Манолова: Конвенцията да се прилага съобразно Конституцията

Омбудсманът Мая Манолова поиска тълкувателна декларация на Истанбулската конвенция. В нея да залегне, че Конвенцията ще се прилага съобразно Конституцията.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: Конвенцията да се прилага съобразно Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И децата разбраха, че ако се ратифицира конвенцията, ще трябва законодателството и Конституцията да се съобразят с нея, само юристката Мая Манолова не разбра. Тя ще прилага ковенцията съобразно Конституцията. И тя като другата велика юристка Цецето, дето щяла да ратифицира конвенцията със забележки. Ужас! И тези корифеи на юридическата мисъл вече четвърт век стоят в НС да творят куците ни закони и харчат зАлудо нашите пари.

И децата разбраха, че ако се ратифицира конвенцията, ще трябва законодателството и Конституцията да се съобразят с нея, само юристката Мая Манолова не разбра. Тя ще прилага ковенцията съобразно Конституцията. И тя като другата велика юристка Цецето, дето щяла да ратифицира конвенцията със забележки. Ужас! И тези корифеи на юридическата мисъл вече четвърт век стоят в НС да творят куците ни закони и харчат зАлудо нашите пари.

АМИ, КРИМИНАЛЗИРАЙТЕ ГИ И ГОТОВО много сложно !!!!

Да могът като креминално деяние,но не искат,защото оттам ,,няма пари,,нямс ,,джендър долари,,То и сега ,ако си вършат съзнателно работата,може да помагат за насилието над жените и децата

На тези евролъжци вяра не може да се има. Лъжата и измамата си е елемент на западната култура.

Истанбулската конвенция да не се приема! Да се приеме Тървновската Конституция ! Казах !

Не ни занимавайте с измислените си проблеми и с фалшивите си соросоидни конвенции. Вместо това вземете оправете държавата, че вече сме на изчезване !

Тази жена съвсем се е чалнала. И ми говори,че ни искала да печели дивиденти. дивиденти. " По думите й всяка 4-та жена в България е жертва на домашно насилие, което означава че има 1 млн. жени жертва на насилие. " Представяте ли си,един милион жени.И данните госпожата ги има-познайте от къде?От НП-тата.

ама и ти си една юристка............. Бе какви глупости ръсиш и ти, има пре досаттъчно закони в бълхария за да се въздесйтва върху тормоза!; Защо никой не говори от дЖЕНДЪРИТЕ за децата дето ги умъжват за циганчетата ?!

Ми и роднинското и насилствено омъжване е тема на конвенцията. Защо не я приемате? Или искате много чавета, родени от деца, които да издържате с данъците си?

ЦЕНЗУРА!!! МИСЛЕТЕ МУ КАКВО ЩЕ СТАНЕ,КОГАТО НАЛОЖАТ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!!! ЩОМ СЕГА ИМА БЯСНА ЦЕНЗУРА!

Това изказване показва, че, все пак, Мая си е глупава гъска...

А кой дава право на тези нискочелите да се месят в нашите сексуални и прочее лични взаимоотношения: родител-дете, родител-родител или мъж-жена? Кой им дава правото да извършват ПСИХИЧЕСКО НАСИЛИЕ над НЕПЪЛНОЛЕТНИ и МАЛОЛЕТНИ? Това ще става посредством обучението им в най-крехка възраст на класифицирани от психиатрията за психически отклонения и извращения, представяйки ги за нещо нормално и естествено. Обучението в тези понятия идват в съответната възраст за това, материалът по биология е съобразен отново с това и се случва съответно в 8 клас. Но целта е да манипулират едно малко, беззащитно дете, нали, а не изграден вече индивид, който винаги поставя противоречивата информация на везната!

Ако се налага внесете промени в българското законодателство. Това не ви задължава да приемате конвенцията, нито да я ратифицирате.

кое ли ни е ефективно, бе Манолова? Само кражбите на политиците, май

Не ти харесва поста ми, а модераторче ?! Трий, трий, време е и за мъжете да се борят за равнопоставеност !

Тая жена защо се излага? Нали е юристка - много добре знае, че никакво тълкувателно решение няма сила, ако се приеме конвенцията! Чужди организации ще ни надзирават как я прилагаме, в детските градини и училищата ще мътят мозъците на децата ни, "джендърите" ще могат да съдят България до дупка, деца ще бъдат отнемани от родителите и пр., и пр.... Пчеличката Мая тамън малко си бе дигнала имиджа с омбудсманстването и ... пак се закопа! Ама то е речено - Който каквото сам си прави, и Господ не може да му го направи!

7 милиона на книга 5 милиона реално 1 милион деца и тинейджъри 2 милиона пенсуонери Остават 2 милиона, от тях 1 милион разведени/неженени Остава 1 милион семейни. И ти казваш, че 1 милион жени били обект на насилие ???? Айде, посмали манго.

Имах малко по-добре мнение за Манолова. Уви, не съм била права.

и тая е ,като оная.

Никакво одобряване на тази конвенция! Манолова с тези думе слага народа на динена кора, та белким и вълка сит и агнето цяло.

"Предвид статистиката на неправителствения сектор" е до сега този неправителствен сектор колко лъжи изсипа. Да видим от къде са ги взели данните. По едно време обявиха, че над млн жени са жертви. Взе да става смешно. Да дадат и статистика за мъже, жертви на домашно насилие и женски рекет. Мая Манолова, ако е мъжемразка си е неин проблема. Двете страни са напълно равнопоставени и равноотговорни. едните по един начин, другите по-подруг.

вече 2 февруари ще бъде национален празник. никакъв 3 март , щото ако станат тия, дето са умрели за нас и ще ни подкарат с тоягата.

Глей ся, Манолова, С тази твоя позиция, ти направи това, на което народът вика "Из.ра се на метеното!" По-добре да си беше замълчала. Тъкмо бяха почнали хората да си мислят, че има поне един, който може би може да се дистанцира от партията си и малко от малко да се опита да им помогне! Но, не - ти застана на страната не на болшинството от българите, а на онова малцинство, което се срамува да се нарече българин и за 30 евроцента е готово да продаде Родината си, вярата си и най-вече - зад.ика си. Е, не си първата, не си единствена, няма и да си последната. Ще те преживем и тебе!

Мая, международното право не се прилага според твоите виждания!!! Конвенциите след като се приемат имат превес над националното законодателство!!!

Чудя се как е завършилаза юрист с това изказване. Или се прави на популиска,за да трупа рейтинг?

Както завършват наште кифли. С правене на много вятър на правилните хора.

"Юристи", като тази защо не говорят, че по тази "логика" има "насилие" от страна на много жени към съпрузите им и то най-вече психически тормоз... Аз специално познавам много мъже, които са единствения работещ член на семейството и то не защото съпругите са им инвалиди или нещо подобно, а защото просто .... отказват да работят и то за цял живот, защото трябвало да се "грижат" за децата си до към..... 25 им годишнина!? Отделно работещите жени се пенсионират няколко години по-рано от мъжете и продължителността на живота им е по-голяма поради "тормоз"!?! А повечето от "тормозените" съпруги се оплакват поради тази причина - мъжете им настояват да ходят и те на работа, защото нямат възможност и тях да издържат заедно с децата...

Излага се Манолова. Психическото насилие е метод, с който обикновено жени тормозят мъжете. В този смисъл е необходима цялостна промяна на злополучната конвенция, така че да защитава и мъжете. Всъщност е противоконституционно да се дискриминират мъжете чрез тази конвенция.

Такива ценности не могат да дойдат от света европа, ама хайде кажете го направо: Русия е виновна!

Абе, баси тия нашите висши юристи как охотно плягват на нечии щения! Още малко манолова ще предложи декларацията да е на български език. И да е публикувана във в. Шок. Дейба и продажните проститутки!

няма как и вълка да е сит и агнето цяло

И какво,ще запишете ли в тълкувателната декларация,че се забранява на джендър организациите да шетат по детски градини и училища? Ваня Кастрева вече им дава зелена светлина. Разкарай се Манолова!!!

За ,,джендър обучението,,ни вопъл ни стон,,а си го пробутват,особено тая Кастрираната корумпирсна несменяема калинка

Боклук долен си ти - Сестра Галева, както ти викат в Кюстендил!!! Жалко подобие на човек като теб, слаб юрист и перверзен човек да ни убеждава в нещо, което 99% от българите отхвърлят е просто безмислено - АНАТЕМА предателко!!!

Вместо да се занимават с брутално ниските доходи, безработицата, мизерията, обезлюдяването и т.н. в "европейска" България пускат дебати за разни измислени третополови и някаква защитаваща ги конвенция... Т.е. прави се "дебат" за отклонаване на вниманието от съществените проблеми на страната! Всичко "оправиха", та опряха до правата на трансджендърите.....

Класическа подмяна на дневния ред. Време им е да си ходят.

Добре де а за горките мъже дето жените им ги пребиват най редовно а след това и сркс за тях какво да кажем?

Най-големият насилник и терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Не е редно и не трябва да се дават повече права, по признак - пол. При нас винаги присъства залитана по всяка една тема. Всяка жена която се оплаче от мъжа си , независимо дали сама си е скъсал адрехите или нещо подобно , по презумпция ще "вкарва" мъжа си в затвора. Май се превъзбуждаме нещо. Вместо да се занимаваме с проблема на "мигрантите" ние дъвчем глупости.

Подписва се конвенция против насилие над жени И ДА НЯМА В ТЕКСТА ДЖЕНДЪРИ МЕНДЪРИ ДРУГИ БОКЛУЦИ!!! Освен това я корифеите да разяснят, когато пошляпват жена по време на секс, това сексуален тормоз ли е или Е домашно насилие ????????

Ха ха ха я си представи жената си блъска главата в таблата на кревата по време на секс и си я нарани но на сутринта се оплаче от тормоз семеен ха ха ха майкоооо да се смее ли човек какво ли :) !!!

Тъкмо бяха започнали и дес и да те харесват,а нищо не казваш за ,,джендър обучение,,Не може ли да подобрите бъл.закони без да я внедрявате ИК.щом като развити страни не я приемат.Да не стане ,че после народа да ви проклиня,което изобщо не е додре

Куха лейко, текстът на конвенцията не може да се редактира!

Мая нали е жена поне така мислим ние па да не се окаже и тя джендър ? Та да каже тя нали е раждала та има ли полубременна жена ? Жената или е бременна или не нали така същото е и с Конвенцията или ДА или НЕ и не увъртайте защото не 80 а сигурно 90 % от българите са против нея и не ги лъжете с декларации защото няма да ви се получат нещата !

Мая лъже , че чак смърди... Тук тя бърка и ръси обикновенни манипулации... разделя народа на джендъри.... Последиците ще са страшни.... Майо спри с тези долни манипулации!!!

До вчера, галевите я поръчваха както си искат, а днес : "..Нямам навика да си променям позициите в зависимост от дивидентите..". Но пък, ако тя не лъже дебилите, някой друг ще го прави.

Предателите предават най-вече себе си. Плутарх.