Прокурори искат домашен арест за ген. Кирчо Киров

Военните прокурори искат от съда да бъде наложена мярка за неотклонение "домашен арест" за бившия началник на НРС ген. Кирчо Киров.

Обратно в новината

Коментари - Прокурори искат домашен арест за ген. Кирчо Киров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия "военни" магистрати са най-големите търтеи в държавата! Трябва де се ликвидират структурите им!

но военна прокуратура има! Тези трябва да се махнат като ненужно структура! Когато трябва да се съди военно служещ или някой свързан с отбранителната способност на страната да го съди граждански съд!

КОЛЕГИ РАЗБЕРЕТЕ 5.1 МИЛИОНА ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЛИПСВАТ . ХАЙДЕ СЕГА ПРИЗНАЙТЕ СИ КОЙ ОТ ВАС ГИ ОТКРАДНА- АЗ ИЛИ ТИ .ОТКРАДНАЛ ГИ Е ТОЗИ КОМУТО ТЕ СА ДАДЕНИ . ОНЯ ДЕТО Е ПОДПИСВАЛ ПОД ДИКТОВКА ЗА СЕГА Е ОТТЪРВАЛ КАУША . ОСТАВА ДА Е МАЗНИЯТ ГЕНЕРАЛ . ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН! ТОЙ ОБАЧЕ НЕ БИ МОГЪЛ ДА ПОХАРЧИ ТЕЗИ ПАРИ- ТЕ СА ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ДА ГИ НАМЕРЯТ .АКО ТОВА НЕ СТАНЕ ,ТО ТИ И АЗ ЩЕ ГО КАРАМЕ НА ХЛЯБ И СОЛ . БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СИ ТРАЙТЕ ДОКАТО ВИ СТИГНАТ НЕРВИТЕ . АМИН !

ясно,че трябва да се върнат парите

ИНТЕРЕСНО КАКВО СА ОБЕЩАЛИ НА ТОЗИ СРЕЩУ "САМОПРИЗНАНИЯТА", ГРОЗНО МИРИШЕ, ДАЖЕ ВОНИ

На този прокурор,кога са му връчени пагонитеи дано се намери някой да му ги отпори.

Продажници, не прокурори!

Кире да върне парите на народа! Всичко останало е прикриване на далаверата. Ясно е,че е лапал. Такива са ни службите от ВЛАДИЦИТЕ-Ченгета до МИНИСТРИТЕ тоже. Всичко е по рускаму и така ще бъде -ПАРИТЕ ги нема а от затвора ще го освободят като Вальо ТОПЛОТО !!!! Бог да пази България.

Прокурор Елин Алексов заяви, че съучастникът на ген. Киров е направил самопризнания. Май тази присъда е само по самопризнания?

А този Лидарев да бе пропял по рано, по-достойно щеше да бъде. А сега малко излагация все пак. Интересно защо ли са се нагледали на генерала? Не изглежда да е такъв мошеник какъвто го изкарват. И кой ли е бил единствения свидетел? И както подмята генералът - как ли се е стигнало до този процес>?

Не е ли било удобно да попитат пидеров къде са парите?Безкористно ли е правил шашмите?Ефрейтор ли е или някакъв от по горните?

Няколко трола от АБВ се опитват да отклонят вниманието от факта, че Кирчо не е влагал безотчетни пари в българското разузнаване, а всъшност е крадял за Гоце, неговият политически опекун. Проблемите на Кирчо в момента се дължът именно на факта, че Гоце е доста слаб в момента и не може да го защити адекватно.

Майтап, Уили! Държавата му дава безотчетни пари/разходи без платежен документ/, те ги усвояват и един пропява, че не е взел достатъчно/дават му условна/ Това е Булгаристан! Защо не разследват БФС и Боби Михайлов, колко милиони са похарчени? Всичко е поръчка от най високо да се покажем, че нещо вършим! Жалко.

Този лидарев какъв го е играл?Да не е от нашето село?

Елин Алексов каза, че Лидарев е постъпил достойно и в последните заседания е направил пълни самопризнания за това, че е фалшифицирал документи за теглене и отчитане на сумите, по разпореждане на Киров. А такааа...

Тоя Лапнидарев има ли ПИСМЕНА ЗАПОВЕД ОТ КИРЧО КИРЕВ ?