Драма в Гърция: Българин намушка жена си и сина си

43-годишен българин намушка с нож 33-годишната си съпруга и 18-годишния им син, след като жената отказала да се върне при него.

Обратно в новината

Коментари - Драма в Гърция: Българин намушка жена си и сина си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е работила като неврохирург в местната болница , а сина като програмис в една фирма .Бащата бил видет финансов анализатор

Те не са българи , а за съжаление български граждани

33 годишна майка , 18 годишен син ,ясно забременяла на 14 години , а това значи тъмнозелени

Майката е родила сина си, когато е била на 15 годишна възраст.

грешка,не е балгарска работа а циганска.

Българска работа.

Тук много от коментарите визират етноса като първостепенна причина за акта. Аз дълбоко не съм съгласна, все пак мотивът е ревност, а ревността е чувство. За съжаление, в последно време което и публицистично предаване да гледам за ромите, виждам едни човекоподобни примати, не мога да ги нарека всички такива естествено, но "жени" които си продават бебетата като чушки и домати, родили 5 деца от 6-7 съпрузи, защото се застъпват, същества които не могат да сглобят едно правилно изречение, дори си мисля , че и първични чувства трудно може да се открият, животните проявяват повече чувства,привързаност, обич и ревност. Проблема, според мен разбира се е, че мъжът с главно М, не може да допусне, че жената и детето , в случая доста голямо "дете" не му принадлежат. Доста образовани мъже от всякакъв етнос убиват жените си заслепени от ревност. Там е проблема.

Много точно казано. Не само хора от етноса вършат подобни неща. Доста случаи имаше миналата година на мъже намушкали или убили жените си, защото не искали да са с тях. Проблемът е в криворазбраното чувство за собственост и нежеланието да пуснеш някого.

d4

тия въобще не са чели Анадолската конвенция...

Българин,колко да е българин,знаем всички.Имена моля,със сигурност става дума за някой сливенски Отело

Отеловците в Сливен носят имена, примерно, като СоянПетров, Пеньо Вълев и т.н. Да не мислиш, че са Мустафа и Ариф? Така че, когато се съобщава "българин", а не се уточнява какъв българин, по добре да откажем да пишат и "българин", на същото основание. По правилно е да пише "европеец". Защото "българите" станаха говеда, благодарение на това, че станаха европейци.

Моля за коректна информация, този не е българин, а притежател на български паспорт. За съжаление!!!

Естествено, че е циганин. Те си решават проблемите с ножове и брадви, ама ни разнасят и по света!

За огромно съжаление, не е приоритет само на малцинствата, да си спомним само 2 случая на кръгли идиоти-българи, които убиха жените си миналата година. Просто има нещо сбъркано във възпитанието в гените на мъжете ли , не знам, че като имат една жена, тя трябва да им принадлежи до гроб.

Е, спазваме културата и традициите си по цялия свят! Нали така драги третополови?

виждаме схемата, по която се прави в БГ журналистика - задкулисието спуска в точния момент определени статии, с които да се обработи стадото.

Мнозина коментират, че семейството било циганско. В едно село в района на Комотини /Гюмюрджина/ не може да се очаква да работят високообразовани българи. Това е един от най-закъсалите в момента региони в Гърция, работа има основно в селското стопанство. И все пак, хората са отишли да работят и да вадят пари с честен труд, а не да крадат.

Миналата година в София насред заведение посред бял ден, един високообразован бизнесмен с положение в обществото застреля като куче бившата си жена, защото тя не го искала повече.

калдарашите? Или си от бургуджийте?

Поредните "българи" зацапващи цивилизацията ! Да се върнат визите мама му стара... Няма нужда тоя боклук да пълзи по нормалните държави...

Драмата започва тогавва, когато някой реши, че може да притежава хора. МОЯТА жена и МОЕТО дете.

Според Конвенцията - само намушкването на жената е подсъдно. Мъжете жертви не са обект на закрила от Конвенцията.

33-18 = 15 Циганска работа, ама пусти паспорт с тоя надпис "българин" ...

33-годишната си съпруга и 18-годишния им син. 33-18=15. Въпрос? Коя БЪЛГАРКА ражда на 15 години? Журналистите са искали да налеят вода във воденицата на истамбулската конвенция, ама като са публикували годините са се оляли.

Римляни, какво да правиш.

ТАЯ СТАТИЯ НЕ Е ПОРЪЧКОВА ТОЧНО СЕГА И ДИРНИКА ИЗОБЩО НЕ СА НАКОЛЕНКАДЖИИ!

Дир.бг са пълни измекяри!

Ц ц ц , приемайте я тая конвенция да сложи невидим щит за жените и пееерасите, за да не ги колят така бе!!

Какво кара българите да постъоват така ? Това е пореден пример за примати, които публично се бичуват, убиват и наказват? И други нации са недоразвити, но няма толкова дивотия, его, злоба и алчност. Там ако убиват е заради каузи и фанатизъм, а българите от дива злоба, ненормалност, псухопатия....

Българите казвате... Ама всички ли визирате? И аз ли съм наръгал някого без да знам? За един приятел питам, че и той си търси работа като трол, да му дадете контакти ако може...

Абе докъде стигнахме - да осъждаме хората, че имат деца??? А да нямат въобще или да родят едно по на 38-40 години това е правилно?? Нещастници.

какъв развой на събитията драги читатели.... добро клане е спретнал тоя мангал...

И отново ЦИГАНСКАААА РАБОТА. не лъжетееее тия боклуци те са българи. Отново дезинформация

Тая на 15 ли го е родила деба, нали уж закони има.. ДА ВИ ЕА ЧЕРНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, ДА ВИ Е*А В ЗУРЛИТЕ ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДА..ЩЕ ЗАВИСНЕТЕ И ВИЕ КЪДЕТО ТРЯБВА.. СКОРО

,,български гражданин,,...!!! уточнете в края на краищата...ромите ...,,сигани,, ли са или ,,българи,,...!!!

vasil

Според преброяванията 1/3 от циганите са РОМИ,1/3 -ТУРЦИ и 1/3- БЪЛГАРИ.

vasil

Чул съм,че гърците не си поплювали със сроковете затвор,пък да видим...

Тия са "мургави", ако числата са точни! 33 год. майка родила на 15, забременяла на 14 - е това са културни традиции на римляните, шведите и др. такива културни етноси :):):)

Айде, айде, къде ром, там и българин. Само по годините ще ги познаеш, ама иначе, все тая.

"33-годишната си съпруга и 18-годишния им син". Родила на 15, предполагам забременяла на 14. Дайте предположения за етноса.

каква е тас маика на 3зг. с 18 годишен син.циганска работа

Тридесет и тригодишна майка на 18 годишен син....Амааааааан от тази неуправляема паплач. Аман и от патриотите, дето мишкуват след като ги дрънкаха на едро преди изборите. Със сигурност няма да ги има в следващия парламент.

vasil

Браво,за минута-две шестима сме си направили простата аритметична сметка!Не напразно печелим състезания по математика,все още. :-)

Правосъдието да го предаде на непълнолетните от Варна. Те, ако го припознаят като клошар - горко му ....

Стига с това лепене на етикет българин. Това е 99% швед. Що не си ги наричате с истинските имена нещата?

vasil

Един отдолу са го изтрили,но да - на 33 г.е майката минус 18г.синът = 15г.,когато го е родила.

Истанбулската чука на вратата! Да я прегърнем!

Мирише на циганска работа!

"Истина, истина ви казвам: от Господа Бога е дадено на мъжа да мушка с нож жена си, ако тя рече да го изостави. Зер изоставя ли гардероб собственика на дрехи или кухненския шкаф - хранещия се от чиния?" Евангелие от Неофит, 6:66

Дано Господ ти прости гнусотията!

Не е българин ,а швед !

Българска комплексираност в действие. Като не го иска, я намушква.

Мда, само и единствено сред българите има убийци.

бивш Легионер?

... от легиона на дълбоките гащи...