Св. Синод: Всеки ден молитви срещу Истанбулската конвенция

Св. Синод излезе с призив за усърдна ежедневна молитва против приемането на Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Св. Синод: Всеки ден молитви срещу Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Троянския манастир ще има ли таквиз молитви?

Преди доста години ме бяха нарочили и подгонили за нещо в работата, съобщиха ми да се явя пред някакъв шеф голяма клечка, той в крайна сметка щял да реши съдбата ми. Аз тогава вече бях вярващ и отидох някак си без да се паникьосвам и без да имам някакво предубеждение към този човек, но бях напълно наясно, че той може и да ме изгони от работа и да ми стъжни живота. Влязох в кабинета му, а той се правеше на страшен. Аз наум си казах три пъти молитвата "Огради ме, Господи, със силата на честния и животворящ Твой Кръст, и ме запази от всяко зло. Амин!". След това просто се изумих, този човек смени изражението на лицето си, покани ме да седна /а имаше намерение да ме държи прав през цялото време/, поведе разговор с мене съвсем добронамерено, аз даже се почуствах странно и неудобно. Накрая си тръгнах, а после "гоненията" срещу мене престанаха и никога повече не се възобновиха. Държа да кажа, че съвсем не съм от най-ревностните вярващи.

Просто не си реагирал по никакъв начин, докато си си казвал молитвата наум. Мълчанието срещу агресията обикновено я обезсилва, тъй като не се подава ответен социален стимул, който да я поддържа и така започва да изглежда несъстоятелна. Затова онзи е омекнал. Не си сбъднал самосбъдващото му се пророчество (ама за него - айде прочети в Гугъл, ако искаш).

Горките ни деца. Кой ще защити техните права. Защото да караш едно дете на 5-6 години да си сменя пола заради това, че някой в училище му е размътил главата с джендър обучение е не само престъпление - това е чудовищно престъпление. И то се подкрепя от 2-3 души на най-високо ниво в държавата всеки ден с речи, изказвания и т.н. Анатема е слабо за тях. Има божие наказание и то ще е страшно.

ЗНАЧИ?! А ВЧЕРА ПИСАХТЕ,ЧЕ СА БИЛИ ОСВИРКАНИ?! НАЛИ ГЛЕДАХМЕ ЗАПИСА,ТА ВИДЯХМЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!!!

Няма нужда от молитви няма нужда от анатема няма нужда да помагаме на бога. Защото този които е хомосексуален лесбиен блудник с жени този които не приеме божието слово този които не приема да работи с Божият свят дух е осъден шанса му докато е на земята жив .

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БПЦ ДА НИ ПОВЕДЕ. ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ГОВОРИ НА ЕДИН ОТ 4-ТЕ СВЕЩЕННИ ЕЗИЦИ -БЪЛГАРСКИЯ, ДОКАТО Я ИМА БЪЛГАРИЯ. ПОВЕДЕТЕ НИ!!!! ПОСЛЕДВАЙТЕ ПРИМЕРА НА ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ!!! ЧАСЪТ НАСТАНА!!!!

Кого да поведе БПЦ, след като в България почти не останаха православни. Една шепа баби пролет не правят. Печалната истина е, че българинът твърди масово, че е православен, но нито се черкува, нито знае символа на вярата, т.е. няма представа в какво вярва ("Абе, има някаква сила, ама каква е - никой не я знае!").

Виц: Говорят си двам "джентълмени": - Знаеш ли, че българите(православни, мюсулмани, евреи, цигани, ... и други ВЯРВАЩИ хора) са мнооого изостанали? - Така ли? Защо? - Ами мъжете им все още спят(съвокупляват се) с жени! - Дааа, наистина са много изостанали." Е те така! Предпочитам да съм си изостанал, и да се къпя като в Ориента - под течаща вода, а не като "цивилизованните" англо-саксонци - в запушена мивка пълна с вода и там да се миеш, бръснеш и т.н. (дори и на ваните в баните си имат два крана - един за топла и един за студена, без душ). Е те така, не искам да съм като тях!

Аз съм "за".

Синода ни, който от столетияе далеч от "свети", да вземе да се занимава с църковни дела и да не се меси в държавната политика, че взе да изпростява.

Не само молитва, анатема за вносителите на конвенцията!

КОЙ и ЗАЩО оказва такъв неистов натиск за ратифициране на тази конвенция? ТОЧНО пък тази. Подписани са многобройни конвенции за защита на права, в различни комбинации между държави,никоя не е вдигала такъв шум. То кой ли не се обади-настоящи шефове от ЕС, предишни, писма до председателя на НС, натиск в/у премиера,....ЗАЩО ТАКА? КОЙ има такъв огромен интерес от този проклет ДЖЕНДЪР. ДВА ТЕКСТА са проблемните-този с определението за ДЖЕНДЪР и ЗАДЪЛЖЕНИЕТО децата да бъдат обучавани във видовете ДЖЕНДЪРИ. НО САМАТА КОНВЕНЦИЯ не дева именно тези текстове да се пипат...и пак задавам същите въпроси КОЙ и ЗАЩО?

За Въпросите: КОЙ? и ЗАЩО? трябва да се питат ЗАСПАЛИТЕ "раннобудни" студенти и подкрепящите ги, като например: Екатерина Захариева - СЕГАШЕН външен министрър, БИВШ министър на Правосъдието подписала (21.04.2016) Истанбулската конвенция, бивша съветничка на Президента Р.Плевналиев, протестърка и подръжничка на ЗАСПАЛИТЕ "раннобудни" студенти!

Не може ли да се молите всеки ден за здравето и благоденствието на българския народ, вместо да се занимавате с нещо, което не разбирате.

то и мюфтийството скоро ще излезе с позиция. За евреите не знам.

то излезе преди Светия синод с чудесно и обосновано становище...

атеист съм до мозъка на костите си но този път ще поздравя Българската църква за проявения здрав разум

Така е отче, светогледът се мени и вие оставате в миналото.

Не се мени. Лудостта виниги ще си е лудост. въпросът е, че някой иска психичните отклонения да бъдат поставени като стандарт. камъкът си е камък, небето си е бебе, водата си е вода, мъжът си е мъж, а жената си е жена. И няма как да се променят някои неща. Но си прав, ако се надрусаш или луднеш светогледът се мени. Но за тази цел е нужно лечение, а не узаконяване на лудостта като норма.

Но черното бяло няма да стане , съответно доброто да стане зло и обратно. Вечните ценности са постоянна величина, променливи са само за безнравствените и социопатите ...разбра ли, платен троле ,прост.

Черното няма да стане бяло, но можем да научим децата да наричат черното с думата "бяло", а бялото с думата "черно". Доброто няма как да стане зло, но можем да го наречем с думата "зло" без промяна на емоционалната натовареност, ако ме разбирате какво искам да кажа.

много нещо...Явно са ги мобилизирали срещу църквата....Това показва САМО ЕДНО:Здравата ги е жегнало становищшето на Светия синод,на Главния мюфтия, както и на останалите църкви в България. Не са очаквали чак такава съпротива! Браво на църквата!

представителят на Светия синод, на католическата църква, на протестантите, на католическа благотворителна организация ми напълниха душата. Представиха се прекрасно-ерудирани,интелигентни,запознати с материята и юридически компетентни...Имаше и други, които показаха,че милеят за хората и за страната си. И на този фон си представете Ц.Цачева,М.Манолова,Караянчева...как ли са се чувствали или те са безкритични, заслепени от безпочвено високото си самочувствие.

Прави впечатление отсъствие на позицията на мюсюлманската част. Не са явили позиция. Ами синагогата, подозрително си трае. Тя срещу своите няма да скача.

направи изявление СРЕЩУ КОНВЕНЦИЯТА преди СВЕТИЯ СИНОД-направи го много добре, разумно и аргументирано.

В едно частно английско училище се въвеждат джендър неутрални униформи, така че момчетата,ако искат мога да носят поли...В Австралия родителите на 5 годишно момченце искат да го оперират да има женски полови органи (това е необратимо), защото детето демонстрирало поведение на момиче...В Англия някои искат към учеиците да не бъдат наричани момчета и момичета, за да не им се напомня за техния джендър...В UK могат да уволнят учител защото нарекър трансдженъдр ученик (които се идентифицирал като момче) момиче...Вече има трансдженърна кукла....Двойка в UK търси бавачка, коята да отглежда децата имкато джендър-неутрални

Горките педофили за тях няма ли права...

Тия от синода ,поставени от КГБ да вземат да се поинтересуват от хората как живеят .Да отидат да помагат на бедни ,Да се засрамят от единствения отец Иван, който се бори за хората .В България -църквата се е превърнала в ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО, Продават вече и свещичките по 30 , 40 и повече стотинки.Знаят само да просят от държавата за пари за църквите при положение че имат след държавата най-много имоти и могат да се самоиздържат и правят ремонти .А в църковните неща чакат какво Русия ще одобри или не одобри ,защото са чужди слуги.Никога църквата не е била в такова окаяно положение.РЕЗИЛ....

Застреляй се, кретен!

Ти явно си чужденец, дето мрази Православието. И си няма представа нито за него, нито какво става в България.

Скрий се педал, ти представа си нямаш какво е Църквата. Нямаш и ресурс да го разбереш.

Браво на БПЦ за ясната, аргументирана и точна позиция срещу Хомо-конвенцията!!! Всички изроди в МС гласували за допускане за ратификация на подобна перверзия и депутати, които биха я подкрепили моментално да им се наложи проклятието "АНАТЕМА", което между впрочем е неотменимо!!! Анатема - "Който не люби Господа Исуса Христа да бъде анатема, маран-ата". Последните две думи маран-ата, са две сирийски думи и означават "Господ иде", т.е. Господ непременно ще дойде и ще изпълни това проклятие, чрез осъждението на онези, които не го любят."

Подкрепям Светия Синод! Заставам на страната на Истината и Живота!

Баба Гуси застава зад теб.

Това е някакъв абсурден виц, истамбулска конвенция... тия анадолски резаци си бият жените по три пъти само след вечеря и знаят само отзад, това по начало ясно говори за каква идиотия става въпрос. Виж, да беше софийска, щеше да мине. Хем далеч от гьтферебрюксЕл, хем няма мн обратни по нашия край, хем пък тук сребролюбци - поне 240 парчета у парламенто. Парите ги обединяват.

Всеки който критикува синода а харесва изедници о власта е безбожник анатема -е затова сме в кълта.

калта

и анатемосайте всеки един, който гласува за това подписване.

Това същият този синод ли е, който се състой от агенти, пияници и хомосексуалисти и комбинация от трите порока?

в началото борбата беше да се разруши бариерата за между расови бракове....и в сащ всичко е афро-азиато омешано... след това сключване на бракове между еднополови вече факт....следващата стъпка е сключване на бракове между различни билогични видове пример: взимаш си домашно куче и след две години сключваш брак с него.....те така да се омешаме без пол и вид и само урунгели по тоя свят....към две годишното си куче не може да се държиш като към куче щото то може да се чувства човек или заек

Молитвата, много уважаеми попове, е винаги "за" и никога "против", но откъде могат да знаят това пияндета и извратеняци, каквито са повечето от вас!

Светият синод е ЗА НЕПРИЕМАНЕ НА КОНВЕНЦИЯТА!

Когато една социална група, общност или организация започне да налага на останалите какво е "норма" и какво - "аномрално", било по силата на вяра в някакви религиозни догми или пък на убеждение в дискурсивно-релативистката конструкция на всяка истина, това си е чиста проба фундаментализъм, мракобесие и диктат над свободната човешка воля. В този смисъл, консервативните и либералните тенденции, които спорят и се борят една с друга сега са като двете страни на една и съща монета, не могат една без друга. Това няма нищо общо с любовта към ближния, с християнски и общочовешки ценности като смирение и състрадание. Чиста проба родово-кланово делене на "наши" (добрите, еднаквите) и "другите" (лошите, различните), което бавно ни води до примитивно-архаични форми на социална организация.

Горките педофили за тях няма ли права... Утре като ти налазат децата ще си говорим пак, де е педала там е и педофила

3евзек

Къде свършват правата е описано в законите и наказателния кодекс. Мисли повече за чехъла довечера.

Въведе ли се това, ще трябва да признаем официално признатите в Америка 31 нестереотипни пола и да се изучават на всички нива в училище. Така е записано в конвенцията - изучаване на "нестереопини роли". Това със съкращения са: Bi-Gendered ту мъж, ту жена Cross-Dresser Травестит. Drag-King жена, която се облича в мъжки дрехи Drag-Queen мъж, който се облича в женски дрехи Femme Queen мъж, който с засилва женствените си черти Female-to-Male жена, добила мъжки облик FTM жена, добила мъжки облик Gender Bender лице което експериментира с половите стереотипи Genderqueer лице, което не пасва към никой Male-To-Female мъж, добил женски облик MTF мъж, добил женски облик Non-Op транссексуални Hijra транссексуалните Pangender всеполов Trans Person трансджендър, ни мъж, ни жена Woman жена Man мъж Butch лице от женски пол с подчертано мъжко поведение Two-Spirit двудушевен, Trans транссексуален, трансджендър Agender безполов Third Sex Трети пол Gender Fluid според условията ту мъж, ту жена Non-Binary Transgender транджендър без принадлежност Androgyne андрогин Gender-Gifted трансджендър извън нормата на половете Gender Bender- лице което експериментира с пола Femme женски хомосексуалист Person of Transgender Experience лице с трансджендър опит Androgynous андрогинен

От всички изброени едва около 1% са някакви болестни състояния , генетични аномалии или хормонални нарушения . Всичко друго се оправя с една по- голяма мотика , та да няма време да си помисли да си сменя пола.

Я един от малкото хора дето не папагалстват ами се информират по темата за педерастията

Прочетох текста на конвенцията на български и английски. Абсолютен абсурд. Влезте в гугъл и вижте дефиницията на джендър на английски. Има три джендъра. Той, тя и то. И те са според социалната оценка и само определението. Всеки от Вас знае, какво би станало ако това се приеме в Бг. Ужас.

Прочел си - дръжки. В конвенцията няма нищо за трети, четвърти и т.н. пол. Това са отделни неща. Правете разлика и ако едно нещо не ви харесва нека не ви харесва заради това което е в действителност а не заради това което ви внушават че е.

Даа, странно е, как сме се заблудили в чистите намерения на тази конвенция. И тези 12 ли бяха държави, които не желаят да я подпишат. Ами всички подписали я с ред забележки. Всички сме заблудени дружно, в различни държави. Странно не мислите ли? По-логичното е да лъжеш.

Браво на Светия Синод ! На време каза за Дяволската Конвенция , съставена и предложена от еврейката Килари Клинтън като Държавен секретар при Обонго Хюсеин ! Много Държави разбраха че тази Истанбулска Конвенция е плод Соросоиден и не я приеха !

Мръсната малка тайна на българското общество - удобно ще бъде заметена под килима! БПЦ е участник в това политическо мероприятие. Да сте чули Светия синод да се обади , когато манастири се ползваха като публични домове и кръчми. Кога са дали убежище на пострадала от насилие жена, или на пострадал от насилие мъж. Лицемери брадати дебели шкембета. И да не се сърдят, дебели лицемери са.

Уважаемо джендърче! Уверявам те, че хич не ми пречиш с интимните си предпочитанията, но не ме предизвиквай да те съжалявам заради писанията ти! Не знам от кой род си, затова те слагам в среден - неутрално, за да спазя ИК.

Ауууууу, религия и комунизъм! Любимата ми комбинация! Защото най-развитите страни са религиозни и комунистически! Каква взривоопасна комбинация!

Синода вместо да се занимава с глупости (молитви) да се хване с нещо което реално е полезно и реално изисква усилие - примерно да нахрани бедните, да подслони бездомните, да поправи наркоманите.

Ако не се спре тази ИК ще има три пъти повече наркомани и др.отхвърлени от общдството хора.Виж какво става в САЩ ученици посягат с оръжие.От малки агресия умишлено ги насърчават.Но си прав ,че да дават топъл обяд на бездомните,а не да си купуват скъпи джипове, могът и по скромно да харчат.

Бедните, бездомните и наркоманите са грижа на държавата.

В храм Св. Пророк Илия в кв. Дружба 2, София действа кухня за бедни и нуждаещи се.Социалната кухня работи всяка неделя и се поддържа изцяло от дарения.

Светият Синод трябва да направи проучване сред всички монаси в България И ОНИЯ КОИТО СЕ УСТАНОВИ ЧЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ СВЕТАТА НИ ЦЪРКВА ЗАЩОТО ПЕТНЯТ НЕЙНОТО ИМЕ. НИКОГА В СВОЕТО ИСТОРИЧЕСКО МИНАЛО БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА НЕ Е ИМАЛА ТАКОВА ПОКВАРЕНО ВИСШЕ ДУХОВЕНСТВО КАКТО ДНЕС. И ВИЕ СТЕ ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА. КАК МОЖЕ ДА РЪКОПОЛАГАТЕ ДУХОВНИЦИ ЗА ЕПИСКОПИ ИЛИ МИТРОПОЛИТИ ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТЕ СА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ.

е тогава и синод няма да остане

Продължение: По време на разследването на случая за "обидата" към ученичката се изяснил и фактът, че Джошуа Сътклиф е християнин. Освен това, той признал че е вътрешно убеден, че всички деца се раждат "момичета и момчета". Директорката на училището смята обстоятелството, че Сътклиф е християнин за несъвместимо с работата му като учител в училище, където се прилагат принципите на равните права за всички полове (в Англия те са повече от три). Представители на англиканската църква като Джейн Озейн (Jane Ozanne) твърдят, че този учител е "болен" и предлагат да бъде изпратен на принудително лечение. Учителят Сътклиф твърди, че действията на училището "отразяват една нарастваща и засилваща се тенденция - да бъдат превърнати християните в "маргинализирани хора", които все повече се подлагат на "публични наказания" с колкото може повече медиен шум, като целта е да им запушат устата и да бъдат принудени да мълчат и да не пречат.  Това е само един от многото примери в Европа за наказване на онези учители, които въпреки " официалната забрана" продължават да наричат учениците и ученичките "той" и "тя", както и с обявените за нетолерантни думи: "момиче" и "момче"...

Миме, кой така неистово се моли у вас? Иска Всевишният да спре Сатаната! Да върне нечистата сила и това изчадие обратно в неговата дупка! Не обръщай внимание! Казах на мъжа ми, че мама ни идва на гости..

Толкова са зле, че собствените им възпитаници от семинарията и академията не стъпят в църква и са в пъти повече от активните вярващи по храмовете. Може би щото знаят с кого си имат работа. В храма се въртят само неорентирани в реалността настъпаняци , на които ползват енергията на новопокръстени.С тия новопокръстени обикновенно се гаврят и поповете и околните , като насърчават сектанското им его и комплекси да се правят на светци и знатоци. Като мине неофитското вдъхновение , някои настъпаняци запазили достойнство се отдръпват , други остават да ги мачкат и правят на парцали с извратено чувство и его , че мазохизмът им е святост, трети остават от интерес да се присединят към йерархията и църковната мафия.

Ето какви извращения ни готвят с тази скверна конвенция: Целият месец ноември 2017 г. в английските и в американски медии бушуваше скандалът с учителя по математика Джошуа Сътклиф (Joshua Sutcliffe), уволнен от училището The Cherwell School в Оксфорд заради фразата: "Браво, момичета!"  С нея учителят по математика оценил отличната работа на група ученички. Но родителите на едно от тези момичета настояват, че тяхната дъщеря не трябва да бъде наричана "тя" или "момиче", защото в това семейство било решено, че сега това момиче е "то". Майката на детето подала жалба до директорката на училището. Директорката започнала разследване и поискала наказание за нарушителя учителя по математика. Училището било включено в "джендърна" програма, в рамките на която всички учители преминали обучение в курсовете на Оксфордския клон на "Дружеството на хомосексуалистите". На тези курсове учителите били "обучени" в императивен порядък (тоест, по-просто казано, било им наредено под заплаха от уволнение) да не наричат децата "той" и "тя", както им било забранено да използват и думите "момче" или "момиче".

Каждые 40 минут в России от домашнего насилия погибает одна женщина

Абе, ти от коя лудница избяга ! Днес си Путин, утре Наполеон други ден Брамапутра !

Исламистское мракобесие в России: Советник Путина одобряет женское обрезание в РФ

Да бойкотираве техните храмове, подкупните невежи попове и да си четат, каквото си искат. Ще изведем жените и децата от църквите, така ще стане. Да върнат имотите и да си ходят всички свещеници, които ми тълкуват Бога. Айде нема нужда.

Вероятно не си и стъпвал в храм,а децата ти - ако имаш изобщо такива - не са и кръстени.Но ако имаш все пак деца ти пожелавам съпругите им да са от същия пол.

Ами те са в непрекъснат бойкот в храмовете рядко някои стъпя. София има по 1 храм на 40 000 души и са празни, на литргия има по 20-души . И тия ако ги няма трябва да затворят.Тия не представляват и един на хиляда , а много глупости от наше име говорят.

НИКОГА от Светия синод НЕ СА ГОВОРИЛИ ОТ НАШЕ ИМЕ! Както и в случая-изказват СВОЕТО СТАНОВИЩЕ, като се ПОЗОВАВАТ НА БОЖИЯТА ПРОМИСЪЛ! И не ме интересува какви били, какви не били.Важното е,че се борят за правата кауза.Нека видят управляващите, че са БЕЗБОЖНИЦИ!

СИ ЖАЛЪК?!

По телевизията - Бойко, По радиото - Бойко, В интернет пак Бойко.... Страх ме да си пусна порноканала.........

Не бой се, той е станал такава лоена топка, че нищо няма да му се вижда.

Може да си сменя джендъра.

Освен корупционери, ГРОБарите са и безбожници!!!

Тия хора са ниво портиер в ткзс с психоотклонения . През комунизма след приема в духовната академия са обръщали класирането по успех на обратно и са приемали последните. Така са си имали малоумни , безопасни манипулируеми идиоти. Останаха и досега същите плюс избрани от тях себеподобни. Пародия на духовници и посмешища не можещи да свържат две изречения логично. Как да привлекат с омраза и гупости, хората очакват друго. Затоваи в софия има към 1500 или един на хиляда съзнателен православен, това е по-малко дори от завършилите богословие , дори тях след 5 години курс не могат да привлекат в църквата. Трагедията е пълна , щото дори студентите по-богословие 80 процента са невряващи , отвратени от църквата, толкова са обаятелни и вдъхновяващи кадрите от специалната селекция идиоти на комунистите и службите.

Един човек влиза в бара и се провиква: - Всички политици са лайнари! В този момент един едър мъж го сграбчва за врата и му казва: - Веднага си върни думите назад! - Защо, да не си политик? - Не! Лайнар съм!

Конвенцията не е подписана само от 2 страни - Азербайджан и русия - защото там е разпространено ЖЕНСКОТО ОБРЯЗВАНЕ- примитивен обичай водещ до неописуеми мъки за жените който управляващите искат да запазят

Умира политик. Пред портите на Рая го посреща св. Петър: - Вие сте известна личност и наш дълг е да ви дадем избор къде да останете - в Рая или в Ада! За тази цел ще прекарате по един ден и на двете места и сам ще изберете след това! Отиват в Ада, влиза и гледа: огромно голф-игрище, всичките му стари приятели политици облечени в красиви костюми, маси с хайвер и шампанско, Дяволът - страшен пич, само майтапи ръси - абе, Рай! Минал денят, политикът предоволен! Дошло време да иде в Рая! Там красота, спокойствие, мили хора, скачаш от облаче на облаче, свириш на арфа.... И там изкарал добре, но в Ада му било по-забавно и предпочел да остане там. Влиза наново в Ада и гледа: пуста земя, покрита с боклуци, смрад, приятелите му в дрипи, дяволът ги юрка, оня - изумен! - Абе, Дяволе, вчера тука беше супер...голф, хайвер, шампанско...какво стана? - Аааа, това вчера беше предизборната кампания.......днес вече си гласувал!

Самолет извозва руски войници за Сирия. Командирът на частта съобщава: Момчета, както знаете, летим да воюваме срещу сирийските терористи. Искам да ви информирам, че вашето заплащане ще е 1000$ на глава. След известно време самолетът каца. Войниците моментално се разпръскват, преди командирът им да успее да каже нещо. След час се прибират, като всеки от тях носи по 2-3 глави. - Момчетааааа- крещи офицерът, изпаднал в паника, - какво сте направили? Спряхме в Тел Авив само да заредим...:)

Разбрахме какво е становището на Светия Синод на БПЦ, какво е становището на Католическата църква в България, какво е становището на Главния мюфтия. Само от Синагогата се спотайват. Това ми навява едни мисли...

За какво му е на другаря куманиз ББ да влиза в храм?! Цялата гербаджийска сган са си продали душите на дявола, отдвана, отдавна...