Симеонов сравни Корнелия Нинова с Анита Мейзер

Скандал се разрази в парламента, след като вицепремиерът Валери Симеонов нарече лидера на БСП Корнелия Нинова "политическа Анита Мейзер".

Обратно в новината

Коментари - Симеонов сравни Корнелия Нинова с Анита Мейзер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпи дрончета, овчи додрончета!

Трябва да си много промит комунистически мозък за да вярваш че в БСП няма корупция.Та те са я създали в България.Кой раздаваше червените куфарчета и приватизира България.кой създаде групировките?Там е заровено кучето.Всичко се е пръкнало от БСП-то.Тя е майката.

че то, като чета какво пишеш и как го пишеш, не си дорасла и за селянка, бре мила!

сравнението не е много далече от истината - и Анита така лъжеше, че не тя е убила човека, а самата свинска опашка, да и се не види макар!

КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЕШЕ ШЕФ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ.ЛИЧНО ТОЙ Я СЛОЖИ.БЕШЕ НА 28 ГОДИНИ.ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРИВАТИЗИРАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ.НАЙ-ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ БЕШЕ ТОГАВА .РАЗГРАБИ СЕ БОГАТСТВОТО НА НАРОДА .МНОГО НАГЛА ЖЕНИЦА Е .ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ ВДЪН ЗЕМЯ ПАК Е НАЧЕЛО.ХОРАТА ЗА ТАКИВА КАЗВАТ-ХЕМ ГРОЗНА ХЕМ, НАХАЛНА.СИМЕОНОВ ЗАТОВА КАЗВА АНИТЕ МЕЙЗЕР-ИЗГЛЕЖДА БЛАГА И НЕПОРОЧНА , А ОТВЪТРЕ Е ЧЕРНА И ОПЛЕСКАНА.

ПРИВАТИЗАЦИЯТА ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ.ЛИЧНО ТОЙ Я СЛОЖИ.БЕШЕ НА 28 ГОДИНИ.ЗНАЕТЕ КАК СЕ ПРИВАТИЗИРАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ.НАЙ-ГОЛЯМАТА КОРУПЦИЯ БЕШЕ ТОГАВА .РАЗГРАБИ СЕ БОГАТСТВОТО НА НАРОДА .МНОГО НАГЛА ЖЕНИЦА Е .ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕ ВДЪН ЗЕМЯ ПАК Е НАЧЕЛО.ХОРАТА ЗА ТАКИВА КАЗВАТ-ХЕМ ГРОЗНА ХЕМ, НАХАЛНА.СИМЕОНОВ ЗАТОВА КАЗВА АНИТЕ МЕЙЗЕР-ИЗГЛЕЖДА БЛАГА И НЕПОРОЧНА , А ОТВЪТРЕ Е ЧЕРНА И ОПЛЕСКАНА.

Костов след Жан нямаше какво да приватизира! Всичко при Жан така се приватизира, че не останаха пари за пенсии и заплати! В опосканата до шушка от БСП държава останаха малко пари за заплати от 3$ и пенции по 1$! Сравни ги с днешната МРЗ 320$! Голям майтап, нали? Бегай у лево!

Анита може да го съди за обида че я сравнява с Курнелия

ДОКОГА НАШИЯ НАРОД ЩЕ ТЪРПИ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО ТОЯ ЛЪЖЕ ПАТРИОТ, ТАКИВА ПРОСТАЦИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

Този лъжепатриот е поредния селски простак в правителството!

ИЗБРАНИ СТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ МЪДРО,А АКО НЕМОЖЕТЕ КАКВО ДИРИТЕ ТАМ .

Точно този прошляк да раздава оценки си е абсолютен нонсенс.

Анита Меизер е красавица, Курнелия си е кракадил от най висок клас!!!!

Валерката уж инженер (т.е. предполага се интелигентен), ама не мога да разбера прост ли е или е невъзпитан или и двете.

Тоя ме кефи! Руските подлоги не са доволни ама истината е най-важна.

що не се вземете - джендъри :-)

Симеонов рапортува в НС с винаги верен на партията ГЕРБ и нейният първи ръководител бившият комунист др.Бойко Борисов.Той бореца с баби,плажният герой от ,,Слънчев бряг" и адвоката на Банско се присъедини към селските глашатаи сеещи езика на омразата Караянчева,Деси Атанасова ,Тома Биков и стигна нивото на човекоподобното същество Антон Тодоров.Добре ,че в ОПФ има хора ,като Каракачанов и Сидеров да удържат сриването на рейтинга от Симеонов на патриотичната им коалиция .

Не вярвах ,че в мрежата има толкова много платени дрончета, но като чух техния лидер ми стана ясно.Много прости и неморални хора в подкрепа на човек ,който ще гласува конвенцията.Той трябва да бъде осъден пръв по нея, ако изобщо бъде приета и то само заради него.

Какво е "платени дрончета"?

Искал е да каже "платени малки дронки"!

Докога ще търпим простотиите на този изпростял вицепремиер.? Просто като го видя гост в коя да е телевизия или на трибуната ми се повдига от отвращение , знаейки че ще последва някоя гадост и простащина. Да се маха този простак.

Ако В. Симеонов беще опозиция и беше си позволил да нерече българския премиер страхливец,щяха директно да го пратят в лагер комунистите! Спомняме си,другари какво правехте,а сега квичите за изказана ярка истина.

Ако Меркел си позволи да нарече лидера на опозицията...ама какви ги приказвам? Сравнявам Айнщайн с малариен плазмодий.

истината не се каза въобще. А тя е, че на дебелата свиня Валерко му е гадно, защото излизат наяве далаверките с оградата, че и хотелчето му нещо ...Кахърен е човека, изпуска си нервите, защото при един вот е аут - едва ли ще има наивници, да гласуват пак за него

Много кофти с тоя нов път за границата покрай М. Търново и мотела. То и преди никой не ходеше, камо ли сега, когато трябва да се отбива от пътя. Питате ли го човека, колко му е тежко. И съм склонен да го разбера, че из главата му се лутат образи като Анита Мейзер.

Евала СИМЕОНОВ . Много добре си я охарактерезирал тая лъжкиня и крадла на държавни предприятия без пари.Но сега излиза много интересен факт показан сутринта от Добрев по телевизията на комунистите БТВ.Оказва се че пискливата Йончева е участвала в куха фирма в КТБ и от там са взети 60 милиона лева и са изчезнали .Ето как се финансира прокажното БСП ,за това Нинова я държи до себе си на първия ред ,защото крадците и лъжците се подкрепят.

Изкефи,ме!

Евала на Симеонов, до вчера не го забелязвах, но след събитието направо ми се издигна в очите! Човекът говори чисти истини, а истините много болят и затова засегнатите вместо да си траят дигат скандали! Много е гадно, когато са те изритали от софрата и не ти дават да глозгаш поне кокалите! Затова вият като гладни чакали! Още веднаж, евала на Симеонов, това е държанието на истински мъж във властта!

са кърлежи, смучещи патриотизма на българите!

Всичко е борба за кокъла! Властта се оказа много сладка! Има ли някой още да не е разбрал, че валери симеонов е вицепремиер?!?!?!?!?!?!? Дай на простака власт и му гледай сеира!

Валери Симеонов никога не е блестял с някакви интелектуални възможности , но никога не съм предполагала ,че ще изпростее до нивото на един каруцар.Господа депутати ,моля спрете му алкохола на тоя човек!

След като постоянно говорят за корупция, защо просто не предизвикат ревизия на фирмите взели обществена поръчка? Нали комисионните трябва някак си да излязат от там и да се раздадат на покровителите? Дарения има ли? Какви заплати вземат собствениците? Може да са по 30000 лв на месец няма таван, и от там в джоба на съответния покривител..или партийна каса.

ПАЧАВРАТА СИ НАМЕРИ АБСОЛЮТНО ТОЧНО СВОЯ АНАЛОГ. ОТ ДНЕС ТЯ Е УНИКАЛНИЯТ БОКЛУК - "АНИТА МЕЙЗЕР".

Политическата проституция в България е гръбнака на корупцията, беззаконията и пасивността на съда. Всички наши политици са гнусни политически проститутки, които извличат само лична полза от политиката.

Браво на Корнелия, мразя комунистите, но тя ми е симпатична, ако накара партията си да признае и поеме вината за убийствата и грабежите и ако изправи на съд комунистите-крадци-олигарси, ще гласувам с две ръце за нея и реновираната и наистина партия.

На Симеонича не му издържаха нервите да го дъфчат 3 месеца две кокошки оскубани,едната моралистка Техноимпексова,и другата Ленчето " Честната"!То не бе злоба ,нагласени интервюта и стари изрезки от вестници предоставени от Калинка Йончева Офшорката.Но като видна партизанка всичко свързано с нея и то с документи отрича!Е как!Селки простотии на дуото другарки вече втръснаха!

Ей затова телевизията е вредна!:))))) Щото един мошеник, направил кабеларка с пари от крадени винкели----чрез нея набира популярност и става вицепремиер на тоя, дето е плюл и храчил !:)))))) ....еви му мамата, как си гледат суратите сутрин Симеонов и Сидеров докато се бръснат?:))))))))

Как разбра ,че винкелите са крадени?И какво като има кабелна телевия,преди да стане депутат и вицепремиер?

пиян!!

Браво Симеонов ! Отлично сравнение направи ! Поздравления ! Крайно време е Нинова да бъде изхвърлена от Народното събрание ! Тази жена няма моралното право да прекрачва този праг !

Интересно ЦЦ как ще позиционира?

Абе,простаци с простаци, за какво да е виновен Валери Симеонов ? ЗА ТОВА ЧЕ Е КАЗАЛ,ИСТИНАТА ЛИ ! ! !

как може с подобна реч да бъде депутат камо ли да му се даде длъжност?! Боже каква смрад в тоя парламент, вмириса се от толкова много буклук, крайно време е народът да изчисти тоя контейнер наречен Народно събрание.

Този Симеонов прилича на мистър Бийн, но Бийн е симпатичен.

Още преди случая с Анита Мейзер,българския народ е видял че Кури е "ВЛАШКА ЦИГАНКА",сега ВАЛЕРИ го потвърди със циганката АНИТА. Тука няма място за обида...

Определено няма място!Курна обича да слага свински опашки,да души хората,че да стане нейната,е не само,те и двете с Йончева руски подлоги с известно нелицеприятно минало!

кухата лейка, чак ДРЪНЧИ

Корнелия казва истини които застрашават престоя ми в парламента ,когат не бях в него ,оградата беше като заграждение за кокошки ,сега оградата е сигорна преграда,против навлеците

Ай стига с тая ограда,паднала станала,не било от пороите,ами от майната си!Елена повтаря едно и също като развалена плоча,чак до делирум,но съзнателно продължава да натяква и преекпонира,щото друго не може да измисли,е то голямата " корупция"!Ами от едноредива може да стане и триредова и петредова,и какво от това?Пътя е кофти на много места е свлачищтен,и тя го знае,но самото укрепване е доста скъпо!

Ааа - не така Валери. Анита е много по хубава от Курнелата, много по почтенна - поне не е крала така на едро като госпожа Лъжа.

Целия български народ се подиграва и пресмива на Корни с нейната простотия. Валери Симеонов направи едно много правилно сравнение наКурнелия с Анита Мейзер...... Браво ВАЛЕРИ....

Кой си ти бе ,е да говориш от името на целия народ ,защото ти не си отнего, платено дронче.

А, не! Това сравнение е недопустимо грубо и просташко. Уточнявам - не симпатизирам на Нинова и БСП. Но тази гадост в устата на български парламентарист е отвратителна!

а е редно да симпатизираш, ако виждаш по-качествен от нея е много зле, защото такъв от дълги години няма в Бг.

Може така да изглежда " просташко,но е резултат от поведението на двоицата оцапани госпожи ,които постоянно и нагло провокират,отмъщават си ,че Патриотите влязоха в управлението!Също е видно ,че искат да съборят правителството на всяка ценаТова е!Точно по време на европредседателството,когато всички министри са заети и пътуват за Брюксел,защото оглавяват по сектори Съвета на Европа,наште насрочили " вот".Че Борисов бил " страхливец" ,сякаш е длъжен да си остави срещите и да им уйдисва на номерата.А иначе подкрепяли тази важна част за БГ.Ами дръжки!

Шило

Винкелът знае едно: Падне ли Борисов, край с него. По тази причина, със зъби и нокти ще драпа за "устойчива" коалиция. Независимо, че отдавна е погазил програмата си, независимо от това, че излъга избирателите си.