Дионисий: Премиерът и министрите да не бъдат пускани в храм

Служител на Светия синод заяви, че премиерът и министрите не трябва да бъдат пускани в храм заради Истанбулската конвенция. Митрополити пък напуснаха обсъждане.

Обратно в новината

Коментари - Дионисий: Премиерът и министрите да не бъдат пускани в храм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tи пък кой си да казвш кой да влиза в храм и кой не. Ти отдавна си само един пироман и нищо повече.

Ще му се наложи на Борисов да приеме юдаизма или да стане мюсюлманин!

ЗАРАЗЕТЕ СЕ И ПУКНЕТЕ В БОЛЕСТИ И СТРАДАНИЯ ДАНС КОНТРА РАЗУЗНАВАНЕ ГДБОП МВР ПОЛИЦИЯ ИЗМЕТ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПРОКЛЕТИ НАГЛИ МЪЗЕЛИВИ ТЪРТЕИ СТРАХЛИВИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ РАЗВИЙТЕ БОЛЕСТИ ЗАБОЛЕЙТЕ И УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ КОРУМПИРАНИ УБИЙЦИ МРЪСНИ ПСИХОПАТИ ЛАЙНОХВЪРГАЧКИ ЗАРАЗЕТЕ СЕ И УМРЕТЕ НЕСПОСОБНИЦИ МРЪСНИЦИ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ КАКТО ВИЕ ТАКА И ДЕЦАТА ВИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ В КРЪВТА ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ НА ГЕНЕТИЧНО НИВО ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ ЗАРАЗЕТЕ СЕ УМРЕТЕ

Никога повече не ги пускайте тия джендъри каквото и да решат.

КУМАНЯГИТЕ ВИ ДОВЕДАХА ДОТУК! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ! ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ! СВОБОДА НА НАРОДА! ИНАЧЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ И СИ КУПЕТЕ ПАМПЕРСИ ЗА НАСИРАНЕ ОТ МАСОВИ ИЗНАСИЛВАНИЯ - И НА ВАС, И НА ДЕЦАТА ВИ! МАЛКО ВИ Е - ОЩЕ МОЖЕ! ЩОМ ГИ ТРАЕТЕ, ОЩЕ МОЖЕ!

И тук е мястото да те попитам - Че то какво ще сотане от този народ тогава , като мога да се обзаложа , че : Майка ти Баща ти , специално Баба ти Дядо ти също бяха "КУМАНЯГИ " , за да те има теб тук и сега ?! pp. Това кУмАняги - от Кумани ли идва или е нещо друго ?!

Модератори ли сте, манипулатори ли сте не знам, но не смятате ли , че позволявайки индивиди като Roxana ежедневно и ежечасно, понякога ежеминутно да изливат миазмите си във вашето пространство нарушават всякакви етични,морални,ПРАВНИ ГРАНИЦИ.

А, а да си редактират мунусите и плусовете е по-красиво и морално. Да пукниш дано, черво изстискано от куманизки хийчец, дето не знае на кой свет е. Дебил! 100% ДЕБИЛИ БЕЗ ИСКЛУЧЕНИЕ. ЕДНА НЕМОРАЛНА ПОСТЪПКА СЪБРАНА С ДРУГА НЕМОРАЛНА, НЕ ПРАВИ ДВЕ МОРАЛНИ! ДА ПУКНЕТЕ ДАНО, МИЗЕРНИЦИ НЕМОРАЛНИ, ДЕТО НЕ ЗНАЕТЕ ДАЖЕ КАКВО ВИ ГАЗИ И ЗАЩО СТЕ ТОЛКО ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА.

ей бабке, ако все още можеш, лекувай се, щото нищо хубаво не те очаква...

Вие тепърва ке разберете кой точно доведе куманизма на власт и кой плаща, та куманягите да са на власт. Тепърва ке ви излезне пъпката на гЗа насран. Кога я почешете, нема и да знаете един оът ли ви ебаха иле цел живот, толко ке сте изнасилени, че нема да знаете на кой свте сте. Това, защото още държите куманягите и още ги дондуркате. САМИ СЕ САМОУБИВАТЕ! КУМАНИЗМА ВИ ГО НОСИ ТОВА - КОНВЕНЦИЯТА, ЕС, И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕТ - СЕ ОТ КУМАНЯГИТЕ ИДЕ, ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ КУМАНЯГИ! КОЙ ВИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ИСКАТЕ КУМАНИЗАМ! ТОВА ИСКАХТЕ, ТОВА ИМАТЕ - НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, И СИ ГЛАСУВАЙТЕ КОНВЕНЦИЯТА - ЩОМ ИСКАТЕ КУМАНИЗАМ! НЕ МОЕ ЕМ ХУЯ ДОКРАЙ, ЕМ ДЕЦАТА ВИ САМО 2 ПОЛА! НАФАРФОЛИХА ВИ ГО, И НА ДЕЦАТА ВИ - И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ - ВИЕ ИМ ПОСЛАХТЕ ПЪТЯ, ВИЕ ГИ ПОКАНИХТЕ НА ВЛАСТ! ВИЕ ИСКАТЕ КУМАНИЗАМ - ЕРГО- ЯШТЕ СИ ГО СЕГА, И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ!

А вие къде бехте кога куманягите избиваха духовенството и разпъваха поповете на червата им. Вие къде бехте кога да посетиш църквата се отиваше в затвор. вие къде бехте БЕ СВИНИ МИЗЕРНИ! ВИЕ КЪДЕ БЕХТЕ БЕ, ПРОДАЖНИ ПЛЪХОВЕ ! НАЛАПАХТЕ СЕ С ИМОТИТЕ НА ДУХОВНИЦИТЕ И ЦЪРКВАТА, А СЕГА КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ! БАБА МИ ЛИЧНО Е ГОТВИЛА И ХРАНИЛА ПОПСКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО ДА СИ ПОП ПРЕЗ 50-ТЕ и 60-те БЕШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОПОВЕТЕ БЕХА РЕЗАНИ НА ПАРЧЕТА, ОТДЕЛНО РЪЦЕ, КРАКА, НОСОВЕ, УШИ, ТОПКИ И ЧЕРВА БЕХА ВАДЕНИ! ПОПАДИЯТА БЕШЕ ДОНЕСЛА МЪЖА СИ НА ПАРЧЕТА И ТЕКА ГО ПОГРЕБАХА - БЕЗ ДРУГ ПОП ДА ГО ОПЕЕ, В КУТИЯ! ВИЕ КЪДЕ БЕХТЕ ТОГАВА, ГЪЗОЛИЗНИЦИ!

Гласувайте ЗА Конвенцията! Куманягите я искът в ЕС, СтаниШеф лично я искъ! наебете му децата, изнасилен ида одът, щом я иска! И вие щом искъте да сте куманяги и слушате СтаниШеф, и сие, и ваште деца изнасилени да одът! Ас лично ке поТкрепим Конвенцията, нека ви ебът децата, малко божия справедливоЗ! Изгонихте и избихте маса нарот! сега соПтсвнеите ви жидове искът да ви ебът децата, ми нека ви ги ебът! Ми нале затова ни избихте, изгобихте и обрахте! ми нели това искъхте! ОТ КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ СЕГА -ТОЧНО ТОВА ИСКЪХТЕ - КУМАНИЗАМ! ТОЧНО ТОВА И ПОЛУЧХИТЕ - ОТ КУМАНЯГИТЕ! НА ВИ ГО, РАДВАЙТЕ МУ СЕ! СИЧКИТЕ ИЗНАИСЛЕНИ И ПОРУГАНИ ДА ОДИТЕ, ГЪЗА ВИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗСЕРЕ, СЕ ДА ИМАТЕ ХУЙФГЗА! ТОВА ИСКАХТЕ, ТОВА ПОЛУЧИХТЕ - ИМА БОГ! ТОВА СТЕ ДАЛЕ НА СВЕТА - ИЗНАСИЛВАНИЯ, ОБИРИ, МАРОДЕРСТВА - ТОВ АИ ПОЛУЧЕВАТЕ! ПАДА ВИ СЕ, МАЛКО ВИ Е! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

този зализан амбриаж е отец?? не може да бъде! Христос трябва отново да дойде с тоягата и разчисти храма господен!

И кога се сетихте за църквата и за Бога, откак ви загоре задника на пиростията. МЪРШИ, А КАК ДА ВИ ПОГЛЕДНЕ БОГА, КАТО ГО БОГОХУЛСТВАТЕ ДЕНЕМ И НОЩЕМ, МРЪСНИ СВИНИ КУМАНИЗКИ! ОТКОГА СТАНАХТЕ ВЕРВАЩИ - ОТКАК НАЕБАХА ДЕЦАТА ВИ, ПРОДАЖНИ СВИНИ. НИТО СТЕ ВЕРВАЩИ, НИТО УВАЖАВАТЕ ЦЖЪРКВАТА - И АС ЛИЧНО КЕ ГЛАСУВАМ ДА ВИ ЕБЪТ ДЕЦАТА! АКО БЕХТЕ ВЕРВАЩИ, ТО КУМАНЯГА НЕМАШЕ ДА Е ОСТАНАЛ В СТРАНАТА ЖИФ! НЕ ВИ СЕ ПОЛАГА МИЛОСТ! НЕМА ЗА ВАС БОГ. БОГ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С БОГОХУЛНИЦИ И НЕВЕРНИЦИ! А

И това го пише еедин тъп и шибан от негрите в Сарафово джендър

И ОТКОГА ЗАЧИТАТЕ БОГА, ОТКАК КУМАНЯГИТЕ НАТИСНАХА С ХУЙЧЕЦ НА ДЕЦАТА ВИ. ОТ СРЕМЪТ ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕТЕ, ПРОДАЖНО ПЛЕМЕ КУМАНИЗКО, И САМИ ДА СИ ЕБЕТЕ ДЕЦАТА, И БОГА ДАНО НЕ ПОЗНАЕТЕ, ЗАЩОТО НЕМА ПО-МРЪСНО ПЛЕМЕ ОТ ТИЯ, ДЕТО НЕ ПОЗНАВАТ БОГА! МРЪСНИ ДОЛНИ ГНУСНИ БОГОХУЛНИЦИ И КУМАНЯГИ АТЕИСТИ,, ОТКОГА БОГА ВИ Е ЕНТЕРЕСЕН -ОТКАК ВИ ГО НАВРЕХА ФГЪЗА! ДЕЦАТВ ВИ ДАНО, ОТ КУМАНИЗКИ ХОЙЧЕЦ ДА НЕ ВЕ ОТТЪРВЪТ, ЗАЩОТО Я КАК СТАНА ЯСНО, ЧЕ ТОЧНО СТАНИШЕФ И КУМАНЯГИТЕ ИСКЪТ КОНВЕНЦИЯТА, И КОЙ ТОЧНО ТРИЕ И РЕДАКТИРА В ТЕХНА ПОЛЗА - МОДЕРАТОРКАТА ЙЙЗА ОТ ХАМЕРИКАНСКИО КЛУП, ДЕТО ПИШЕ С АНОНИМНИ НИКЧЕНЦА МЕРИ, ПЕТКАНА, АВРОРА И ДРУГИ! БОГ ДА ВИ УБИЕ, КУМАНЯГИТЕ НЕВЕРНИЦИ В БОГА, И ДЕЦАТА ВИ ДО 19 ПОКУЛЕНИЕ, СЕ ИЗНАСИЛЕНИ ДА ОДЪТ! ГРЕХОВЕ СРЕЩУ БОГА, СЕ ПЛАЩЪТ ДО 27 ПОКУЛЕНИЕ, А МОЖЕ И ПОВЕКЕ! БОГОХУЛНИЦИ, ДЕЦАТА ВИ СВЕТ И МИР ДА НЕ ВИДЪТ, МРЪСНИ КУМАНИЗКИ ПАЧАВРИ АТЕИЗКИ!

Отче ,бог да те благослови ,но не си ли разбрал ,че политиците ни ни се интересуват само ,как да угодят на Брюксел ,за да могат да крадат евро-фондовите. Анатемосай ги за всеки случай за да не могат да си харчат парите от офшорките и банковите сметки..

ЛИЗГУНСКА СТАТИЯ. ЗАЩО НЕ НАПИСАХА ТОВА КОЕТО НАРОДА НИ ВИДЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.90% ОТ ПРИСЪСТВУВАЩИТЕ ВИКАХА БРАВО НА МИТРОПОЛИТА И ВЪЗХВАЛЯВАХА ЦЪРКВАТА. БОКЛУЦИ

Християнството е първата религия, която е казала, че пред Бог са еднакво ценни и мъжа и жената, защитавала жените и сирачетата, а епископите и пастирите са били първите психолози и душегрижители. Колко жалко, че позволяваме на гей-активисти и феминисти да плюят Църквата и да заявяват, че те ще ги защитят по-добре от вярващите. Та нали в еднополовите бракове случаите на насилие, депресия, зависимост от наркотици и аморалност са в пъти по-високи от нормалните, християнски семейства? Защо така, народе? Защо позволяваме черното да се нарича бяло, а бялото - черно? Кой обърка толкова съзнанието ни?

КУМАНЯГИТЕ ВИ ДОВЕДАХА ДОТУК! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ! ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ! СВОБОДА НА НАРОДА! ИНАЧЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ СИ СИ КУПЕТЕ ПАМПЕРСИ ЗА НАСИРАНЕ ОТ МАСОВИ ИЗНАСИЛВАНИЯ - И НА ВАС, И НА ДЕЦАТА ВИ! МАЛКО ВИ Е - ОЩЕ МОЖЕ! ЩОМ ГИ ТРАЕТЕ, ОЩЕ МОЖЕ!

Момче, ти в коя се минария си учил, забрави ли на кой си поставен да служиш ? Ами ако ти спра заплатата и даренията кпито ви правя от народно крадено, дали ще си толкова смел с приказките? Храни куче да те лае.

Ционистите се плашат от истинските мъже и затова измислиха иудиотщината с джендъри и прочие=искат да управляват глобално,но когато се изправят истински мъже-не им стиска,а са им нужни леви мухлъовци и меки китки,че лесно ги сплашват и си прокарват ционистките мурафети!

Нито настоящи,нито бивши-те всички са сатанисти и служат на нечестивия-в църква влизат,за да заблуждават и масите,и себе си!Щом обслужват и служат на нечисти сили и сатанисти значи и те са такива!

Да припомним: България е СВЕТСКА държава. Изказванията на каквито и да е религиозни представители по каквито и да е въпроси не бива да се приема като нещо повече от лично гражданско мнение. Даването на гласност на подобни хора е крайно неуместно и буди също толкова крайно недоумение.

Неуместен си ти и безбожници като тебе!

Църквата стотици години е бранила и подкрепяла духа и морала на българина. Горд съм, че все още има духовници, за които думи като дълг, чест, морал и възпитание не са кухи думи. Това което казва владиката е много просто и ясно, всеки човек със здрав разум може да го разбере и осмисли. Бог е създал мъжа и жената, не е създал третополов индивид. И разберете накрая, всяка държава си решава дали да приеме тази конвенция и нищо страшно няма да се случи, ако България откаже.

Същите тези, които българския народ и БПЦ спаси от хитлер, сега ни се отблагодаряват като ни затриват държавата и народа . . . . Само че, при следващия Хитлер може и да няма кой да ги спаси . . .

Марш да се молите и самобичувате бе. Тук е интернет и не е за вас, не е за православни, че е пълно е с голи мадами, цици и порно. Или вие сте православни лъскачи на бастуни?

Да им кажат имената на тия дето освиркаха владиката в интерес на сороската конвенция . . . ?!

ОСВИРКАХА ГИ!!!ОСВИРКАХА ЦЪРКВАТА,БОГ И НАШИЯТ НАРОД!!!...Е,това вече е върхът мамицатаим джендърска.....

ГЛЕДАХ ЗАПИСА ОТ ОБСЪЖДАНЕТО,НЕ САМО,ЧЕ НЕ ГИ ОСВИРКАХА,АМИ ЗАЛАТА ГРЪМНА ОТ АПЛОДИСМЕНТИ!!! ГЛЕДАЙТЕ И ВИЕ!!!

Когато картечниците зачаткат ще са нужни мъже готови да убиват И готови да умрат.

ти ли путко дирнишка. дето се продаде на зионизтите и си модераторка, и редактираш в техна полза, путко продавна. ти ли си тръгнала да ни учиш кое е право и кое е криво путко продажна курвенска.

Модераторката, какво триеш, тека ли решаваш проблемите ? Тека ли правиш, за сичкото което на тебе ти изнасе? БУКЛУК, ТИ СИ ЙИЗАТА ОТ ХАМЕРИКАНО КЛУБА, и работиш за зиониЗкия дирник, и оттам идва заплатката ти мизерна проститутска.

дА ПУКНЕШ И ТИ И ДЕЦАТА ТИ, И ДО 19 ПОКУЛЕНИЕ, СЕМЕТО ТИ ДА Е ПРОКЪЛНАТО И ДА Е ГЕЙСКО! МРЪСНА ПРОСТИТУТКА, ЗА ПАРИ СИ СЕ ПРОДАЛА, И ИМАШ ОЧИ ДА СЕ СОСАШ ТУКА И ДА СЕ ПРАВИШ НА РАЗБИРАЩА, МРЪСНА ПРОДАЖНИЦА ПРОСТИТУТСКА. ЧЕРВАТА ТИ ДА СЕ ВЛАЧЪТ СЛЕД ДЕЦАТА ТИ ИЗНАСИЛЕНИ ОТ КУМАНЯГИ, ЩОМ САМУ ОТ КУМАНЯГИ ЧЕКЪШ ПАРИ, А БОГА ГО НЕМЪШ ЗА НИЩО, САТАНИЗКО ЛАЙНО ВОНЯЩО!

И сама си триеш минусите дето ти ги давъм, а модераторката снивнска долна мръсна! Това ли ти е морала ма свиньо! Да си триеш минустите, и да редактираш в своя полза - пукни ма лайно вонящо! морална била! дано целата анадолска деградация се изсипе и на теби, и на децата ти, и на родата ти - мир да не видиш свиньо куманизка продажна проституЦка! И ше те стигне, защото имаш ноо да плащъш, свиньо! от Бога срам немаш, и газиш закона му - и ше те стигне, свиньо куманизка атеиЗка! Пукни в мъки, и на оня свет мир да не видиш, и там дявилите да те разпъват на червата ти гнусни продажни! каде си тръгнала ма, срещу Бога! ПУКНИ СВИНЬО АТЕИЗКА!

До"ами".Не те разбирам кого визираш с думите"джуджето"Вероятно бащаети защото те е създал такова нещожество.Излез със името си щом искаш да кажеш нещо свястно.Такива бяха подлеците преди,такива са и сега.Плюещи нищожества, посерковци,доноснициВиж темата.Ако имаш мнение кажи го.Иначе просто вониш.

Радио Истанбул пита радио Ереван- Ако по време на секс мъжа пошляпва жената това домашно насилие ли е ? или сексуален тормоз?

ако пошляпването по време на секс (скоро се заменя с джендър) е предписано от лекар, то това е само допълнително раздвижване на кръвообращението.

подкрепям напълно това предложение. търговците, антихристите и лицемерите - вън от храма!

Едно време имаше в казармата една песен,,хей,от запад се надига черна,вражеска вълна,,......Бе то Берлински договор,бе Ньойски договор,бе то шокова терапия,демократизация,приватизация ,банкова криза,финансова криза а накрая и джендъри на бедните ни глави....

Прав си е Путин! Камунизъм си е почти Християнство.

Какво значи манипулация. Ето, поне две статии относно педалската конвенция завършват с това че някакъв някъде прожектирал имената на 23 жени убити при домашно насилие. Какво ни натрапвате с това, че приемаме конвенцията и край цветя и райска музика след това. Убеден съм че и в 23те случая виновниците са заловени и наказани. Та поднесена по този начин информация е гнусна манипулация и навежда на мисълта че тези дето толкова се напъват да пробутат този пасквил нещо не им е чиста работата.

чудна приказка извади попа , ама се питам къде беше ;духовенството; като ограбваха , и продължават да ограбват работещия Българин ? нима мизерното съществувание не омерзява душата ? нима само поповете са по образ и подобие БОЖИЕ ? и повечето от тея с отклоненията се дължът на храни разработени в лаболатории с Ета и темп подобни

аз се питам, след като скубаха брадите за свещоливницата, след като се разцепваха, след като настройваха народа срещу "сектите" - (другите изповедания на християнството) и след като не успяха да въведат вероучение в училище - какви плодове може да очакват да съберат.

А вие къде бехте кога куманягите избиваха духовенството и разпъваха поповете на червата им. Вие къде бехте кога да посетиш църквата се отиваше в затвор. вие къде бехте БЕ СВИНИ МИЗЕРНИ! ВИЕ КЪДЕ БЕХТЕ БЕ, ПРОДАЖНИ ПЛЪХОВЕ ! НАЛАПАХТЕ СЕ С ИМОТИТЕ НА ДУХОВНИЦИТЕ И ЦЪРКВАТА, А СЕГА КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ! БАБА МИ ЛИЧНО Е ГОТВИЛА И ХРАНИЛА ПОСКИ ДЕЦА, ЗАЩОТО ДА СИ ПОП ПРЕЗ 50-ТЕ БЕШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ПОПОВЕТЕ БЕХА РЕЗАНИ НА ПАРЧЕТА, ОТДЕЛНО РЪЦЕ, КРАКА, НОСОВЕ, УШИ, ТОПКИ И ЧЕРВА БЕХА ВАДЕНИ! ПОПАДИЯТА БЕШЕ ДОНЕСЛА МЪЖА СИ НА ПАРЧЕТА И ТЕКА ГО ПОГРЕБАХА - БЕЗ ДРУГ ПОП ДА ГО ОПЕЕ, В КУТИЯ! ВИЕ КЪДЕ БЕХТЕ ТОГАВА, ГЪЗОЛИЗНИЦИ!

Кафявите Джендъри трябва да обяснят на дедо поп,че "елитът" и "интелигенцията", "ЦВЕТЪТ на нацията е за Анадолската конвенция.

Абе, всички такива полит-конвенции са с цел група администратори на заплата + процент да си правят екскурзии, до екзотични места. На никой не му пука. Всички европейски законодателства отдавна са включили в своите закони кой, кога, къде и как да се защитава. Законите подлежат на корекции и изменнения, няма нужда от всичките тези конвенции, ненужни кореспонденции и екскурзии, които никога не носят резултати. Ако някоя страна извън Европа реши да следва примера на европейските страни е достатъчно, да си наеме екип и да прегледа кои закони са приложими и у тях, не е нужно разни евро администратори да симулират работа! Че и трети пол измислиха, само и само да отчитат дейност...

В Българското законодателство, е недупостимо да има регистрирана, Ге-Партия Герб, която е на хората с неопределен пол-като роля...определящи себе си като НИЩО! Това е протиВОконституционно, да имаме Гей-Партия, като гебр...ГРУБО погазване на законите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Борисов джендър ли ще излезе ? Стереотипа му да назначава все жени, ми беше симпатичен, българите сме демократично настроени и уважаваме жените си. Но виж ти каква била работата.

Ще шашнеш хермафродитския брюкселския елит с твоята транссексуална откровеност, с твоята безпримерна метросексуална храброст! Ще предизвикаш световно турбосексуално удивление и преклонение, всички ще се влюбят в твоята сложна полисексуална същност, ще станеш център на всеобщо внимание, ще бъдеш звезда, кумир и сексидол на всички джендъри и джендърки, всички ще те обгрижват и ухажват, ще ти основат фондация и НПО (понеже ти си голям задръстеняк!), ще ти изсипят купища пари, ще изнасяш открити уроци и лекции в училища и детски градини, ще обясняваш на момиченцата и момченцата, че не са момиченца и момченца, а нещо седмо, петнайсто или сто трийсет и трето - каквото си решат, изберат и харесат! И не забравяй да им кажеш, че мама е татко, а татко е мама! Така ще се извисиш над простосмъртните и най-сетне ще се въздигнеш до Бойко Борисов, който сутрин е едно, по обед - друго, вечер - трето, на другия ден нещо четвърто, за да се окаже, че нещото е пето, шесто и седмо... Защото, драги мой, третият пол е като третият мандат на Борисов - никой не знае какво е, той също не знае, и добре, че се намират едни услужливи тълмачи - да ни обясняват неговата многопластова, неизмерима същност, недостижима на нашата елементарност. Добре, че са тия тълмачи, да класифицират и етикетират неговите роли - Бойко Отмъстител, Бойко Строител, Бойко Помирител, а сега - Бойко Геополитик.

Кмета на Симитли Апостол Апостолов- той знае отговора на въпроса!!!!

Дядо попе, вие вашите книги не разбирате и пеете като говорящи птички, тръгнали сте конвенциите да ни разяснявате и да гоните, там дето трябва да ни водите и приемате. Станали сте за посмешище без авторитет, та паството ви стои далеч от храма и налудните ви муцуни, не ще да ви чуе и го обричате на грях. Гледам, че се стараете да станете още по-жалки, пък и не пускате духовния монопол, та обричате обществото напълно на варварство. Жалки сте пък и не пускате кокала. Така се затрива цял народ.

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

Олдъс Хъксли е автор на пророческата книга Прекрасният нов свят, написана през1932. Измайсторена чрез генно инженерство, това е социална матрица от четири човешки модела алфа, бета, делта и гама поколения. Всичко е подредено, стерилно, корпоративно ефективно Нямаш право да обичаш една жена или един мъж. Полигамията е задължение, развратът е нормативно гарантиран, любовта между един мъж и една жена е наказуема отживелица. И все пак, днешните нечестивци надминават дори и Хъксли! Защото дори и неговата фантазия не достига извратеността на един различен от биологичния социален пол, който може да роди стотици измислени, но узаконени джендъри под закрилата на закона.

Ква обич бе кретен, когато православните плужеци са дирижирали отношенията между половете и са ги чифтосвали като животни без да са се виждали такава дума обич няма и не съществува в българския език . Има барам, галям. В речника на Найден Геров дума обич няма.Провери. Понятието възниква през 20 век от... обичвам- върша обичайното, сходно с думата обичай , навик, все от корена бич /вик.Навика бил най-близкото познато нещо на българина , за да възприеме и намери дума за непознатата му романтична любов.

За да станеш поп трябва да знаеш доста езици, това че простосмъртния българин не знае дори българският език, а най често говори вкъщи на неразбираем диалект ( тилифон пипируда,тука тъй, туй онуй въй въй въй) баце , майна и тн. Е за това е виновен българският учител, родител и просветното министерство, а и самите 80% от народа. Преди 100- 200 години езиците на балканите са били много близки Раковски, Левски, Каравелов са писали и чели на сръбски ,а румънския е бил като старобългарския. Сега измислиха черногорски , македонски, босненски, а в България, ако хванеш един каракачанин не може да си купи хляб в Банско, а един влах от видинско, ако отиде в Малко Търново и вода може да не пийне !!!

Май пак е дошло време разделно. Цвета на нацията с все всичките НПОта трябва да се нулира отново.

Напълно съм съгласен. Църквата има право да ги анатемоса, а на изборите народа, ще ги осъди с бюлетината. А ако, вземат, че я приемат (конвенцията), може да има и жертви в реален смисъл. Това не е борба между партии а борба на народа срещу джендъридеолозите.

Това е по-злобно и от дяя Николай. Аргументи срещу конвенцията никакви, освен това издава типичното за православния неграмотник цитатничество , характерно за хора живеещи в устната култура и несвикнали с писмен текст , който само се чете и декламира и папагалства, но няма още изграден навик да го анлизира , осмисля и да се аргументира . Не случайно от целия синод митрополити няма ни един издаден писмен християнски труд. Останолото е дирижирана злоба , заплюване на всичко , което не разбира и натегачество към началниците и отказ въобще да се занимава и да е ангажиран с проблемите на половината си паство -жените . Натрапват се думите на Ботев за православните скотове .

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Гейовете от църквата да мълчат. Баба гуци и др...

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

Да бъдат отлъчени от църквата тези безбожници!Продажниците да бъдат анатемосани!!!

НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ ТУК МОДОВЕТЕ, ОСТАВКА НА ГЕЙ-ПАРТИЯТА ГЕРБ,, ОСТАВКААААААААААААА , ОСТАВКА НА ПЕДЕРАСТИТЕЕЕЕ

Разумно предложение!!!

А това не е ли ДИСКРИМИНАЦИЯ?

И досега не е разрешено някой да бие някого. Или греша? По Конституция, половете са равни. И винаги е било вопиюща гадост и простотия да се посегне на дете! Казват, в затвора, тези "обичащи" деца, са любимците на нашарените като папуаси тежкоатлети. И още нещо, какво ще правим с Ангелкова? Направо да я назначим за президент на третополова България? Подходяща е - от ГЕРБ е, има физически данни. И умствени. А с онзи, който се закачаше перверзно с малката Каратанчева, а сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?

ПРОСТИТУТКИТЕ, И ПЕДЕРАСТИТЕ, КОИТО СИ БЪРКАТ В АНАЛНИЯ ОТВОР---ЕСТЕСТВЕНО НЕ БИВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ В БЪЛГАРСКАТА СВЯТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА.... ОСТАВКА НА ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ГЕРБББББББ, ОСТАВКАААААААААА

Бойко Методиев Борисов.

След доста дълго мъдруване от синода изръсиха.......поредната глупост.

Умно и пекано момиче си ти! Сигурно и хубави мазни м.инети правиш!?

Основния църковен култ в софия от столетия е съсредоточен в най-важния храм в митрополията митрополитската катедрала Свети Крал Стефан/сега Света Неделя/ , където се съхраняват мощите на светеца. Същият се оженил за петгодишно момиче и не изчакал да консумира брака , когато детето стане на 12г , както му казали от църквата , ами го изнасилил , когато детето било на 8 г. и повредил . Ченгетата не се срамуват ни най-малко да служат и дават спасение от името на педофила и да поучават народа оттам и дума не отварят щото бизнеса с мощите върви. . Виж стане ли дума за права на жени полудяват от омраза и бълват огън от простотии , които раждат празните им болни от омраза глави.

не си измисляй долен педал от герб

И досега не е разрешено някой да бие някого. Или греша? По Конституция, половете са равни. И винаги е било вопиюща гадост и простотия да се посегне на дете! Казват, в затвора, тези "обичащи" деца, са любимците на нашарените като папуаси тежкоатлети. И още нещо, какво ще правим с Ангелкова? Направо да я назначим за президент на третополова България? Подходяща е - от ГЕРБ е, има физически данни. И умствени. А с онзи, който се закачаше перверзно с малката Каратанчева, а сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?