Отслабването на популизма е повод за празнуване в Давос

Шампанското може да се лее още по-свободно на Световния икономически форум в швейцарския курорт Давос поради промяната в глобалната ситуация.

Обратно в новината

Коментари - Отслабването на популизма е повод за празнуване в Давос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пир по време на чума, за който е чел Декамерон. Сички ше си сложиме маските и ше се преструваме, че чума нема. И ше пием шанпанско. Като ме подсетиха за шампанско, я да си сипем една чашка ... с киви и ягоди. Декамерон го четъх едно лето, на 17 мислим да бех, една гореща летна вечер, една голема плодова салата, диня, пъпеш.....и едни звезди.....и едно небе......и как'ви Роксана чете цела нощ та до сутринта, и я преполови, Декареон е над 1000 страници, и на другия ден я дочетах. Саму дремнах малко и айде до вечерта, тухлата прочетена и динята изплускана. Ма тия звезди, как ги помним.....

Авторът по рождение ли е тъп или е следствие на "демокрацията" ?

До колкото схващам, "Ню Йорк таймс" се радва, че глобалната олигархия си е отдъхнала след "миналогодишната офанзива" срещу нея. Може ло да пият шампанско. Е, какво празнуват? Победа над здравите сили и народите в света, които се съпротивляват на "тяхната глобализация" и нов световен ред!?!

общо взето прилича на описание на сборище сатанисти, които се радват, че не са ги изгорили на клада миналата година!

Двете най-големи групи в Давос: Делегацията на САЩ - 780 души, а на Великобритания - към 250. Тоест англосаксонската клика/мафия, чийто форум е този в Давос, ще са 1000 човека. И ще си прокарват идеите сред останалите политици, икономисти, социолоци, политолози и друга прислуга.

Освен отрова някой видял ли е нещо друго от Световния икономически форум? Какво изобщо правят тези хрантутници, кой им плаща и защо?

да се съберем, да хапнем, да пийнем и да видим как да помогнем на робите(гоите) и раята да не се бунтуват.

Четете Библията, или поне тълкуването ѝ при и за разни поводи.Та в тази връзка в Давоса да не се радват толкова.Затриването на света, не толкова физическо, а чисто ментално е не в ход, а в галоп.И покрай сухото ще изгори всичко.Та нека не се радват толкова - от всякъде бучи...

странно! на фона на обичайните нашенски гнусотии и престъпления, сътворени от обичайните "4 момчета"-цигани, от дебелака гущеров и тям подобни отпадъци на човешкия род, тая статия е най-гнусната и успява да ги "надмине" дори тях по гнусотия. баш тия, които направиха от днешния свят и от днешна европа едно огромно, анти-човешко, "не-популистко", но напълно непоправимо ла*йно, се събрали и празнуват с розово шампанско "победата" си над нормалните човеци. мерзост мерзка... розова!

Прав сте на 100%. Новината за сатанинското сборище в Давос е най-гнусната новина за деня.

Пропуснали сте "платена публикация" най-долу.

Да са сме живи и здрави за да може здраво да работим за тяхното благоденствие! Като има балъци има и тарикати.

Тия преди да говорят за популизъм, да вземат да научат значението на думата.

Каква наглост! Но ... световните престъпници да внимават да не се ... олеят с шампанското ;) Хайде да не се радват предварително, НЯМА да им се размине, както и на медийните им слуги, какъвто е "Ню Йорк таймс" (и дир.бг) !

Браво! Шампанско да има, поводи все ще се намерят.