Жертвите на челния удар край Боаза станаха две

В ловешката болница издъхна тежко раненият мъж при катастрофата на пътя София - Варна край пътен възел Боаза, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на челния удар край Боаза станаха две | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осемдесетте процента намаляха с двама. Добре, че не е пострадал някой невинен.

няма да бъде броен към загиналите за годината!КАТ броят само загиналите на място!Затова се отчита намаляване на броя загинали за година! Да знаят хампитата, които непрекъснато дават статистиката, че по времето на соц-а имало 1000 загинали за година , а сега били 700... Преди брояха за загинал в ПТП и човек, умрял след 3 месеца от травмите си!

През соца половината население нямаше лек автомобил. Хората пътуваха с БДЖ. Така че процентно сега са по-малко загиналите.

Предположение е, необходима е статистика, още повече че я имат в КАТ, но няма кой да я обработи смислено. Това за 3 м не съм сигурен, но може да е вярно. Такива неща са важни да се знаят за да се предпазваме от лъжи и клевети на платени провокатори, които безкритично твърдят, че загиналите на пътя са намалели през годините на светло управление на Герб.

Всичко е толкова ясно - СЪС СИГУРНОСТ Е БИЛ БЕЗ КАТАЛИЗАТОР .

Пишете ги на сметката на "Бойко Ага- г-н 100-те км магистрала" за 8 години И стига сте писали такива негативизми и битовизми в светлината на великото ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО казах!

ми харесват магистралите. На вас като не ви харесват - селски пътища бол. Връщайте се на село и ако може организирайте бригадирско движение, че много запустяха тия села. Забравихте за др. Димитров и неговите завети.

ТОЯ Е НАЙ-ДОЛНОПРОБНИЯ ПЪТ ОТ СОФИЯ-ВАРНА.ТЕСЕН,ЗАВОЙЧЕСТ,БАЙРЧЕС. АМА ТАМ Е ТИР ПОДИР ТИР. ПРАВЕНЕТО НА ХЕМУС Е КРАЙНО НАЛЕЖАЩО,НЕТЪРПИМО,И НЕПРОСТИМО ЗАБАВЕНО.

На завой влиза в насрещното ??? Това си е чист самоубиец !!! Там има непрекъсната линия, но кой ти спазва правилата....все бързаци, които не могат да карат в колона , а безумно летят !!???

Кой ти е казал, че опелът е изпреварвал или просто си е карал в лявото платно, че пишеш за самоубиец, 'спазване на правилата' и 'непрекъсната линия'? Със сигурност е карал бързо и, или е поднесъл, или недозавил.

Ако имаше магистрала Хемус нямаше да ги загубим тези животи. Още колко жертви ще дадем ...

То на АМ "Тракия" щото не стават катастрофи всеки ден.

Който кара бързо, го карат бавно.

В Германия ако караш с под 200км/ч в третата лента могат да те отнесат като пиле домат. Не, че и там не стават катастрофи, но колко са на глава на нас. сравнено с Б-я и колко трафик минава оттам (жокер - в средата на Европа е) и колко - оттук? И защо там няма винетки и магистрални такси? И защо зимата освен в невиждани от 100 години снегове пътищата си вървят?

В Германия , Австрия и останалите Западно европейски държави, ако ти е свободна дясната лента и караш в лявата щото така ти е кеф изгаряш с много пари. Там никой не си позволява това. Караш в най - дясна лента със 140, защото тя е свободна. Не като при нас, караш в най - лява с 90.