Камион и кола се удариха край Микре, жена загина

Камион и кола са се ударили край село Микре, а жена почина при инцидента. Това съобщиха за Дир.бг от полицията в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Камион и кола се удариха край Микре, жена загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе изроди посторойте тази шибана магистрала Хемус бе вие малоумници ли сте бе..хора загиват всеки ден бе идиоти мръсни не наяли се с пари и власт шибани долни боклуци тъпи изроди

Тези доктори-балами още ли продължават да бачкат без пари във фалиралата болница. Напускайте бе,не разбрахте ли,че няма да ви платят. Да ги спасяват тиквите.

И частните болници така казват. Товаа им е мечтата. Да сринат държавното здравеопазване. А ние каква полза имаме ? После на петорно по-скъпо ?

Ние в Пресцентъра на Партията за българия напълно ви подкрепяме. Бойко Борисов трябва да спасява всеки, който предпочита да се харчат пари за асфалт, вместо да бъдат нахранени бедните ни членове.

12 години лъжи, че магистрала "Хемус" ще се построи!

Ще се построи. Към 2028-ма. За какво му е на ЕС ?

За пияните и дрогирани бълХари и 10-лентова магистрала да построят-пак ще се избиват при катастрофи. /С други думи:на КРИВОТО колело пречи и правият път.

3евзек

А какво се случва с невинните жертви, в които са резултат от челен сблъсък с пияните и дрогирани бълХари? Един дух от отвъдното се интересува дали магистралата с 10 ленти ще му попречи.

Айде пак тоя проклет участък взе жертва...

Участъка или тъпия наркоман?

Участъкът. "Наркоманите" са в друго ПТП, което междувпрочем е станало именно на АМ "Хемус".