Иво Христов: Румен Радев остана принципен

През първата си година като президент Румен Радев остана принципен и достоверен в действията си.

Обратно в новината

Коментари - Иво Христов: Румен Радев остана принципен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Христов е оня, противния "дебил", нали ? Ами той е не само противен, а не е и чист българин !!! Половината е украинец, т.е. има много руско в него. И въпреки това продължава да драпа и да се напиня за позиции в България ! И още не му е строшена главата ! Лошо, братя българи, лошо.

Отлично се справи !Той е пич поне !

И продължава да не става за чеп за зеле!

Президент като президент. По-спокойно с хвалбите. Милиони българи не са усетили никаква промяна в сравнение с предишните. Просто няма права да влияе върху живота на обикновения българин. Да си гледа специфичните права, до там му е мястото. Правителството е по-важно за българина.

Румен Радев, правилно беше определен от Стефан Данаилов-"чешит", и аз съм на това мнение, не са лесни от този край, и не са нито от лявото, нито от дясното пространство, а са си демократи по душа, за него нямам на представа, не познавам, но от селото са наистина чешити, устояват си до край, мразят комунистите, мразят и герберите, спокоен ден от пожарникаря пенсионер от село Славяново, ББ да ме провери, аз съм на село

Имаме достоен и всепризнат президент - генерал РУМЕН РАДЕВ. Много неприятно за десните смотаняци

Е депутат и професор - дебилите на територията гонят 99.99 % Тъжно!

Бъркаш ги двата щата Карлово и Калифорния. За по-тъпите има и снимка, а умните знаят кой е в канцеларията на Президента и кой в НС.

Другари КОМУНОПИТЕКИ...... КАЖЕТЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН УСПЕХ НА ДРУГАРЯ (п)резидент ГУМЕН Радев.....

Стана добър семеен приятел на работещия за Ротшилд , Макрон ?

Иво Христов е истинския президент той му пише речите и той му казва какво да говори и какво да мисли. Радев чете

Защото е истински български генерал и защото българите са с него. Много ми хареса, когато каза на ,,реформаторите" че им остава само една седмица в Парламента. И ги преквалифицира отново в протестъри, които гледат Парламента през крив макарон. И за ГЕРБ генералът е неудобен, защото им вади кирливите ризи и им връща нескопосаните закони

В опазване на 28 год. омерта.

Политическа дистанцираност?! Ама ние слепи и глухи ли сме?! Той следва опорните точки на Корнелия и то е очевАдно.

Vinetou

Пак ще гласувам за него - дори само за това, че действа на гербероидите като червено на бик! :)

Ето за това става въпрос - нищо позитивно не е свършил Радев, само че се смята, че дразни Бойко

Vinetou

Щом не разбираш майтапа в написаното, значи ...

През първата година Президентът Радев принципно не се запомни с нищо. Не свърши нищо и не направи нищо. щеше да се бори с имигрантската вълна, да реформира съдебната система, като се консултира с Маковей в Букурещ, да свали санкциите срещу Русия. Нула, нищо, зеро. Даже и самолетите пак са си същите остарели руски кочини

искам да направя едно сериозно ходатайство! посирановско-кутевските тролчета бяха безупречни тия дни, при всичките ежедневни и многобройни теми за радев, жена му, котката му, блюдолизците му и т.н. бяха безупречни! то не бяха хвалебствени оди с късане на ризи, то не бяха старателни злостни гонения с геги и сопи на всеки несъгласен с "величието" на радев и "красотата" на радевица, то не бяха плюсове,то не бяха минуси...абе, безупречна денонощна тролска дейност. моля кутевското ръководство на тролската мизерна дружина, да им отпусне някоя премийка, поне за мазна баница и вкисната боза да имат хорицата, нищо че са тролове...

Я само напишете в Гугъл Радев гаф и вижте принципите на принципния фатмак!

За нормалните е достатъчно, че ти и такива като тебе го плюят, ако ще в интернет да има материал с големината на Енциклопедия британика или трудовете на Ленин.

Корнелий

Кутевчетата в мазата на Посирано 20 ли сте нормалните?!?!?!? Доооообре!

Редникът хвали фатмака.

Аре стига се хвалихте един друг . . . . Принципен за какво? За Руските интереси пред тези на България? За принципа да мълчи, докато Нинова не се изкаже? Или за принципа да не отказва всяка селяния на жена си? Та по принцип би трябвало да имаме независим президент, а дефакто имаме президентство на трите каки!

Президентът Радев се показа като едно мекере на Кремъл което се контролира пряко от Иво Христов!

ДО КОМИНТАТОР 123. ТОЙ, РАДЕВ, Е ДОБРЕ НЕ САМО СЪС ЗРЕНИЕТО, А И С ВСИЧКО ДРУГО АЗ ОБАЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ СЪС ЗРЕНИЕТО, ЗА ТОВА ПИША С ГОЛЯМИ БУКВИ. КАКТО ВИЖДАШ, ПРИЧИНАТА Е СЪВСЕМ ТРИВИАЛНА. ВМЕСТО ПОСТОЯНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С ТОВА, ПИШИ СИ МНЕНИЕТО ЗА МОИТЕ КОМЕНТАРИ. КАТО ИМАШ В ПРЕДВИД, ЧЕ НА МЕН НЕ МИ Е ПРЕДАВАЛ В ИНСТИТУТА АЛЕКСИЙ ПЕТРОВ, А ЕРУДИТИ И АКАДЕМВИЦИ.И АЗ СИ ИЗКАРВАХ ИЗПИТИТЕ, А НЕ ГИ КУПУВАХ.

ли се изказа.

тоя е друг иво христов. тоя е специалист по подмазването на началника си.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Браво селски идиот,това ти е 120-то копи=пейст,че явно друго не ти е позволено да храчиш......ей такива идиоти са все в тази комуноидно-селска олигархия......повечето сте все бавно развиващи се кретени:)))))))))))

На нашенеца когато му кажеш истината много го боли и впряга цялата си злоба.

Принципен в кое ? Нека началникът на кабинета му да не ни внушава ! Един отбор имитатори и хрантутници.

значи така, имаме подчинен на радев, който е назначен лично от радев. и който подчинен сътвори за година поне три идиотски гафа! та, въпросният подчинен хвали и славослови шефа си, та чак подпиква от възторг. и това е новина???!!!

Напълно вярно, супер принципен е. В това да слушка и да не се отдалечава на каишка повече отколкото му разрешават от БСП. Все пак човекът е военен, знае - ако слушкаш, папкаш.

ПЪРВА И НАЙ ВАЖНА СТЪПКА КЪМ УСПЕХА НА ЕДИН ЛИДЕР, ТОВА Е ДА СИ ИЗБЕРЕ НАЙ ДОБЪР ЕКИП ОТ СЪТРУДНИЦИ. ТОЧНО ТОВА Е УСПЯЛ ДА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. ЗА ПО УБЕДИТЕЛНО, ЩЕ ПРЕВЕДА ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ПРИМЕР, НА ДРУГ ВЕЛИК ВОЕНАЧАЛНИК НАПОЛЕОН. ПОПИТАЛИ ВСЕ ОЩЕ МЛАДИЯТ НАПОЛЕОН,, НА КАКНО СЕ ДЪЛЖАТ НЕГОВИТЕ УСПЕХИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ. НАПОЛЕОН СКРОМНО ОТГОВОРИЛ. В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, БИТКИТЕ ГИ ПЕЧЕЛЯТ МОИТЕ ГЕНЕРАЛИ. АЗ ОБИРАМ САМО СЛАВАТА. ПРИЯТЕН ДЕН.

чиче, що крещиш така истерично, що пишеш с големи букви? радев те чете и ти се радва, но е пилот и е добре със зрението...ако не друго.

Отдавана е ясно,че си стара номенклатурка и няма как да си зачеркнеш целия живот но ако си мислиш,че можете да натрапвате вашата идеология на новото поколение в голяма грешка си,добре е да си гледаш старините до като имаш дни а не да се излагаш тук

ох, слава Богу! бях се притеснил, вече минава девет часът сутринта, а още нито една статия за радев. или за жена му. в предните дни бяха по 5-6 статии на ден, значи и днес ще е така, ура! гьобелс би бил доволен- пропагандата и манипулациите имат няколко прости, но задължителни правила, които трябва да се спазват, за да хване дикиш!

Знам, че искаш да тиквоча да слушкаш по цял ден, ама мутрата си заминава.

освен тиквоча и фатмака, има още милиони българи, за които не пишеш. но явно имаш фиксации върху тия двамата.твой проблем...

заминава си мутрата,както си замина гнилия капитализъм а той 12 пъти ви го навира отзад и за това е толкова голяма болката ви....тя ще отмине но срама ви остава селски памперс:)))))))))))

отлично като президент. Всички напъни от недоброжелателни политолози охотно канени в тв студията да омоловажет това....УВИСВАТ! Народът не е глупав и може да отличава зърното от плявата. Успех на президента Радев!