Двама пребиха шофьор след спор за паркомясто

Шофьор от Плевен е бил нападнат и пребит от двама мъже в Бяла Слатина след спор за паркомясто.

Обратно в новината

Коментари - Двама пребиха шофьор след спор за паркомясто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не били задържани поради здравословни причини? И двамата?!? Очевидно каквито и да са те никак не са им попречили да пребият човек. Значи не би трябвало да могат да им пречат и на задържането.

Не знам, дали да не се гордея ... българските болни са най-здравите, яки и бойни болни в света ... бият, отвличат, изнудват, крадат, продават плът и наркотици, източват ДДС ... представяте ли си, какво щеше да е ако не бяха толкова болни!!!

Пребили са го, после са му дошли извиканите подкрепления и в резултат - биячите съвсем не са добре със здравето ;-)

Автомобилно оскотял народ!

Не разбрах ченгесарите по една свирка ли са направили на биячите. Баси ташака МВР. И на тази пародия се плащат заплати за сигурност.

Поредните идиоти от северо Запада.

Какво да кажа. На нас от северозападо тава ни остана--бой, е..не и сръбска музика, но но ша са опрайм

Искаме си социализма. При него; соца; имаше толкова свободни места за паркиране и такива неща не се случваха.

Социализма ще махне колите ли ?

Ей дребен, не усещаш ли какво искам да кажа. Ако върнем соца всички ще караме едни и същи коли за да има равенство. Това ще е много трудно заради ред причини и .......... и ще има много места за паркиране.

Не знам смешно или трагично е:двама болни набиват друг болен.понеже са болни не ги задържат(!).абе българи престанете да се псувате и биете!

Прост народ, слаба държава. Казали са си го хората. Не се отнася за всички, естествено, но за съжаление подобни изпълнения зачестяват, въпреки, че броят на хората в България за последните тридесет години е намалял почти на половина(реално). Трябва да се помисли в тази посока, и то съвсем скоро, защото не е далеч часа, в който ще хванем камъните, прашките и цепениците и ще станем като в Палестина, а те, хората, поне има за какво да се борят, а ние ... дребни душици. А иначе това ми напомня на вица за сър Джон, който отишъл в България да види как е. Гледа града, различно, но хубаво. Решил да се разходи из селото. Спретнал се, взел и роба Джеймс и потеглили. На първото село видели една тъпла която ги сочи и говорят енергично на неразбираем за тях език. Сър Джон казал на Джеймс - отиди и виж какво искат тези джентълмени. Отишъл Джеймс, връща се и казва - сър, един от тях желае да ви предизвика на дуел! МНОГО добре, отвърнал сър Джон - с какво - шпаги или пистолети? Аааа, не, казъл Джеймс - дуелът е по български - идват десетима и ни теглят една гора бой. Та до там сме я докарали! Мизерията кара народа да издивява. За това - много повече усилия от страна на държавата в насока подобряване интелекта и познанието на хората, ако трябва доброзорно, а до тогава строги закони, защото иначе ще хванем сопите!

Усилия от страна на държавата... Като гледам на последък интелекта на държавниците. Все по-голям ужас изпитвам за държавата и гражданите!

Колко си загрижен за държавата--не е лошо. Та пази се от бъркотията. ;Кой-кого; свари, там да го натовари.

То пък в Бяла Слатина един трафик. Щом и там се трепет...

Е къде пък препълнен паркинг пред болницата в Б.Слатина в 22 часа !?!

Ти и тука ли изпалзя ве гнидо камунягска!

г-жа Нинова никога не е била в БКП. Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска системата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Брех, маа му стара, имали сили да пребият човека, ама инак болнички, горките, как ще ги задържаме?! Ега ти!!!

Какво означава "мъжете обаче не са задържани по здравословни причини"? Да не са пребили и ченгеджийските тюфлеци?

И двамата болни горките, а ако пък бяха здрави какви ли подвизи щяха да направят...

Побойниците са служители на МВР Бяла Слатина ! Но са болни .

Там в Бяла Слатина радиацията от АЕЦ Козлодуй е много силна и те всички са такива.

ко беше Истанбулската конвенция, немаше да ги бият тия джендъри.

Жалка белослатинска полиция! Рибата мирише откъм главата!

Чета и се чудя. Да се смея ли...да плача ли.

Щом не се съобщава етноса е ясен. Сигурно са и с ТЕЛК.

Побойниците са болни от грип и полицаите са се изплашили?!

"Мъжете обаче не са задържани по здравословни причини." Могат да пребият човек, но не могат да бъдат задържани??? Явно са дали суджук и са лепнали стикера "Застраховано в ГЕРБ"!

кой създаде мутрите-ВИС,СИК,любимата ви партия БКП,после БСП-все тая,кой създаде тази съдебна система и законите,които да защитават пресъпниците-БСП,още примери

Винаги съм се изненадвал от крехкото здраве на всички побойници и убийци у нас. Няма случай някой насилник и бияч да е задържан и да не му се е влошило рязко здравословното състояние. Просто съм шашнат от това как толкова болни и немощни хора намират изведнаж сили да трепат наляво и надясно.

Даже ползват привилегии за инвалиди!

Даже ползват облекчения като хора с увреждания!

vasil

Бяла Слатина- градът и общината били известни още от царско време,през комунистическо,та до днес с високата си престъпност,забележимо по - голяма в сравнение сори със съседните общини.

Разпускайте държавата и Парламента. Това вече не се издържа.

У нас важи един единствен закон - този на джунглата.

Такава "държава" сте си направили.

С над 80% дебили, даже е добър резултат.

"Мъжете обаче не са задържани по здравословни причини. " Как да интерпретирам това ново дъно на наглостта- мога да затрия някой и да си извадя болничен, с който да отърва прангите, като дойде полицията да ме арестува?!!

"Мъжете обаче не са задържани по здравословни причини." Малоумни, чалга бегове! Нооо, с висоооко самочувствие на недосегаеми селски феодали!

Пребили ли са го с патерици и гипсирани крайници.

Сигани???

Значи да се бият като диваци могат, ама да носят отговорност - неее, болни сме ... хитро...

Това е уродливата система, тя не се интересува кой е виновен и кой е предизвикал конфликта, ами как изглеждат нещата. Нищо чудно тия двамата да се изкарат жертви по-нататък.