Заради снеговалежите забраниха протести в Давос

Протестите срещу Световния икономически форум в Давос тази седмица бяха забранени заради обилния снеговалеж в швейцарския алпийски курорт.

Обратно в новината

Коментари - Заради снеговалежите забраниха протести в Давос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това сега е демократична забрана нали ,трябва да уточните , че някой да не си помисли примерно и в Русия да забранят протест заради студа

Заради снеговалежите забраниха протести в Давос, а заради хубавото слънчево време забраниха протестите в Гърция.

СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ НАРЪСЯТ ПОВЕЛИТЕЛИТЕ НА МАЙМУНИТЕ С ПЛУТОНИЙ ОТ БЕЗПИЛОТНИЦИ ... НЯМА ДА ПОСТРАДАТ И НЕВИННИ ХОРА :))

а пък интернетът става все по-цензуриран. пак е заради снеговалежа.

бати бойко, като "управляваш" EC в момента,.. там ли ще е???;))) A крадливото дядо??? 3а тези двамата ме интерисува, другите,... боли ме к*ра!;)

Охраненият Боко ще е там. Може и да има полза от него, ако му дадат лопата и норма за разринат сняг. От Кобургготски полза няма, дърт е и няма да свърши нищо.

най основателната причина на света!

Само чичо Дони ще е с 1700 човека свита! Като сложим и останалите пазители на демокрацията, къде ти място за протестиращи.

Забраната е заради опасност от настинки, сред протестиращите....

Ами то в снега такива караминьоли стават, че не е ясно кой демонстрант ще си тръгне като милионер и гледат да ги опазят.

Там ще заседава световното правителство в сянка.Темата както винаги ще бъде как населението на света да бъде поробени и броя му контролиран.

И кое е лошото в темата ( тая глупост с 'поробването' звучи неадекватно)?