Цветанов към БСП: В момента ни правите много по-силни

В момента ни правите много по-мотивирани и убедени, че България днес няма алтернатива на управлението на ГЕРБ, каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов към БСП: В момента ни правите много по-силни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВРЕМЕ Е ДА СИ СТЯГАТЕ БАГАЖА ЗА ЗАТВОРА.БОКО ЩЕ Е БРИГАДИР, ЦЕЦО ЗВЕНОВОД, ЛИЛИТО ОРГАНИЗАТОР ПРОИЗВОДСТВО НА ТУХЛИТЕ В ЗАВОДА И Т.Н. И Т.Н.ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СА ОБЩИ РАБОТНИЦИ.

ГЕРБ се състои от прости, крадливи, лъжливи и много нагли хора. Но , явно българите си ги харесват и обгрижват като си ги избират.

Нито ГЕРБ, нито БСП, нито пък някой друг ще пребори корупцията у нас. Това е ясно като бял ден. Но това, че освен бедняци искате да ни направите и извратеняци, няма как да ви го простя.

Болен е човека ,ама защо съвсем умишлено иска и нас да зарази.Да го препоръчаме на централният там ги лекуват тия заболявания.

Кауна пак се готви през февруари да ходи на Молитвена закуска при Тръмп и да го дебне около тоалетната да го моли да му разреши още да краде България ,нали са Назначени да Управляват Туземна България до Унищожаване на последния туземец -българин!

Джендърчето Цвък, великият падишах отдавна е извън реалния свят!

Раздвижване на българските политпроститутки от всички бои, такава е режисурата на ДС, разединението за пред хората, а всъщност обединението около ДС центъра, прави силата на българската политикономическа мафия.

Това изглежда е някакво заболяване, да си мислиш, че си по-силен от всичко, че си незаменим, че управляваш света едва ли не! Ама той и Петърчо Христов смяташе, че е хванал Господ за шлифера, но...!Та не е зле управляващите малко да свият перките, и да се вслушват в гласовете, дето идват отдолу!

Пременил се Илия, погледнал се - пак от тия... "По-добре стояла страната..." Дрън-дрън. Къде са дълбоко заспалите "раннобудни" студенти ...?!

И смяташ , че това Ви прави по-''обичани '' ли ?!

Не унивайте!Дерзайте!Зад нас остана само Родината!

Какво може да се очаква от партия , която е разбрала , че 80% са дебилни. Червените с дебилното си поведение само вдигат имиджа на Герб.

Ах! Колко морално! Тоя паляк не трябваше ли да е в затвора?

Ама ти какво очакваш - Той сам ли да се вкара там ?!

Мъдрец си Чичо Пешо!

их ма маико, защо сте изтипосали бялата златка, няма пари за хумана2 на бебето!?

Корни се надяваше да се върне във властта на червена кобила. А вместо това поднася само конски фъшкии.

Рядко срещана боклучийска кофа.

Хахаха, какво сте силни триполовите. Тази конвенция, с която искате да ни правите насила сатанисти и да съсипвате българското семейство и общество, след далаверата с парка Пирин и лифтовете, няма нужда някой да ви бута. Сами ще си паднете.

Нашите политици ме кефят! Повишавам самочувствието си и моралната себеоценка!

Рядко срещан бок.ук.

Поета е каззл : квиченето на червените дебили е музика за ушите ми.

Sm3hurk0

Силата е с тях :)))) , но не и народа !

Те не могат да бъдат пример, защото не водят стадото, не са пример за подражание и не са част от народа. Те карат стадото с остен и която овца се отдели от пътя, я хвърлят на вълците. Това, което на тях е позволено, за стадото е недостъпно или забранено. Те не са водачи с качества, а робовладелци, озлобени от алчност.

като гледам кои са избрали да управляват, цялата пасмина дето живее на територията ми става противна, отвраително тъпи мутри и техните жалки слуги

с един шут отзад, де гиди гейски шаврантии! Гейски закон над българската конституция ще ми въвеждате -предатели на всичко българско!

ФИЗКУЛТУРАТА - ТАМ Е ПОЛИТИКАТА

този трети мандат излезе. Народа е все по-недоволен. Цените ще растат. Никой не знае колко ще се вдигне тока. Нали уж бяха решили проблемите в НЕК. Не се знае и колко ще се вдигнат други цени. С водата е направо пладнешки обир да плащаме на герб келявите водни цикли изпълнени крайно некачествено, но доста корупционно. Просто БСП трябва да са луди да не използват ситуацията.

с президент Радев е спасението на България

Вижте Волен, как виновно слуша, това което Цветанов говори! Няма друг начин, пробация има човека, на "каишка" го държат! А мръдне в ляво и Цацаров, ще извади папката с обвининията !

Цецо кауна нацупил е муцуна приготвят му кантора направо във затвора. Волен беловласи учил със монаси господа забравил левчета направил.

Все по-ясно става, че единствената нормална и работеща институция в България е ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, с президент генерал Радев

селянинът с колелото и кобилата му са много зле,а ти се лекувай,явно си от тяхната черга

фалшивите новини свършиха- дойде врем за истината.... хората се кефят - комунягите ревът!

Цвъкооо,гумена главо в момента, Ви правят на маймуни.

Аз пък ти вярвам,че 6-те апартамента са от тъщата.

Воленеее к.рво!!

Силни сте, обаче само на х.я ми.

Нали си учил в помощно училище и можеш да четеш. Прочети притчата за Давид и ГолИаТ.......Е,няма да е с прашка....

Световният икономически форум: богатите по богати, бедните по-бедни, и заключение мое следното: бг е бедна и по-бедна, а запада е по-богат и още по богат, въпреки, че последните и те са ВЕЧЕ НЕ ТОВА КОЕТО СА БИЛИ ПРЕДИ ГОДИНИ, защото и техните умници заминават за Щатите... Поздрави на Григор, по добре да гледам Григор, Иван Киров, умните ме радват, а тези на снимката ми се повръща от тях, като знаем единият какво направи в градове и паланки_послушко и обезлюдяване на бг,цц, а Воленчо, не е във властта, него не го епават за слива

гладна кокошка - просо сънува

Цветанов, Цветанов, нищо не си разбрал! А скоро едва ли ще разбереш. Да ти го обясня по популярно, та белким вденеш! Вие с патриотите може да се съюзявате, обединявате и каквото искате още да правите. Аз пък твърдя, че вас могат да ви разкарат хората, а не БСП. Ще ти кажа и защо. 1. Смяташ ли, че хората ви вярват, че не сте затънали до гуша в корупция?Назначения на свои хора, печелене на обществени поръчки от свои хора и какво ли още не. 2.Наистина ли мислиш, че няма показни разстрели и избуяла престъпност?Ако е така жалко за теб! 3.Смяташ ли, че хората ще търпят още дълго време тия смачкани доходи и пенсии? 4.Новите цени на водата вече са факт. Цените на доста хранителни продукти тръгнаха нагоре, а от бизнеса предупредиха, ЧЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КАТАСТРОФА! Това ще доведе до тотално обедняване на българина. След всичко това, нормалният човек би следвало да се разтревожи, а не да се разхожда като световен шампион!

Не ми звучиш на трол и комунист.Но мисля ,че първото народно недоволство,е това ,че народа не харесва комунистите и въпреки това гласува за Радев.Обмислете сериозно политиката си.Помислете,че ако продължавате тъка нагло ,,само да крадете,,а доходи и пенсий символични след време ,,НАРОЬЪТ ПАК ЩЕ ВИ НАКАЖЕ НАПУК НА ВАС

Лъжеш се. Предишните Му сваляния станаха с парите на Сорос. Първо, за да Му покажат, че е на каишка, и второ, за да Му гарантират, че ако е послушен на тях (умни и красиви), няма кой да го бутне, защото само те умеят да организират платени протести, да обявяват гладни стачниици, които нощем да тъпчат с въглехидрати и белтъчини, да заформят проформа контра протести и т.н. Всички знаят, че дори 90% от българите да отхвърлят нещо, никой от тях няма да отиде самосиндикално, нито под убеждаване, да трупа множество пред парламента. Така че, сега Боко ще е много послушен и ще прави всичко, което те(млади и красиви), му заповядват от името на Сорос. И да -никой няма да го поклати. Още по малко БСП.

ВОЙНАТА НА ТАРАЛЕЖИТЕ :)) ... ... ЗЛОТО БОРЧЕ БОЧКО Е БАШ КАТО ДЕТЕ КОЕТО Е НАПРАВИЛО БЕЛЯ НА УЛИЦАТА И КОГАТО МАМА МУ ГО ВИКА , ЗА ДА ГО НАПЛЯСКА ТО СЕ КРИЕ И НЕ СЕ ОБАЖДА :)) ... ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО ТИЯ ФАШИСТИ И 3-ТЕ ИМ ПРОСТИТУТКИ НЕ УНИЩОЖАВАХА БЪЛГАРИЯ ...

Дрън-дрън цацарина!

Наглеца не бил от наглите.Той е само от безочливите

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Прав е.

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя, Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а покрай царисти-гербаджии, всички продължават да го д у х а т.

На най-силен от силните се направи обичайно мишока Боцко , дето се скри.

Г-н Бойко Методиев Борисов никога не се е крил! Тука сички парле ву франсе! В тази държава пари за пътища, магистрали, самолети, молекули и заплати дава само един човек. Лично Той ги дава и никой друг. Въпросният човек е изключително образована и ерудирана личност. Фундаменталните Му познания във всички области на науката и най-вече на футбола го правят гений. Непризнат, но гений! А и кой ли е пророк в собствената си страна? Проблемът на учените е, че навремето са чели трудове по химия, физика, математика и други подобни глупости, а е трябвало да четат и препрочитат "Винету"! Така се става доктор на науките, вярно докторатът на Гения е за физическата подготовка на пожарникарите, но точно тук е заровено кучето! Кютеци и ритници, наглост и арогантност, лъжи и кражби са пътят към върха, не наука и просвета! Учените нека да вземат за свое настолно четиво романът на Карл Май, да го четат от сутрин до вечер, та белким и те станат хора!

щеше да е мишок, ако се занимаваше със селските интриги на приватизаторката-лъжкиня

КОМУНИСТЪТ Борисов е национален предател, недоучила маймуна, дето се чуди на кого първо да се кланя и забравя кой точно му плаща заплатата, а именно, блеещите малоумни и мазохистични скотове, пенявещи се на парцуца пред риалитито. тиква, ти си прост човек, тарикат, селски бек и палячо, с когото се подиграват, на какъвто и форум да се появиш, рапон, примат и илитерат. Какво стана с агнетата за Катар, иранския интерес, гледането на добитък от компютърните спецове и другите продукти на мисловната ти дрисня, бе, наглецо. Мачлета си цъкашe, докато нелегалните, издържани отново от бюджета, разцъкват по Мария Луиза, предателю и мишок жалък!

Гроб или България. Отговорът е ясен - България. Гуменката го гласят всеки ден отзад и твърди, че ставал по-силен. Е на тва как му се вика?

Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска.

Ами радвайте се бе Цветанов!

Цецо кауна нацупил е муцуна приготвят му кантора направо във затвора. Волен беловласи учил със монаси господа забравил левчета направил.