Протести пред парламента по време на дебатите за вота

Три протеста се провеждат около Народното събрание в деня на заседанието за вота на недоверие към правителството.

Обратно в новината

Коментари - Протести пред парламента по време на дебатите за вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е чак сега разбрахме защо БСП говори за суджука .Та те са искали да се онодят с него за това толкова много говорят за него. Е сега ще имат възможност ,но не знаем дали ще им стигне на всички комуняги.Да се обадят и ще им доставим по-голям и по-дебел другари.Ще има и специален за лидерката ви с червена панделка.

27 души и един суджук! Това събра БСП! Че то само Бенчо Ролса със столипинските коври да бе дошъл, по-голяма масовка щеше да направи!

Двама ученици са били убити, а 17 души са ранени, съобщи на пресконференция губернаторът на щата Мат Бевин

До това води липсата на суджуци!

И как точно тая хартийка ще спре насилието? НЯМА да го спре, а ще УЗАКОНИ БЕЗЗАКОНИЕТО!

Ето, един ГЕНДЪР вече прояви насилие - сложи ми минус, преди още да са приели конвенцията. Нямат търпение насилниците...

няма лошо! десетина маргинали са заработили по двадесетина лева!

Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек не завършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова.

Отметим, что 28 ноября 2012 года ООН приняла резолюцию, запрещающую женское обрезание. А в 2014 г. был заключен первый европейский договор, т.н. Стамбульская конвенция, обязующая страны Совета Европы (СЕ) ускорить меры по предотвращению FGM и поддержке женщин, подвергшихся этой практике. На январь 2016 г., она вступила в силу в 19 членах СЕ, в том числе в таких странах с преимущественно мусульманским населением, как Албания, Босния и Турция. По какой-то причине, ни Россия, ни Азербайджан даже не подписали эту конвенцию, не говоря уже о ее ратификации. Не исключено, что это связано с тем, что женское обрезание неофициально практикуется в этих странах.

ужское обрезание! Защо бре, смотаняци, международни правни документи налагат дискриминация по пол?

Хайде изчакайте до четвъртък ....тогава да ви видя протестите, а в неделя новините от Чехия и Германия ще ви огорчат яко ....на 02.02 вече ще ревете

На снимка 9 клошар протестира срещу домашното насилие. На смимка 12 млада "лелка" се бори срещу истаМбулската конвенция. По-добре карадайъ да дойде!

Възможни са здравословни психо-неразположения в края на периода. Не се самолекувайте, а потърсете помощ от психиатър-специалист. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

Визитката като те пуснаха ГСП ли ти я дадоха или я открадна?

Ето какво казва германския шпигел за България: България е изправена пред демографска катастрофа, никъде по света населението не се срива толкова бързо, колкото там. В допълнение, най-бедната страна от ЕС е изправена пред корупция; напоследък имаше няколко грандиозни убийства. Независимо от това България се стреми да изпълни големите си цели: шестмесечното председателство на Съвета на ЕС иска да използва страната за насърчаване на включването й в еврото и шенгенското пространство. Това също може да бъде сигнал за отпътуване за ЕС.

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя, Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а покрай царисти-гербаджии, всички продължават да го д у х а т.

ТВА СА АМЕРИКАНСКИ НОМЕРА НА МОЗЪЦИТЕ В ПОСОЛСТВОТО НИ НАЧЕЛО С ПОСЛАНИК ШАЛОМ РУБИН : - ПУСКАТ СЕ КОНТРА ПРОТЕСТЧЕТА , 7-8 ПРОТЕСТА - И СЕ ЗАГЛУШАВА ОСНОВАТА ВЪЛНА :)) ... ЧОВЕК НАРОЧНО ДА СЕ ОБЪРКВА КОЙ ЗА КВО ПРОТЕСТИРА :))

Гледам снимките на младите социалисти и ми прави впечатление липсата на младия Гущеров . А , верно че го боли още главата от запоя в Бояна !

...мокри петна правя...

КОМУНИСТЪТ Борисов, Бойко Методиев е човек от народа. Скромен и умен. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска системата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Протести, скандали кражби беззакони - а Боко тиквата опрасква каки и пука мачлета .. а като се умори набива суджуци. Пука му на него нали замота главите на 80% дебили и сега яде за жалост не само техните но и нашите пари

Кабинет 3????? !!!!!!! Много шансове им се дадоха на тия. Как може поне малко състрадание да не проявят към народа си, не друго. "Безскрупулни 3"

Най-много ми харесаха първите снимки - тези с червените плакати. Една каруца комунистически синчета се опитават да протестират. Плакатите повече от тях, ама поне някакъв партиен актив да запишем.

обаче пич кофти , че историята се повтаря ако ме разбираш...

отвратителна, злокобна фигура, направена от цариста Георги Чапкънов Ако не беше царист, този "велик" Чапа, никога нямаше да спечели конкурса с подобна мрачна и носеща нещастие за София фигура. .. Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История!

А какво ще правим с Ангелкова? Тя=Той е следващият ни Президент! Да живей България... Това обяви евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел ГЕРБ има ли евродепутатка с българско фамилно име?

Герб=мафия!Каквато и да е партия=мафия!Забрана за ВСИЧКИ политически партии!

Шило

"За" вота и "против" Конвенцията съм. Време е България да бъде поета от ново управление, прагматично, насочено към интересите на България. А от Конвенцията-няма нужда. Имаме вътрешно законодателство. С въвеждането на "социален пол", след време, самоопределилите се по този критерии ще почнат да искат и узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Това не е приемливо за мен!

и комунягите почнаха да се учат от протестърите! Чудо!

Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа - Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001година... Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска системата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

нова партия, противоположна на БСП!

Всичко отрицателно , се насади в България . По резултатите се познава . ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''.

прочети днес - България влезе в списъка на добрите държави!

Какво мислите, че ще ви каже Боко? Той никога не отговаря на това, което го питат. Няколко хиляди пъти вече съм чул само за санирането, магистралите, метрото, спортните зали, пречиствателните станции(все обекти от които може яко да се краде). Друго не знае. Като го хванат натясно има още три теми в резерв: едната за дядо му "убит от комунистите", другата - "комунистите са кръвопийци, а внуците им кръволоци" и третата за трудното му детство - хранил свини с помия, садил картофи и ял филии с мас докато ритал топка със скъсани гуменки. Това запълва целия му капацитет. И за да сме обективни - прочел е Винету (според него), но няма преки доказателства за това върховно интелектуално усилие.

Българският закон защитава жертвите на насилие. Само на мене ли ми се струва изродско, цинично, олигофренско и дебилно Истамбулската / демек Турска, демек мюсюлманска/ конвенция да защитава жените от насилие? Тия резаните дето си убиват жените с камъни- те ли ще ги защитават?

Анджак!

Баце вече не кълве на суджуци! На него мазето му в Банкя е пълно! Това са три тона суджуци и филе Елена. Как се изяждат? За да го докарате в парламента, трябват по-крути методи. Я пробвайте с няколко коктейлчета или дори с яйца, домати и камъни!

Линча срещу Мутрата Борисов е скоро ! Края на Мутро - Тоталитарния Режим на Мутрата Борисов се вижда , Народа не иска да живее с Аферистите Суджук Гейт , Кум Гейт и прогнилата Гранична Ограда за 200 милиона евро !

Герб=мафия!Каквато и да е партия=мафия!Забрана за ВСИЧКИ политически партии!

Я да видим дали ще ме цензурират, ако си позволя да цитирам текст от новината по-горе: "България е християнска, а не педерастка!

Ами ще те цензурират бре :):):) Напиши "гейска", твойто "педе..." не е политкоректно :):):)

Засега не са ме изтрили. Знам че не е политкоректно, но аз цитирам, това което Дира е написал.

Навъдиха се много олигофрени във всяка една област

Никой не казва какви пари сме дали ние за Желязната църква в Истанбул. Защото за ремонта й са похарчени около 3 млн.евро, а само имотите на нашата диаспора в Истанбул струват 500 милиона евро и се използват от турската фирма, която е направила ремонта на Св.Стефан. Тази турска фирма строи върху българските имоти два небостъргача от по 35 етежа. Представят ли си читателите какви пари се смъкват от това в центъра на Истанбул?! Та муха ги е ухапала, че са ремонтирали наша църква там и то така, че са я превърнали на подобие на хамам. Ама ние тука се радваме като луд на шарено. И влагаме огромни средства за обнова на джамиите във всички градове.

Не е лошото, че на власт са герб, лошото е че и другите са същите!!! Като махнете герб, след година ще трябва да махаме и другите крадци!!! А относно гейския протест за "конвенцията" - ами тия са 80%-овите!!!

Още по-лошо е ,че има и посолство,че и фондация,ооооо пък и университет,НПО,симпозиуми,грантове и то сиеба мамата...сепнах се направо--бе то НИЩО Българско НЯМА!!!

Отвъден келеш, Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

българина докато не си провеси суджука не може

младежите с плакатите? Да засрамят ГРОБ-арите ли? Как ли не! едни от тях отдавна са оперирани от това чувство, други като ББ и ЦЦ го нямат по рождение. Ти ги плюеш, те смятат, че ги ръси дъждец. Простотия+ безочие + наглост+първобитна алчност=ГРОБ.

Другарю,нали знаеш,че който ГРОБ копае ,сам си пада в него.........

Какво знаем ние обикновените хора за КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов? Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? Знаем, че е криминален престъпник и изнудвач замесен в рекет (БАИБ), замесен а може би и физически извършител на убийства (Congressional Quarterly), уличен в пране на пари (Лихтенщайн), задържан заради кражби на коли (Унгария), педофилията не му е чужда (Сесил Каратанчева), прикривал е данъчни и митнически нарушения (Ало, Ваньо), контрабандист на цигари (Булгартабак), национален предател (ДОСТ с Местан) и т.н. и т.н., край няма! В ЕНП ли не знаят за тези геройства, най-вероятно и за много други останали скрити за обществеността знаят, но си го коткат! Защото види се, и те са като него. От една порода ще да са! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Виждаме нагледно как се правят три протеста с двама участника в деня на внесения от БСП вот. Организация такая. Предполагам това са всички избиратели на БСП в София област. Смях ви казвам

Щях да ти препоръчам да си направиш една в тоалетната, но забравих, че вие третополовите протестърчета ги използвате малките чревца само по малка нужда...

че защитници на тая конФекция са само некакви геюве и платени отпадъци, раздане от небългари. тва е

а аз се чудя след като има суджук увиснал нинова защо се пеняви,явно и се яде суджука

Аз не съм нито педераст, нито християнин. Само обикновен българин (атеист - нали религията беше опиум за народа?) При това положение има ли място за мен в страната?

умни и красиви.

Я люблю девочки социалисты из Позитано!

аман от геронтофили

Простак, герберски келеш, онанист.

я рекох че на нинова циците са увиснали а то било суджук

По този начин ни управляват - на принципа "разделяй и владей"... днес Истанбулската конвенция, утре нещо друго, все ще намерят как да разделят хората да спорят помежду си, а в този момент "лява ръка десен джоб" ....

Бенчо Ролса е развързал кесията . . . .

Егати пинтията - едно петълце суджук и пачка фалшиви евро?!

Корнелий

Този вот е само демо версията. Пък и на вън е минус 2. СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ!!! Тогава олигарси от всички общини ще се обединят и ще видят всички как 'съединението прави силата'

Няма такова нещо като "развързал кесията социалист". Те нямат минус на калкулатора. Дори на електората си в Асеновград плащат само по 25 лева на глас.

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Пък и следващата зима когато цените така се вдигнаха, че тогавашния министър-председател, колега на Бойко, изрече : За Бога, братя, не купувайте ! Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко Друга криза, която досегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди. Когато инфлацията стигна 300 процента годишно. Когато търговците изпокриха всички стоки и хората се редяха по три часа на опашка за кутия цигари. Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладяха страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от \"Литекс\" и разни други подобни.

окей,пада боко3,и идва нинова1,и нашата мила родна страна става индия номер 2,защото тогава куцо и сакато именуващо се Българин ще забегне на запад и нинова ще остане кралица на цигани,турци и тем подобна сволоч,жалко тогава за нашите бащи и майки

не лъжи ! идва нинова1 и започва светлото бъдеще !

да ви е честито тогава светлото ниново бъдеще,ядохме го доста време и затова просветляхме и забегнахме немили недраги да храним еврогейове

завръщащи се от странство емигранти нали? Или наплива навън си остава как мислиш? Колко от младите остават за да станат овчари както ги призова Той, Великият и Неповторимия?

защо не окачите нечий Х.й?! Като подарък за КУРнелия?!

Защото заради майчината ти!!!!

Чий х.й, на бай Хой ли?!

простак, герберски келеш, онанист! ИМА ли мъже в България? Не метросексуални лекета, не гълтащи разноцветни хапчета, не велосипедисти по хребетите на планините ни, не ИТ специалисти, ходещи през зимата по къси гащички, не брадясали по един и петдесе келеши... КАТО НЕ ВИ СТАВА, КАКВО ВИ СТАВА БЕ!

ГЕРБ са за гонене ами няма един файтон свестни хора в Б-я да я управляват.

трудно е. определено не се получава протестърската вълна от ПЪРВИТЕ ДНИ на истинския протест през юни 2013. трябват още много усилия, още много мафиотски парици, а и ги няма измислените сметки през зимата на 2013, няма я мая костинбродската и николай капута, вместо мощното тв7 някакво си bit грачи и обичайното мижаво дарик и и бнр, няма ги фасонджийските глупотевини на баце около избора на фатмака на решетников. трудно е. трябва някаква нова стратегия за сваляне, но той е лесен и ще го свалят някакси, криво-ляво и за трети път. И ПОСЛЕ? КАКВО? КОЙ?! а, да сетих се...румен гечев, например, в комплект с румен радев. руменост, та чак червеност... и едно депесенце за гарнитура. късата памет не е кой знае какво качество, но като няма други качества и това става. нали, тролчета?

"измислените сметки през зимата на 2013"? Дали бяха измислени а?

Падишахът съвсем се самозабрави и превъзнесе. Не осъзна, че говори пред парламента на Европа и я подкара като пред българските институции. Сега и Европа получи пряко доказателство, че нашето говедо е самодържец и диктатор. Бил карал министрите да пренасят кокичета и еди кво си. Демек, командва ги и те изпълняват. Обеща българският парламент да гласува истанбулската конвенция. Кой си ти бе хайо, та да се подиграваш с министри и командваш парламент. И пак, започва една мисъл, преминава в средата на изречението на втора и приключва с трета. Повярвайте ми, само Чичо Митко е по-добър от него. На всичко отгоре, не говори и за 9 години не научи нито един език и затова по Европа изглежда като глухоням, отделно от нелепото му дебилно присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване. Срам ! Господи колко е скромен този Боко, та не започна от филията с мас, парцалената топка, храненето на прасетата и след пожарната-колко хора е рекетирал, на кой е взел бизнеса, как е командвал да се стреля с гранатомета, колко поръчкови убийци е заловил и чак тогава да стигне до кокичета и щъркелите. Юнкер след изказването на Бойко Методиев Борисов в Брюксел за представяне на приоритетите на българското председателство на Съвета на Европейския съюз: Едно от най-важните неща на българското председателство е, че ще виждам добрия си приятел Бойко почесто. Бозата, наречена българско европредседателство, продължава със страховита панаирджийска сила. След като Юнкер в София рече, че България изобщо не можело да бъде наречена корумпирана държава, сега ни обади, че едно от най-важните неща на българското европредседателство било да виждал приятеля си Бойко по-често. Ами носи си го на рамо вкъщи, бе, Юнкер! Така ще зарадваш истински огромна част от българите.

Суджук пред парламента е все едно да правиш някакви коментари тук в дира. Никой не го отразява. Виж ако пред Парламента излязат да стачкуват 500000 друго би било. Но ние сме си такива ,няма кой и това да направи. Затова на фалирала Гърция пак отпуснаха милиарди,а от нас никой не се интерисува. Как живеем в каква среда с какви заплати....

Тъп, дебелашки комунистически хумор. Толкова си могат завалиите. IQ то им е колкото на амеба.

Нямам нищо против протестите...когато са истински...като тези в Гърция. Но всички знаем как се правят протестите в България. Като тръгнеш от първият пред Народното Събрание в зората на демокрацията (по 6 долара на човек даваше чичо Сам тогава на глава) и стигнеш до последният на кафенце, кифли и 20лв. Не вярвам тези протести да са нещо повече от платена агитка на БСП по случай вота на недоверие. Слаба работа и безефектна. Протести се правят като излезнат 100 хиляди и обесят 240 + още 10на по стълбовете...ама да не се отплесквам. Но да, Мутрата наистина трябва да се махне. Тя е пагубна за България и с времето се убеждавам че май е по пагобна от колкото БеСеПарите дето тотално оср*аха прехода и създадоха климат в който да виреят Тикви! Че всички крадат...то е ясно. Едни суджици, други евро пари под формата на асфлати, трети от приватизации и прочие. Ама май, пак сме принудени да избираме по малкото зло...колкото и да ми е неприятно да го кажа.

Защо я няма бухалката? Тя е в основата, суджукът е следствие!

Красивите протестъри на Бисер Миланов-Петното и Бялата Златка сплотено и организирано спазват Партийната Повеля...

50 безмозъчни и 5 предплатени "будители" правят само 3 протеста..!?? ами, това си е направо революция бе, дебилни ми братя, сестри и джендъри!

... пред народното събрание! това са мутирали издънки - 5 поколение ремсисти, дето заради власт и пари са готови и саботажи и атентати да правят!

БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ! Ще свалите таратанците:))) Квичете колкото си щете нали сте няма и 100 човека:)))

ChatGPT

по минусите ти си личи кой подкрепят българите

си личи,нали?!