Цачева и зам.-шефът на ЕК обсъдиха Европейската прокуратура

Институционализирането на Европейската прокуратура ще е основна тема в София на предстоящия неформален Съвет „Правосъдие и вътрешни работи“.

Обратно в новината

Коментари - Цачева и зам.-шефът на ЕК обсъдиха Европейската прокуратура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецка Джендъръ Дедо ми комунизда, го утрепаха фашагите - дето ги нямаше. Дедо ми фашиста го утрепаха камунизите.

Тия двамата май са роднини. Много си приличат.

Той е от Плевен! А, тя не е!

Цачева и прокуратура?! Коза и шах! Тези хора усилено преговарят за унищожение на равнопоставения състезателен процес, а на нас поднасят зелени салати и премного веганство от всичко в живота. Аз съм хищник и не се храня с лъжи. Не става. за мен животът е откровен и болезнен , но истински. Аз искам оставката на Цачева и всички от ГЕРБ! Те са врагове на българската нация!

Tochno ti si goliam hishtnik kogato se kasae za nasrani zadnici! Hajde da razceluvash nasranijat guz na gospodaria ti borisOff,da vi eba putkata majchina i na dvamata!

"В заключение г-н Франс Тимерманс и г-жа Цецка Цачева се обединиха около твърдата си позиция относно необходимостта от прилагането на Истанбулската конвенция..." В "Поглед инфо" е публикувано Обръщение на Св. Синод относно процедурата по приемане и ратифициране в България на Истанбулската конвенция. 22 януари 2018 11:53, Българска Патриаршия Защо Дир не публикува позицията на Светия Синод относно ИК, а ни досажда с нахалството на разни еврогейци?

няколко години ес няма да има...тия тръгнали да се интегрират,че и общи институции да правят..те керемидите падат,те се закъхарили за гарабедовата къща..

Тая дето и понятие професионално не по диплома си няма от това дето ''обсъждали'' говори само че и тоя далавераджия е същия та са се разбрали...

Гледам новините и стигам до извода, че България няма правителство. Тези, които са си присвоили това название и най-вече тоя, който ги е избрал не стават и за Сиера Леоне.

Тази госпожа е гений на клишетата - типична партийна секретарка, чието слово носи досада и желание ако я гледам по телевизията, да превключа канала. Тя получи поста не защото е много квалифицирана или е постигнала високи професионални успехи, а за заслуги към родната партия. Изобщо не очаквам нещо да се промени в съдебната система по време на нейното министерстване.

Този характерен представител на третия пол - псевдоюриста Ц.Данговска от с.Драгана, Ловешко, толкова беше ненавиждана от избирателите, че не яспя дори да стане депутат, т.е. народът си каза думата, че тази е пълен боклук. Само, че дебилът от Банкя - Боко Тъпото, поради липса на кадри и мозъчни гънки в тиквата си, взе че я направи миминстър. Третополовата нито има визията за това, нито образование, знания и компетентност. Но така е в живота - Боко Тъпото е същия некадърник като третополовата, но народът е безкрайно тъп и си го избира три пъти подред да го мандръца.

Порното е забранено със закон, моля!

Такъв е живота , никой не Я иска от Народа да бъде нещо в Държавата , но Мутрата Борисов е Мутра Борисов я сложи на най-отговорното място ,за да прикрива на Мутрата Борисов и неговите Тикви кражбите и Аферите ! Това не е Държава , а Мутро -Тоталитарен Режим с мафиотски групировки и фамилни банди ! Четете Бивол !

цеца и прокуратура това е път до марс къде си слага клинторията тази утрепка !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Едното от тези двете на снимката трябва да е жена, така ли? Представям си съветниците на зам-шефа как тактично са му пояснили преди срещата, че събеседникът му всъщност е жена "Сър, не забравяйте - обръщайте се към нея с мисис, колкото и да ви подвеждат очите"