Атанасова: Мотивите за вота са комична компилация

Мотивите за вота са комична компилация от социологически изследвания, вестникарски изрезки и разни мисли на разни хора от така наречения елит на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова: Мотивите за вота са комична компилация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бай Иване, знаеш ли поне къде се намира в картата на България град Хасково хи-хи. Нищо против младока, но против има народа, че нищо през тия 10 години не се направи в този красив и чист навремето град. Градът с най-красивите и умни жени. А сега не ми се мисли, пущинак, може да не го одобрявате Георги , но много направи за този град, крал е както вие от герб твърдите, но и много направи за града, а вие поне да бяхте довършили започнатото от Тато БОЛНИЦА, ама май за вас повечето от баницата, или цялото парче за тия години само на вас, а останалите ряпа да ядат

Къде са останалите двама от триото - Тома Биков и Антон Тодоров. Вярно, че последният уж се оттегли, но можеха да го поканят за случая. Така любимата тройка щеше да бъде в комплект за радост на овчия електорат на ГЕРБ. За по-голяма убедителност могат да добавят и Лъчо Мисирката.

Абсолютно вярно! Живко-Суджука не съществува! Той е измислица на БСП. Делян Добрев не е кадрувал в Хасково. Пак комунистически провокации. Покойният Петър Христов, не е печелил всички обществени поръчки през последните 10 години! И то не само във Велико Търново. Каква корупция? Какви пет лева? Няма такова нещо! Престъпността в България е смазана отдавна и показни разстрели няма! Убийствата и изнасилванията отдавна са изчезнали; телефонни измамници на възрастни хора също няма, а да ви претрепят с бухалка на автомагистрала е изключено! Комунистически бълнувания! Икономиката расте; доходите са кажи речи средно европейски, а пенсиите са гръцки. И тия комунисти пак недоволни! Да вземат най-добре да ги закрият!

Деси Свирката няма диоптри. Наред си е с очите. Но си сложи очила за да изглежда по-умна и да я предпазват... знаете от какво, при активната и орална дейност!

Тази манекенка става само за едно нещо.Сещате се за какво нали?Иначе има мозък колкото една гугутка...

Много се краде, и герб и дпс, заедно в момента крадат. герб са от малцинствата/мохамедани, а от дпс_знаете кои са, от общината, главният счетоводител го е казал...даваме им пари за командировки, харчат малко и от там пестят, и зидове издигат, а прости и ограничени хора, какво мислят да правят, цялата си рода докараха, копче не може да им каже никой, гледат и се чудят, и все мислим, че от кмета отива парата в подчинения, а коли и всичко от службата, работници също от службата, а тази ми черна калина много е малка да ни поучава, от бедния парата у тях, и нямат засищане тези хора, все искат и искат, ама да ходят на село, там е парата, или не, щом искат вечно да са във властта, искат я докато всичко изпапат до цент, недопустимо е, това не са го правили и преди 1944, ограбване, снимайте, журналистите да не се подчиняват на герб, а да дойдат ги зовем, да видят..., целият квартал говори, но със стари хора, какво да очакваш...няма телефон, а другите страх от п.герб, има и с честен труд, за тях дума не става, ама и те зъболекари, лекари, касови бележки, надписват на здравните книжки, а народа прост и оглупял с годините, не майтап работата, амет да си стегне неговите хора/ дружинката, а не да плюе само дост,

На тази кифла мъжът и спечели проектен "конкурс"...за 3 милиона.Но...всичко е точно.Защото снощи са правили КЕКС...

...по месечина до дувара.

Чета и не вярвам на ушите си. Никой не я харесва тая! Ми кой я избира за депутат тогава?

Цецо по наставления на Боцко , задал му е техническото задание.

За какво пак показвате това недоразумение?

Белкем некой закъсал завалийка получи ерекция.

Говоренето на Деса показва, че някой жени трябва да бъдат бити---със или без Истанбулска конвенция!:))))) ...по 2 пъти на ден, профилактично!:)))))

в момента със сигурност някое блатно кокиче или щъркелче се нуждае от Деса за да оцелее,а те я занимават милата с някакъв вот на недоверие...пффф

Попчето им то турна православно , а Питбулянчева само пискаше ''квесторите , квесторите , квесторите , тишина'' , докато залата на крака аплодираше. Герберастите са подлоги и национални предатели. Ще взривите държавата , но това ще бъде за добро , защото за другите ви безобразия все ги преглъщахме.

това крадливо същество докога ще се подвизава в НС, толкова ли сме тъпи избирателите че си избираме такива провалени жени да има в НС

Явно некои си я харесват, щом я поставят на избираеми места.

"Нямаме притеснения по отношение работата на която и да е институция." Амчи те като не работят откъде да дойде притеснението ??? Освен като ги изтипосат в господари на ефира....тогава какви сценки се разиграват...

Осветените ви далавери не са вестникарски изрезки и подмятания а подкрепени с факти разследвания от Бивол.А че от митницата тече 5 години и прокуратурата няма да направи нищо защото "хакерите" не оставили лог файлове и визитки едва ли не за да се свържат с тях ако нещо...пълна пародия!! НЯМА ДЕН БЕЗ ТРУПОВЕ И ГАФОВЕ НА "ВИСОКО НИВО"

Мая Манолава и тя се изпружи на темата конвенция. Брех мама им с тая тълкувателна декларация , дето няма никакво действие при приемане на конвенцията. Било прието у нас вече социалния пол с равнопоставеността между половете. Бах и манипулаторите , законите се пишат за категорията ''гражданин'' бе , не правят разлика на полова основа. Стига сте се пробвали , нема кой да гъбаркате.

Простакелата Дуловската Деса се прави на анализатор. Боже , до какво дъно стигна българското общество , щом си и избира и търпи да го управляват подобни необразовани , нагли , крадливи и лъжливи същества.

Кинти и манипулации, смачкаха ценностната система и те ти булке Спасов ден....

Абе нещо много мирише, даже смърди в парламента, а то нашата Деси не си измила п......та.

За мъртвите се говори само добро или нищо. За безочливите плужеци само нищо...

Това уродливото тъпо нещо на снимката пак ли се прави на "тежка артилерия"? Няма по смешно и жалко нещо от самоповярвал си гербераст... Калинка до калинка мила моя майно ле,а до тях крадлив олигарх и бандит! Това е ШАЙКАТА ГРОБ! КОГАТО И ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ,ВСЕ Е КЪСНО....

на недоверие? По БНТ 2 би трябвало да го дават...да видим обществената телевизия ще се направи ли на ударена..... Да внимават управляващите...да не направят закрито за телевизиите заседанието....както го направиха за Московупо предложение на Симеонов.... Ако си го позволят...БСП да излиза от парламента.

Много е къса резерваната скамейка на Баце, щом още разчита на това човешко недоразумение. Това същество не привлича хората, то ги отблъсква, защото е отвратитулно!

Току що , баш сега Цецко Цачева , другото герберско недоразумение ни я набива конвенционално. Мамка им герберска.

Отвратително дуловско облещено недоразумение! ОТВРАТИТЕЛНО ЧОВЕЧЕНЦЕ!!!

Довод за оставка на правителството. Защото ние социалистите сме все хубави, умни и най-вече напълно честни, като изворна вода сме.

Не обсъждаме БСП, защото вече девет години не управляват те. Въпросът е щом ГЕРБ са избрани, защо не са по-добри, а при тях е още по-зле?

Само дето незнам дали това направеното в България напоследъл може да се нарече ''избори'' ама то за гербераска тиква всичко що рекетират и манипулират си е техен избор реален

Ни срам , ни очи , нъл тъй Деско.

Тя и мома Десислава е комично да бъде депутат в българското народно събрание, ама на - подвизава се там, дава интервюта и се е взела на сериозно. Последното е най-комично. Но и трагично - за нас, които допуснахме такава жалка пасмина да ни представлява!

Ще го дават ли народното събрание по телевизора и от колко часа

По Канал 3 , обикновено ги дават. Не трябва да е закрито това заседание.

Доколкото разбрах от 13 часа.

Има толкова хубави трагико-комедийни филми а вие искате да гледате тоя долнопробния на герберасите..

Като мотивите на вота - тъпи, граничещи с малоумие, плюс лични обиди. Само толкова ли можете на Позитано и в руското посолство?

При ГЕРБ няма корупция, нали тролче?

Разбира се, разбира се. Само при ГЕРБ има корупция, ние социалистите сме света вода ненапита.

Де да беше вярно! Ако мотивите наистина бяха несериозни, нямаше твърдо да държим последните места в ЕС. Но е така и когато фактите говорят, даже и герберските тролове трябва да замълчат.

Деса е права. На фона на повсеместната герберастка корупция тия причини са комични

Една от фаворитките ми....преди години обяснявах мъдро, че по-лошо не би могло да има(тогава Цачева се мяташе на бързея), оказа се че може и по-лошо....

само еди "Сигур-ала-бала" на барикадата .... и то платен трол...!

Г-жо Атанасова, той вотът не е да свали правителството, А да се види колко "успешно," Корнелия "води" бсп!Макар и че и тя незнае на къде го води!!!

Целта е да се извадят отново кирливите ризи, пък белким някой най-сетне ги види! Не че всички не сме наясно. За Нинова един Техноимпекс се върти в пространството и вече никому не прави впечатление. От другата страна могат да се изпишат страници, но там всичко се прощава, като на децата.

Напротив, БСП са напълно прави за вота. В ГЕРБ няма нужната воля и смелост за борба с корупцията. Именно затова икономическите престъпници от БСП се разхождат в Парламента, а не във вътрешния двор на затвора. Как е възможно хора като Румен Гечев, прекият отговорник за фалита на държавата и 16 банки да бъде депутат?! Ами Нинова, Гергов, Румен Овчаров, Пеевски, Данчо Ментата - да не ги изброявам всичките!

а герберастите са целите в бяло, нали?

О, защо мислите така?! Всеки от ГЕРБ, който е купил Панаир за 5 лева, ЦУМ за 3, Кремиковци за 1 долар и т.н. трябва да бъде съден. Всеки, без изключение.

си почнала да изброяваш, давай!Има и едни други-с апартаменти, с хотели, със луксозни имоти , които в момента строят...!И не гледай само с едното око - освен куха ще станеш и кривогледа!

Човек, 6-те апартамента на Цветанов са на стойност 300 хил. евро МАКС. 4 от тях винаги са били на семейството, не са купени. Само Техноимпекс е 70 милиона долара! В банковите фалити изчезнаха десетки МИЛИАРДИ. Хайде да гледаме по-сериозно, а?

..... като се покаже и почва да бълва разни недомислия.. увъртяни словосъчетания.... комични компилации, изживява се още като 'тежката артилерия", дето много плещи, духа и ....какво ли не срещу критиките.... Абе образованието си показва нивото на компетентност и за това я ползват да вдига шум по медиите.... Празноглавието в действие....ефект и резултати никакви. Трябва да се дига шум за фон за да не се търси истината....., че не е време за падане от власт-стола де... депутатските са добър доход ...

(Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име) Че с какви други думи може да се опише подобно "създание"?

Най-комичното е, че кака Деска-Свирката се прави на умна. Можеш да умреш от смях. ГЕРБ, сър....

И каза им се : Безгрешните да хвърлят камък първи... И настана тишина.

директно от СУ общ. обсъждане на ист. конвенция !!!

На мен са ми комични повечето самообявили се за политически "елит" провинциалисти, които чрез назначената партия станаха "столичани в повече", запазили без остатък провинциалния манталитет. Тази госпожа трябва да се срамува от скъпите си тоалети /които не повтаря пред камерите/, скъпа кола, с похвалата, че в семейството й вече нямало конфликт на интереси. Освен със заяждане, с друго няма какво да бъде отбелязана.

че сега Бокича се прегръща с Ердоганя...

Права е Десито ! В държавата на мафията пробив в информационната акцизна система е комичен мотив за искане на вот на недоверие.

БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КАКВО НАПРАВИХА СЕРГЕЙ И МЕСТАН (НЕЩО НОРМАЛНО В МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ)НО, НЕ ВИДЯ КАКВО СЕ СЛУЧИ С БОЙКО КАТО БЕШЕ НА КАФЕ С РАЙБЕР ПРИ СЪЩИЯ МЕСТАН!

лаптопа какво е освен преносим компютър, бе неграмотнико!

ще ви стане за гейовете, като се оттеглят днес патриотите от правотелството! много ще се забавляваме!

А ти самата си компилация между наглост и комедийност. Резултатът е видим! По-добре мълчи, престани да ръсиш простотии, гарнирани с мякащ диалект!

ако някой си мисли,че брюксел има нужда България да се пребори поне с 50 на сто в корупцията много се заблуждава !защото там са шефовете на корупцията ,чиито планове са в посока на пълното ни рухване във всяко отношение .акули,хиени пълни с лицемерие !

)ткрит е най-новият ЩАМ НА ГРИП-ГЕРБ НАПОДОБЯВАЩ ЧУМАТА!!!!!Хора пазете се!!!!