Има ли шанс за Македония?

Македонският президент Георге Иванов очаква България да подкрепи незабавно започване на преговори за членство на Македония в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Има ли шанс за Македония? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам най-лесния път за Георге да влезе у ЕС и НАТО - просто трябва да се присъедини към майката-Родина България!!!

България е с по-ниски пенсии и заплати от Македония и Сърбия, да не говорим за Гърция и Турция. Но сме председатели..На гол тумбак чифте пищови

Нямаше Македонски въпрос когато имаше Сан Стефански договор. На Берлинския конгрес разпърчосаха България на 8 части западните хайдуци. Оттогава тези хора не знаят какви са. България по времето на Фердинанд първа продаде българите в Македония и я раздели на части, противно на виждането на нашите революционери. За спорните зони почна и Междусъюзническата война. Най голямото престъпление на Фердинанд. Чърчил направи така, че Югославия да вземе Вардарска Македония и беше решил въпроса и с Пиринска Македония. България беше победена фашистка държава и нямаше думата...В новото време признахме държавата Македония. След това джихадистко Косово. Сега подписахме, че Вардарското българско наречие е Македонски език. Всичко това са предателства спрямо българите в Македония

Много сте прости, ама много. Читателските форуми са последните ви убежища. Изгонят ли ви от тях ще изчезнете от публичното пространство. Ще продължите "просветната си дейност" вкъщи на ракия и туршия.

Всичко това се получава, защото истинското име на държавата е България, а Македония е само провинция. Не може да се даде ЕГН само на един орган. Присъединете се към България и ще сте част от ЕС и НАТО щом това искате. Иначе Гърция никога няма да отстъпи. Друг е проблема, какво ще Ви правим, че много са Ви промити мозъците, а и сте беднички и мързеливи, мили Братя

Ако трябва да си говорим честно, то гърците са си присвоили тракииските богове, митове и предания. Троянската война е била най-напред между тракииските племена - кой да владее проливите. А и по това време няма единна гръцка държава, а полиси.

Точно така..пък и ние някога сме нахлули в тези земи където са ги владели византия ..така е било.

Не няма шанс никакъв, съдбата и е решена още в края на миналия век и предстои да бъде поделена между съседите й!

ОЧАКВАНО!!!Докато сме още топли,топли може и един месец от ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ДА ПОИСКАТЕ!!!Колко му е...Пък и то докато сега се мъчат да се преформатират в ДЖЕНДЪРИ никой няма да реагира...Всичко могат макетата да си УТВЪРДЯТ.

За добросъседските ни отношения. Ултиматоми. Ще си изтъкат платното и ще ритнат кросното..

що за стока сме не можем да си защитим живото -а де за какво протестират браво им това е народ а не стадо.

Има изключително просто и ефективно решение за Макетата. Ако искат да си запазят името Македония, да се присъединят към Гърция. Надали тогава гърците ще протестират. Ако искат да си запазят рода и гена, да се присъединят към България. И в двата случая от раз влизат в Еврогейския Съюз !

Те са си сърболяци тито ги оправи разсели ги в сърбия а сърби македония та дали има 5% истенски макета.

Албанци и сръбски мекерета.

Правилно ! Именувайки се западна България и присъединявайки се към страната-майка, ще го забият яко на гърците. Ама лошото е, че ще го нахакат и на сърбите и албанците, а като гледам 1/4 от населението им е с такива корени, други 1/4 са е" бани у главу-сърбеещи се, така че трудно ще стане . . .

Не е добра оферта да си прибираме макетата. Било е то.. Объркан и много негативен народ, само ядове бихме имали с тях. Висят по опашки през БГ институциите за ЕС паспорти, които искат защото декларират български произход, а иначе как ни мразяят самоо. Нека си стоят там, където се настаниха сами.

ама председателят на Европарламента ИЗРИЧНО е казал до 2 225 година , няма да има разширявана на Ес...защо лъжете Македонците 7 години да чакат?...а дотогава няма да има Македонци и Македония, там е вече ВеЛИКА АЛБАНИЯ

Те и холите излъгаха. В ЕС влязоха само стоки на олигарските като порошенко.

Не си гледат съдраните гащи и чакат на меркел да им налива милярди, обаче с претенции. Намерили за какво да протестират.

Да се кръстят Магетония. Че там магическите явления са с тонове :-) А и така Александър Магетонски ще звучи приемливо, просто като лош превод :-)

Македония е географско понятие и тази измислена държава не може да има монопол за името!Ако я кръстят Макевардария или Македандания е по-приемливо!

Ами да си ни дадат Битолския надпис от цар Иван Владислав, да си го турим на видно място в НИМ и да вървят заглава си. Нека да преговарят, нека да се кръщават както си искат..., НО да спрат да ни КРАДАТ история, защото тя си е наша. А този надпис е върховното доказателство за това.

Ами вземи си историята и си ходи там от където тя идва, УПМ. В Македония освен кокали друго не сте оставили.

Историята аз не мога да взема,тя не е моя, тя е за всички. За смях ставате с вашите измишльотини. УПМ-това новото име на Македония ли рекламираш. Много ви отива.:)

всек опърво маке ке биде грък, всеко второ маке албанец....но никое маке нема да е бугар..... Оти едно маке е воевода, две са маке чета.... та те за това да нема предател.... нема да е бугар

Името ще бъде ПМИ - Превелико Македонска Империя .

Оставам с впечатлението, че "проеврейските" български управляващи нямат никакво отношение към българските земи наричани днес Македония. Какво право имат етиопските евреи, гърците на Македония. Никакво. Древните македонци са траки, както и българите. Гърците са негри. Нямат нищо тяхно, включително и история и азбука.

Абсолютно вярно ,но една лъжа казана 100 пъти и то от английска уста ,става истина ,която е затлачила политическото пространство !!! НЕКА Н ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ ЦЯЛА СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ СА ...ЕЛИНИЗИРАНИ БЪЛГАРИ ...!!!!

Не знам гърците дали са негри, но ти си като продъдена гъдулка. Ходи си гледай кривокраките с дръпнатите очи.

Хуните са бели Европеици. Покорили са почти цяла Европа, ако са били дръпнати, и Европа, щеше да е наполовина дръпната.

"Свелина в тунела за Македония" - "идва влакът" ...

Поставили са статуя на цар Самуил със светещи очи в тунел.