Имената на 23 жени, убити от близки, прожектирани върху НС

Имената на 23 жени, убити от мъже в България, бяха прожектирани върху парламента снощи, в рамките на акцията “23 причини”. Тя защити Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Имената на 23 жени, убити от близки, прожектирани върху НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокуци,защо не напишете имената на всички загинали в катастрофи само миналата година? Защо не напишете имената на всички преждевреммено починали в БГ от геноцида само миналата година? Има ли закон,полиция и съдебна система ще си бият жените маргиналите друг път. Конвенцията ви не ни трябва.

Искаш да кажеш, че болкта и животът на едните е по-важен от другите? Отврат

тия нормални ли са? А мъжете загубили здравето и живота си заради кофти храна, кофти домашни условия и нерво колко са? За 23 жени ли се приема конвенцията и ако не се приеме какво? Тези жени няма да са защитени ли? Ми къде е останалото законодателство българско, къде са останалите закони? това е опит постепенно да се измести вътрешното законодателство от външни актове и тотално отнемане на суверенитета ни....

А някой джендър нямаше ли там...в краен случай и пед.л прожектиран там! Едното няма нищо общо с другото?!

Я па сакам,да се ратифицира Българската конвенция-за защита на Българите от циганиете,без оглед на пол,възраст,социален статус,а ако че пишеме имена на насилствата на циганиете над Българете,оно нема да ни стигне Цариградско.А па тоа комитет каков е...ни е Български,ни е хелзински,звучи като японски-китаец.

Такава мащабна рекламна нампания не е било даже и за парламентарни или президентски избори. Всеки сам да се сеща какво означава това.

Това е битка за бъдещето. За съжаление вече не мисля, че ще спечелим ние.

Това последния етап от прозорците на Овертон за приемането на АБСУРДИ - ПРИМИРЕНИЕТО!!!

Шилo

Сега трябва да кажат и как аджеба тая конвенция би спасила тези жени? Наказателния кодекс не можа. Как ще го направи Конвенцията?????

От кой се финансира Българския Хелзинкски комитет? И държавата, която го финансира, подписала ли е конвенцията? Защо се опитват да ни натрапят идеята, че в момента нямаме закон, защитаващ жените и ИК ще реши проблемите им? Как ще стане това и защо, ако наистина го мислят, не остават само тези текстове?

Докога тези задръстеняци от бхк ще тровят българското общество?Докога тези подлоги ще тровят душите на хората, които са смачкани от псевдо политикани до безкрайност? Докога тези безродници и отцепродавци ще си веят байряка? Докога, бе Българи? Докога ще ги търпим и едните и другите? Ако не им харесва тук, още днес да си хващат велосипедите и раниците и да заминават там от където са дошли! Който иска да живее в България, е длъжен да се съобразява със законите и да ги изпълнява, а не да се стгреми да ги променя в личен интерес и чужд интерес. Колко жени са убити в Германия, САЩ и др. европейски държави, колко жени са просташки изнасилени в държавните, които са подписали този пасквил - Истамбулската конвенцшия? Незабавано бхк да заминава да им помага на място и да не се връща тази СГАН в стграната ни!! Никога, за да не се търси друго решение.

Няма ли няколко голи жени да протестират пред парламента? Няма значение за какво, поне да погледам.

Жени- едва ли, но няколко платени джендъра, търсещи си боя сигурно ще има

Никой не го интересуват правата на жените, никой не го интересува законна ли или не Конвенцията, никой не го интересува мнението на църквата. Дори не ги интересуват правата на педалите. Единствено ги интересува набързо да я приемат и да пуснах хайките от джендъри, третополови, травестити и др. подобни из българските училища и да унищожат децата ни. Това ги интересува. Такъв е сценария и това е наредено отвън. КАк може да се налага нещо, зад което стоят единствено няколко педерастки организации и няколко купени политика. И това да става държавна политика за целия народ. Такова ПАДЕНИЕ до момента не е имало никога.

неуважаеми ДИР-ници, ПОСЛУШНИЦИ и джендъри на ЧУЖДИТЕ посолства в България...ВИЕ, ДА ТОЧНО ВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СТЕ НАГЪЛ СЪУЧАСТНИК В ПРЕСЪПЛЕНИЕ-, срещу Република България...за прокарване на една Конвенция, наречена Истанбулска, която не е ЛЕГИТИМНА и няма правна стойност, никаде в законодателната Европейска власт...Вие подлежите на съдебна отговорност,и за погазване на ЗАКОНИТЕ на Република България! Българката Конституция, и ДОРИ бЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА отхвърля тази противоконституционна Конвенция! Вие, сте съучастници в едно пресъпление на Джордж Сорос -организациите!

Съграждани, всички сме жертвите на соросоидите - затова спираме да плащаме данъци за 5 години и сами ще се разбягат, копелетата. А сега нов виц: Катаджия спира пиян шофьор у Враца и му прави тест. Показва му дрегера: - Я гле'й - 2,45. - Бах му макята.3 без 15? Мойта че ме осакати...

ГРОБСПежът на десетохилядолетиет 23.01.2018 10:13 ( нерегистриран ) Бисексуалните Хомо Курви да бъдат РАЗСТРЕЛЯНИ НА ПЛОЩАТА ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОРОСОИДИ САТАНИСТИ! ПРОКЛЕТИ ПЕДОФИЛИ ГАДНИ!!!! ПАК ЩЕ Е НУЖЕН АУШВИЦ, ЕЙ!!!! ТИЯ ЩЕ ДОКАРАТ НОВ ХИТЛЕР! Ама кой знае, може и преди Хитлер да е било така, за да се стигне до там! Господ да ги убие всички содомисти курвенски!

От Него най-много ги е страх!

къде са те техните имена , те са жертвите на политическия произвол, корупция, безнаказаност в България от 1989г насам...Резултатът е татална демографска и икономическа катастрофа на страната, нечувана от времето на турското робство

Жертвите на насилие не са само жени. Чрез този формален документ се прокарват много по-гнусни неща.

БХК да прожектира жертвите на цигански насилия...няма да им стигне година...

Бог създаде човека по свой образ и подобие. При наличие на два пола, какво може да си помисли тогава човек?

От деветте организации, с които на 3 януари 2018 г. са правени консултации за Истанбулската конвенция, поне шест са основно ангажирани да застъпват интересите на ЛГБТ общността. Копирайте това изречение и намерете пълното интервю с доц. Генчев, неврохирург. Ясно е, какво целят с тази конвенция. Знаем, какви "ценности" ни налага БХК, спонсорирайки всяка година гей-парадите и образователни програми за хомо и джендър сектанството.

Против съм всякакво насилие! Не само срещу жени, но и срещу мъже, деца, групи от хора. Но! С конвенции и глупави закони нещата не се оправят! Какъв беше резултата от Закона срещу домашното насилие! Нулев! Даже с него много често се злоупотребява с цел разрешаване на семейни и имотни конфликти, родителски права. Народа трябва да се образова, просветлява, да се работи за формиране в ранна възраст на ценностна система, възпитаване на елементарна култура и хигиена на взаимоотношенията. Това го няма! Семействата, образователната система и църквата не правят нищо по въпроса. Заобиколени сме от насилие и агресия във всичките им форми и от всякъде. За това конвенцията няма да реши проблема, а ще продължаваме да се избиваме и затъваме в блатото.В интерес на истината в текста на въпросната конвенция има текстове, с които може и вероятно ще се злоупотребява от определени групи хора. За това по-добре да не я ратифицират. В НК си има достатъчно членове, по които може да бъде осъден един насилник, но....

ходим на некви избори, избираме некви партийни идиоти, уж различни, а накрая се оказват всички еднакви - к некви терористи, тормозещи целия народ, срещу които не ни стига енергия вече да воюваме ежедневно на толкова много фронтове - банков произвол, престъпно презастрояване, монополизъм и безконтролно вдигане на цените на всичко, загравване и бетониране на национални паркове, сега и налагане на геювщината

От доста време дъвчем все едно и също. Не е проблемът в насилието срещу жените! Тук всичко е ясно и всички са единодушни, че то е остатък от 19 век и е недопустимо. Проблемът е друг, но незнайно защо упорито продължават да ни повтарят все този рефрен за жените. Не разбраха ли, че маскировката им е твърде семпла! НЕПРИЕМЛИВО Е, ВСЕКИ ДА ИМА ПРАВО САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ ПОЛА СИ! КОЛКО ПЪТИ ДА ПОВТАРЯМЕ ЕДНО И СЪЩО? ТИЯ ОТ ГЕРБ ДА НЕ СА ОГЛУШАЛИ? НЕ СА, НО ИСКАТ ДА СЕ ДОКАРАТ ПРЕД БРЮКСЕЛ! ПРИ ТОВА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА НАРОДОПСИХОЛОГИЯТА НА БЪЛГАРИНА!

естествено че им трябва прикритие, иначе как ще излезнат и ще кажат - нареждат ни да подпишем конвенция, която защитава геювете от бой

Стига подла пропаганда! Никой не отрича, че има проблем, но да се прави политика, от това е Подло! Аз като ходя по улиците виждам само мъже клошари, тук там по някоя жена. И друго, жената не убива с юмрук или пистолет А, знаете как със Гъби. Тихо и без свидетели. Гаврите се с Българският народ, но ще си счупите подлите зъби, тук в най-старата държава в Европа просъществувала с името си до ден днешен. От 632 г та до сега. Иванов

какво беше, че не разбрах? То и другото е несвързано, ама за гъбите ми стана интересно.

ГОСПОЖО ОМБДУСМАН,ЗАЩО ПРИ ИЗКАЗВАНЕ В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ВЪВ ВРЪЗКА С ИСТАНБУСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЩОМ ИЗКАЗВАЩИЯ СЕ Е ПРОТИВ ПРЕКЪСВАТ ПРЕДАВАНЕТО И ПУСКАТ РЕКЛАМИ?ТОВА Е ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ПРИ ИЗКАЗВАНЕ НА ЮРИСТКА ОТ СДРУЖЕНИЕ"СВОБОДА ЗА ВСИЧКИ".ВИЕ И В ТЕЛЕВИЗИЯТА ЛИ СТЕ ВКАРАЛИ ХОРА.АНГАЖИМЕНТА НА БОРИСОВ БЪЛГАРИА ДА ПРИЕМЕ КОНВЕНЦИЯТА Е ПРОТИВОНАРОДНА.КОГАТО ЕДИН ЧОВЕК НЯМА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВО ТОЙ Е ПОЧИТАТЕЛ НА ИЗВРАТЕНИ ИДЕОЛОГИИ!!!

Мая ми падна в очите, тя ли не знае, какво се крие зад иначе благородните уж намерения? Не, всичко знае, затова, ще бъде наказана от народа, по еди или друг начин.

че младежите в СУ не са тесногръди тъпанари и са освиркали попа след глупостите, които е дрънкал.

Тия мошеници се опитват да изнасилят цял един народ с конвенция против насилието... И пак подло и подмолно, чрез послушниците си в управлението и НПО-агентурата си, която допуснахме в името на фалшивата им "демокрация"!

а имената на мъжете убити от жените им гога ще прожектирате, че да дойда да видя???

Един овчар пасейки овцете вижда една летяща чиния на хълма и под нея затиснато едно извънземно, другите зелени човечета се мъчат да го освободят. Напънал се нашия, понадигнал чинията и хоп освободило се човечето. - Как да ти се отплатим, какво искаш за това че ни помогна - Нищо не искам имам си всичко- живи и здрави Тръгнал овчаря към колибата и се сеща че има много мишки които го тормозят правят пакости. Върнал се при извънземните и ги помолил да му помогнат. Едното зелено човече му дал една метална малка мишка и му казал като отиде в колибата да я навие и пусне. Мишката се повъртяла из стаята и излязла на поляната изведнъж отвсякъде започнали да прииждат мишки които се строили в редици зад извънземната която тръгнала към язовира навлязла във водата, а след нея и останалите мишки. Пред очите на овчаря всички се удавили. БРЕЙ пляснал се овчаря и духнал нагоре по хълма право при извънземните. - Много ви моля може ли да ми дадете един такъв малък хомосексуалист.

едно малко комунистче и едно малко русначе.

Едно соросоидче е достатъчно и за теб.

НА СЪД !!!! ТЕ ИСКАХА С ЦЕНАТА НА МАНИПУЛАЦИИ ДА ПОГАЗЯТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ !!! ТЕ ЗНАЕХА КАКВО ПРОБУТВАТ В НС !!!! ПРОТИВОЗАКОНЕН ПАСКВИЛ !!! НА СЪД , ЗА НАЗИДАНИЕ НА ПОДОБНА ПАСМИНА С ПОДОБНИ МЕРАЦИ !!!!

те за всичко така процедират, не само за тая конвенция...никакви народни представители не са - те са соросоидни представители, банкови представители, офшорни представители , монополистични представители ,но не и народни представители

След 3 години брак мъжът споделя с приятел: - Реших, ще я удуша! - Ти си луд, ще си вдовец, но в затвора. Направи така, че тя сама да се гътне. Една седмица нон стоп секс. Сутрин, обед и вечер по два пъти. На седмия ден до вечерта ще е мъртва. Послушал го и започнал да изпълнява стриктно плана. Надвечер на шестия ден лежи на дивана и едва диша, а жена му простира на балкона и пее. Гледа я той и със сетни сили процежда през зъби: - Пей, пей, твоята мама, един ден още ти остана!

- Лельо, разбрах защо момичетата нямат пишка! Паднала им е. Намерих твоята под възглавницата ти.

Една жена става сутранта и се поглежда в огледалото. Обръща се към съпруга си и казва: -Така ти се пада!

КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ПОТВЪРДИ, ПРЕДИ МАЛКО, ПРЕД КАРАЯНЧЕВА, ЧЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е НЕЗАКОННА И НЕ Е ЛЕГИТИМНА... НЕ Е ПРИЕМАНА НИКАДЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪВЕТ...А НПО-ОРГ. НИ МАНИПУЛИРАТ С СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЖУРНАЛИСТИ, КАТО ТЕЗИ НА ДИР.БГ

Що е то БХК? Да ... както е казал Чапаев: - Отляво - емигрант, отдясно - имигрант, а по средата - лубрикант ... Иначе е изграден от бивши партийни секретари.

Еврогейтаците не мои да ми забрани да Маризя мойта по три пъти на ден! Да живее Путин!

Спокойно уважаеми сънародници, Констутуционния съд, потвърди на дебата туко що, че Истанбулската Конвенция е нелигитимна и няма правна стойност...хайде глупаците от ДИР.БГ да закриват новината

Дай повече информация. Къде можем да прочетем новината?

-Кой на портичката хлопа? пита баба с яка сопа и вратата не отваря.А отвън се отговаря:- Аз съм лоша Баба Яга,дето хич не й приляга да е вече Баба Яга.Подир мене е Снежанка,гладна като партизанка.Седем хърбави джуджета,Баба Меца с две мечета -всички - бедни емигранти с долни гащи на тиранти.- Леле! - плахо баба рече.- Що сте толкоз надалече?Тук не помним веч' дори Тилилиейските гори...- Миналата есен значи Гарван черен се разграчи,че във царските палати влизат евродепутати.Погнали Лъва навънка,без да хапе и да мрънка.Няма мои, няма твои,всички приказни герои -хора, зверове, пернати, станахме на демократи. Кума Лиса - дърта мента,я избраха в парламента,я обаче, кюта-пата,лапа кат' за сто мандата.Кумчо Вълчо - охранител, Косето - счетоводител, Зайо Байо с пълна чантамъкне зеле на аванта.На джуджетата добрички взеха златните парички за кюфтета и заплати на горките депутати.После пък на Баба Меца конфискуваха медеца,че го трупала в гърнета,без да плаща Дедесе-то.Вчера в Горската аптека Баба Костенурка клета изпищя като заклана,щото данъчен я хвана,че без касова бележка изцерила Ежко Бежко.А пък мене, Баба Яга, под лъжичката ме стяга,че за тез електорати ми отмъкнаха метлата и съвсем не ми приляга да се казвам Баба Яга.Па се сбрахме недоволни, гладни, хърбави и болни аз, Снежанка със джуджета,Баба Меца с две мечета,грабнахме си чукалата и напуснахме гората, щото тая демокрация си е жива ликвидация!

Щом БХК са в основата на защита на Истанбулската конфенция...какво повече има да се дискутира?!

подли ,долни гадове лъжливи...бхк ли се гръжи за жените и децата ни?като ги порят мангалите и мигрантите...

тия 23 българки са убити от всички вас там в това НС, от некадърщината ви, от непрофесионализма ви, от импотентността ви, от бездействието ви, от далаверите ви, от това че работите само срещу комисионни в името на лобизма за поредния милиардер монополист, точещ кръвта на българите в Бглгария

Един заврян зет му писнало вече от тъщата и взел генералното решение да я хвърли от терасата. Завлякъл крещящата жена до парапета и с неистово усилие я преметнал. В последният момент обаче тя се хванала за парапета и започнала да крещи с всички сили за помощ, висейки от третия етаж. Зетя се посъвзел от неочаквания обрат, изтичал до килера и се върнал с един чук. Отдолу случаен минувач чул крясъците, погледнал на горе и видял някаква женица виси от тераса и някакъв мъж я налага с чук по ръцете да се пусне. -- Ей, ненормалник! - подвикнал минувача - Остави жената, бе! Зетя надникнал отгоре и спокойно казал: -- К'ва жена, бе, това е тъщата! Минувача се почесал по главата, присвил очи и процедил през зъби: -- Ейййй, ама как се е вкопчила, мръсницата!

Трябва да се вземем в ръце и да зачистим 5-та колона в България. Това са бхк, нпо-тата, разни фондации за България и т.н. Това са първите врагове с които трябва да се справим!

Няма ли кой да потърси отговорност от ръководството на НС.Кой и на какво основание е разрешил сградата на нашия парламент да се използва за частни цели, при това с антибългарска насоченост.

ИЗМАМА Е, ЧЕ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА ЖЕНИТЕ ОТ НАСИЛИЕ.

Какви са тия лиготии да се защитават жените и децата? Бой, за да не станат джендъри, нали дрогаре?

тъп си много...сигурно е наследствено...не е твоя вината...

А защо не прожектират и убитите по селата, най вече възрастни хора,жертва на циганска престъпност.В България най вече жени управляват,поставени са на пиедестал.Жертвите са много по вече от неправилните политики.Съсипано здравеопазване,образование,безработица и т.н.Масово се събират средства за операции на деца,млади хора .

Не ви ли е писнало, от лицемерието на БХК и компания? Номерца. Отидох на сайта на петицията - за да изглежда, че конвенцията получава по-масова подкрепа са я пуснали на български и на английски... После ще кажат, че хиляди българи са подкрепили конвенцията. Тия вместо да пишат имената на жертвите, по-добре да помислят малко - защо, след като 90% от българите са срещу това, да се удря жена, също толкова, че и повече са срещу конвенцията. Простичко е - щото не е срещу насилието, а срещу ценностите ни, срещу нормалното семейство, което те ненавиждат и върху което (заедно с БПЦ) се е крепяла България. А иначе - писна ми да обяснявам, защо тази конвенция най-малко ще допринесе за намаляване на домашното насилие.

Маргарита Попова,прекрасен юрист, бивш министър на правосъдието и вицепрезидент: Конвенциятта ще доведе до съществени изменения на българското законодателство. От обществото се крие, че тя защитава правата на всички с ПСИХОПОЛОВИ особености, а не само на жените от насилие. доц. Дарина Григорова от СУ: Социален пол е социален избор, оттук всеки опит да се опровергае дори и словесно, както е записано в конвенцията, ще се трактува като дискриминация, а оттук подлежи на наказание всеки, дръзнал да постави под съмнение избора ви на пол. Става дума за наднационален опит за обезобразяване на човека, като се извращава представата за човешки образ. Ето защо опитват узаконяване на извращенство без провеждането на обществен дебат. Д-р Таня Андреева, акушер-гинеколог, бивш министър на здравеопазването:Има МЪЖ и ЖЕНА! това е не по- малко важно за демографската политика и раждаемостта. Не може да объркваме децата си!

ЕС, И ВСИЧКИ ПОСОЛСТВА на Ес, в България се намесват ГРУБО и непочтенно в ВЪТРЕШНИТЕ работи на Република България....Това е акт на обявяване на Война! Каква конвенция, какви 5 лева, след като Българската Православна църква отхвърли тази конвенция?