Десетки кръводарители не успяха да спасят 21-годишната Петя

21-годишната Петя Бялова, която преди седмица бе тежко ранена при катастрофа край Хасково, е починала в болницата в областния град.

Обратно в новината

Коментари - Десетки кръводарители не успяха да спасят 21-годишната Петя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русифилистиците се кефят при такива събития - казват това е демокрацията- мръсни долни отрепки

Не се изказвай от името на всички

Да бяха и преляли малко мозък приживе, щяха да спасят 2 живота Амин помилуй боже

Живей "набързо", умри млад и бъди Красив Труп. И още "натръшкани" около теб. -----------Това подхожда най-добре.

Какво се е случило? Кой е навлязъл в чужда лента? - жалко за момичето, но няма ли някой да каже жалко и за 53 годишната жена!. Що сме толкова лоши.

Катастрофата е по вина на Петя-тя е навлезнала в насрещното платно при почти никаква видимост. Същия ден пътувахме по този маршут,почти нищо не се виждаше,повече от 40 не мовеш да вдигнеш.Струва ми се,че някоя от двете водачки е карала доста силно.

Най-гадното е, че се самоизтребваме по пътищата като по време на война! Докога КАТ ще си затваря очите пред безобразията на пътя? Когато се дава книжка, на човек трябва да му се втълпи, не да се вбие в главата му, че автомобилът е страшно оръжие в ръцете на недобросъвестен, лекомислен, безотговорен и ненаучен човек! И последствията за нарушенията трябва да са мощни и неотвратими за нарушителите! Така поне и те, и още хора биха живяли повече! А сега и да търсим вина, двама души са си отишли и нищо не може да ги върне!

Баси манипулативната статия, всъщност истината е, че тази малка кифла преди да умре, навлиза в лентата за насрещно движение за да изпреварва в мъглата - и удря челно друг автомобил, в който на място загива възрастна жена и още една е ранена. А сега от 3 дни ни облъчвате дайте кръв, голяма трагедия, рев, сополи, сълзи и защо ?! Ами да не беше пускала цитати на Монте Кристо за мечтите У фейсбукО, ами да беше прочела малко повече правилника за движение и да беше внимавала, типична простакеса с виШУ и самочувствие до небесата..

маи е станало ,,обратното,,...,,фиестата,, избутала ,,мицубишито,, в дясната лента...маи,,кифлата,, е била ,,убитата,,...пък и е ,,съпруга,, на колега на ,,разследващите...!!!

трагедията няма граници .

И веднага се организира дарителска сметка във ФБ да й се събират пари за лечението! Толкова долни и манипулативни са хората! Каквото и да е извършило момичето, береше душа, а приятелите и роднините веднага пуснаха сметка за събиране на пари за лечението й......

ми лека и пръст ама какво да направим ние по случая и що ни занимават с лични драми не знам...

Няма контрол, няма превенция, няма кой да обяснява на водачите, че шофирането не е електронна игра.

тва щото водачите са деца и тея книжки са ги взимали от клоните на дърветата и тн., затова ли?

на такива пикли книжките им ги подаряват за РД или за страхотна свирка затова така става по пътищата

Ами защо всички викат че е карала бързо? Може и двете коли да са били с 40, при челен удар дава в сума 80, което ше смачка и двете коли сериозно. Ако и се е видяла в мъглата каруца и е кривнала....... и готово. Аз тук у видинско, нощем карам по осовата линия, щото по нощята е пълно с каруци. А каруците тук са абсолютно тъмни, щото карат крадено и си мислят че тряба да са невидими.

Ситуацията, така, както я описвате принципно е възможно, но само да ви информирам, че катастрофата е станала в 8 сутринта. При една съобразена скорост, "кривването" нямаше да прати 2 жени в гроба!

Значи "несъобразена скорост" е евфемизъм за избягване на истината "нещастен случай". 40 е нормално за мъгла, но скороста я пишат "несъобразена" щото не са слезли да бутат колата. Аз на това му викам нещастен случай, или съчетание от фактори довели до нещастен случай. Виновен няма..... но понеже по закон не може така и викат "несъобрзена скорост". Меж прочем от превишена скорост практически няма ПТП според статистиките на КАТ (под 1% са), сичко друго е "несъобразена скорост".

Рядко пиша коментари, но сега ще се намеся. Онзи ден, мъглата беше ужасна, карах много бавно, наистина нищо не се виждаше. Мястото,където е станала катастрофата е широко, пътят е доста голям, така че, за да карат в насрещното, девойките не са се преценили, ама хич! Дора, починалата на място жена, я познавам лично, шофьор от дълги години, пътуваше всеки ден за работа, защото работи в Димитровград. Почина на Антоновден, на именния ден на дъщеря си, свястна жена беше. Аз да мога да питам, ама не мога, тези 20тина годишни девочки, за къде бяха тръгнали в това време??? Не са отивали за всеки случай на работа! И как, най-вероятно шофьорката да има книжка от по-малко от 2 години ( ако е взела веднага след 18 г.) се качва с друг човек да шофира в такива условия и за къде се е силила с таз стара кола ???!!!! Съжалявам за Дора и за другото пострадало момиче, това е получило това, което е търсило!

отивали са на работа.работят във фирма саяна

Ако това се бе случило с някоя мутра, веднга щеше да се изпрати хеликоптер и мутрата да се лекува в ВМА!

Още един красив и умен данъкоплатец и отиде,Бог да го прости момичето,и съболезнования на семейството и и роднините и,за съжаление плана Ран-ЪТ,Действа във пълна сила,Геноцид спрямо Българският народ.

А теб, защо не те лови този план? Твоят ред, кога е?

Как става челен удар в мъгла? Някой може ли да ми го обясни, че не ми е ясно.

Последните години при масата шофьори се наблюдава липсата на елементарно умение да изберат правилната лента за движение, както и да я спазват. Масово карат в по две ленти, а извънградско - включително в насрещното.

От село Горски извор ? Е, как няма да има всеки ден катастрофи, като има все някои работи, които трябва да се знаят преди 1989. Имаше курсове за любител шофьори, но изискванията бяха големи, макар, че по онова време през 70 на миналият век, нямаше толкова много коли. Сградата се помещаваше по пътя за Димитровград. Кирчо, ако си жив, много ти здраве. Та, тогава имаше и два в хасково полигона, и то заключени. И от курса може да се каже едва наполовината вземаха книжки, а останалите просто не ставаха за шофьор. От КАТ изпитващият, до мен беше седнал на листовките от кат, и с О наказателни точки, но какво от това, като на полигона всички колчета падат ... А сега порасналите ни деца, да, казваха ни, при курс. идва един на края циганин, шофирал без книжка на запад, пробвал се в последният момент и всички листовки грешни и накрая с пари явно, на чети очи и заедно с останалите си получил и той некадърника, не знаеш знаците книжка , категория В, и нямало корупция, има и то в големи размери, а и от другите държави, намеса има ли там, тук не ни е известно, само гадаем и до никъде не стигаме, гробищата са пълни с млади хора...от всяко дърво свирка не става, ама как да им кажеш, всичко иска книжки, ама тогава поне кирчо казваше, ти, ти , ти просто не ставате , само извънградско, а сега ? , а и мисля, че бяха завършили полувисше, в някой бг град инструктурите,

Където падне огъня там гори. Моите съболезнования искрени за младото, което още нищо не е вкусило от живота. Почивай в Мир, мило !

А бе тая, пък и спътничката й са си класически кандидати за Дарвинова премия, лошото е, че са нацелили не някой голям камион или дърво, а лек автомобил, в който можеше да седиш ти или твой близък, глупако!

Възмутен съм! Луд съм! Вие в д*пе си сте правени, че да се радвате на смъртта на човешко същество и да остроумничите по темата! Утре ще ви се случи и на вас и други изроди ще се кефят на мъката ви. ДИР, хайде гледайте си и вие работата и изтрийте '158', 'dawid' и още който трябва.

Тикво зелена, а що не кажеш нещо за жената в другия автомобил?! Я се скарай на близките й, че не изразяват съчувствие и съболезнования за милата Петя!

На 50 години, с 30 год. шофьорски стаж не е сигурно колко съм зелен. Хейтът ми е насочен към всички, който плюят по мъртъв човек (както по по-младата жена, така и по по-възрастната). Никой от пишещите тук не е видял какво ТОЧНО се е случило, че да определят вина и да отправят квалификации към, повтарям, МЪРТЪВ човек. А Алоооооу-то да се научи, че прочетеното трябва да се разбира и чак след това да се коментира.

"моите мечти нямат граници, аз винаги искам невъзможното". Скъпи момиченца, оня отгоре ви е дал граници в които да се движите. В противен случай ви чуква по тиквите. Това се отнася и до момченцата. Сега едно момиченце което също е искало невъзможното го тресна рачето и много трудно се обяснява защо. ....... Само СВЕТЛАТА ДЕМОКРАЦИЯ дава тези налудничави надежди и мечти но не взема отговорност. Това всичко се прави с една единствена цел. ..... ФИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ мили мои дебилчета или джендърчета ..... и за двата пола.

Един пътен идиот по-малко.

да прости горкото момиче!Дано другото да оздравее!

азък отидеси един майстор на волана

Кураж на блиските. Забелязах чи в няколкото статий , никаде не се опомена , какви са тежките травми и настъпилите ако е имало такива усложнения.

Во истина си идиот!

На това прекрасно момиче времето и е свършило много по-рано. Великолепен цитат.

Господи спаси поне децата.

Не господ е зад воланите.

Кой е виновника за катастрофата?

карали са с несъобразена скорост

питам? Кой е виновен?

Ами четете. То си пише, момичето което е починало то е виновно. Искрено съжалявам за 53 годишната жена и нейното семейство. Не си виновен и си губиш живота по този нелеп начин!!

Горката!

мир на праха и...младо момиче непознало още любовта, неналюбило се...как ще осъмне майка и...

Неналюбило се, ама газ до ламарината в мъглата знае да натиска.

Ти не си добре. Как ще караш в мъгла с такава скорост, вчерашна пикла погубила живота на 53 годишната напълно невинна жена. Питап ли нейните деца и семейство как са. Не ме разбирайте погрешно, съжалявам и за нейния живот, но да си толкова несъобразителен извинявай те!!!