Автоапашът, ядосал Борисов, пак влиза в затвора

Автокрадецът Ярослав Димитров – Яро, който преди две години стана известен с това, че ядоса премиера Бойко Борисов, отново влиза в затвора.

Обратно в новината

Коментари - Автоапашът, ядосал Борисов, пак влиза в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 100%-тови доказателства изобщо не трябва да се предлага споразумение!Толкова ли е трудно да го обвинят и да го осъдят?Хванали са го "на калъп"!

по мутренските стандарти, това си е направо дисидент

Преди три години ядосал вожда, че трябвало да е под домашен арест, а па той не бил. Па да питам вожда - като се ядоса толкова за три години какво промени по въпроса? Или да пресаждаме блатни кокичета е по-важно от това да вземем да сложим по една гривна на престъпниците примерно?

Споразумение трябва да се прилага само при първа присъда,а не при рецидив!Рецидивистът е завършен изрод и спораумение с него в такъв случай е като споразумение с дявола,затова-бой и ебан!

Ако някой убие Бойко Мутрата, пред свидетели, и после се опита да избяга, прегазвайки няколко човека и полицаи, за колко ще може да се споразумее с прокуратурата? 100 хилки? Милион? Два? Докога Мутрата ще се прави на чунким и ще мрънка, че законите не ставали? Той за какво е там? Нали да "кове" закони? Той и Калинки-те му! Или е безпределно тъп, или на такъв се прави. Едно е сигурно - тези, които му позволяват да е тъп в качеството си на Мин.-пРедс. или да се прави на тъп, са 100% кухи парчета.

И Борисов се нервира за неговото досие че е на свобода

Разследването е приключено, като е внесен обвинителен акт за описаните престъпления. Яро обаче се споразумял с прокуратурата. EЙ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА, МНОГО СГОВОРЧИВА!

Тези " магистрати" не знаят ли,че споразумение може да има само при липса на категорични доказателства и извършителят си признае деянието?На който му скимне сключва споразумение с прокурора,съдиято го приема и контрата все в нас остава.Докога ще ни грабят почти безнаказани!

След една година ПАК ще разбива коли!!! А дори и по-рано - ще излиза за "добро" поведение, и пак за " добро" поведение ще го пуснат и предсрочно!!!

Като не отчита част от печалбата на Премиера, естествено че ще го ядоса

Срещу каква сума се е споразумял с прокурора.Не че е изключение но просто за сведение при нужда.Предварително благодаря на тези които ще откликнат.

МНОГО СПОРАЗУМЕНИЯ...ДА СЕ ПОСТРОЯТ ЗАТВОРИ!И ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ГНЕВНИЯ БОРИСОВ- ЗАТВОРИ И ИЗМЕТТА-ВЪТРЕ,ЗА ДЪЛГО ,ЗАЕДНО С ТИЯ ДЕТО СЕГА РАЗДАВАТ "ПРИСЪДИ" И СПОРАЗУМЕНИЯ...

Това е защото Баце почти пребори корупцията! Чрез правосъдие! А до две-три години всички тези отрепки и боклуци ще са в затвора! Вервайте му!

Чак сега ли го "осъждат" за този стар случай?! Е браво! Всеки знае какво означава споразумение - по този начин съдът е принуден да свали наказанието под една трета от предвиденото в закона. Не трябва да има споразумения! Ама съдиите ги обичат - за да не пишат присъди и мотиви към тях! Мда...

moket1

Една година...смях в залата. Съдебната такава!

Явно, за да се оправим Борисов трябва постоянно да е ядосан!

Не , ние трябва да сме му ядосани и повече да не го избираме.

Ами не го избирай, де!