Християн Гущеров остава 2 г. без книжка, плаща солена глоба

Християн Гущеров, който бе задържан в столичното Шесто РПУ заради побой в кв. "Бояна", ще остане за 2 години без книжка

Обратно в новината

Коментари - Християн Гущеров остава 2 г. без книжка, плаща солена глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле,новина!Взели му книжката?Ако си мисли някой ,че той това ще го спре да кара.

че какво са 2000 лв глоба за този? той сигурно харчи повече само за суджук по празниците

ПРОКЛЕТА ДА СИ ДЕМОКРАЦИО. НИЩО ХУБАВО НЕ ВИДЯХ В ТЕБЕ.

Пръднаха му на фасона. Той си има шофьор.

Ах, какво сладко прасенце !

смята, че след като баща му - големия Гущер - има милиони и на него всичко му е разрешено. Глобили го - боли го късия, никакъв проблем Гущера за плати колкото и да го глобят копеленцето. За срам да не говорим - родът им отдавна е опериран. Така, че полицията в случая е безсилна.

Мамин златен, сега ще го вози от кръчма в кръчма шофьор-бодигард. Дето по долу някой писа - боли го фара.

Обръщам се към редакцията на дир.бг. Вие господа редактори държите в ръцете си духовната култура на народа си. Хората четат написаното от вас, мислят че това е новина, нещо важно събитие което за всички нас има значение, но това не е така. Без никакъв смисъл е знанието за наказанието на нарушител. Затова ви моля подбирайте нещата с които занимавате хората. Бие сте масова медия и носите отговорност за това. Вчера многократно се опитвах да разубедя читателите да се занимават с глупави и ненужни факти, как ли не ги убеждавах, но вместо ефект в тяхна полза те се заядоха смен. От една страна жалко за българския мъж, че е седнал да се занивама с такива неща, от друга страна не говори добре за Вас. не искам никого да обидя, а да внеса полза от времето през което съм била тука. Ваша Гергана!

Не мога да повярвам , че 2 год. няма да кара кола, ще му пръднат за здраве.......

Извинявай, моме, ама на снимката си излезнала като надуваема секс кукла, а този до теб дето сега е по-централен от секакви новини няма снимка в нета дето да не е с чашка или пък да не облизва предишната си Мария или до тати който му определя порциона.

Разстрел за такива мутри.

Адолф недей да говориш такива работи. Разстрел. Как може такова нещо. По добре с тояга на голо пред всички на чаршия докато си отиде прасенцето. КАТО СЕ приключи с говедото се започва с аверите му защото и те са същата стока. Представяш ли си ПРЕДРАГИ МИ И ПРЕУВАЖАЕМИ АДОЛФ КАКВА ТИШИНА ЩЕ НАСТЪПИ В РОДИНАТА НИ АКО СЕ ПОСТЪПИ СВСИЧКИ БОКЛУЦИ ТАКА.

еи го. на тоз екземпляр е готов да склони главица в заврелите мъ.де на гущеров

Че той си има друга , боли го фара !

Бизнесман хахахахахахахахахахахахахахахаххааххаахахаххахахаха

като е дебел да не се ли жени???? а слаб красавец без пари да не е по-добре??? хем да го храниш, хем да хойка.....нали е красавец... в днешният свет се живее с парични знаци, ако може на фотосинтеза под небето цена няма да има Земята.... угодия няма, булгаристанска работа

Това по долу е написано преди 150 години в Песен за паричката ми: Зарад тебе моми млади земат старци белобради. Зарад тебе хубавици земат мъже хухловци и ергените вдовици. Ах, за теб са унижават някои вяра да меняват и родът си да продават, живот и душа затриват, само тебе да добиват!

Освен оная куха лейка до него, кой е този, който гласува доверие за парите си на този шипар, пълна аналогия на оня - Делян Пеевски ?! Що за "бизнесмен" е тоя вечно гладен и недоял шипар ?!

Момата не е руса , а е изрусена , а Християн не е гущер , а е дебел гущер!

И разполага с пачки зелени гущери.

"строга санкция" ли? само циганите и дебелите гущери могат да трошат полицейска кола и да получават такава "строга санкция"! освен това, тлъстото едноклетъчно на крадливия татко май не живее в България и харчи откраднатите от българите пари някъде в Тирол, та не е ясно дали ще го хванат "строгите санкции"...

Той има много повече джобни гущерчета от 2000лв.А пък за шофьорска книжнина няма да резберем нищо повече.Гарван на гарван око не вади.КОРУПЦИА!

могъл откраднал, таткото... ти що не открадеш нещо по-голямо.... кой каквото докопа свива, и при тошо беше така....молив може да е, ма нали е аванта

къв е тоя чеченец ,баси идиотските физиономии

Xристиян Гущеров премиер!

Xристиян Гущеров премиер!

Ами по-добре 2 години без книжка, отколкото в затвора за шофиране в нетрезво състояние. Това е новата вратичка в закона за да могат такива

Уеуе, тоя няма пари за шофьор ли ?!

ква Корнелия бе, тя не е удряла полицейски патрули като тоя тъпак на снимката

Не е, не е ударила полицейски патрул. Тя блъска цяла България към пропастта !!!

А за причиняване на ПТП след употреба на алкохол, нещо? Само за нетрезвото шофиране ли го санкционирате? Не, нека позная, той си е бил под промилите, след които те съдят по НПК, нали?

Абе дирници вие подигравате ли ни се .Тези 2 бона за него били солена глоба.

:-)

"А, няма проблем, тати ши упрай нещата..."

Къв е тоа бе?

Що плюете по татиния синковец? Добро си е момчето, ама в лоша компания е попаднало. И тези полицаи все намират най- неподходящите места за паркиране...

Хубавец на мама и на тати. От снимката лъха стил, хубаво е, когато хора с вродени добродетели се окажат с пари, за да ги развиват и демонстрират.

Защо излага момата само някой да каже.

А ще му я вземат ли наистина или само мислят?! Не че няма да кара и без нея... Да не стане като задържането под стража!

АМИ КАК НЯМА ДА УДАРИ И ДРУГА КОЛА, КАТО Е БИЛ ПИЯН КАТО ПРАСЕ ! САМО ЧЕ ЕДВА ЛИ ТРЪГНЕ ПЕША ПО УЛИЦИТЕ - ЗА ТАКИВА "ПРИНЦОВЕ" ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ, ТАКА ЧЕ СВИНЧО ГУЩЕРОВ ЩЕ СИ КАРА КОЛАТА БЕЗ ДА МУ ПУКА..

Че те просто няма да го спират за проверки. Не успяха да го оставят в ареста дори 24 часа и го пуснаха предсрочно. Наистина ли вярвате, че подобен човек ще се впечатли, че няма да има някакво парче пластмаса в портмонето си?

Сега две патрулни полицайчета ще се окажат негодни за полицейска служба- що ли си мисля така?

Какво му е соленото на 2000 солена глоба Това си е чисто сладко.

Голем праз! Той ще се жени човекът! Жена му ще го вози (да не верваш!)

Преди години Мултигруп Павлов призова гущерите да си откъснат опашките. Гущерчето и дъртият гущер дали са го послушали?

Ако беше пребил полицаите щяха да му наложат най-тежката условна присъда.

Глоба 50 лв и да му вземат колата за да спре да блъска полицай. Ми то здрава кола не остана.'

Ще му отиде закуската за един ден на този. Мнооого строго, бе господа!

Много добре се храни ! Жалко за закуската!

Дъртия Гущеров добре е възпитал чадото си!Еваала Гущеров - скоро и теб ще започне да те бие Христианчо....Пожалавам ти го от все сърце!

В нормалните държави за това си провинение щеше да лежи 2 год. в панделата. Тук само му вземат книжката. Но и това е под въпрос.

Много моля независимите медии да отразят евентуалното решение на безпристрастните магистрати ако все пак го хванат да кара следващите 2 години

аре, сеги и ти. Не се заяждай, ве човек. То си е ясно и без тва!

Е, най-после му накривихте капата! "Прочули" се мейтки и чалгоматки ще го возят в подарените им от него коли, тъкмо да си пийва, без да трепе. Тати ще хариже няколко хилки на когото трябва - и пито-платено. Браво на съдебната безсистемност!

взели му книжката,голям праз!сега гущерчето ще си пие и кара,защото няма какво да му вземат вече!!пък тати гущер има много гущери в зелено и ще му плаща за простотиите!

БОли го фара. Ще кара без книжка...