По-тежка присъда за ген. Кирчо Киров - 15 години затвор

Софийският военен съд постанови нова още по-тежка присъда от 15 г. затвор за бившия директор на Националната разузнавателна служба ген. Кирчо Киров.

Обратно в новината

Коментари - По-тежка присъда за ген. Кирчо Киров - 15 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лизането на евро-ротшилски задници е вече национален спорт-особено по време на председателството. лизачът дето подарява цветя тези 10мил. не ги брои за пари даже,но целуване по кратуната може да очаква.

Възмутен съм! Къде беше финансовия контрольор, вътрешния одит, що за организация е тази служба, та това не са 5000 лв. а 1000 пъти по толкова, никой ли не видя, не усети какво се случва, щял да има затвор, а кой ще върне сумата....никой не коментирате сигурно са инвестирани някъде , нека се запорира имуществото на тези служители и сумите се възстановят ведно със законната лихва, тъй като това са си чисти държавни вземания! Извън столицата хората са с 500 лв. заплата, не, нямам думи ...този човек трябва да погледне хората с МРЗ и да се опита да им каже нещо...интересно какво ще е ...

Вярвам в българското правосъдие!

на Нацоналното разузнаване, на България не ѝ трябват врагове. Кого разузнава, за кого работи? Явно за себе си, крадейки от народа си! Затова Киро Свинята трябва да бъде ОБЕСЕН!

Ще полежи, ще забравим, ще си излезе по живо, по здраво и ще си пааапка, пък ние си коментираме тук залудо... хееее

интелигентен, но никого не съм очаквал да падне до нивото на елементарен джебчия, та и да го осъдят неговите другари ???

А сегашния началник на НРС милиционера-калинка що го дири там???

Гоце, Гоце кадя й?

в центъра на Пловдив.

Браво,най после адекватна присъда.Кирчо-крадльо,издавай нагоре,иначе ще си останеш мижитурка.

А за тези които крадат милиарди годишно какво ще речеш

не му вярвах на този и преди не вярвам и на тези които го съдят

Тоя открадна 10 милиона. Делнаха си ги с Гоце, а сега в панделата ще ходи само Кирчо!

въобще да го вкарат в панделата. Много спокоен ми се вижда като се появи по ТВ-тата. Сигурно има здрави дънери зад гърба си, с които взаимно се дебнат. Ако му погодят някое самоубийство явно може и той на тях да им отговори със същото. Затова кои точно са се облажили от тези милиони никога няма да се разбере. А неговата присъда ще се трансформира в заслужен отдих в къщата му във врачанския балкан и никой повече няма да чуе за него. Ето ти случай, с който можем яко да се изфукаме пред европейците, че се борим с корупцията по високитие етажи, ама и те яко не ни вярват и затова ще си висим като сополи пред оградата на Шенген ощ.е дъ-ъ-ъ-лги години

просто в момента руснаците искат да източат всичката информация от него която искат и явно го изнудват с делото и присъдата

,,мнеееее"много си елементарен и простичък.

Какво ли е сгазил пред руснаците Кирчо Киров за да го подгони руската прокуратура толкова твърдо

Защо половината имущество, колко му е имуществото, ако го е приписал на други. Трябва да се вземе откраднатата сума+солидна глоба + затвор разбира се.

Пред ЕС да докаже Бойко и корумпираната ни правосъдна систем ,че нещо върши в полза на партията ГЕРБ и вожда.Като сте почнали от генералите ,ако ви стискат дупетата почнете от генерал Буда Борисов и адютанта му Цецко Апартаментов.

Този да не се окаже партиен затворник по примера на Ходорковски? Примерно развалил им е сделката и сега му го връщат, за да не говори..

Естествено,когато бъде хванат комунист че краде ,това е политическа поръчка.Комунистите не крадат, те само си взимат, като КУРНЕЛИЯ и КИРЕ(трафиканта на валута)

Малшанс е да те съдят по време на европредседателството

Този може и да е престъпник, но има по чисто лице от ЦЦ и ББ. Те са за по 30 години поне на външен вид.., а той обикновено не лъже..

Това е демонстрация за пред евроотрепките колко се бил борил тиквата с корупцията.

Каспичане,ами пусни ти досиетата на ислямистите от СИК,нали си ДУПЕ и ГАЩИ с МАФИОТА КИРЧО КИРОВ...

Разумните обяснения на този факт са две:или този хубавец се е издънил пред "партията"-и то доооста(не знам а и не ме интересува в какво) ,или се е издънил(и то пак много) пред руските служби.Варианта да се е издънил пред западняците и те да са му се ядосали е малко вероятен.А как ше му държат устата затворена ше видим.Щото това всъшност е доживотна присъда. Пък дори и да го пуснат след некоя година,това е без значение.Освен ако е болен и тогава пак същото.Все пак това се случва за ПЪРВИ път.

колко лесно се изпълняват политическите поръчки, които съсипват живота на хората, е такова мракобесие не е имало и в най черните години в страната

Генерал пък и комунист да не крадне е невъзможно. Всички комунисти са крадливи а почтенните измряха преди и малко след девети септември 1944.

Абсолютна поръчка!!!

Басси крадливото племе са булгаристанците, всеки краде откъдето може.

Не е отчитал % на Баце и айде 15 години. Я вижте суджукгейт, кумгейт, батко и братко... всичките невинни.

Тиквенска милиционерщина!

Това е човекът, който отказа да оповести агентурната ни мрежа, пред новите "съюзници". Последва уволнение и обвнинение. Ние българите помним и знаем тази присъда за какво е дадена.

За твое съжаление агентурната ни мрежа беше предадено още от предшественика на Киро, ефрейтора от запаса и генерала по парашутно-политическо-креватни спортове Гяура. Киро едва ли е работил нещо съществено. От него вече нищо не зависеше, освен да вземе и лапа манги. Та нещата са чисто криминални. Киро е страхлив използвач и наколенчик.

Не случайно са му върнали делото.Ще го оправдаят.В момента отпада Закона за конфискация на имуществото.Ще му се размине и затвора.

Тежка - тежка - колко е тежка, като вършее спокойно из медиите. Докато не го видим в раирано, не вярваме!

Ще има доста време да напише мемоарите си - от НРС до ЦСЗ и обратно. Пандиза го зове.

ТР БОРБА С КОРУПЦИЯТА! ТР ДА СЕ ОТЧИТАТ ПРЕД ЕС РЕЗУЛТАТИ! ОФЦЕТЕ НЕ СА ВАЖНИ, ТЕ СПЯТ! КОЙТО Е С НАЙ- МАЛКО ВРЪЗКИ, ИЗГАРЯ!

Започват да се самоизяждат!

КАТО СПИШ В СТАЯТА И ТИ ПУСНАТ ГАЗ АЗОТ ИЗГЛЕЖДА ЧЕ СИ ПОЛУЧИЛ СЪРДЕЧЕН УДАР И НЯМА СЛЕДИ :))

По ще ти отива да се пишеш Каспичан

Oсъдили го, на 15 години за 5 милиона????? "шъ" видим?????;)... 3ащото, има хора които им трябват присъди за по 150 години!! Hо, един ден,... и тяхният ред ще дойде!!!;))

Твоят ще дойде по скоро...

Ще излезе след 4 години, ако изобщо го осъдят и ще си харчи милионите. Тях никой няма да му ги търси, както винаги. Пък и да ги търсят няма как да ги намерят в офшорна зона.

Това дело е класическа схема по която устата на човека се държи затворена, важното е делото да се точи във времето докато човекът почине от естествена смърт, но самото дело е предупреждение, а човекът си е на свобода, просто с каишка на шията. А Киров знае твърде много, за да няма подходящата каишка. Иначе самите обвинения вероятно са скалъпени, пак разработка на някоя служба, а може и наистина да има престъпление - това никой не може да каже заради спецификата на ситуацията.

Новината не е съвсем точна.Това е първоинстанционна присъда по второто дело на Кирчо Киров и то тепърва ще се гледа на по-горни инстанции.Присъдата по която му е наложено наказание 10 г.лишаване от свобода е друга-тя е по първото му дело.

Откраднал милиони, а от КТБ откраднаха милиарди, но не ги търсят защото са на върха на държавата.

Ето резултата за затваряне на устата на хора ,които са доказали себе си в интерес на обществото. Но никой не си задава въпроса , че има генерал и генерал-ген.Киров е такъв , да си дадем отговор КОЙ

ДАЛ НА РАШКИТЕ ДОСИЕТАТА СИК :)) .. И СЕГА РАШКИТЕ ДЪРЖАТ РАПОНА ЗА ТОПКИТЕ :))

Напълно възможно:)

На кой е неудобен ? Театро, че се върши нещо си ? Ще лежи колкото и Сашо Томов. А за КТБ ще има ли виновни ? Държи ги с информация !

Супер новина! ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ВОЕНЕН СЪД!

оправдан, Брендо - чист като сълза и е купил хотел на пъпа на София, Мавъра и Тиквата, дето обрулиха цялата държава, съсипаха икономиката на България - живуркат и кътат милиони и милиарди. НО, патриот на България К.Киров трябва да бъде осъден... Терминал 2 - най-добрият изход от такава "държава"...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

са такива малоумни като теб, които повтарят чужди мантри като зомбита.

А ПАРИТЕ ВЪРНАТИ ЛИ СА?

Бе с военния съд шега не бива. Там и черното е с възможен бял изглед. И не е въпрос само на пари.

ПИХ СИ КАФЕТО ВЕДНЪЖ С ЕДИН ОТ НРС И КАТО СЕ ЗАПРИКАЗВАХМЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ КОЯ МУТРА И КОЙ БЕЙ КЪДЕ Е СЕРАЛ И КЪДЕ Е ПИКАЛ ... КИРЧО НЯМА КАКВО ДА ГУБИ АКО ГО КАЖЕ НА НАРОДА :))

АКО ГО КАЖЕ НА НАРОДА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ДЕТО И ГЕПИЛ

КИРЧО ЩЕ ГО САМОУБИЯТ - НЯМА ДА ЛЕЖИ ... ДАНО ПУСНЕ ФАЙЛОВЕТЕ ЗА ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ СИК :))

Човекът знае твърде много, за да бъде самоубит безнаказано. Дори бих казал, че знае твърде много, за да лежи в затвора. Подобни хора продължават да си живеят живота, въпреки престъпленията, които са извършили. Справка Христо Бисеров.

Ваньо Танов