама пред тези кър сердари просто бледнее. А поне оставя и нещо след себе си - я магистрала, я детски градини, я метро, я околовръстно, я подновена София и други градове. Подир онези гнусняри - прах, пепел и беднотия.

А чувал ли си че Бойко криел страшна тайна майка му Венета му казала че името му е Барух Бахар

"А поне оставя и нещо след себе си - я магистрала..." По-точно казано, оставил си е ръцете.

Вероятно имат други цели,но поне говорят разбираемо за проблемите. Останалите ме отблъснаха окончателно.Може и да е срамно,но на следващо гласуване ща ги подкрепя.Поне заради приказките!

ВРЕМЕ Е ДПС ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ВЛАСТТА. КАКВОТО И ДА НИ СТРУВА. СЕГА ЩЕ Е ЕВТИНО. НА 30.06. ЦЕНАТА Е ПО 2.

Storen

То пък кое управление е било адекватно? От 89та вървим само в една посока - надолу. Ако беше адекватно щеше да забрани съществуването на сепаратистка, антибългарска формация като ДПС. Така че да си мълчат и да се радват, че още имат достъп до народното събрание.

Не адекватно, ама крадливо !

ДПС вън. Нехранимойковци и вредни за България. Беснейте мръсници.

кой каза и мощно всички ура да видя имали от казармата кой каза уволнение чакам отговорите

да не го забрави бойко ако наистина иска да го свали доган ще го напарви ще гаже на неговия клоун сидерчо да гласува притив него и всичко е ок

фалшивите новини свършиха- дойде врем за истината.... хората се кефят - комунягите ревът!

кой го казва ????????????????

дУпИсЕ заедно с БСП създадоха корупцията,а ГЕРБ я продължи.Основната грешкана ББ е че не прати в затворите куфарните милионери и криминалните преватизатори и да беше конфискувал откраднатото.Парите да бяха върнати в окрадения от цозиалистите пенсионен фонд.Щеше да има и за образование и здравеопазаване.А не българина да мизерства и да мре заради шепа негодници.Ако беше направил това сега корупцията щеше да е минимална.

Най-балансираното изказване. Съдя хората по делата, искам мир и спокойствие, работа, поминък. Зя мене има хора добри и хора лоши, не ги деля по други признаци.

И на бръщолевенето на Местан се радвахте, а какво се оказа?

Хубави приказки. Само че вие всички реформи винаги сте ги спъвали. Формулата е ясна. Допустима е всякаква корупция, срещу послушание. Истинският тест чука на вратата. Ще подкрепите ли извратеняческата истанбулска конвенция? М?

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Която партия изгони гаджалите ор бг и почне да ги избива аз ще гласувам за нея

И остават циганите. Какво следва?!

Спокоен съм, нали Валери Симеонов остава, ще поддържа раждаемостта...

Ако имаше власт в българия след 10 ноемри,тия досега да са изселени и избити,акойто е мустафа да е във трапа заедно със ердоган

Малцинствено-толерантен Привет и Гръмко Ура за Адекватното и Аллахоугодно решение на Мощно-Монументалното ДПС, завладяло нашите сърца не само с искрящата аура на честния лидер-патриот, младия световно известен политик Карадайъ, но и с неговия астрално-афродизиастичен асцедент-учител, безкорстно-честния язовирен хидролог, дръндарски философ Ахмед Доган - покорител на нашите мъченическо-вибриращи души, своеобразна виагра-вибратор за нашите пресъхнало-жадуващи слабини, спасител-мъченик, който ще извади за кратко време България от клокочещо-вонящото Блато на Политическо-Ксенофобичната и Физическа Мизерия на ГЕРБ, и под ритъма на гръмкия маршовидно-гюбеклийски Кючек на Демокрацията ще поведе страната като пряко избран министър-председател към непокоряваните върхове на Либералната Глобализация, извисяващи своята остро-предизвикателна снага като набъбнало-трептяща от желание моминска гръд, скрита от омърсяващите погледи на похотливи мераклии под хладно-копринената бурка на Евроатлантическите Ценности! Нека нашите намръщено-изпити от Кощунството на ГЕРБ личица засветят като едни Червени Фенери и заискрят екзалтирано с отразената светлина на Любовта , струяща от горещо-любещите сърчица на двамата гиганти г-н Карадайъ и г-н Местан! Нека в името на тази толкова нормална Човешка любов двамата Политически Титани сключат жарко устни в една мъжка целувка, в ярък синхрон с евро-либерастичните ценности, заложени в истанбулската конвенция- еротично-сексапилните ръководители на ДПС имат неоспорим талант и опит в това поприще отпреди няколко години, когато великият литературен гений Местан и Мъжественият Евродепутат и Председател на ПЕС Станишев извършиха този тайствено-божествен ритуал на "Орлов Мост" пред жадните погледи на многохолядната тълпа, телепортина в София чрез лекокрили автобуси от всички заднични части на Географията на България! Нека тази вопиющо-трансцедентална целувка бъде преамбюлът на процеса на ратифицоране на Истанбулската конвнция в България! Горчиво!

Впечатляващ сарказъм , Нефертити ! Ведра вечер ;)))))

Благодаря ти, Лисиче. Спокойна нощ и от мен.

Така е , кара едикойси ! Неадекватни са и те , и патериците им . Ама поне , като изключим фалшифицираните последни "избори" , са де юре легитимни. Донякъде и с много уговорки . Докато дпс съществувате в политическото пространство напук и въпреки Конституцията на България . Вземи се затъкни !

Не мож ги затъкна :( Щот тогаз "приятелите" ни от отвъд калната локва набързо ша ни "демократизират" до последният българин :( Сал един Баце ша остане - щот той е пръв приятел на султан Ердоган ;) Изтърван е момента за затъкването за съжаление :( Пуснахме духа от бутилката - сега ша си сърбаме попарат дет сами си я надробихме :(

Ясно си личи разликата между Доган и тоя бурсук! Първият винаги е използвал акъла в главата си, докато втория е, меко казано, ментално увреден селяндур!

Да де, ама при всичкия си акъл, като обърна малко повече ракия и му се развърза езика за кръговете. ГоУем смех: ДПС начело в борбата с корупцията! А Пеевски - начело в борбата с олигархията! Леле, мале...

Дир разбрахме и за ДПС и за ГЕРБ но много спокоен форум тази вечер много , има един колега се мъчи човека да прави вълни но не успява.Май се отегчавам май ще си сложа една ракия един по врата на детето да си ляга два по дупето на жаната да ми сяда на коляно и е.ал съм я у Конвенцията !

турскочервеникаквите се самообесват на простотията си. добър пейзаж.

Ко рече тоя?

Сапиенти сат.

Не е вярно, че дпс е с бсп, в смесен регион поне не е така, ако не вярвайте, заповядайте, иначе с бсп и дпс, много направиха в смесените региони, а и господин Доган беше по-млад, а тези последните, книжки, театри детски, не че ни интересува, но мразим лъжите и се дразним за неверностите писани от платените аджемийчета . нищо лично, но всичко из града, в града е мръсотия, от колите всичко се изхвърля, а и от селата-кучета с малките кочунца, котки, дребни са нещата, но и вече виждаме тук не лъжа, депутати от дпс, събират съчки от балкана, а и от дпс повечето се завръщат в родните си места, докато българин си остава в столицата, именно за това искат да са горе, за да не живеят тук, националисти, и сега ни казват, сложете т. знаме, ще ви трябва, тук става...., а кой направи това през тия десет години, нима ние, дето сме набутани там където ни е не мястото, няма как младите да ни разберат, те си мислят за тях си, неженени, без семейства, без деца, а и с тия пари по-добре така, а не да страда поколението им и да се моли след време за пари, изчезваме като народ, и българи и турци, остават мохамедани и цигани в смесени региони, всеки турчин иска час по-скоро да се махне, същото е и при българина, икономика о, или само да се водиш за 350 , че работиш, просто не става, но няма кой да ни чуе, преди години , архитекта беше на 54 лазарника, а сега плюс , не става, след 60 болежките , иначе добре е разработен от Тато, умен е, голям човек е, знаем и за него, в столицата, в апартамента, макар и в провинцията, там е живял в един вход са с Иван софиянеца, разказва една провинциална стара мома, родена през 1935, това беше преди 30 , а сега сме , а може се е променил агата Ахмед, НЕ ЗА ТРЕТИ ПОЛ е баба Фатма

а бе друго си е 3:5:8 ! и мандатоносител да си е друго!

друго си е сорос да се съвокуплява с турчин срещу гербер,нали бе милиционера на перона

лижи си местаня и не им обръщай внимание на тези

Управлението е неадекватно на Герб ! Карадайъ Управлението на Герб е Крадливо и лъжливо !

Така е челик, неадекватно е. Прав си. Но има и друго което е неадекватно...съществуването на ДПС!

Само да има избори с две ръце за ДПС

6-те минуса не разбрахте ли че всичко е в "..."

Защо ДПС подкрепя винаги БСП ? Защото играете в един театър на измамите ! Това правителство се уважава и подкрепя от цяла Европа, с очите си видяхме и с ушите си чухме ! Вашето мнение си е вашо и никой от света не се интересува от него !

Чи как няма да се подкрепя това ,,правителство,, от цяла Европа- има ли до сега въпрос по който това правителство да е имало друго мнение освен това което гювендиите от ИУ кажат та дори когато е в ощърб на България.

БСП+ДПС=ВЕЧНА ИСКРЕНА ЛЮБОВ

Единственото адекватно Правителство би било на Доган. В краен случай - Нинова, а Доган вицепремиер. Няма какво да се лъжем - това си е божата истина.

С този ник не успяваш в провокациите пробвай с другия на Мелихата успех !

Това не е провокация, а същината на исканията на Нинова и Доган. И да кажете, че не са управлявали и преди заедно.. И вие търсите теле под вола, ама намирате само...

А, вашето с Орешарски беше много адекватно !Не сме забравили, как влизахте и излизахте от задните входове, фалирахте банка и направихте толкова много поразии, че ще има да плащаме, докъто сме живи !

а аз мога ли да попитам управляващите дали има конституция във република България която забранява партии на етнически основи,и защо лидерите на дпс още не са във затвора,и това питане се отнася и до бсп позволили тоя цирей турски да влияе на България,смърт на турците във властта

Странна работа - точно "лидера" на тая партия си беше у затвора за "дейността" си НО - при лошият социализъм. Кат дойде демокрацията - изведнъж стана "лидер" - и то - "уважаван" от всички политически "сили" у нас ;) Тьй че ако искаш забрана на тази "партия" - изтървал си времето :)сега както е модно да се казва сме у "димокрацията" ;)

защо да съм изтървал времето,във конституцията приета от великото народно събрание през 1990 го има члена че партия на етническа основа е противозаконна,значи всички правителства оттогава насам пристъпват конституцията заради етническия мир ли.или за пари откраднати с помощта на турците

Добре ДПС за ГЕРБ разбрахме разбрахме и за позицията на Мюфтийството но не разбрахме каква е позициата на ДПС за Конвенцията за ли са или против ?