Турци и кюрди се биха на летище в Германия (видео)

Германската полиция е спряла масов бой между турци и кюрди на летище край Хановер, съобщава Взгляд.

Обратно в новината

Коментари - Турци и кюрди се биха на летище в Германия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взгляд.? Немски вестник не е. Що не взимате германските новини от германската преса?

Машаллах аркадашлар ...

Кюрдите сблъскаха Турция и САЩ. По-точно кюрдите са повод двете най-големи армии в НАТО да се изправят една срещу друга, макар и непряко и символично. Американците снабдяват кюрдите с оръжие, което обстрелва турците. Турция отговаря, като бомбардира летището, което ползват американските ВВС. То е на територията на Сирия, чието правителство се поддържа от Русия. Последната има влияние сред кюрдите, но те се поддържат сега от САЩ в разрез с интересите на Турция. Тя пък е в по-добри отношения с Русия, отколкото със САЩ. САЩ имат интерес кюрдският петрол и газ да стигнат Средиземно море, за да конкурират руските енергоизточници. Турция е против. Русия се прави, че загърбва кюрдите и подкрепя турците, но всъщност гледа да не пречи на влошаването на отношенията между Турция и САЩ.

Айдее, хаирлия да е!Днеска турци срещу кюрди.Утре пакистанци срещу афганистанци, пуштуни срещу бедуини, сунити срещу шиити, бургуджии срещу копанари, тутси срещу бхути, и тн. и тн. С мулти-култи няма скука!Let the odds be ever in your favor!

Нали все за 'много-полюсен Свят' плачете . Проблем?

защо са пропуснати православните християни от гърция и булгаристан?

Бой, секс и турска музика. Хората са се забавлявали бре. Особености на етносите.

Не вервам да е имало само бой. Имало е и секс по андалоски.

Бутане по стълбите е имало със сигурност.

Абе махнете им визите на тези хубави хорица.

И за пореден път да запитам толерантните еврочиновници: има ли някаква причина да си мислят, че милионите навлеци които приеха, няма просто да си преместят вечната гражданска война в Мюнхен примерно вместо в Бейрут.

Браво на кюрдите. Да живее свободен Кюрдистан!!!

Направи си ДНК анализ, да не излезеш роднина?

Кюрдите са поставени съвсем преднамерено от англичаните след първата световна война като ябалката на раздора между Турция Сирия Ирак и Иран. Създали са много обмислено неразрешим проблем Напълно естествено е ние българите да съчувстваме на Кюрдите, но едва ли с нещо можем да помогнем. В момента този нещастен разделен народ е разменна монета в една голяма геополитическа игра от която няма да спечели нищо, но ще плати сметката.

Ай стига сте ги възхвалявали тези кюрди . Плодят се като зайци и манталитета им е съпоставим ,като на Албанците на балканите. Ако си мислите ,че са цвете за мирисане,много се лъжете. Добре че неграничим ,нито с едните нито с другите.

С Албания граничим, макар и само в една точка.

Машала!

Два цигански клана се били.Бой,мама им черна-тюркоазена.