Цачева: Истанбулската конвенция да се приеме с декларация

Министърът на правосъдието Цецка Цачева предложи Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана с резерви. Тя да се приеме с тълкувателна декларация към нея.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Истанбулската конвенция да се приеме с декларация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% джендер.....

Айде и тая се разписка. Абе конвенцията нали не е задължителна, защо се натискат толкова тия красти? Нали по презумпция правата ни в ЕС са защитени?

Не се тревожи народе, мигрантите-мюсюлмани дето влязоха в Европа ще оправят всичко. Като ги започнат отзад и отпред, всички европейци ще разберат що е мъж и жена. На часа ще им се изпарят от главите шаренополовите мечти.

над личността поставям въпрос!Обрязването на бебета мюсюлманчета трябва да е насилие защото потози начин ги определят пред алах като мъже ате не са дали съгласието си за този акт!Това е насилие срещу традицийте на исляма!Това е насилие и срещу традициите и ценностите на християнството!Нито християни нито мююлмани ще ратифицират тази "джендърка" глупост.

конвенцията " има разминаване с българското законодателствоНие питаме:Кой министър подписа конвенцията непознавайки българското законодателство? Кой е дал разрешенив за подписването? Незнанието не е оправдаване на престъпление!Престъплението е на лице!Българският народ ще изисква наказание!

Nqkoj si

"...както и вредни традиции и обичаи..." А кога Европейските "всезнайковци" ще се преборят със циганските традиции и обичай??? Господата цигани могат да правят деца на 12 години защото такива са им обичаите и традициите, а нашите традиции и обичай НЕ СА хубави и трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се борим с тях... докога ще ни управляват "ДУПЕДАВЦИ"???

Нинова започва да се извърта, нещо. Цялата нация сега е обърната към нея, тя ще провежда референдуми. Разбирам, ако е сигурна в нещо, ако се съмнява, какъв би бил вотът, но да разводняваш и отлагаш решения, които са ясни на всеки българин (освен на купените с държавни пари бюрократи) си е направо замитане на нещо неясно. Имам усещането, че вместо да решава проблемите, ги отлага, за да си вдигне рейтинга на политическата сцена. Ако не беше така, трябваш да не допуска отлагане, а да предизвика гласуване и с един замах да ликвидира надвисналия над България меч. Макар и да не знаем, още колко други мечове точи Брюксел за нас...

конвенцията ако се приеме има задължителен характер,а тълкувателното приложение - не. Ако герб я приемат никога няма повече да гласувам за тях.

Цачева я разбирам. Тя е изтъкнат представител на малцината от третия пол и затова така натиска за конвенцията.

.....Правосъдният министър призна, че текстовете на скандалния документ се разминават с българското законодателство по време на дискусията, която се провежда в СУ "Свети Климент Охридски". ..... Тогава - за чии К>Р са ни???

За да премахне тия "несъвпадения". За целта, сме призовани добровоно да си суспендираме конституцията и да си направим законите либерално извратени.

Ако се приеме това никой повече няма да гласува за вас, не разбрахте ли!! Продажници!!

СТИГА!! НЕ ИСКАМЕ ТАЗИ ИСТАНБУЛСКА ДЯВОЛСКА КОНВЕНЦИЯ!!

Достатъчно е че всички вероизповедания в България я осъдиха-даже и мюфтииството!

Че сме свикнали да ни лъжат управляващите е вярно! Но такава нагла лъжа от страна на министъра на правосъдието че е възможно да се приеме със забележка минава всякакви граници! В самата конвенция пише че това не е възможно!

Ето имената на депутатите от ГЕРБ,които участвуват в Комисията по външна политика в НС,която потвърди ратификацията на Конвенцията: 1.Десислава Атанасова.Разград 2.Димитър Главчев-23МИР,София 3.Джема Грозданова-24МИР,София 4.Христо Гаджев-25МИР,София 5.Петър витанов-25МИР,София 6.ВИЦЕАДМИРАЛ Милушев-Добрич 7.Радостин Танев-Стара Загора 8.Павел Христов-Варна 9.Владимир Тошев-Видин

БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!

баба Цеца е за приемането на конвенцията, защото с тази травеститска физиономия ще се чувства по- добре в шаренополовото общество

https://rm.coe.int/168046246f Четете преди да коментирате! Малко дълга е конвенцията, но затова пък е достъпна за всеки дето има желанието да е осведомен.

Прочетох. Член 14/1 ми е напълно достатъчен, за да съм против.

Думата джендър се споменава само веднъж , в едно изречение Вземете прочетете - после ревете Ако не рИвете срещу заплащане естествено :)

А ти си супер проста пръчка, освен че си джендър. Не е важно колко пъти се споменава, важно е, че се споменава.

Не само, че се споменава, но и се споменават в Обяснителния доклад към конвенцията категории индивиди, като например трансджендър и транссексуални хора, кросдресъри, травестити и други групи хора, които не отговарят на това, което обществото е установило като принадлежащо към категориите мъжки" и женски". /Чл. 53 към Обяснителния доклад/

Цачева! Ако нещо трябва да обясняваш, значи не става. Правистите вече, казаха, че такава обяснителна бележка няма правна сила. Вие лъжете народа , подвеждате го умишлено. Защо го правите?

Това недоразумение,прибрано от Кайлъка с какви очи се показва

Всички заедно срещу ратификацията на Истанбулската конвенция! Тя е добър повод да се противопоставим на Боче ди Банкя.

В нашето общество не са на дневен ред проблемите на ДЖЕНДЪРНАТА идентичност. Интелектуалните напъни на лесбийката Джудит Бътлър не могат да станат предмет на законотворчество в държавата България. Те описват един смахнат модел на общество, в който мъжете и жените са сексуални ФАНТОМИ. Остава един много важен въпрос- ЗАЩО джендър-идеолгията на Джудит Бътлър е имплантирана в Истанбулската конвенция?

Битие 1:27 И създаде Бог человека по образу своему, по образу Божию създаде го: мъжки и женски пол ги създаде. Всяка "конвенция" е Богохулство.

Най-коварният инструмент на джендър-идеологията на Джудит Бътлър, е че иска да смени чипа на малките деца в детските градини. Сексуалното обучение в детските градини има за цел да РАЗКЪСА връзката между тялото на детето и неговото самоусещане като момче или момиче. Използуват се дървени пениси и плюшени вагини, към които и момчетата, и момичетата да биватт приучвани да докосват, да си играят с тях. Целта е един ден детето да не се самоусеща нито като момче, нито като момиче. А на десет години да каже- искам да си сменя пола.

Как управляващите могат да плюят на себе си, на децата си, на семействата си, само за да угодят на брюкселските педали. Тези хора нямат ли достойнство ? До такава степен ли са се побъркали ?

Нямат, те са от сатанинско сборище по фамилна линия. Оставят си жените и децата за пари и власт и като влезат там един път няма отърване. Затова е и това безумие- лъсна истината Борисов дето само да му кихне някой и оттегля закон сега се заковал в тази конвенция и тази безполова баба, дето сега си търси пола, и тя и казват не, но не се спира.

Като траят някакъв самозабравил се близач предваритлно да казва как ще гласуват,скоро няма да са управляващи.Две тъпи мутри мислят,че са вечни.Ставри ги чака

Думата gender e включена в текста на Истанбулската конвенция, за да се имплантира там джендър-идеологията на смахнатата лесбийка Джудит Бътлър. Ако под sex (пол) всички разбираме мъжка или женска сексуална идентичност; под Gender, според идеологията на Джудит Бътлър, в Ню Йорк разбират 31 джендър идентичности: Bi-gendered/ Cross-dresser/Drag King/Drag Queen/ Femme Queen/Female-to-Male/FTM/ Gender Bender/Genderqueer/Male-to-Female/MTF/Non-Op/HIJRA/ Pangender/Transexual/Transsexual/ Trans Person/Woman/Man/Butch/ Two-Spirit/Trans/Agender/Third Sex/ Gender Fluid/Non-Binary Transgender/ Androgyne/Gender Gifted/Gender Blender/Femme/Person of Transgender Experience/ Androgynous. Being gender identities, New York City residents can simply choose their identity, without ever having to show proof of gender. И всичко това- без никакво доказателство за джендъра, който си избрал. Tой е флуиден. Бътлър призовава към един "еротичен хаос", подривен спрямо съществуващия ред.

защо отричате соцялния пол? колко мъже познавате, работници в детска градина, да гледат децата, и колко жени строители, охранители?

Джендър ли си? Как ще го докажеш?

Не си в час, тролче!

Моме, обясниха ти, че декларациите са безсмислени и нищо не значещи, но то си рупа и рупа - егати юриста, егати дебила, егати...

очевидно е, че има социален пол, но тои се променя с времето. има тенденция мъжете да се изнежват, а жените да придобиват привилегиите на мъжете.

Г-жо Цачева, проблемите не се борят и решават с ГОЛИ декларации, а с действия. За целта - нужните промени в НПК и прокурорите да ДЕЙСТВАТ. Само с приказки няма да стане и никога не е ставало. Не е необходимо приемането на "конвенции" или други спорни документи. Искат се действия! Но от вас не виждам такива! Само имитация на дейност.

ТОВА Е МНЕНИЕ НА ТРЕТИЯТ ПОЛ.

Министърът на правосъдието Цецка Цачева предложи Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана с резерви. Колко е некомпетентна, или не е чела конвенцията. Там има текст, който казва, че точно това не важи , гледа се оригинала. А в оригинала има понятие джендър което няма превод в бъл. език.

абе цецка фалира на 09.09.2016 г. бе! сега имаме цецка - софия

родила се е като чавдар

Чак сега ли разбра, че се разминава с българското законодателство?????Редица истински юристи, а не Рабфак учели направиха великолепни анализи на съдържанието на конвенцията. Прекрасен анализ на адвокат Шейтанов.

тая нали е от третия пол,бързада го приеме....тая е мъж в женски дрехи.....

тая нали е от третия пол,бързада го приеме....

истанбулската Kонвенция е узаконяване на Cатанизма...

Мен жалката ми пенсийка няма да ме накара да възстана, но това чудо което ни пробутват сатанистите с надупената поза на васала им диктатор ще.

Тая, как и беше името, заеба правото. Ако не беше задължителна т.н. конвенция, щеше да бъда препоръка. Яли сми уя някога за неспазване на конвенционални условия. Ама нали така нареди диктаторът, който пък има безполови началници.

За кравата.

Няма да го допуснем ма въшло! Колко ти платиха за това настойчиво анти човешко поведение?!

Приемете я,приемете,че тогава ще видите магаре боб яде ли.Протестите от февруари 2013 ще ви се сторят игра в детска градина.

Срама няма тая бивша партийна секретарка! Наглост дебелоочие и гьонсуратлък в излишък има тая лелка! Как е възможно да заблуждава хората с очевадни лъжи? Декларацията няма никаква стойност! Ратифицираме ли този пасквил, наречен Истанбулска конвенция, официално въвеждаме административно командно насаждане на педераслък и лезбийство!

За коя лелка говориш?

ми изглежда, че за тая лелка на снимката, плевенската комунистка ....