Муравей Радев: Политиканстват за системата на Митниците

Политиканства се около системата на Митниците БАЦИС. И това се случва, заради днешния вот на недоверие към правителството.

Обратно в новината

Коментари - Муравей Радев: Политиканстват за системата на Митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА, ИЗЛЕЗЕ ПРЕСТЪПНИКА ОТ НАФТАЛИНА ЗА ДА ЗАЩИТАВА ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! А БЕ СУЕК, ТОВА ЛИ НАРИЧАШ ПОЛИТИКАНСТВАНЕ: СИСТЕМАТА НА МИТНИЦИТЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР, ЩОМ КАТО В СИСТЕМАТА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СА ВЛИЗАЛИ С ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ПАРОЛА И НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ МОЖЕ, ПРЕЗ СКАЙП- ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В СИСТЕМАТА. ТРЪГНАЛ ПРЕСТЪПНИКА, НА КОЙТО ЖИВОТА ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕ В ЗАТВОРА ДА НИ ГОВОРИ, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА. А, СТИГА БЕ, ТОЗИ ИДИОТ ДАННИТЕ ИЗНЕСЕНИ ОТ ДАНС ЛИ НАРИЧА ПОЛИТИКАНСТВАНЕ!

През Скайп се влизало в системата. Викаш ако се повтори това стотици пъти на ден и може и да стане истина а?

Ти мухльо, опита ли от твоя скайп да свалиш няколко тира!!!

браво Мукавей, ти си наш, получаваш орден Баце-1ва степен

Държавните информационни системи са от най-висока степен на секретност за сигурността на България и всеки, който изнася подробности за тях подлежи на наказателно преследване. В МВР имаше Институт по компютърни технологии, където се проектираха и програмираха информационни системи, но няКОЙ закри Института и започна едно аутсорсване, та края му се не види ???

Още за VAXове щехте да пишете софтуери.

завършили с отличен успех математика, автоматика, изчислителна техника и преди това работели в ЦИИТ, ИМПТ, И-т по математика БАН, ИТКР БАН,...

елементарност на фасулковците. Не е важно на какво, а какво програмираш. Всеки качествен софтуерист усвоява нови операционни системи за минимум време, но за програмирането на някои проблеми са необходими сериозни математически знания.

СКЪПИ ДРУГАРЮ, Аз съм тази която отговаря за ЕЛЕКТРОННОТО ОБСЛУЖВАНЕ на европейската ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКЦИЯ Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) " !!! На неЯ се отчита българската АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ. в нея се осчетоводяват тези 300 000 транзакции, които не липсват , а просто СРЕДСТВАТА ОТ ТЯХ НЕ СА ПОСТЪПИЛИ В БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!! Средствата от тези 300 000 транзакции са КОМИСИОННАТА която колонията България дължи на МИТРОПОЛИЯТА за аутсорсването на тази "УСЛУГА"! БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ НЯМА КАПАЦИТЕТА И ХОРАТА КОИТО ДА Я ИЗВЪРШВАТ. СЛЕД СМЪРТТА НА ВАНЬО ТАНОВ НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДА РОВЯТ В АВГИЕВИТЕ ОБОРИ НА МИТНИЦИТЕ , които до скоро се управляваха от царските хора на КРАУН ЕЙДЖЪНСТ. Какво да се прави като матряла е слаб и няма хора. АУТСОРСВАМЕ дейноста и на други агенции към разни други министерства. ЕС управлява Българи като СИНДИК на една фалирала фирма. Адреса на СИНДИКА е : "Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия", а телефона за връзка е един за всички подупечни дирекции - /Tel: +32 229-91111/ ПРОВЕРИ ДРУГАРЮ, И ЩЕ КОНСТАТИРАШ, ЧЕ СЪМ ДО БОЛКА ПРАВ - ние не сме държава , а колония, която се АУТСОРСВА от европейските КОЛОНИЗАТОРИ!!

направо булшит шъ мъ исвиняваш

След като номера с митниците мина веднъж през времето на "ЦАРЯ"когато митниците бяха дадени на ингилизите от КРАУН ЕЙДЖЪНСТ защо европейските КОЛОНИЗАТОРИ да не го повторят сега с тяхната "ГЕНЕРАЛНА ДИРЕКЦИЯ Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) "!!! ОТ САЙТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ САМО , ЧЕ НАЛОЖЕНАТА НИ ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА Е ТЯХНА , НО Е ТЕХЕН И СЪРВЪРА В КОЙТО СЕ ОБРАБОТВАТ ПОСТЪПВАЩИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ НИ ДАННИ. Министър Горанов с неговата КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ не са тези на които се отчитат МИТНИЦИТЕ НИ! След като в ТАЗИ ЕВРОПЕЙСКА "Генерална агенция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) постъпват не само ДАННИ , но и ПАРИЧНИ ПОТОЦИ с липсващи над 300000 транзакци СЕ ПОЯВЯВА ПРОБЛЕМ С КОРУПЦИЯТА , КОЯТО В НИКАКВ СЛУЧАЙ НЕ Е В КОЛОНИЯТА БЪЛГАРИЯ , А В ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ОРГАН!!! КОЙ ЩЕ ГО РЕВИЗИРА - Цацаров не може, горанов също , Следствие също. КАТО КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ ТЕ САМО КОНСТАТИРАТ, НО МИТРОПОЛИЯТА Е ТАЗИ КОЯТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ. По време на ТУРСКО са ни облагали с ДЕСЯТЪК , сега повече от половината година работим за ЕС и КОЛОНИАЛНАТА МУ АДМИНИСТРАЦИЯ.

омръзна да дращиш едни и същи провокации. Ако си толкова ербат тиражирай ги тези манипулации, но застани с името си, а не анонимно и ще видиш последствията ???

Май "всенародните" протести за свалянето на Орешарски са платени от този който е направил далаверата в БАЦИС!!

Я кажи кой скоропостижно изплати банковите кредити на самозапалилите се "борци" за по-евтин ток?

КОЛОНИАЛНАТА НИ АДМИНИСТРАЦИЯ!

"Агенция Митници е взела вече достатъчно мерки за отстраняването на тези няколко пропуска". Алоо,костовския бандит,данните не са от БСП, а са от ДАНС от юни 2016г.Защо твоите "добрите" не са предприели мерките от тогава,ами от януари 2018,след като "лошите" от БСП разкриха на обществото маймунджулуците на управляващите?Мога да отговоря-вие си бяхте АБСОЛЮТНО същите като сегашните,повярвахте си като викахте-те са комунисти,те са лоши,ние сме добрите и затова и да краднем,ще е краднато от добрите,не от "лошите,мръсни комунисти"

Хлебарките започнаха да изпълзяват оттук-оттам!

Муравей, кажи защо продаде БГА Балкан за 62 000 $ /шейсет и две хиляди долара/ на Гад Зееви. А той само от продажбата на слотовете, за кацане по летищата спечели над 100 милиона долара? С кой разделихте комисионната?

Евалата пич,това е самата истина,ако не беше мравката да оправи документално далаверите на Костов,щеше да е зад решетките.Жалко за всички нас.

Защото и той е Гад, макар и не Зееви.

Балкан си беше това. Слотове за кацане и няколко задгранични имота. И няколко руски самолета с почти изтекъл ресурс.

Абсолютно е прав човека, всичко което казва е на 100 процента истина. Цялата олелия е точно в този момент, пълна с лъжи и измишльотини за да се манипулират хората далеч от измисления проблем с Митниците и да се насади у тях недоверие за кой ли път от страна на БКП срещу Правителството. Всеки да си прави извода сам, то държавата се скапа от стачки за какво ли не по време на председателството и кой ги организира освен опозицията. обоснове

обикновен Гейбераст

Явно си облъчен човече или сляп.Мравката лъже и говори пълни глупусти.Кражбата е яка и очевидна!Софта е виновен а!,който се занимава с програмиране е наясно за какво иде реч.Каквото поръчаш,това получаваш.

Соросоидален педофилин!

СЛЕДВАШЕ ДА КАЖЕШ ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА КОНСТАТИРАНА В САЙТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ. ТЯ Е, ЧЕ ИЗПОЛЗВАНИТЕ "средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) !!! ОПАРТОРА НА ПОСТЪПВАЩИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ ДАННИ НЕ Е МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ , А НАМИРАЩАТА СЕ БРЮКСЕЛ ЕВРОПЕЙСКА Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD). РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СЪБРАНИТЕ ОТ НАШИТЕ МИТНИЦИ СРЕДСТВА НЕ ПОСТЪПВАТ В БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , А В ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ОРГАН, КОЙТО ГИ И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ!! КАК ТАЗИ Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ СРЕДСТВАТА Е ВЪПРОС КОЙТО НЕ Е В КОМПЕТЕНЦИЯТА НИТО НА ЦАЦАРОВ , НИТО НА НАШИЯ МИНИСТЪР!! Смеят ли КОЛОНИИТЕ да правят ревизия на събраните в МИТРОПОЛИЯТА средства от МИТА И АКЦИЗИ?! ВАНЬО ТАНОВ СЕ ОПИТА И КАТО ИКАР ЗАГИНА ГЕРОЙСКИ. КОЙ Щ КОНТРОЛИРА ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЮРОКРАТИ - Борисов ли, или пък Цацаров? ОТ СЪБРАНИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ НИ МИЛИАРДИ ПРЕВАЖДАТ САМО ТОЛКОВА КОЛКОТО Е ЗАЛОЖЕНО В СПУСНАТИЯТ НИ ОТ ТЯХ БЮДЖЕТ НА ДЪРЖАВАТА! БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА, А НЕ САМОСТОЯТЕЛНА ДЪЖАВА!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НАЛОЖЕНАТА НИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ СИСТЕМА НЕ МАЖЕ ДА СРАБОТИ НИТО В УНГАРИЯ , НИТО ПЪК В ПОЛША! ТАМ ИМА ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ , А НЕ КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ!!

Изказване на осемдесет процентен за масата 80% в стил интернет парцали, като ПИК, Петел и подобните им. Пълна манипулация за безмозъчни всезнайковци бистрещи политиката в селската кръчма. Тази материя е малко по-солжна от това Андрешко да зареже акцизния в средата на блатото.

кат си толкоз умник я да ни светнеш що не публикуват доклада? а?? ко стаа загуби ли говор и картина а? смешник нещастен

да си 99% -ните страдащи от фактологически дебилизъм по е фешън начи ....

или нещо от третия пол, не знам. Виждам само, че се опитваш да изопъчаваш истини изписани едно към едно в сайта на АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ!! ЦИТИРАМ ТИ НАПИСАНОТО В САЙТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ КАК "посредством използването на средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) СЕ ИЗВЪРШВА НЕ САМО ОСЧЕТОВОДЯВАНЕ , НО И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА СРЕДСТВАТА СЪБРАНИ ОТ НАШИТЕ МИТНИЦИ! КОЯ Е ТЕЗИ Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) И ПОДЧИНЕНА ЛИ Е ТЯ НА МИНИСТЕРСТВОТО НИ НА ФИНАНСИТЕ ?? ОКАЗВА, СЕ ЧЕ електронната система е на ТОЗИ РЕГИСТРИРАН В БРЮКСЕЛ ОРГАН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ с адрес Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия !! ПО НЕГОВАТА СМЕТКА СА ПОСТЪПИЛИ ТЕЗИ ЛИПСВАЩИ 300 000 ТРАНЗАКЦИИ парите от които не са постъпили в МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , А В БРЮКСЕЛ!! КАК БРЮКСЕЛ Е ОПЕРИРАЛ СЪС СЪБРАНИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ НИ СРЕДСТВА Е ВЪПРОС НА КОЙТО НЕ МОГАТ ДА ДАДАТ ОТГОВОР НИТО МИНИСТЪРА НИ , НИТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , НИТО СЛЕДСТВИЕТО, защото няма как да им направят ревизия на тят КОЛОНИЗАТОРИТЕ НИ!! НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, А КОЛОНИЯ НА БРЮКСЕЛ! КАЗА НИ ГО ПУТИН ПО ПОВОД НА ЮЖЕН ПОТОК, доказва го и поведението не само на "нашето" МФ , но и на другите министерство чиито агенции са подведомствени на ЕВРОПЕЙСКИ ГРАВНИ ДИРЕКЦИИ КАТО ЦИТАРИНАТА! ВСИЧКИ ТЕ СА С ЕДИН АДРЕС /8Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия/ И С ЕДИНТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА /Tel: +32 229-91111/ СЪЖАЛЯВАМ, но ние вече не сме държава , а администрацията ни е от КОЛОНИАЛЕН ТИП!

мравката лъже....сега е позагубил тренинг в нафталина ама пак се опитва

Не се били възползвали,не са хванати или по точно няма кой да ги хване не видяхте,че главния прокурор седи до министъра на финансите?В България се оказа,че милиционерите са най-умни,най-знаещи и подготвени за да въведат Демокрацията.

КОЙ ДА ГИ ХВАНЕ? ОТ САЙТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ЧЕТЕМ З ТОВА , ЧЕ ИЗПОЛЗВАНИТЕ "средства за електронна обработка на данни /СА/ на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) !!! ТАЗИ Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) Е ЕВРОПЕЙСКИ ОРГАН КОЙТО НЕ САМО ОБРАБОТВА, НО И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ СРЕДСТВАТА СЪБРАНИ ОТ НАШИТЕ МИТНИЦИ! ЗАБЕЛЕЖИ - това не го прави "нашето" МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ , а цитирания ЕВРОПЕЙСКИ ОРГАН. КАК МСЛИШ, дали ни връщат обратно всички получени от "НАШИТЕ" МИТНИЦИ средства , или заделят и за себе си?! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЗАДЕЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ , А НА НАС ДАВАТ ТРОХИТЕ. Както казва ПРЕМИЕРА - грницата не е наша , а на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ЗАТОВА И МИТНИЦИТЕ ЩЕ СА НЕГОВИ!! ТЯ И ДЪРЖАВАТА НЕ Е НАША , А НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! НИЕ ПРОСТО СМЕ КОЛОНИЯ! ИМАШ ЛИ НЕЩО ПРОТИВ ТОВА КОЕТО СЪМ ИЗЛОЖИЛ? Ако имаш напиши го!

Това го пишеш вече 30 пъти, но не значи че е верно. Ако танкер с 30 000 тона гориво влезе през границата и е регистриран от митниците, то се дължат акциз и ДДС, а след това като го изтриеш от системата това гориво става вече нелегален внос и не се дължи нищо, освен на извършилите тази "услуга" и всички по веригата до ...КОЙ знае до къде.

Поредният вмирисан политически труп.

Щом изкопаха и Мравчо да се изходи по въпроса, значи оси.ра.не.то е Якоооо!

Ми, задачата на "проверяващите органи" е да кажат, че няма умишлени действия и последствия. Направено е така, че да няма следи. Това говори за това каква задача е поставена на софтуерната фирма, от Познайте кой! А, тя, задачата е изпълнена перфектно. И както за "ало, Ваньо" няма отговори, така и сега няма да има, защото устата на "управниците" са пълни и те не могат (не желаят) да ви отговорят! Познайте с какво и защо! Може и от един път!

и муравея го включиха в защита на тиквата,а уж не се обичат и с костов,а какво става в действителност ?!ей ,братя,няма спасение от тия бандити,всички вкупос се събраха и обединиха ?!всички са в джаза,с изключение на Народа !!!

А Народа.....във форумите и в кръчмите...

НЕЩАСТНИК, ИЗДИГНАТ ОТ ТРЗ ДО МИНИСТЪР-ЕБАСИ НЕЩАСТНИЦИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ СМЕ НИЕ ,ЧЕ ГИ ТЪРПИМ.

Викаш друго си е да си от "знатен" род на партизани или ятаци, а?!?

Какво ви говори факта, че всякакви знайни и незнайни експери една седмица обясняват как проблем няма, но в същото време никой не показа доклада на обществото....Относно увеличената събираемост, то тя е от увеличените данъчни ставки...напрактика обложените количества са намалели

"Първо - няма злонамерено, умишлено допуснат пропуск в системата, това е нещо нормално в тези сложни системи да се случва." Да сложиш някаква изпърдяла парола на компютър с TeamViewer вместо да се инсталира сертификат за достъп от строго определени места...няма такива мърлячи в IT сектора(само срещу заплащане де)

най-яките айтишници в света!

Не е политика това, Радев, а проституция.

Ти и твоят началник сте за пандиза. Добре, че те изгониха от Русе (все пак е читав град)!

не стреляите по ,,демокрацията,,...тя е ,,наша,,...има време до ,,вашата,,...!!! ,,..Първо - няма злонамерено, умишлено допуснат пропуск в системата, това е нещо нормално в тези сложни системи да се случва. Агенция Митници е взела вече достатъчно мерки за отстраняването на тези няколко пропуска. Доколкото разбирам, предстои отстраняването на последните два пропуска, които могат да допринесат за подобно явление....,,??? някои нещо да е ,,разбрал,,...???

Този откъде го изкопаха?

А защо "силите", способни да манипулират системата, трябва да са само "външни и злонамерени"? Може да са вътрешни и добронамерени...;)

сече ти пипито

и Иван Костов да бутне едно рамо на Баце.

няма....Я гледей ти...каква неочаквана подкрепа за Баце.... Тоя чува ли се какви ги дрънка?

и ни беше давал акъл....и него активираха. ОЛАФ щи си каже думата в тази ситуация...ТРЗ-то да не се прави на митничар.

Ох и тоя излезна да защитава далаверите си само дето незнам на каква основа встъпва за да ги оневинява, защото когато се чете професионално написаното се рабира че се е крало на поразия..