Без Борисов на вота на недоверие. БСП: Оставка, страхливец!

Дебатите по вота на недоверие срещу кабинета за провал в борбата с корупцията, внесен от БСП, започнаха със скандал заради отсъствието на премиера.

Обратно в новината

Коментари - Без Борисов на вота на недоверие. БСП: Оставка, страхливец! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бесепе могат да изберат по- противна персона от тази? Нинова попълва успешно доста условия : Поведение на мъж, минала през доста партии, склонност към насилие и кражби в особено големи размери Абе чист трети джендът си е тази... Що скача срещу Конвенцията тогаз ?! :)

Вижте какво, вие дето все не харесвате Корнелия Нинова. Ама тя е много опитна, наистина. Дайте и държавата да видите каква приватизация ще направи ! Вече го доказа с Техноимпексчето, сегa и трябва поле на изява по нейния голям мащаб.Дайте и държавата бе! Дали е юридечески грамотна-ами я,я чуйте какви смели речи изнася-някой да я е осъдил? И при това не се обижда лесно-от глупаци само де . Някой да успя да и потърси сметка заради Техноимпекс? Не! Значи е права! Права е и когато греши . А пък Дира все я изтипосва на снимките защото е хубавица.

ББ не обича да си губи времето с разни изпаднали джофри като Курнела. И никога не е имал намерение да присъства на вота на недоверие, организиран от БСП-то. Нека си гласуват против БСП+ДПС, нека с епрегръщат, нека се целуват по мостовете. Пък и други работи може да правят - в ДПС имат едни особени традиции в това отношение. ББ не присъства на вота не недоверие. Всъщност, къде ли не е присъствал. Но той не присъства и на конгреса на БСП (не знам дали на конгрес или на пленим - все тая боза). Не присъства и на партийното събрание на Н-ската организация на БСП. Не присъства и на сборището на родните руско-съветски мекерета. Не присъства и на сборищата в циганската махала. Абе там където има червени дебили той не обича да присъства. така че Курнела няма какво да се чуди толкова. В този случай ББ просто им тегли една майна на БСП-то. Другия път да измислят нещо по-смислено

Тази простакела няма ли да се скрие? Всички сте еднакво прости и корумпирани също като 80% от материала. Сега си я изберете тази популистка свиня и гледайте какъв "просперитет" ще настане.

Ще се занимава Бойко с глупостите на слаба опозиция. Само ги е яд, че вече толкова време нямат възможност да бъркат в кацата с меда.

Поредната глупост! На ББ му е пределно ясно че това е загуба на време и че този вот е загуба на парламентарно време и пияр на партията им!

Някой може ли да обясни на кратко и точно,за да може всеки един да разбере какво е това ''КОРУПЦИЯ''и дали е нещо хубаво или нещо лошо за страната ни,Благодаря предварително!!!

Българина по отношение на алтернативата си за избор на правителство е в ситуацията на нещастника на моста ! От пред змия , отзад магаре ! Правилния избор е само един ! Да хванем сопата и бой наред всичките с гъз над декар и половина ! Президентска република ! Радев да дръпне казанчето !

странно. защо не искахте вие червени дебили президенцка република, когато президент беше росен плевнелиев. или петър стоянов. или жел\ желев. а все се сещате когато в президенцтвото са на власт червени боклуци

Докога с този цирк? Простотия, арогантност, наглост, безочие...все задължителни качества за българския народен представител.

Моето скромно желание е да ги шибам двамата с Драгалевския Ай Дук,отзад, с пръчка по крадливите гърбици. Те знаят защо.

БРАВО КОРНЕЛИЯ ! Успя да съсипеш БСП ! Дано са ти платили добре !

Всеки нормален човек изпитва страх ! А, ти си кон с капаци, хората са отвратени от теб, от твоето поведение, от твоите лъжи, но на теб не ти пука и си много нагла !Разболя бедните хора, изгони умните хора от България ! БСП те употребиха и скоро ще те захвърлят !

Всички крадат, но който иска да вкара в живота ни джендър-идеологията, ще бъде Проклет за вечни времена. Не само от църквата и от целокупният народ.

г-жа Нинова, сега ако бяхме приели Конвенцията намаше да те обиждат разни тролове

Точни синьо- червената приватизаторка да реве срещу корупцията е гнусно, даже за гнусари като бесепе

По-правилно е гнусняри ! Иначе останалото е на 100% коректно !

Много си се разхубавила како Корни.Евала!!

От един дол дренки,само тези сегашните им носеха куферчетата и кърпеха чорапите,така че давайте ,искайте си ,в края на краищата това ви е работата на опозицията - заработете си заплатите поне с вотове,пък каквото стане

чета за лъчо мозъка а за нинова лъжата няма нищо крумчо 1млн хора а от тях колко са на хартия

ДругарЕте вече съвсем освирепяха от глад и налитат на всичко, стига да мърда или не. Да ги пуснат малко до държавната софра, че ще се затрият и какво ще правим тогава без "градивна" опозиция?

Откакто фамозното ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО е в България Боко и другите мижитурки само в Брюксел висят. Що е то председатество и има ли почва, или си е гола вода и кал по гърба?

Пита се - попада ли по защита на Истанбулската Конвенция или за нея ще трябва да се въведе отделен пол? Да речем социоджендър с поведение на мъж и склонност към кражби в особено големи размери.

Комуно-джендър?

А бе, уж председателството е в България, а плъховете начело с мишока Борисов все в Брюксел висят. За какво ни лъгаха, че нещо се прави в София с това председателство?

Много ли ти се услаждат лайната на Борисов, че не спираш да ги ядеш. А поспри се малко, че си вонясъл от тях.

НИНОВА ,СМАЧКАЙ ИМ ФАСОНА. ОСТАВКА......

Абе да беше по-млада-да и дам да ми намачка дедовия, ама сега като е на дзвер...

Другарите вече не могат да спят. Един кмет не могат да спечелят на областен град, държавата тръгнали да оправят. Вече никой не вярва на лъжите и обещанията им. Всичките са от милионер нагоре, а избирателите им ровят по кофите след 37 години непрекъснат трудов стаж. Мой близък се срещна с трима варненски депутати от БСП за едно и също нещо, и тримата го излъгаха. Е добре, идваш при мен, в моето населено място, защото искаш да станеш депутат, и защото имаш нужда от моя глас, и гласа на много други такива като мен. Аз като обикновен човек също имам нужда от подкрепа по даден въпрос, но ти ме лъжеш и ме заблуждаваш. Какво си мислиш, че няма да разкажа как си ме излъгал?

Нека не забравяме за злините причинени по времето на станишев и петър димитров - приватизация на Български Морски Флот, едно от най - печелившите държавни дружества в средата на 2008-ма година. Над 1500 човека изгубиха работните си места, но за другарката лъжа, загрижена за работещите това не е нищо, и тя стоеше и си мълчеше. ТЕЦ Варна - приватизиран при същите видни другари, откъдето 100 % от персонала е на улицата до последния човек. Летищата Варна и Бургас бяха подарени на ТИМ, а заплатите на работещите бяха намалени в пъти, както и нощния труд. Другарката лъжа отново не каза нищо, и смята, че всичко това е забравено. През това време социалния им президент гоце стоеше и гледаше, защото с брат си участваха в приватизацията на БМФ, и затова и се скараха със станишев. Другарката лъжа по - добре да каже откъде взе пари да плати следването на синчето си в университета в Бъркли, където таксата е 50 000$/семестър. Сега плащат на Голдман Сакс , за да приемат същия хубавец на стаж... Колкото пъти другарите са били на власт, толкова пъти създават бедност и безработица.

Хора - не искам да гласувам за Бойко но докато алтернативата са СерГей, /Миков беше кротък, безвреден пияндурко /другарката "Лъжа", Илияна Йотова, Елена Йончева, Антон Кутев, Ахмед Доган, Лютви местан, Данчо Ментата, Христо бисеров, Карадайъ и др. известни крадци, за съжаление ще гласувам за по малката злина. Бочко поне оставя нещо след себе си и поне е истински мъжкар за разлика от "джендърите" във БСП.

Мъжкар? Властелина на джендърите, със все Цецка джендъра. Добре беше започнал, но защо беше нужно да продължиш с това?

Един от най-корумпираните политици е Корнелия "Лъжата"... от човек на Иван Костов и чрез огромна корупция при приватизацията и заграбване заедно с мъжа си на Техноекспорт и Техноимпорт до лидер на "социалната" партия БСП! Много странно превъплъщение!Има ли някой да ви вярва още освен някои заблудени дядо и баба по селата...

Това означава ли, че трябва да си затворим очите за ИК, кражбите и корупцията сега?

чета за лъчо мозъка а за нинова лъжата няма нищо крумчо 1млн хора а от тях колко са на хартия

чета за лъчо мозъка а за нинова лъжата няма нищо крумчо 1млн хора а от тях колко са на хартия

Първия милион си заработих честно с малките микрофони на др. Станишев и Цв. Василев, и напълно законно си ги получих от кухите фирми на Василев. Обаче ме е яд, че дадоха на колегата дудук Бареков повече милиони от колкото на мен.

За кои комунисти говориш ? Че то идолът ти Тиква и обкръжението му , всичките са комунисти

Грбаджии, и да ми слагате минуси, фактите са такива.

Не са комунисти,а са необолшивики,най-ретроградната част на средния и нишият ешалон на старата номенклатура,слугите и лакеите на първите в партията и държавата.

Ти си интересен човек Искаш от ортодоксални комунисти да си признаят, пък било то неоспорим факт. То е все едно да чакаш от умрял писмо. Че те за вожда си в огън влизат, особено като знаят, че няма да се опарят.

всички от едното време са ,но има съществена разлика м/у партиец и комунист

толкова тъп. Три пъти викаха оставка, три пъти ГЕРБ спечели изборите за НС. Не можаха да се сетят за друго.

Законът за корупция не работи.Боец са внесли в новосъздадената комисия за борба с корупцията относно съмнения за извършени престъпления - незаконно придобито имущество и активи, неизпълнение на служебни задължения, корупция и зависимост на Пеевски.От цялата представена кореспонденция с различните органи и власти става ясно, че лицето Пеевски е недосегемо за българските институции и срещу него не може да бъде образувана проверка.-пише във Фрог

Евала на ББ! Този път яко се изпика върху комунягите. Горките дебилчета не разбират, че те са единствената причина хората да гласуват за Борисов. Ако на мястото на БСП имаше една що-годе нормална партия, Борисов щеше да види власт на куково лято.

Ох Бойко пезевентино стар. Още ли лапаш на наякой другар?! Искаш ти джендер да бъдеш... бъди. Мене ти с твойте проблеми ндей товари. Взимай си кинтите грешни дано ти е кеф... И го лапай на шефа в някой кенеф.

Всеки друг ще е по-полезен за България. Не виждаш ли, че ГЕРБ надминаха по кражби всички останали партии. Но какво пък-избирайте си го и България ще продължава да потъва. Всеки народ си заслужава съдбата.

Точно таз крадла да говори за корупция е яко гнусно. Да върне откраднатите милиони - ще и повярвам....

Третополов джендър! Има толкова големи топки че у тях нямат столове защото седи на топките си!

Курни е голема джендърка. По-голема от г-жа Лъжа нема по земните кълбета и от всички бесепета.

Нинова, урони авторитета на българите в чужбина, чужденците си мислат, че всички българи лъжат и крадат ! Тази жена е много опасна, тя е болна и да отиде да се лекува при сина си, докъто не са го изгонили от Америка !

Какво мислят чужденците за нас е без значение !!!! АКО ''елита'' на държавата ,( а под '' елит '' се разбира : Най -добрите , начетени , културни , и умни хора) от нацията, и това са тези които са в този парламент вече десетилетия - ГОРКО НИ !!!! В такъв случай каквото и да кажат чужденците , ще са прави !!!

схемата на герб е проста, всичкото данъци ги раздават на техните общини,а там местните мутри в общината са хванали народа за гушата и си раздават паричките на послушните техни хора, а другите като гъкнат им се стъжва живота, държава в държавата, после под строй глсуват за благодетелите.

Не е страхливец - просто му е през онази работа за вас огладнелите извън власта комуняги и фесове.

Просто му е през онази работа за народа.

Ако има народен съд, то смърта ще е за държавните предатели. Повярвай ми списъкът е дълъг и ти си вътре в него.

Кое беше толкова смешничко, та камерите показваnа хилейките се "министърчета " ? И разбира се, че им е смешно нали лапат паричките на народа, а той горкия мъкне ли , мъкне тежката си орисия, но пък е европеец !

Осемгодишно момче вижда на прозореца две мухи в сексуално положение.. - Мамо, има ли мухи от мъжки род? - Разбира се, че да отговорила майката. Момчето отново пита: - Мамо, а има ли мухи от женски род? Майката разбира, че ще я попита нещо неприлично и затова отговаря: - Няма, мойто момче Тогава момчето удря с палката и вика: - Педераси такива, смърт на вас Най древната професия - проститутка . Втората древна професия - крадец. Третата древна професия- политик - симбиоза от първите две.

Браво на Курнелия, жена с топки, а Боко е футка без топки.

Егаси джендърката....

И още нещо. Ако е жена с топки какъв и е социалния пол и това има ли нещо общо с думата "джендър"...

Toй го е срам, бе Корнелия. Орезили се и сега се чуди как да се измъкне или пък си избира социален пол, кой знае. Всеки случай, който го натиска да приема таз конвенция не му мисли доброто и може да е с цел да падне. Ами да пада. Мухльо.

Борисов и бръкна в ............ Умница, не се ли усети бе, не искам да давам определение. Елементарна и наивна.

Толкова ме отблъсква БСП от както Корнелия Нинова е лидер, токова ме отблъсква Елена Йончева, че бих гласувал с огромно удоволствие за ДПС и Ахмед Доган, само око обещае, че ще прати БСП на бунището на историята! Но едва ли! БСП и ДПС имат един и същ господар! Финансира ги Москва!

супер, ако ги финансира Москва ще мина в техния отбор, защото предпочитам да си дам гъза на москва а не като тебе на сащ и европа, въпрос на предпочитания, откъде накъде ти си по-добър от мене че те оножда запада, какъв си да се мислиш за повече от мене като си се подложил на другарите от европа и сащ, аре да се разкарате щото ние не харесваме да се дупим на вашите приятели.

ОТВРАТИТЕЛНО и ОТБЛЪСКВАЩО СЪЩЕСТВО е ТАЯ! Нинова за сега заема втора позиция в класацията ми "Най-отвратителен политикант за всички времена". Първа позиция заема рускинята Елена Йончевна. Ето и класацията ми топ 5 на най-отблъскващите политиканти: 1. Елена Йончевна 2. Корнелия Ниновна 3. Антон Кутев 4. Драгомир Стойнев 5. Ахмед Доган, Лютви Местан и оня седмак Карадайъ Даже Георги Първанов и Сергей Станишев ми са в пъти по-симпатични от Корнелия Ниновна и Елена Йончевна!

Така е защото си от третия полицаите.

Така е защото си от третия пол. Това е причината да харесва СерГей, а КурНелия не.

И Борисов и Президента са мухльовци, специално подбрани от световния елит.