Ген. Киров обвини прокурори и съдии в уговорка

Осъден съм неоснователно, ще обжалвам на втора инстанция. Това беше един много бърз, скоротечен и режисиран процес. Не получих справедливост и правосъдие.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Киров обвини прокурори и съдии в уговорка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...шефът на разузнаването на "държавата" България пътувал "неправомерно" в бизнес класа....ма направо си умирам от смях....дето имаше един вицепремиер който - Ега ти държавата щом аз съм и вицепремиер.... та и ти я сега ега ти държавата дето съди шефа на разузнаванетоо с такива мотиви

Всичко това е срам и падение за държавата ни.Каквато и да е истината е нещо лошо.А какво стана с КТБ , а как продадоха Кремиковци.Нека аршина с който се мери е еднакъв.

КИРЕ - МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В ИСТОРИЯ ПО 2 НАЧИНА - ИЛИ СИ ПИЧ И ВАДИШ СИК ДОСИЕТАТА - ИЛИ СИ МИШОК И СИ УМИРАШ В ПАНДЕЛАТА :)

И в България не ни трябват генера. г-н Ердоган има рецепта за възраждане на армията

не е ли трябвало да се застрахова с компромати парво имал е супер инф. за всички или е забравил странно е

5 милиона не са 5 лева, та да няма никакви доказателства! Само показания на свидетел?!Ами я проверете този свидетел, да не би да са у него тия пусти милиони!?

Аз пък искам да осъдят Костоф-черния. Щом на разузнавачите дават 15г. на Черню ще му дадът мноого повече-логически е така??

Купувал карабини на Георги Първанов (Архар). Покрай него прецунял някоя и друга милка в зелено. Сега рИве и вика "ама аз не искам така".

Лошото е че пак бедните българи ще плащат обезщетенията заради богатите подлоги..До като всяко едно обезщетение не се поема от виновника за него правосъдие няма да има..

СКАЛЪПЕНО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО, СЪШИТО С БЕЛИ КОНЦИ, НИЩО ЧУДНО В НАШАТА ПРОПИТА ОТ КОРУПЦИЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА

Ти прибра ли парите? Ако си ги взел си виновен, ако не не си какво толкова има за чудене.

5,1 мил. $ или всичко е ШМЕНТИНИ КАПЕЛИ?!

Кико не е лошо да го поприберат да го не търсят по гръцко или ЮАР. Като го заключат не че ще го осъдят справка Валката ама поне правистите ще го оглозгат и ще му намалят паричките. Абе къде е Сертов???? И какво се хвали прокуратурата след като присъдата не е окончателна! Когато го видя при Бай Ставри тогава ще повЕрвам.

На руснаците ли ги е давал тези милиони или си е палил пурите с тях.Съжалявам много,но съм 3-ти курс Право и зная,че е работа на прокуратурата да установи как е реализиран предмета на престъплението, а не някаква комисия за конфискация.По наказателно право тези не заслужават и 2-ка!

Никаква вина нма този човек. Личи по прибързаните действия на военната прокуратура и съда. Разузнаването не е плод зеленчук, даваш пари и взимаш бележка.Това са плямпаници на простаци и тъпаци.

vina niama itoi ama vav balgariya ot konduktor do minista predatel vsitchki sa za kausha.

ФИГУРА Е ПРАВ! Няма да осъдят Иван Костов я, тоя е отговорен за стотици милиарди собственост и тежки последствия за работещите!

Може и да е прав.... като ги гледаме какво правят по други дела свързани с много пари....Бисеров,топлото,мокрото....правосъдие,та дрънка!

Киров, ти си "виновен" , не си дал пари на "тъщата" за СЕДМИЯ АПАРТАМЕНТ !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Това нещо го пишеш всеки ден по няколко пъти,вече мисля че от 3-4 години насам. Защо ли пропускаш руснаците - едва ли има по големи терористи от тях що се отнася за България

Задник,дс е творение на кгб-или казано като за тъпаци като теб, кгб-софия.И как според теб кгб е ИЗТЪРВАЛО СВОЕТО ТВОРЕНИЕ, СВОЯТА СОБСТВЕНОСТ И ТЯ ДА Е МИНАЛА В ДРУГИЯ ОТБОР.Значи според теб, слагаш на некой КОКАЛА в устата и не си връзваш гащите та да държиш в ръце този КОЙТО ТИ ДЪЛЖИ ВСИЧКО в живота си.И той да ти бие шута когато си поиска.Разбра ли бе говедо или пак ше ми говориш глупости.

идеално ти подхожда, защото си тъп и мръсен, само грухтиш всекидневно всякакви простотии.

хаха,задник, вашите малки тайни,вече не са тайни за никого...