Герхард Шрьодер ще работи в ”Роснефт” без пари

Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер, който оглави Съвета на директорите на "Роснефт", се е отказал от полагащото му се възнаграждение.

Обратно в новината

Коментари - Герхард Шрьодер ще работи в ”Роснефт” без пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и Ангела Меркел ще почне работа към щаба на Путин. Говори се,че товарищ Путин бутнал голема пачка под масата.

Какъв благороден човек!!!

на тия години за кво са му пари? Стига му, хапване, пийване, класни проститутки безплатно.

социалистите винаги лъжат че правят всичко за социума но почти винаги са некадърници които не могат да вършат нищо и заради това се правят на овчици докато реално гледат само за себе си а относно русия русия е голяма държава с много ресурси заради това може да влияе на други държави но като същност са доста изостанали и индия е голяма държава която влияе на цял свят но е изостанала

Па ти хем си изостанал,хем си дребно териториално джудже, хем не можеш да влияеш на някого и на нещо, даже собственно мнение немаш, както и право на избор.Квот ти кажат евроатлантите на там се дупиш!хахахаха Палячоуууу палячоуууу, така и ще каталясаш на колене като гурбетчииско животно!мбухахаха

Добре че си ти напредналия да осветяваш пътя (направо цепиш мрака) за себеподобните ти към великая и прекрасная Рассия де баби и тьоти се посбиват за безплатна каша и пр халява, преди разбира да яхнат джетове и яхти към имотите си в загнила Европа..

Вервайте ми.

Nord Stream AG е консорциум. Газпром (Россия) - 51 % Wintershall (подразделение на BASF) (Германия) - 15,5 % E.ON Ruhrgas (подразделение E.ON) (Германия) - 15,5 % Nederlandse Gasunie (Холандия) - 9 % GDF Suez (Франция)- 9 % Борда на директорите е от 11 души. Шрьодер е един от директорите, дори не е изп.директор. ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ КАК МОЖЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ЛЪЖАТА, ЧЕ НА ШРЬОДЕР МУ ПЛАЩАТ РУСНАЦИТЕ!? ЕОН, BASF и т.н. не са руски фирми! Те имат половината от собствеността в консорциума.

Става въпрос за Роснефт, а не за северен поток.

Паисий

от Роснефт не взема пари - нали това пише в статията!

Що обиждаш работодателите си ? Вземи ги, дай ги на мигрантите в Германия, или пък за кампанията по приемане на Истанбулската конвенция и ще останеш в историята. Пък, ако искаш дай ги и за нашето Евро Председателство на Лилето.

Също мисля че е некоректно.Ще работи без пари?!Хайде де!Само от бившия соц лагер работехме без пари.Ще има съответно възнаграждение въпроса е да се открие къде ще бъде вложено.А и Северен поток може а Южен не може така ли?Още в самото начало на потоците играта беше такава въпреки че за да няма чуждо влияние в държавата ни по добре е да няма Южен поток.

Отказал се е на думи.....а дали и на дело??

германците ще го презират а и руснаците ще го презират парите не са всичко

Затова във всяка статия с тема Русия пишеш, нали? От любов към безплатната правда, нали?

защото русия е изостнала държава азиатска и въздействието ѝ над Бългрия е вредно а и прекалиха с купуването на тролове като теб

Няма да получава пари , а само хубаво апартаментче в Швейцария .

най малкото не е морално един бивш канцлер на Германия да работи при руснаците, това е предадетлство спрямо държавата си..що не си гледа пенсията има и пари какво ще допринесе този комунист на фирмата? само имидж ли какво ли...

Барозу от морал отидe на работа в щатска банка май ....:))

Поредният "хидроинженер", какво да се прави.

НЕ СА ЗА ПРОСТАТА ТИ ГЛАВА ТЕЗИ ВЪПРОСИ,НЕ СА !!!

Шрьодер, Берлускони, Лавров, Епдоган - боядисани старчета с виснали дъна. По-скоро им отива кислороден апарат, от колкото да се правят на нещо.

За Шрьодер е ясно, но защо не споменават нищо за Кранк?

Защото нямат мозъци

всъщност, той така или иначе, цял живот работи за същата шайка. И точно като другите изроди на софрата му, никога не е работил за благото на дебилите, които гласуват. Истината е, че самата "работа" е състои в това, дебилите да бъдат държани в тотална зависимост за да може цялата Реална власт да остане концентрирана в шайката.

Бившият канцлер на Германия е като нашия бивш президент Гоце Първанов, и двамата на СЪВЕТСКА ИЗДРЪЖКА.... ЕДИНИЯ Е НА СЛУЖБА В РОСНЕФТ А ДРУГИЯ СИ КУПИ ХОТЕЛ В ПЛОВДИВ ЗА СИНОВЕТЕ СИ... ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ С КАКВО ЩЕ БЪДЕ "ВЪЗНАГРАДЕН" ДРУГАРЯ (П)РЕЗИДЕНТ Румен Радев от БРАТУШКИТЕ.....

:))) късно е шрьодер цял свят те знае какво си продажни лъжливи социалисти

Много често висши мениджъри и в САЩ не получават заплата. При назначаването им на работа им дават някакъв процент от акциите на компанията и така ги мобилизират да работят и да вдигат цената на акциите.

Да питам соросоидите: когато САЩ и СОРОС плащат - не пищите. Ако някой получава пари от русия - това е голям грях! Що така?!

Щото русия няма пари

ако русия няма пари тогава кой има.И ако няма що ви е страх само от споменаването и и само лаете.Щото не можете да хапете.

за защо не пишете, че Nord Stream AG и смесена компания и Германия има в нея 50%. Тоест немският директор взема немски пари, а не руски...

Един истински немец. Работи за държавата си.

Така е, държава като русия НЯМА!

Ама е гейропеец, сиреч гейнемец! Само гейовете като тебе дават без пари!

Съвета на директорите получава по 500 000 долара годишно ?? Левон Хампарцумян получава доста повече.....а и не само той....

Това са джобните бе, за текущи разходи. Виж годишния бонус си е друга риба :) обикновено 8 цифрена. Да не говорим, че още с обвързването си с позицията г-на Шрьодер получава един welcome бонус под формата на пакет опции. Там цифрата може и да е 9 цифрена.

Както винаги Путин иска злодеите да работят за него...

Гола вода си.

Само лудите и идиотите работят без пари!

само лудите и идиотите го вярвате ;)

Мъж, който се боядисва като жена е лесен за купуване.

Без пари. Хахахаха.... парите в офшорка.

Това са парите за семки. От другите не се е отказал

Когато някой на такова ниво работи за без пари става още по-подозрително. Друг е въпроса , че аз лично не вярвам той да работи за без пари.

Сега Шродьо може да обясни защо работи изобщо....За пари -разбирам,ама без пари?!?

За Братска Русия работи не виждаш ли! И за него има северен поток 2 за нас южен поток не може, което ще рече че и много добре си върши работата!

ТОЗИ РУСКИ АГЕНТ Е ЗА ЗАТВОРА, КАКВО СЕ ЧУДЯТ ГЕРМАНЦИТЕ!!!

Какви закони е нарушил че да го вкарат в затвора? Знаеш ли колко германци работят в щатски, Австралийски и дори български фирми. Същото се отнася за американци,руснаци, японци и т.н.

Заради такива предатели отидоха напразно нашите усилия да не допуснем зловонният гаден руски газ да уврежда евроатлантическите ценности.

Ти наистина си за Карлуково.

Парите не миришат, нямат политческа окраска и ако са добре изпрани, още по-добре!

На доброволни начала? Колко благородно... Явно не иска да вкарва компанията в допълнителни разходи.

А що ходи канцлера в тая прогнила държава бе пфууууу

Фсички Фсички ходят там на килимчето в Кръдл само Боко се моли чрез Ердоганя ама получи дырку от бублика....