23 януари: Тройно критичен ден?

Планетата днес се тресе, бедствията не са едно и две. Това показва преглед на новините от сутринта.

Обратно в новината

Коментари - 23 януари: Тройно критичен ден? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забравили са да пишат, че и нашата ограда пада.

Всички тия места са разположени по краищата на тихоокеанската плоча

С кретените наоколо става четворно кретеничен. Всичко идва от вестниците и внушенията. Залага се на немотия, простотия и страх. Кога ли па че изокам, както е написал класикът?

75% за състоянието в което се намираме са виновни журналистите и медиите които са активни съучастници в геноцида срещу българският народ с тяхното слагачество и постоянното показване на кретена борисофф по медиите.

Ами спри да се бършеш с вестници в кенефа и нещата бавно ще се уталожат.

Да ви имам проблемите.

231 - според нумерологията - регрес до 1 от първите три числа, но в объркан порядък назад. Но сборът им е 6 - "любов и изкуство". Така че не се травмирайте. ТОВА Е БОЖИЯТА ЛЮБОВ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Мерси! И ТИ БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!

Божията любов няма нищо общо с тези бедстевия нагъл лъжецо! Нумерологията и всякакви видове гадатеслко предсказателски неща са изцяло срещу Бог и той ги мрази! Всеки един който се занимава с такива неща е проклет! Той и родът му!!!!! Прави сметка!

абе онуй иедрото от банкя дей а...

Кога ще забранят наргилетата в редакцията на ДИРБГ, а редакторите ще бъдат проверявати с дрегер, питам?

Вие сте болни повечето. Не можете ли да коментирате нещо съвсем природно без да намесвате нашата "родна политика"? Нито е "шеговито", нито "хумористично", напротив, досадно е до повръщане! Иначе това, което се случва по Земята не е нещо ново. Породено е от движенията на земната кора, което дори не се влияе и няма как да се влияе от човешката дейност (дори и да предположем, че човек би могъл да създаде изкуствено земетресение чрез ядрен взрив, пак това земетресение може да е само локално, но човек не може да повлияе на движението на земната кора). Същото е било и в древността, и сега не е по-различно. Просто сега сме по-информирани и ни се струва, че тези явления са се увеличили, обаче всъщност си ги е имало и преди, просто не е имало информация за тях.

И сега има повече папляч и всяко нещо предизвиква жертви. И понеже сме си усложнили безкрайно живота с огромни постройки, милиони километри пътища и тунели, все някъде нещо се отразява и на структурата. Ам нъл требе да яде журналята. То ако седнат да се занимават с журналистика ще измрат от глад

Содом попитал Гомор: Защо Господ прати това наказание?

Ти там ли беше?

ОТ КРАЖБИ ГРАБЕЖИ И КОРУПЦИЯ. СКОРО ВУЛКАНА ЩЕ ИЗРИГНЕ И МЕДИИТЕ НА БОКО И ПЕЕВСКИ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕСЕНИ ОТ ЛАВАТА!

Днес мнозина от вас ви хвана грип, но вие все още не знаете. Вдруги ден ще се вайкате, ама ще е късно.

грип от лабораториите на САЩ.

То по голям грип от червената чума няма! Даже се предава и през поколенията! Симпотмите са безпрецедентен мързел и прехвърляне на отговорност върху някой друг!

безбожници кой ще пази?

Какво да пази? На вратата докато си сменяш тампона ли?

30 февруари ще е петорно критичен!!!

"Планетата днес се тресе, бедствията не са едно и две. Това показва преглед на новините от сутринта." От известно време прегледът на новините показва, че България се тресе. Всеки ден за хората Територията е безкрайно критичен - убити, бити, ограбени, измамени, болни, емигриращи, бедни, гладни, студуващи... Всички те са под "стряхата" на родната корупция и мизерията.

"хората на Територията"

Мда, критичен е. На един тротоар леко се подхлъзнах, ама не паднах.

А ние върлуваме тук от десетилетия!

ИМА ДА ГОНИТЕ

Става мега страшно.Ужас.

България е в шок! Ще стигне ли ужасът до нас?

А у нас бедствиетио БСП/ДПС също вилнее;)))

Те не са бедствие, те са проклятие и прокоба и проказа..

природата не търпи измекяри тровещи я

Няма такова нещо природа! Това е измислено езическо божество барабар с Юпитер и тн "пламетарни" идоли! Но за сметка на това има Бог и дявол! И ако съзнателно не избереш Бог да ти бъде Господ си оставаш слуга на дявола и лека полека отиваш към загубен за вечността!