Ученик откаран в болница след удар от учител

Ученик от 65-о Основно Училище "Св.Св. Кирил и Методий" в софийското село Бусманци е откаран в болница, след като е бил ударен от учител.

Обратно в новината

Коментари - Ученик откаран в болница след удар от учител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не ги възпитават учителите така трябва да бъде. Повечето са страшни идиотчета, нямат уважение към никой. Браво на учителя, и не виждам защо трябва тъпите му родители да вдигат толкова врява.

Тия учители ги направиха диви и щастливи- каквото ъи да направят все те са виновните. Не може да правят забележки, не може да пишат ниски оценки, не може да наказват, не дай си боже пък да издърпат ухото на някой нахален дангалак. С какво да респектират днешната младеж, с псалми от Евангелието ли?

навремето като си изям шамарите от даскала,гледах никой да не разбере,щото си бяха заслужени и е под достойнството да се оплакваш.сега пикльовците реват за щяло и нещяло.

Случаят не си струва шумотевицата.Да сложат на даскала едно мъмрене от училище,глоба от съда и стига вече.Окрадоха се милиарди от държавата,ама шубелиите журналисти вдигат шуми и си изкарват хляба от един зяслужен шамар.

Специално на този учител трябва да му връчат грамота. А всички останали учители задължително да следват примера му. Браво на учителя

Толкова е паднало кредото на журналистите, че даже дълбаят дъното за още! Защо не видят първо причините. Могат само да наливат масло в огъня. Питам се на кого служат?!

хайде стига! На този ученик не му е мястото там! За 9 клас е, а е в 5-ти клас. Системата не бива да допуска това! Директорът и местното ръководство също не бива да допуската това. Е, оставени нещата на произвола, ако има сърцати хора наоколо, на този ученик и впоследствие на неговите родители и хиляди братовчеди трябва да им се скършат вратлетата!

Навремето гледахме американски филми и се чудехме как така едни черни се разхождат из класната стая, псуват, хвърлят, пушат дрога, говорят си по телефона и т.н. От време на време или учителя набие някого, или някой ученик набие някой учител. Е, вече я стигнахме американската "мечта". А що се отнася до конкретния случай, напълно нормално с оглед неадекватната нормативна база. Ученикът има всички права, учителя никакви. По тази причина се изостря напрежението, на човек му падне пердето и някой път почти в безсъзнание направи нещо, за което после съжалява. Но това няма значение. Скоро в училищата ще влязат и джендърите и ще цъфнем още повече. Докато учителя разбере кой от 78 - те официални пола е ученика, за да не го обиди, то часът минал.

В някое гето може и да е така ама я пробвай да го направиш това в частно училище?!?!? Или ти май гледа; само филми за гета??? Явно да щом си мислиш че това е американската мечта! Иначе америакнската мечта е факт и е съвсем достижима и няма нищо общо с желанието на някои хора да живеят като кучета и съответно да страдат децата им! Но при всяко едно положение в САЩ е в пъти по-добре и сега и преди! Така че е време да смениш филмите!!!!

Американската мечта: Изживей си живота безмислено в преследване на "успех" и пари. Лесно постижима е и тук !

Навсякъде има елит, средна класа и гета. То и у нас има елитни училища. Става въпрос за това, че в България вече всички училища от среден клас са като тези в гетата в Америка.

айде, пак. като в новината за варненските скотове-убийци на бездомника. "ученик", "детенце", "момченце", но даже и така политкоректно написана статията смърди от сто километра на обичайните цигански издевателства над нормалните българи, в случая-над учителя и съучениците. реалното заглавие би трябвало да е-непоправим и агресивен дегенерат си получи заслуженото с три години закъснение! жалко, жалко за Човека, че ще бъде наказан заради това, че е дал ЗАСЛУЖЕН отпор на неинтегруемо и вредящо същество.

Защо ученика е 3 години в един и същи клас и не е изгонен от това училище? Защо не са му спрени детските веднага? Защо един учител, когато защитава своите ученици трябва да бъде наказан? Защо няма оценка за поведение и при оценка слаб или среден да се гони ученика? Кога най-сетне властта ще си дойде на мястото и ще защитава ученолюбивите и примерните? Не трябва ли министъра на просветата да си ходи вече?

Ами дайте на учителите повече права, регламентирайте какво да правят с учениците, които не разбират от по-леки мерки, и тогава изисквайте от тях да не удрят! Искам да кажа, че по-скоро ще отида да чистя кенефи, отколкото да стана учител - не заради заплатата, а заради разни изродчета, с които ще трябва да се сблъскам в училище!

Нова серия: "Учителите отвръщат на удара" След толкова агресия сред учениците ни трябват нови закони и право на учителите да възпитават силово!!!

Преди години в едно предаване по телевизеята,една жена открито пред цяла България каза,че иска да е една от малцинството,защото са привилигировани и имат повече права заради интеграцията от другите.Права е била,но не получи подкрепа-защо?От къде да ни дойде гордостта и самочувствието?Мачкат ни и ние трябва да си мълчим.По-голямо унижение от това според мен няма.

Защо ученици бият учители? Ами защото поръчковата ни журналистика непрекъснато манипулира опростаченото ни общество, че учителите са винивни! Ето и тази нескопосно написана статия. И тя представя нещата така, че видите ли учителят-изверг пребил невинното дете! Истината обаче е друга: Цигането три години е в един и същ клас, където проваля учебните часове, пребива съучениците си и малтритира учителите си. И, за да не бъде "дискриминирано", го търпят и се страхуват от него. Намерил се накрая учител, който не изтърпял унижението си. Преди 1989 г. учителят беше уважаван и никой не смееше да се гаври с него. Днес авторитетът му е сринат от мутро-гей-лесбийското ни общество!

Цялата работа имаше някакъв смисъл докато не почна да плачеш за комунизма! Това прияДелю което виждаш в момента е резултат от НЕГРАМОТНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА!!!!!! Или иначе казано учители да бъдат полит-неграмотници, а не хора призвани за тази работа и способни да възпитават! Вие другари съсипахте образованието като го направихте пионерско-комсомолско! Питай дядо ти ако е жив да ти каже какво значи учител от преди девети и го сравни с твоите учители! Които измислят лафа - като знам какви инженери подготвяме ме е страх да отида на лекар! Или лафа от кабинет в медицинска акадамеия - Цветя и бонбони не пием! Така че господине в голяма грешка си! Резултата от комунизма е тази неграмотност и простотия! В Нито една развита държава по света в която не е имало комунизъм няма подобно нещо като в БГ! Нито в Германия, нито в Швейцария нито където и да било другаде!!! Така че недейте да манипулирате и да лъжете другари! Комунизма е едно недоносче ( цитат от тато) което дава гнил и скапан плод - и сега нещете да си сърбате попарата! А научете се да носите отговорност за нещо!

На тебе, тъпо соросоидче от третия пол, Аспарух ти е виновен, че преди 14 века е основал държава.

В Бусманци живеят цигани, малко е да ги бият..

Пустата му демокрация съвсем ще ни изроди, управляват ни пеераси и разбойници, законите не се спазват, няма правосъдие, мутри, олигарси, цигани и деца вилнеят безнаказано....курви и убийци стават геройте на деня, заливат ни с помия по телевизия, вестници и радио, шибана демокрация, която изражда народа

Бойкот на всички ученици , докато не изгонят цигането и всички в защита на учителя !

Мангалчето Повтаряч по голям от другите деца системно пребивало съученици и учителя не издържал и му ударил един Шамар !

Това училище в Бусманци не ели за бавноразвиващи се? Подобно училище е завършил и Цв.Цветанов, пък вижте го до какъв кокал се е докапал.

Учителят трябва да бъде награден за смелостта си. Ако пък бъде изгонен от училището, за да се угоди на криворазбраната демокрация, при следващото правителство/което естествено няма да е на герп/ да го направят министър на образованието. Там отдавна трябва здрава ръка. Колкото до келеша, който уж е изял шамар - това е някакъв зализан 14 годишен пикльо, който в момента е едва в 5-ти клас. Бащата също изглеждаше да е типичния български олигофрен, така че крушката и тази път не е паднала по-далеч от дървото.

новинарски сайт-нямате данни - ето ви ги: с какво го е ударил - с тупаник в муцуната защо? -защото идиота на 14 г. в 5 клас е малтретирал друго дете само не мога да ви кажа, дали става въпрос за цигани, ама е доста вероятно

от наш'те е да го навра и на майка му и на татко му.

В репортаж по новините крайно неприятно впечатление ми направи директора.Вместо да застане изцяло на страната на учителя, той мънкаше, каква административна отговорност трябвало да му се търси.В крайна сметка, този учител с действията си е защитил нападнат ученик, а сега остава и да се обяснява, защо е шамаросал един разлигавен келеш!

Зависи коя телевизия си гледал. Имаше телевизии, в които наред с това каза за учителя, че е изключително съвестен!

В последно време в училищата не се учи и прилага друго освен бойни изкуства.

Ученик от Старосел изнасили учителка. Коментирайте.

Детето веднага да бъде закарано на психолог ,за да му се окаже нужната подкрепа и съчуствие,в този тежък за него момент! При учителката веднага да се пратят журналистически екипи от Нова и БТВ за да я разпитат как го е провокирала с непристойни сексуални издевателства!

Настоящата медия явно е изгубила интерес към случая. Колегите им от Оф обаче следят темата и обясняват подробно защо и как. Заглавието им "Учител прати в Пирогов ученик, който за трети път повтаря пети клас" обаче следва да бъде "Учител нокаутира ученик след 2 нокдауна". Защото само така може да се опише жалката ни неграмотна образователна система, която не може да изкласи един ученик от 5 клас. Срам.

Системата е виновна, че някакъв мърльо си живее живота, подкрепен от великите му родители. Нещо напоследък стана модерно хората да бягат от лична отговорност

Четеринадесет годишно момче в пети клас, какво повече коментираме ???

Браво на учителя ! Поздравявам го ! С тези невъзпитани и неграмотни изродчета само, както използва една думичка една видна дама от парламента "ИЗТЪРВА"си Е НАРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕТА НА УЧИТЕЛЯ !

Ако беше обратното просто нямаше да е новина а сега даскала тябва да го пазят полицаи от озверелите роднини .

Едно време учителите и родителите биеха и децата ставаха хора, сега разрешават само на циганите да бият и децата стават изроди.

Къде са майката и бащата на този пикльо!!!

когато и да удариш тъмно-гриин ,винаги си прав

Като "Към момента няма информация каква е причината .." какви ги каканижеш ма, Надке?!

Sm3hurk0

ще ти наниже нейния геврек на твоята шпага :)))) и тогава шЪ разбереш.

Само заради външния му вид и лигавото и арогантно излъчване, бих му размазал тъпата физиономия. Сега, естествено ще е виновен даскалът. А пък подрастващите дебили ще ни превземат, ще ни обсебват, ще налагат нови правила и закони и ще се мултиплицират на воля, както е сторил и стойностният му татко с анцуга...

полицията я взеха за мезе...егати държавата,егати ташака...

Закривайте ги тия училища! И без това с нашите джендераски закони, създават само гангстери и проститутки. И без това, в тях, нормалните, ученолюбивите, кротките деца служат за боксови круши на гангстерските изчадия, а учителите са с вързани ръце и отнасят, не само кютека от бандитите, а и санкции и репресии от престъпната система. Това се случва и със семейството. Закривай! Да ви се * у капитализъма. Прави са били партизаните! И Народният съд е бил прав! И Белене с право е създадено. За да подарява допълнителен живот на изродите, потопявали в Дунава цели шлепове с нещастни, обрулени от капитализма булгари. Пфу!

Забележете-този мангал повтаря 5 клас три години.

чудя се - да го пратят да играе футбол или в театъра? къде ще оценят най добре актьорското му изпълнение?

Удареният е за 3ти път в пети клас. За такива само бой и общественополезен труд. Иначе утре той ще бие нас

Трябвало е да го посере от бой този келеш. Със сигурност след няколко години пубера ще е в затвора.

Трябвало е бащата ти да си сложи презерватив, за да не се пръкне дебил като теб.

Братя безделници, очудващу е че нема никаква информация още а коментари повече от войната на Турция.

убочават!!!Боже,прибери си 80-те процента-нямаме нужда от тях!

ами то у шопско само така се убочават маи, с тупаници хаха!!

Пък аз днеска пих две кафета. Обикновено пия по едно, ама днес реших, давааай, веднъж се живее. Надявам се да го споменете в някоя рубрика. Може и в Лайф. Сложете, че съм от Бусманци и аз

Макаренко за пуберчетата иначе нема оправия!

Предполагам, че на учителят му е писнало да го предупреждава и да му се моли на "ученика" да престане с лошото си поведение, за да го поощри под друга форма. Ще се укаже, че "удар от учител" е дърпането на ухо, плесничка или погалване с ръчичка по умната главица на ученика. Заради безхаберието на родителите и липсата на ценностнаа система в семейството и държавата, учителите се превърнаха не във възпитатели, а в превъзпитатели и звероукротители. Дано Господ да помогне на нацията ни, защото в друго вяра не остана! Ако безнаказаността в държавицата ни продължава, умните и интелигентните ще продължават да я напускат и само ще остане невежеството, което ще затъне в собствените си ла...! много малко останахме, да нещата

Причината за пускането на тази новина от МВР към медиите е да се отклони общественото внимание от вота на недоверие към кабинета.

то ще е новина ако някога мине. ама няма да е тоя път.сега - това е само PR за следващите избори.