Втори фалстарт на делото ”КТБ”

Специализираният наказателен съд за втори път не успя да даде ход на делото за фалита на Корпоративна търговска банка (КТБ).

Обратно в новината

Коментари - Втори фалстарт на делото ”КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На път сме да изхарчим повече пари по делото, отколкото откраднахахме от банката..

Защо адвокатите не могат да го уведомят, нали са му процесуални представители.

В заглавието на тази публикация е допусната явна правописна грешка! Да се чете: Втори фалШстарт на делото КТБ

Като че ли ще осъдят Боко и Пеевски. Ами това дело няма да има край. То не може да започне камо ли да приключи някога.

всичкое нагласен сценарии василев се прави на хрисим а оня боико и пеевски му обявиха караминиол и пладнешки рекет и обир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това дело е подигравка с търпеливостта на народа. Чудно не се ли е появила още някаква организация на ужилените..толкова медиен шум могат да вдигнат ама май са преглътнали загубата. То крадени пари като загубиш много много не те е яд.

Цирка е пълен.Нищо не ни е спестено до сега,а в бъдеще ще видим.

Видеоконферентна връзка ? Не страх ги е ? Искров къде изчезна ?

Тиквата прави инат на сърбите като се сдушва с "македонците" ,а съдебната система чака Сърбия да екстрадира Цв.Василев,което ще стане на КУКОВО ЛЯТО, и което е може би най-изгодно за Банкянския ЕДНОКНИЖНИК!!!!!

Няма ли някой клошар - бездомник ,който да осъдят , та да се свърши с тая Мъка !

Защо трябва да ги съдят групово, а не един по един ? В края на краищата всеки един призован отговаря конкретно за собствените си действия или бездействие ? Парите които са получавали, групово ли са били в обща торба или на всеки в отделен плик ?

Това дело ще види бял свят на кукуво лято!

Някой знае ли колко родни звезди и бизнесмени,са изгорелите във Пирамидата на Цветан Василев със милиони,и са взели само гарантираните пари от 192.000лв?а за другите студена чаша вода.

Само Делянчо Мамин е жертва на заговора. Усещам, че скоро ще стане жертва и на ЦекоПИБ/

Адвокатите на крадеца Цветанов да влизат в затвора, докато не кажат къде е! Сръбския посланик да бъде изгонен и да бъде връчена нота на Сърбия да ни връща веднага престъпника!

И ти си за затвора

Шиши и Боко Зеленият ще са щастливи, ако делото въобще не започне.

d4

интересно ще ми е, ако нЕкои от подсъдимите заяви под клетва, че не може да чете и да пише... тогава к,во пр,айм???

...тупат топката и си играят на съд. Времето лекува. Крадците ще похарчат парите, айдуците ще гепат фирмите, вносителите ще си забравят парите и всичко ще се замете.... срещу неизвестен исвършител, няма налични пари и доказателства за злоупотреби..... връх на безхаберие и безсрамие.... игра на фалшиви документи...

В "Правен свят" бяха публикувани делата, които се точат с години, най-старото в СГС беше от 1989г. и е още на първа инстанция, та това за КТБто ще го задмине, така че до 2048г. ще чакаме, пък после ще видим!!!

КОГАТО ЩЕ ИЗТЕЧЕ ПЕТГОДИШНАТА ДАВНОСТ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ! КАКВО СЕ СЛУЧИ С АКТИВИТЕ НА КТБ ЗА КОИТО БОЙКО ПЛАТИ ЕДНИ ТЕГЛЕНИ СЪС ЗАЕМ ДЪРЖАВНИ МИЛИАРДИ?? ТЕ НА ДЪРЖАВАТА ЛИ ОСТАНАХА ИЛИ СА НА ПРИЯТЕЛЯ НА НЕГОВИЯ ЦАР - лицето Спас Русев който е новият собственик на ВЪЗБРАНЕНИЯТ оператор ВИВАКОМ?! Къде са ЖУРНАЛЯТА и защо не отразяват този "БЛАГОРОДЕН ЖЕСТ" на премиера , който е направен с държавни пари. КЪДЕ Е ОПОЗИЦИЯТА , ПАТРИОТИТЕ? КЪДЕ Е КУРЧЕТО? Може би е в отпуск и е при работещият в банка "РОТШИЛД" син РАФАЕЛ?

Пък до мен дори един суджук не стигна! Гришата и той милия само с едни бази остана.... Черпа само с една лотарийка...

А пък Данчо Ментата и Шиши пишат закон за офшорките и КТБ.

А бат,Бойко се целува с Вучич и му обещава балкански благинки! Нека ни - на всички!

Защо подуправителя на БНБ а не управителя към онзи момент,онзи мармот Иван Искров който изчезна безследно...да заздравят малко пода в съда и да поканят тримата дебелаци (Цаца,Шиши,Баце) и да почваме с делото?! Какво се бавим?? Оня орел или сокол с ориз Доган няма да го притесняваме,че ние и бухалките му не можем да осъдим

А ние тримата с Шиши и Искров пием кафе кафе кафееее кафе кафе кафе

Ха ха ха ха ха! Всеки с мнооого малко акъл в главата знае, че именно тия дето требе да осъдят обвинят и разследват КТБ ами, че иманно те са ОКРАЛИ КТБ! Имената не е необходимо да се казват дори! Те са записани в сегашното народно събрание и министерски съвет! Така, че ако чаката нещо да се реши с това дело! ЕМИ НЕМА ДА СТАНЕ!

Абе ти да не си наш служител? Сега всички, които си изброил ние ги държим на къс повод с инфо и документи. Накратко, откраднатото ще стане наше, без значение под каква форма. А и хората вече са наши верни сътрудници без ние да сме ги канили. А са мръднали ги осветяваме с инфосветлина, а те обичат инфомрака. Най-леката форма за прибиране на парите е, че техните пари ще бъдат вложени "доброволно" в наши проекти и ще работят за нас. Офшорките за вас са оф-шор, ама за нас които ги контролираме са ин-шор т.е. са в нашия двор. За целта си имаме цяла държава далавер, занимаваща се тънката материя . Знаем как да си вземем сухата пара, ако правят ингели, ги глобяваме.

И така, до края на света.

Направо да отложат делото за неопределено време.Няма смисъл да се губи времето на хората за дело което няма да тръгне освен ако не доведат Василев на сила посредством отвличане(като по филмите). Сърбите няма да го предадат,а пък той има няма намерение да се върне.

може би защото ,,престъпниците,, са от ,,страната,, на обвинителите...???

така бехора. С това дело съдии и адвокати ще отгледат и пра, пра внуците си.

2057г. ...... 463 фалстарт по делото за КТБ

Значи в България ако не искаш няма начин да те осъдят?!

Горкия, замезва тъжно сръбска скара, припява вяло "назад моме калино" и си припомня с тъга отминалите весели времена.

Приберете и Искров и го опазете

Ще повярваме че има честен процес само когато на Цветан Василев се позволи да се защитава по видеоконферентна връзка. Какво сложно има в това? Човекът декларира, че няма доверие в българската правосъдна система и се страхува за живота си. Нека го чуем и да преценим каква е истината.

Абе не разбрахте ли, че това дело ще се влачи поне 10 години и накрая ще бъде прекратено във връзка със смърта на Цв. Вас.

грух грух и гледам магнолии аз.... нам кой си епизод...смешници

ЕЕЕЕЕЕЕййййййй до туй дело докато стартира, то ще изтече по давност!

1:2:3......СТАРТ И ПОСЛЕ СТАВА СТУДЕНО ДОСИЕ.мафИА........аааааа!!!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

хайде тролчетата чакаме ви