Еврогрупата отпусна на Гърция нов транш от 6,7 милиарда евро

Еврогрупата даде принципното си съгласие за отпускане на нов транш финансова помощ за Гърция в размер на 6,7 милиарда евро.

Обратно в новината

Коментари - Еврогрупата отпусна на Гърция нов транш от 6,7 милиарда евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече нямат брой отпуснатите милиарди на Гърция. Дибре си живеят съседите и все са пред фалит.....А ние балъцитееее....

Това не е подарък, а помощ за да може Гърция да погаси ЧАСТ от стари кредити с падеж в близките месеци, като гърците добавят останалата част. Защото ако не платят означава че ще трябва да обявят фалит с всички произтичащи от това последици.

Тия нямат наяждане...

Ние не сме като гърците. Продаваме се само срещу истинско потупване по рамото! А те - продажници - за някакви презрени 6-7 милиарда и никакво уважение от ЕС, както например нас ни уважават!

Пари срещу името на Македония. Търговийка по гръцки. А наш Тиквоний , слушкам и изпълнявам, ама не ми пипайте схемичката за крадене. Малка, но съществена разлика. Едните крадат за държавата, а нашият Падишах краде за себе си. Политика!!!!!!

Тези пари ще ги връщат Вие - тъпи български пиндоси. Аре суга викйте слава на боклука тиква

Крадливите и лукави гърци никога нямя да станат нормална държава от еврозоната защото не могат да спрат да крадат.

С нови триста милиарда заеми, тя ще стане "нормална" държава. Като се има на в предвид коя държава ни е нещо като идол!!!! С над двадесет трилиона заеми! Нищо чудно за нормална държава да минава най-задлъжнялата.

Абе тъпаците не се научихте че освен пасиви има и активи.

Дада, нали знаеш, че си паталогичен случай!

"Свършена е огромна работа" И аз така казвам на шефа, като нишо не съм свършил, пък той ме пита. Но конктретно ... йок.

Друго са си пенсионерите и мнозинството работещи в най-отличната финансово и икономически държава в ЕС и целия свят - България. Получаващи по-малко от орязаните пенсии в Гърция.

а стига вече с това сравнение!!! нещата в света и в ес са такива, всичко е основано на двойни аршини. маляките са като галеното дете в един клас, редовно се израт насред стаята, секнат се и храчат направо на пода, а "учителите" им пишат шестици и им дават кроасан с шоколад след всяко изране. и всички с общи усилия трябва да чистят ла*ното, докато мялаката си яде кроасана, удобно седнал на чина си. а българинът е определен за най-лошия ученик, само да кихне и му пишат двойка и го слагат в ъгъла. оказа се, че в корупционната таблица на ес сме на 12 място от 28 държави, но това не пречи всеки еврочиновник да почва речта си "с най-корумпираната страна".... тва е положението. двойни стандарти и клишета. но просто ми писна да чета възхваляващи постинги за тая нагла държава-циганина на еврозоната!!!

Е само толкова ли ви се откъсна бе.....то това няма да ни стигне до пролетта! Евробоклуци!

Сега искат и Македония да си присвоят. Апетита идва с яденето.

Фиромия на никого не е нужна. Дори на ЕС. Аз излизам да карам ски, че след малко на кабинката ще се заформи опашка.. По пистите и по кръчмите на Банско фироми колкото искаш. Всяка втора кола е с фиромски номера.

абе, албанците изобщо не смятат, че не им е нужна и яко работят по въпроса. македонските чукари са една идея по-зелени от албанските чукари. наглите гърчоля обща граница със сърбия няма да имат, но ние ще имаме обща граница с албания. за съжаление!

Когато в Гърция е живял Аристотел, българите са построили храмът в Старосел. Невероятно инженерно съоръжение и културна забележителност нямаща аналог в света.

Скорцени, не е важен Аристотел, а произхода на гърците. Те не са местно, балканско население, а етиопски евреи, данайци, дошли на финикийски кораби в Аркадия, Пелопонес. Само толерантността на Пелопс, тракийския владетел на полуострова е причината те да останат и да си присвоят нашата история.

За "умните" и " работливи" българи 2млрд помощи за Тиквата и още 2-3млрд заем дет не могат да изплатат и потупване по рамото че не си защитават интересите и 200лв пенсия. За " гадните" и "мързеливи" гърчоля по 100млрд :) Ама то е така..ум царува, ума робува, ум тикви избира и кенефи по чужбина мие!

Едните са създали Аристотел, другите бай Ганю.

Едните са създали Аристотел а другите първия компютър. И първата вътрешна тоалетна в Европа. Когато френските крале са акали в цукало и са го изхвърляли през прозореца в Арбанашки хан е имало построена вътрешна тоалетна.

- КУЗЬМА МИНИН - ОСВОБОДИТЕЛЯ НА МОСКВА И РУСИЯ ОТ ПОЛСКО РОБСТВО - ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН - СУВОРОВ - ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН - АДМИРАЛ УШАКОВ - ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН - ЛЕНИН - ВОЛЖКИ БЪЛГАТИН (ЧУВАШ) :)))

sonibvc@gmail.com

Айде стига глупости. Една легенда имаме и тя не е вярна. Много хора са допринесли за създаванетп на компютъра и само българите си мислят че е атанасов. Да нв говорим че не българин по манталитет и образование...роден тук но израсал в сащ.

Прав си ама не е до това. До характер е. А българите нямат такъв!

не ти ли писна да правиш обобщения за българиТЕ, гледайки себе си в огледалото???!! аман от обикновени иванчо-хаджи-пенчовци, изживяващи се като велики ханове.

Тази "помощ" всъщност е високо лихвен заем отпуснат на гърците за да погасят лихвите по други заеми, чиито падеж предстои съвсем скоро. Нарича се "помощ" тъй като на гърците никой друг не иска да им отпусне кредит. За да бъде отпусната тази "помощ" преди няколко дни гръцкият Парламент оряза пенсии и заплати, ограничи правото на стачка и други рестрикции. За това преди няколко дни гърците мятаха павета по полицията и палеха коли по улиците. И гръцкият комунизъм даде фира. Тези 1000 евра дето даде Ципрас за Коледа, вече си ги прибра многократно с орязване на пенсиите и помощите.

немат паре завалиите за тока, парното и манджата

Паре за тока, парното и манджата се изкарват с труд а не с държавни заеми или с кражби на чужд кашкавал. Това е което не могат да разберат българските комунисти.

Евхаристо! Лапат ли, лапат и знаят, че никога няма да ги изгонят или санкционират, което не се отнася за други /нас ни оплюха за някакви милиони европари, които така и така не видяхме и не стигнаха до никого от населението/. Такива ми ти работи в общия братски евродом. Всички сме равни, но някои явно повече.

Ами то е като в живота...трябва да се пребориш за да си по равен а не да цивриш и да имигрираш за жълти стотинки.

abasador

много, по-добре е списал статитяа си господин Носименто, вече се знае кратко и ясно, кой какво и на кого! Лично аз бих попитал, ако бих имал тази възможност, тази френска кифла (не мога да го кажа по друг начин, защото възпитанието ми не го позволява и ако модератора би прочел по-внимателно коментара ми, съм убеден, че ще му сложи веднага печат .... съдържа спам!) Кристин Рево дАлон Бонфоа, дето обясняваше преди два дни, че България е взела незаслужено милиони от Евросъюза. Алоооо малката Кристин, а за какво наляхте в Гърция не милиони а над 260 милиарда евро.... или не е удобно да питам! Знаеш ли Кристинче, какво каза чичовото за супата....? Препоръчам ти Го откровенно и от сърце, а като гледам каква широка усмивка имаш, предполагам, че ще ти достави и огромна радост! Лек ден.

Не е казвале НИКОГА че са взети незаслужено, а каза че са взети и въпреки това плюем по тях. А Гърция е в Еврозоната затова и помагат да си стъпи на краката. Но парите не ги дават за харчене, а основно за връщане на част от стари кредити към които гърците добавят останалата част.

ЗАЩО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ИСКА В ЕВРОЗОНАТА ... ЩОТО ДО 2-3 ГОДИНИ ЗДРАВНАТА КАСА СЕ ПРОБИВА И ЩЕ ГИ БЕСИМ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ПО УЛИЧНИТЕ СТЪЛБОВЕ :))

БАЦЕ МУТРА ДЕ ТАКА ДА ПИЯ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ЮНКЕР ПАША :))))

Та България уж викат най-бедната в ЕС пък на гърция постоянно и преливат кръв...

Е нали някаква врещеше, че се наливали милиони в България, а то милиардите все в други страни отиват.

Честито на печелившите,а за останалите...да ду.ат супата,както се казва:)))!!! Не е луд онзи,който ще ги харчи тези милиарди,а този,който ще му ги даде!!!

На тия им трябват по 3 милиарда на месец да вържат бюджета...яко им дупе на германците :)

Защото станах джендър, джендър...

Ша черпиш

Айде бе, Бойко, измоли и за нас 5-6 милярда, ще ги върнем заедно с гърците. Разплачи се ако трябва, ти го можеш ...

Ако трябва да каже, че пра-дедо му е бил от старт люксембургски род. Ама са го побългарири насила и тикнали в Банкя. Той верно ги владее тея циркове.

За нас джендър пендър конвенция и беднотия,За елинци мангизи и глезотия! Защо ли? Може би са богове?

браво на гърците а бате боико да целува рька

Това което не пише в тази статия, но го прочетох в един западен е че ЕУ започва да говори за зачеркване на дългове на Гърция към тях. Те затова и в статията тук се говори, че от следващата година може Гърция да е ,,по- нормална,,.

Бедните гърци, туризма им е 6, земеделието също, стотици милиарди помощи, защото не им стигат за таверни, ядене и пиене. Българите да затягат колана, вдигаме с 5 лв пенсията, а храната и сметките двойно.

"Еврогрупата отпусна на Гърция нов транш от 6,7 милиарда евро" ВЪПРЕКИ, че Гърция НЕ Е ратифицирала Истамбулската конвенция.

всъщност, нямаше абсолютно никакво съмнение кой ще ги плаща тия 1000 евро коледни надбавки за "многострадалните" гръцки пенсионери. европейските данъкоплатци ще им ги плащат, като в кюпа на плащащите са и българските данъкоплатци и то на фона на наистина изнемогващите български пенсионери. браво на маляките, както винаги са много оправни. което не пречи всичкото това да е безкрайно гнусно и мерзко. европейско, да, но гнусно и мерзко!!!

"Еврогрупата отпусна на Гърция нов транш от 6,7 милиарда евро" Еврогрупата ще си навакса "отпуснатото", когато България влезе в Еврозоната. Иначе браво на гърците - умеят!

мисля че причината е банална , евро политиците си 'постилат' след разпадането на ес да си изживяват дните скрити по хилядите острови където никой няма да ги намери

Дето се вика: "Ами сипвайте, че утре сме на работа!" ... и така до края на третия месец, белким стигнат, а за следващ транш по- нататък ще приготвим оплаквачките да вият на трагедия! Засега празнуваме!

ясу паликария поли агапао узаки , суфлаки , каламаки аде ясу тора пао сто бузуки

Автес ине трелос тора ала мета пола провлима. Влепуме ке акуеме ти на фиахни автес ме то лефта.

Е до кога ? Винаги са били глезените деца на Европа !

По точно глезените циганета

АЙДЕ да им е честито на гърците,европа не на две а на пет скорости е реално,значи не могат да дадат на Турция 2млрд. за дето държи на своя територия 3млн.емигранти да не тръгнат на запад,а в същото време всеки месец наливат десетки милярди на гърците пък и тия с цялата си наглост имат претенции за името Македония..

Без малко да фалират горките ..

Ето пак, стачки и рекет. В резултат нови заеми, които никога няма да се върнат! Пълно тъпоумие на еврогейовете.