НС ще обсъжда първия вот на недоверие срещу ”Борисов” 3

На извънредно заседание от 13.00 часа ще се проведат дебатите по внесения от БСП вот на недоверие към правителството.

Обратно в новината

Коментари - НС ще обсъжда първия вот на недоверие срещу ”Борисов” 3 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бг се ръководи от запада, това и децата го знаят, не искаме власт, а народа иска справедливост, но вече всичко е свършено, народа младият напусна булгаристан

борисов ще е на власт, докато америка разпореди, те нека обсъждат.

Театрото по так.нар. вот на недоверия ще има единствено като резултат шест месеца комфорт за правителството да управляват не обезпокоявано.Това е.Друго няма да има.И на всички е ясно.Вероятно има и договорка!

Трудно ли се доказва корупцията ? По времето на соца размера и беше силно ограничен по понятни причини почти всички еднакво бедни. Тогава БайТошо приканваше народа да вярва в Голямата правда и Светлото комунистическо бъдеще и да не гледа в джоба на партийните лидери. После дойде Лукановото време и изгряха звездите на каращите влака застанали на входа и на изхода на заводите. На корупцията и казваха наличие на предприемачески нюх. Дойде Костов и измисли колективната безотговорност. Крадеше се яко, но под сделките се подписваше целия министерски съвет. Кого да хванеш, като всички са в кюпа. Царя като по умен си докара юпитата, които наложиха модата на интелигентно ограбване, включвайки за целта западни компании. Къде ще ги дириш в техните мастити адвокати. Дойде времето и на Мистър Клийн. Почти нищо за крадене вече не беше останало, но започна ерата на потупване по рамото, тази път в името на големите демократични цели. В интерес на истината, тогава се доразвиха три геостратегически проекта, ратифицираха се и от Парламента и с това си останаха. Последва звездния път на усвоилия и доразвил до завидни висоти потипване по главичката. Завиден майстор на снишаване зад катедрата,успиване на народа с бодри лакардии, обща министерска ( без) отговорност, замитане на следите, чрез шуробаджинашски търгове. Достоен ученик, заимствал от практиката на всички управляващи преди него. И до какъв извод стигнахме ? Това оставам на вас, уважаеми съфорумци!

Фасадният комунизмо-социализъм беше успешно заменен с фасаден демократически капитализъм.

Едни и същи сте! Маскари!

А КТБ ?

В СЕКРЕТНИЯ ДОКЛАД НА ДАНС КОЙТО ИЗТЕЧЕ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ИМА НАИСТИНА СМУЩАВАЩИ НЕЩА : ... - 300 000 ДЕКЛАРАЦИИ ЗА АКЦИЗНИ СТОКИ ИЗТРИТИ ОТ КОМПЮТРИТЕ НА МИТНИЦИТЕ ЗА 3 ГОДИНИ ... И ПОВЕЧЕТО СА ЗА ГОРИВА , 2 МЯСТО АЛКОХОЛ , 3ТО МЯСТО ЦИГАРИ ... А МАИМУНИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ ГОНЯТ БАБИЧКИТЕ ПО СЕЛАТА ЗА 2 КИЛА ТЮТЮН ))) .... ... ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРА НА ГОДИНА :)))

Стига плюнки из дир.а. Искам да гледам филми. Истерията на комуниста, Щизофрениятя на Курнела и др. подобни.Или поне новини в стил - падението на Волгодонски или мензиса на Беновска

В 13 часа филма почва! Подозирам обаче, че главният герой отново ще се скрие!

Г-жа ЛЪЖА щяла да говори за корупцията????? Има ли по-голям абсурд от това....жената, която беше уволнена като зам. министър именно за корупция.....

Що лъжеш?

Днес Боко, утре Цацата, други ден- Пеевски! И ша са упраим!

Ревизията на приватизацията й пари на гъза на Нинова. Кури, колко работници в Либия не си получиха парите и стачкуваха гладни, м? Що се правиш на света вода ненапита.

на магарешки са му бръкнали да не казвам къде, и а, е мръднал, а са го свършили. Та, за него вота е безсмислен, щото не може да мърда без заповед от боце.

ГЕРБ няма от какво да се притесняват.Главният прокурор е техен човек,медиите са техни и на другото ШИШИ.Магарешки и Воленчо са на каишка.И най-важното-овчето стадо слушка и папка.

Забравих най-важното.На когото не му харесва в България,да хваща самолета и да се евакуира.

Частно-собственическата система, инсталирана в България след 10 ноември, продължава да се издънва. Във всички направления на обществения живот. Примерите изобилстват в клетото ежедневие на огромното мнозинство от населението. Така наречената плуралистична демокрация не може да реши насъщните проблеми на стотици хиляди, даже милиони хора в страната ни. Жалка и рушаща се България има спешна нужда от социализъм.

Мощни оргазми им се пишат днес на ГЕРБер-джендърите!:))))))) ...Ще коруптират от зор!:))))

защо не фигурира тук голямата тема днес - конвенцията? Много ще е горещо днес! Може утре да осъмнем без премиер... Бялата златка вчера се закани по Алфа тв..

"Воля" на Веселин Марешки смята, че вотът на недоверие е безсмислен. И магарешки и волен се доказаха като истински пе*еруги и родоотстъпници

мани ги тия плашипутарници, опасността е от 3 ия пол! Изтегляй конвенцията, че утре може вече да си в оставка! Патриотите не си поплюват!

БСП казват, че има корупция, Герб се съгласяват, щото това го знае целия ЕС, после народа си остава в блатото - хахахах

Г-жа ЛЪЖА щяла да говори за корупцията????? Има ли по-голям абсурд от това....жената, която беше уволнена като зам. министър именно за корупция.....

НЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ АМИ АКО КУРНАЛИНКАТА Е ПИЧКА ПРАВИ КОНГРЕС И ИЗКЛЮЧВА "ШАЙКАТА НА СЕРЕГЕЙ " ОТ БСП - ГЕРГОВЦИ - ПРАСЕТА , ВАГИНИНИ И Т.Н АУТ :)) ОБАЧЕ КУРНАЛИНКАТА НЕ МОЖЕ ДА Е ПИЧКА , ПОНЕЖЕ И ТЯ Е КАПИТАЛИСТКА :))

А НИЕ ХРИСТИЯН КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ГИ ПОКРЪСТИМ НА КЛАДАТА КАТО СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ И ШИРОКИТЕ СОЦИАЛИСТИ И ФАШИСТИТЕ :))

Обирджиите на банки викат дръжте крадеца.

важно е аз да страдам :) разбирам ви гержерасткото мото, но си се объркал. В топлите страни на южните морета няма как да страдам. Малко ми е тъжно че Родината е герберлива порутена и ограбено-оглозгана ор герберасти, но да ми е зле... никак драги :)

виждал ли,си?!

на тоя свят има край, само глупостта на някои е безкрайна!

СЕГАШНАТА ТРАГЕДИЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА КОГАТО ФЕРДИНАНД ГО ДОКАРВАТ ЗА ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ СЛЕД ТОВА (ГЪГЪЛ НА ) ТОДОР ЖИВКОВ НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД .. ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА БКП ... СЕТНЕ ГО СМЕНИ СИМО КРАДЛИВИЯ .. И ЗА КАПАК ЖИВКОВИСТИТЕ И СЕКС-С-КОБУРГОТИТЕ НАЗНАЧИХА РАТАЙЧЕТО БОЧКО ДА ВИ УПРАВЛЯВА А ТЕ МУ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ В СЯНКА :)) ... НЕЩАТА СА ПО ДЪЛБОКИ ОТКОЛКОТО СИ ГИ МИСЛИТЕ - И ДИМИТРОВ ГО ОТРОВИ ЛИЧНИЯ МУ СЕКРЕТАР ЕВРЕИНА ГЕОРГИ АНДРЕЙЧИН ( АМЕРИКАНСКИЯ ГРАЖДАНИН И АГЕНТ НА ЦРУ ДЖОРДЖ АМЕРИКАНЕЦ )

А ЗАГОВОРА СРЕЩУ ДИМИТРОВ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ПРЕВРАТАДЖИЯТА КИМОН ГЕОГИЕВ - ГИНЬО ГАНЕВ МУ БЕШЕ ЗЕТ :)) ... НЕЗЛУЧАЙНО ГЕШЕВ СЕ Е СМЕЕЛ ЧЕ ВИ Е ОСТАВИЛ "АГЕНТ" - ТОДОР ПРАВЕШКИ :))

"ГЕРБ заявиха, че нямат притеснения и очакват дебати на високи обороти. Те смятат вота за загуба на време, защото от БСП само "разтягат локуми" за корупцията, но нямат конкретни факти." Все едно ГЕРБ казват "Може и да сме корумпирани, но не можете да го докажете". Отвратителна наглост и безочие!

наглост е! какво очакваш от хора дошли на власт с неразкрита афера, после станала известна като Костинброд?

Стани ти, да седна аз... Мотивите... са ясни!

толкова изтъркана герберска сентенция , та няма и накъде , или "то за кого да гласуваш те всичките..." и за когото да гласуваш пак по-добре от герберските крадци?!

българския народ + аферата костинброд назначи ГЕРБ. Нали знаеш - важно е кой брои а не как се гласува :) Малко след костинброд им секна устрема на герберастите мошеници. Както и да е, извън БГ се живее по-добре.

Ти вчера чете ли фрог нюз?

Българската православна църква щяла да отлъчва Герб заради конвенцията.... А заради кражбите?

Няма корупция! Всички работят за едната заплата и доброто на народа. Зарад туй всичко в България е както е.

Ревизия на приватизацията и Корнелия остава без двата си апартамента и гаража (най-малко)!

РЕ-визия защо? защото е намалко визия? Ре-волюция? за да се завърти системата ? Ре-акция - в отговор на акция ? със повторенията нищо нама да направиш, ако първия път си го направил зле, пич

Такива вотове са полезни за обществото в образователен аспект,но БСП-то са доста беззъби / и там са се набутали едни маймуни/ и вероятно скуката ще продължи!

Не членувам в никакви партии,но Курнелия като се усмине и говори с треперещ глас/от безсилие и отчаяние/ просто ми се повръща... Миков поне имаше достоиство!

ви е хванала за гушата....а тя е пълна със суджук....ще повръщаш я!

Веган съм,не ям суджуци! Нинова може само да ме хване за ...,но е много дърта!

Цецо Гуменката---да си обръсне г.а и да га намаже с вазелин----щот дебел и възлест му се готви!:)))))))

Нинова, един джендър ще свали правителството на ГЕРБ, а не вие.

БСП отваря червената папка за идиот 1. Както обикновено, зад всеки идиот има жена...Жената-хамелеон oт село Крушовица Курнелия Нинова.

Безмислен вот, предварително обречен, и БСП не са никаква алтернатива!

всичко е по-добро от герб! Лошото е, че държат всичко гадовете и трудно ще бъдат свалени.

Когато цифрите говорят и Герб ще замълчат, но трябва да се покажат.

goose

А тия гьонсурати като отварят разни червени папки случайно няма ли да изпуснат от тях и листчетата с раздадените пълни куфарчета, с които се пръкнаха първите послушни капиталисти с правилните политически ценности?

други изпускат цели тефтерчета...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

Още 1000 пъти да го напишеш, повече от 2 лв. няма да получиш.

чугунена чугунена чугунена чугунена чугунена чугунена ................................................. кратунка ...............

"Воля" на Веселин Марешки .. САМО ВОЛЕН ПИДЕРАСТ Е ПО-ТИХА ВОДА ОТ ТОЯ :)))