ЕС: Статутът на Ерусалим трябва да се реши в преки преговори

Водеща тема на първото за годината заседание на Съвет „Външни работи“ бе Близкоизточният мирен процес и ролята на ЕС в подкрепа на възобновяването му.

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Статутът на Ерусалим трябва да се реши в преки преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЙЕРУСАЛИ СЕ ПРАВИ ГРАД ДЪРЖАВА И СЕ ДАВА НА РЕЛИГИОЗНАТА МАФИЯ - РАВИНИТЕ , ХОДЖИТЕ И ПОПОВЕТЕ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ... ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ И МИР ЩЕ ИМА И КЕЛЕПИР - ОТ ХИНДЖАБИ С КАРТИНКА ОТ ЙЕРУСАЛИМ , СВЕТЕНА ВОДА ОТ ЙЕРУСАЛИМ , И КАМЪЧЕТА ОТ СЦЕНАТА НА ПЛАЧА МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ МИЛИАРДИ :))

Тази наша м-рка на снимката, като как ви изглежда?! Трябва ли да бъде защитавана от домашно и всякакво друго "притеснение" и тормоз.?

Няма да се реши чрез (преки) преговори; той ще се реши по естествен път.

Какво значи с преговори!!!! Десетилетия вече наред има спор и никоя от страните не отстъхва от своето. Ще се намеси и ЕС със някакво свое виждане и пак няма да има съгласие. Ако обаче от ЕС си мислят, че под преговори се разбира да идат една банда еврогейове да наложат някакви свои сбъркани решения и да очакват другите да ги приемат е преговори, явно много ама много са сбъркани.

Абе атила ли си , катила ли си само ти ли не знаеш, че има една държава нарича се Йорданияи тя е палестенска държава в нея евреи не живеят и защо знамето на така наречената палестинка автономия е сьщото като на кралство Йордания. Знаеш ли кой е бащата на сегашният йордански крал и знаш ли през един септември, какво им е направил на едни боклуци които сега се наричат палестинци!!!

"Когато циците ти слязат до пъпа е време да помислиш, че морето не ти е до колене." Древна шопска мъдрост. Беше хубаво "убавецът" да Захариева да се научи да си връзва вратовръзката.

ес е тотален аутсайдер в световната политика. а това не беше така, но с днешните политици - толкоз. девойчето с очилцата да задължи израел да подпише джендърската конвенция. може пък да я послушкат, както я слушкат и за други работи, де....

Ами, драги Бей Атила, Израел ежедневно плаща на целокупния т.н. палестински народ, най-вече в Ивицата Газа, храни, лекарства, ток, вода, всякаква логистика. При това за милиони долари. Нима не знаеш, че тази Ивица се слави с най-бедния стандарт на живот. Месечен доход от 5 долара на глава. А знаеш ли, Атила Бей, че стандартът на Израел е над 2 хиляди долара на глава месечно? Също така, известно ли ти е, че ежедневно близо 200 хиляди палестинци идват от автономните територии да работят в Израел, напълно равноправно и с всякакви осигуровки. Да добавя ли, че радикалните терористи от Хаммас, Хизбулла и Ал-Кайда създават напрежение, и вместо да помагат на бедния палестински народ, изсипват милиони долари за тунели под пустинята, за оръжие и тероризъм. Е, драги Бей Атила, кое е за предпочитане? Примитивизъм от 13-ти век и никакви човешки права, или демокрация и прогрес в 21-ви век? Ти за кое пледираш?

Госпожата, ако не знае, има решение на ООН за създаване на две държави Израел и Палестина като Ерусалим се разделя на две. Но това не е изпълнено, държава Палестина не е създадена. Какви преговори бе госпожа иска Еврейския съюз. Трябва да се изпълняват решенията на ООН. Или за едни може за други не може. Пресен пример е казусът на ООН за създаване на Косово, същия казус ООН не го приложи по отношение на Каталония. Еврейски работи. Наглеци долни еврейски.

в този казус?!?

Все едно България да се откаже от обединението с княжество Източна Румелия. Няма начин след цената която са платили еврейте да допуснат отново Йерусалим да бъде владян от арабите.

Щастливеца, каква цена е платил Израел. Разкажи ни за да знаем и ние.

"Ерусалим е нищо и всичко" Замислете се. Той е на вярващите!!!!!

Ерусалим трябва да бъде обявен за религиозен град-държава. Той е на Господ и неговите раби. Не може да бъде пришиван към който си поиска.

за кой Господ става въпрос Йосифе.

Господ е един, спорът е в пророците, терминологията и процедурите.

А какво ли щеше да стане, ако смееха да посъветват Америка и Израел да са по- въздържани в политиката и поведението си?

ГРАД ДЪРЖАВА

Имаме една министър с к.. да я сочиш!

Калинките се събраха на ядене и пиене ! Сега САЩ и Израел ще ги купят всичките , иначе оставки ще гледаме как ще се развиват събитията ! Тази хилеща се Особа не знае къде е попаднала ,нали е Калинка на Мутрата Борисов !